bzorek 10.03.08, 09:02 Obejrzałam właśnie przed chwilą i oniemiałam. Czy p. Kurowska jest po operacji plastycznej? Bo to chyba coś więcej niż lifting. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vayacondios Re: Joanna Kurowska - JOŚ 10.03.08, 09:35 tez mi sie tak wydawało, ale wygląda ładnie więc było warto Odpowiedz Link Zgłoś
asiarol Re: Joanna Kurowska - JOŚ 10.03.08, 11:05 chyba jest po permanentnym przeszczepie twarzy, bo wygląda jak własna, młodsza, zdecydowanie ładniejsza siostra:PPP IMO przegięła ,bo w ogóle jest do siebie nie podobna Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Joanna Kurowska - JOŚ 10.03.08, 11:37 Gdzieś czytałem, że bardzo schudła. Poza tym mocny makijaż zrobił swoje. Wygldała dużo młodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ptisu Re: Joanna Kurowska - JOŚ 10.03.08, 11:40 no na pewno wyglądała świetnie a czy to po operacji czy nie to co za różnica Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Joanna Kurowska - JOŚ 10.03.08, 11:55 tzn co do figury to mozna by sie czepiac, ale twarz i wlosy w joś miala zrobione fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś
abuba Re: Joanna Kurowska - JOŚ 10.03.08, 12:15 Na pierwszy rzut oka - powiększone usta i podniesione kąciki oczu. Może dlatego jest zagrożona, że ludzie jej nie poznali ;) Ale wyglądała b. ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tinki1 Re: Joanna Kurowska - JOŚ 10.03.08, 14:54 Moze ludzie na zlosc, zbulwersowani operacjami zaglosowali. Mam nadzieje ze nie... wyglada cudnie,lepiej sie zachowuje (jak sobie przypomne momenty z mamay cie, to drżę) wyglada 10 lat mlodziej...bardzo korzystna zmiana!!! zycze powodzenia. mysle ze Kordek poleci...dziwny gosc...sztywny... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Joanna Kurowska - JOŚ 10.03.08, 17:20 Darka Kordka mialem przyjemnosc znac osobiscie (Edyte G. rowniez, bo to bylo w czasach, kiedy oni byli para) i szczerze mowiac to jeden z najsympatyczniejszych ludzi z szeroko rozumianego showbiznesu (czego o Edycie nie da sie powiedziec). Jezeli byl spiety, to pewnie dlatego, ze od jakiegos czasu pracuje w innym zawodzie i nie wiedzial jak go przyjma ludzie. Jak sie okazalo, obawy byly uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś