maciej1909 15.03.08, 22:39 pięknie po prostu... szapołowska porażka starszej pani która ratuje nieudolnie resztki i tak słabej kariery Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej1909 Re: JOŚ Monika Dryl - narodziny gwiazdy 15.03.08, 22:39 Zapomniałem dodać o bardzo dobrym Respondku i Oldze Bończyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: JOŚ Monika Dryl - narodziny gwiazdy 15.03.08, 22:41 Zgadzam sie, Bończyk była świetna Odpowiedz Link Zgłoś
sercisko Re: JOŚ Monika Dryl - narodziny gwiazdy 15.03.08, 23:02 Respondek też :) Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Re: JOŚ Monika Dryl - narodziny gwiazdy 16.03.08, 00:09 Monika w porzadku, ale bez fajerwerkow. Cos nie bardzo mnie przekonuje. Dla mnie prawdziwa charyzma osobowosc i talent to nieznany mi wczesniej Respondek. Objawienie. Dzis zaspiewal fantastycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tulejka_lejka Re: JOŚ Monika Dryl - narodziny gwiazdy 16.03.08, 00:29 Respondek jest uroczy i wyjątkowo skromny!!! A do tego świetnie śpiewa czego sie zupelnie nie spodziwałam Odpowiedz Link Zgłoś
1molly Re: JOŚ Monika Dryl - narodziny gwiazdy 16.03.08, 10:48 Witam, może mi ktoś powiedzieć kto był wczoraj zagrożony? Jaką piosenkę śpiewała Olga Bończyk? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
abuba Re: JOŚ Monika Dryl - narodziny gwiazdy 16.03.08, 11:23 Olga zaśpiewała "Orła cień". Zagrożeni: Szapołowska i Bednarek. Jak dla mnie czołówka wczorajszego programu: Olga Bończyk, Monika Dryl, Krzysztof Respondek Dostrzegłam w końcu fajny głos Anety Zając, ale czegoś jej brakuje. Może charyzmy, o której często mowa. Ania Janocha - przykro mi, ale nic nie widzę w tej dziewczynie. Darek Kordek - widać, że jest spięty. Kiedyś myślałam, że jest takim bawidamkiem, a tutaj proszę - taki jest dojrzały. Cieszę się, że dostał jokera, może się rozkręci. Wojtek Medyński, Kacper Kuszewski, Tomek Bednarek - tacy fajni faceci, szkoda mi będzie, gdy któryś z nich odpadnie, ale zwycięstwa im raczej nie wróżę. Kolejność ustawiłam wg mojej subiektywnej oceny. Grażyna Szapołowska - trzeba przyznać, że wygląda świetnie. Ale tak się wdzięczy, że aż mi mdło. Na Miśka nie patrzyłam. Joasia Jabłczyńska - nie podoba mi się jej barwa głosu... Odpowiedz Link Zgłoś
kammma Re: JOŚ Monika Dryl - narodziny gwiazdy 16.03.08, 13:40 Monika jest moją faworytką. Mysle,ze się dopiero rozkręca. Słychać,że ma niezły, kształcony głos. Dla mnie wyjątkowo nie na miejscu było "niespodziewane" wejście Maryli. Jeśli rzeczywiście Monika nie wiedziała o tym, to mogło to wpłynac na wykonanie piosenki. Takie nagłe wejście w trakcie występu konkursowego to skandal. Przecież Joasia Jabłczyńska weszłą na scenę z "grajkiem".Wspierał ją. A tu, po co? I co, Ela Zapędowska mając na scenie Marylę, mogła dać 6 Monice? Wyszło na to,że nie, bo Monika mogła przecież "przyćmić" blask Maryli. Ale Monika ma DRYL, i sobie poradziła.Tym bardziej widać,że jest wielka. Mam nadzieję,ze czeka nas wielka DRYLomania. Pozdrawiam kammma Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: JOŚ Monika Dryl - narodziny gwiazdy 17.03.08, 10:31 polecam filmik na You Tube z szansy na sukces, gdzie Monika śpiewała piosenkę z Mundialu. ciary!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cherry_lips Panno Dryl! 18.03.08, 13:18 Gdzieś ty się chowała!!!! Nie mogę się doczekać na twoją płytę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
palmere Re: Panno Dryl! 19.03.08, 10:54 Respondka kojarzę głównie z Kabaretu RAK. Ktoś mi powie w którym serialu gra ta Monika? Odpowiedz Link Zgłoś
abuba Re: Panno Dryl! 19.03.08, 11:50 Tutaj jest dużo o Monice, po angielsku (ale tytuły po polsku też) uk.castingcallpro.com/view.php?uid=104621&position=1&page=1 Są np. piosenki i dosyć szczegółowo opisane umiejętności - dowiedziałam się, że Monika gra na saksofonie, a poza tym tańczy, jeździ konno. Z info na stronie wynika, że ostatnio w TV Monika grała w "Facetach do wzięcia", ale nie oglądam, więc nie wiem z jaką częstotliwością się tam pojawia. Jest też link do profilu na Myspace: www.myspace.com/monikadryl Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: Panno Dryl! 24.03.08, 20:16 Piękny był sobotni występ Moniki, cały czas sobie tego słucham ;) ale mam niestety wrażenie, że Edyta Górniak nie lubi jej zbytnio. Takie wrażenie można mieć po tych filmikach puszczanych w programie i komentarzu Edyty po występie Moniki. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Panno Dryl! 25.03.08, 11:34 Ja ja głównie kojarzę z NDiZ- grała tam dziennikarkę, która sprostowała całą sprawę z Latoszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Panno Dryl! 25.03.08, 13:34 Grała w Jasminum Kolskiego nie wszyscy aktorzy musza byc z jakiegos serialu... Odpowiedz Link Zgłoś