appfunds Re: masakra w BB5 11.04.08, 22:52 www.youtube.com/watch?v=IW4fUos2rTQ KRRiTv powinna dowalić stacji Solorza z 10 mln kary i może by ostygli w tym szaleństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_siostry Re: masakra w BB5 12.04.08, 00:41 Wczoraj pierwszy raz obejrzałam cały odcinek tego nowego BB i tak myślałam, że z tym kolesiem moga być jakiej problemy. Jego reakcja po ogloszeniu karnej nominacji była agresywna i niepokojąca. A tego chłopaka, ktorego wcześniej uderzył bardzo mi było szkoda. Jak teraz zobaczyłam tę zajawkę to aż mi się słabo zrobiło. Gdzie była ochrona?? Widać BB z kazda edycją posuwa się dalej. Najpierw agresywny Tomaszek, potem Najman a teraz ten. Powinni byc za to ukarani bo wpuszczając takich ludzi do BB zdają sobie sprawe co robią i narazają innych. Nie trudno jest wykryc u takich ludzi duze poklady agresji, wystarczy pewnie jeden prosty psychologiczny test. Skandal i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: masakra w BB5 12.04.08, 12:06 Odnalazłem artykuł opublikowany w internetowej wersji "Głosu Koszalińskiego" gdzie Józef Warchoł zdradził szczegóły dotyczące swojego udziału w kastingu. Są one szokujące - na kastingach tych zachęcano kandydatów do stosowania przemocy względem innych! Oto fragment tego artykułu: Naszemu mistrzowi z castingowych występów w pamięci utkwiła zwłaszcza sytuacja, w której jedna z kandydatek, by dostać się do programu, musiała kopnąć go... w krocze. I kopnęła! - Jestem wojownikiem i od razu zauważyłem, że coś na mnie szykują. Obniżyłem zatem lekko podbródek i ustawiłem się bokiem do ewentualnego napastnika. Cios padł niespodziewanie, ale zostałem trafiony w wewnętrzną część uda. Powiem, że było bardzo blisko. Ja z kolei dostałem zadanie wyrzucenia gościa z pomieszczenia. Jak to zrobiłem? Nie powiem... - opowiada Warchoł. Były karateka i kickbokser musiał także w trzech słowach przedstawić siebie. Jak wybrnął z tej sytuacji? Powiedział: "Pierwsza pięść Koszalina”. Ten program powinni zamknąć a stacja dostać porządne kary.Producent tego czegoś powinien być persona non grata w tym biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: masakra w BB5 12.04.08, 12:37 GW dała takie coś na pierwszą stronę :)) - przecież to są reżyserowane programy... Przerwa w nadawaniu szoł tylko zaostrzy apetyty,wzmoże ciekawość i zapewne oglądalnośc sięgnie maksa. Ktoś na tym zarabia i ktoś wymaga takiego scenariusza,który przyciągnie widzów. A konflikty,seks i intrygi sprzedają sie najlepiej.Seks już był.Intrygi były,ale w papę nikt jeszcze nikomu nie dał :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: masakra w BB5 12.04.08, 12:54 a przepraszam, w pierwszej edycji Alicja dala w pysk Gulczasowi, z czego on potem zrobil wielka afere, ze niby kobieta go bije. a ja tylko sie zastanawiam, po cholere ja pamietam takie rzeczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kontrasygnata Re: masakra w BB5 12.04.08, 13:46 > a ja tylko sie zastanawiam, po cholere ja pamietam takie rzeczy? ;) Bo jesteś kompletnie odmóżdżonym idiotą, którego interesuje tylko najprymitywniejsza rozrywka? Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: masakra w BB5 12.04.08, 13:58 kontrasygnata napisała: > > a ja tylko sie zastanawiam, po cholere ja pamietam takie rzeczy? ;) > > Bo jesteś kompletnie odmóżdżonym idiotą, którego interesuje tylko > najprymitywniejsza rozrywka? kontrasygnata! nie mierz innych SWOJĄ miarą! Odpowiedz Link Zgłoś
kontrasygnata Re: masakra w BB5 12.04.08, 14:04 A skąd! Weszłam w ten wątek bo, szczerze pisząc, nie wiedziałam co oznacza skrót w tytule. Jak widzę niektórzy deewoluujący (od człowieka do małpy) świetnie znają nawet historię programu. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: masakra w BB5 12.04.08, 14:15 a mogę być :) jezeli to jedyny sposób by Twoje ubożuchne ego choć trochę urosło... Odpowiedz Link Zgłoś
kontrasygnata Re: masakra w BB5 12.04.08, 14:21 Twoje zainteresowania mają z moim ego niewiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: masakra w BB5 12.04.08, 14:23 masz racje, niewiele maja wspolnego z Twoim ego. cale szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś