tralala29 02.05.08, 20:57 Bardzo jestem ciekawa jak wypadnie ten Pan, ktorego postrzegam jako strasznego bufona:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbasia1 Re: Max Kolonko u Szymona 03.05.08, 13:47 tralala29 napisała: > Bardzo jestem ciekawa jak wypadnie ten Pan, ktorego postrzegam jako > strasznego bufona:-) A ja go nie postrzegam jako "strasznego bufona" i myślę, że u Szymona wypadnie świetnie, przecież potrafi mówić interesująco. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Max Kolonko u Szymona 03.05.08, 13:56 Mam tylko nadzieję, że postara sie mówić ładną polszczyzną, bez tego "hamerykańskiego" akcentu Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Max Kolonko u Szymona 04.05.08, 23:26 a ja czekam z niecierpliwoscia na jutrzejszym SMS, bom ciekawa co Max pokaze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Max Kolonko u Szymona 04.05.08, 23:49 ee tam, Hojarsko będzie,mój number one Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Max Kolonko u Szymona 05.05.08, 00:12 jakos nie sadze by Max wypadl zle, niezaleznie od tego z jakim akcentem bedzie mowil:-) gorsze przeczucia mam co do Tatiany, ktora jak dla mnie jest czasem wyluzowana za bardzo(czyli sztucznie) Odpowiedz Link Zgłoś
mysleze Re: Max Kolonko u Szymona 10.05.08, 19:12 Gosc sie wdzieczy bardziej niz Kamel(jesli to mozliwe) caly czas nienaturalny smiech majacy pokryc zdenerwowanie, w sumie do kitu i rozstanie z nim to jedna z niewielu udanych decyzji w TVP.Do tego ten zalosny udawny "romans" z Rosati,myslalem ze bycie gejem w USA to chyba nie problem? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Max Kolonko u Szymona 10.05.08, 21:31 gejem? hm, a ja miałam wrażenie , że gdyby mógł rzuciłby się na tatianę natychmiast boszesz, cóż za obleśny gość, ble Odpowiedz Link Zgłoś
uruk.hai Re: Max Kolonko u Szymona 11.05.08, 11:05 kasiamilan napisała: > gejem? > hm, a ja miałam wrażenie , że gdyby mógł rzuciłby się na tatianę > natychmiast > boszesz, cóż za obleśny gość, ble Kto go tam wie:) Moze byl taki nachalny wlasnie zeby odwrocic uwage od swoich preferencji:))) W kazdym razie facet jest na pewno nijaki, bo prawie wszystkie komentarze powstały przed programem;] Po programie jakos nie ma o czym pisac. Poza tym ze przereklamowany bufon:) Odpowiedz Link Zgłoś
womensright2shoes Re: Max Kolonko u Szymona 11.05.08, 23:14 Wg mnie M. patrzył na T. jak na idiotkę (którą z siebie robiła). Nie bufonował, z dystansem. miło się rozczarowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Max Kolonko u Szymona 12.05.08, 01:59 a kto wystąpi jutro,chyba Hojarsko nie będzie w tym odcinku Odpowiedz Link Zgłoś