ssachell 03.05.08, 20:20 Kurczę, podobał mi się występ Zając...Ale nie ukrywam nadziei na to, że dziś odpadnie Szapołowska wygląda pięknie, ale niestety dziś gorzej ze śpiewaniem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cristinka Re: JOŚ 3.05 03.05.08, 20:25 Chociaz nie lubię Szapołowskiej to modlę się żeby Zając wyleciała. Chociazby po to zeby z wizji zniknął Krawczyk- tragiczny, sztuczny i zadufany w sobie narzeczony Zając. Nie da sie na niego patrzec.. Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: JOŚ 3.05 03.05.08, 20:31 no to odpadła jedyna gwiazda tego programu...:( Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: JOŚ 3.05 03.05.08, 20:35 Jedyna gwiazda to odpadła 2 tygodnie temu Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: JOŚ 3.05 03.05.08, 20:37 nie, wtedy odpadła osoba najpoprawniej śpiewająca... Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: JOŚ 3.05 03.05.08, 20:47 No ja wiem, ze Monika gwiazdą nie jest ;) Ale będzie ;) A słowo poprawnie kojarzy mi się z kiepskim uczniem, który z wielkim wysiłkiem dobrze odrobił lekcję, ale na wersję, ze odpadła najpiękniej spiewajaca osoba bym się zgodziła ;) tylko pewnie nikt się ze mną nie zgodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: JOŚ 3.05 03.05.08, 20:49 ok, niech będzie, że osoba najpiękniej śpiewająca, mnie niestety nijak nie przekonywała, a wręcz denerwowała i 2 tyg temu cieszyłam się z wygranej Zając, oczywiście w odosobnieniu, bo wszyscy pisali jakiż to skandal dzisiaj, jako fance Grażyny Szapołowskiej, jest mi po prostu smutno i tyle, bo odpadła jedyna osoba, dla której tak naprawdę oglądałam ten program Odpowiedz Link Zgłoś
iuscogens Re: JOŚ 3.05 03.05.08, 20:55 No mi własnie bylo przykro jak odpadła Monika i , bo własnie tylko dla niej ogladałam JOS, i dalej uwazam, ze to skandal nie tylko to, ze odpadła w rywalizacji z Zając, ale ze w ogole odpadła bo tyle pięknych piosenek mogła jeszcze zaśpiewac. Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: JOŚ 3.05 03.05.08, 21:08 niestety, nie jest to konkurs wokalny, tylko konkurs popularności, podobnie jak w TzG, a z Moniką, jak z Nataszą czy Kasią Zielińską - to program dla amatorów, takich jak Zając, a nie profesjonalistów... Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: JOŚ 3.05 03.05.08, 21:10 Właśnie od 2 tyg nie ogladam tego badziewia. ciekawe dlaczego hehe :) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś