kp1997 22.04.05, 14:01 Witam, Prosze o opinie i sugestie dotyczące zakupu laktatora. Ręczny czy elektryczny ? Jakie firmy laktatory są najlepsze ? Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika277 Re: Laktator 22.04.05, 14:12 pewnie juz bylo na ten temat duzo ale ja tez przylaczam sie do prosby. Teraz odciagam recznym medeli bo mam poranione brodawki. Tym laktatorem mi niezle idzie, 100ml w ciagu 15 minut. Nie boli tez za bardzo. Mam w domu elektryczny nuka ale rani mi brodkawke ze az krwawi i boli wiec wole recznym. Ale przymierzam sie do zakupu elektrycznego jakiegos tylko wlasnie nie wiem jakiej firmy, mamusie doradzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
happy.mama.kasi Avent Isis- polecam! 25.04.05, 10:50 Jest to laktator reczny, a skuteczny tak jak elektryczne, wiem, bo uzywalam tego i tego i mam porownanie. Pozdrawiam- Asia Odpowiedz Link Zgłoś
pynian Re: Avent Isis- polecam! 25.04.05, 11:35 Ja natomiast polecam Canpol Premium, u mnie psrawdził się doskonale. Nie miałam problemów z uzywaniem go. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś