maureen2 17.05.08, 13:14 co przewidują znawcy tematu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 13:21 O, to już dziś zaczynamy:))) Nie będę oryginalna jak napiszę, że w tej edycji nikt mnie nie rozgrzał do czerwoności, jest mi zupełnie obojętne kto odjedzie corvettą, choć skłaniam się chyba ku Tamarze Arciuch, może dlatego, że podoba mi się jako tancerz Łukasz Czarnecki;) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 17:05 Dla mnie wart grzechu może byłby Michał Malitowski, ale on raczej nie wystąpi w tym programie, Czarnecki podoba mi się jako TANCERZ Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 17:41 eee,tancerz ??? przecież on słodziutki taki pysiaczek jest Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 19:03 Malitowski? ok ok, de gustibus non autobus ;) ale sa pewne granice :/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 13:43 Ja przewiduję, że bedzie nudno - tak jak w całej tej edycji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 15:05 ja przewiduje, ze nie moge przewidziec kto odpadnie:) czas na Pudziana wlasciwie i mam nadzieje, ze on poleci, a Tamara wygra final:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 18:48 mam nadzieje, ze odpadnie puzian i bede mogla obejrzec finał :) a w finale mam nadzieje wygra Tamara Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 19:00 Mam nadzieje ze odpadnie wreszcie Pudzian bo to zakrawa juz na skandal ze jeszcze tam jest. Ludzie głosują na niego jako na ciekawostkę przyrodniczą i tyle, umiejetnosci tanecznych to on zadnych nie ma, przejdzie dalej kosztem fajnej Tamary. Wygra Walach. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 19:16 Hejka Na moje niebieskie oko jutro poleci Pudzian, ktory chyba chce starcic popularnosc swoimi ostatnimi wyznaniami o chorobie kolana- vide zalenie sie Roberta Janowskiego i jak na to widzowie zareagowali. Final Tamara- Magda, wygra oczywiscie Magda :) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 19:30 malange napisała: > O ile Magda to nerwowo wytrzyma ;) Co Wy z tymi nerwami Magdy ciagle? Widze Ja co tydzien na zywo, rozmawiam i nie sadze, aby az tak starsznie byla zdenerwowana. Widze za to, ze sie fajnie z Czarkiem bawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 19:37 W DDTVN była ostatnio bardzo zdenerwowana - wykręcała sobie palce, drgała jej twarz - tzn. normalne objawy zdenerowania. W TzG wygląda i zachowuje się jak chwilę przed zawałem. No ale może tak ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 19:38 a to standard. tutaj jest grupa, ktora mysli, ze trzyma wladze i na kazdy temat ma jedyne sluszne zdanie. nie nalezy starac sie zrozumiec. nalezy ignorowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 19:46 Wygra Walach. nie widze u niej szczegolnie wielkiego zdenerwowania heh :) Od początku kibicuje Tamarze i Lozowskiemu ten drugi odpadł wiec 3mam kciuki za Tamare Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 19:58 nerwy,nerwy,a ktoraś jest zapewne w ciąży "zakulisowej",he,he Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 20:26 Coś z nerwami Walach jest jednak na rzeczy, bo na pierwszym treningu Cezary zapytał Ją czy ma ADHD, chyba, że ADHD nie ma nic wspólnego z nerwami Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 20:51 oj chyba czepiacie sie dziewczyny :) duda bardziej sie stresowala :p Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: a jutro tzg :) 17.05.08, 20:51 Tamara też się denerwuje, a Magda przeżywa nieprzeciętnie każdy występ, odpadnie raczej Pudzian, i życzę sobie, aby wygrała Tamara, ale czymżesz są moje życzenia ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
guuucio Proste 17.05.08, 21:56 Ponieważ cały ten szoł jest od początku do końca ustawiony, na pewno wygra go "gwiazda tvn". Tu mamy dwie - Pudzinowskiego i Arciuch. Pewnie nie mieli tyle tupetu, żeby wybrać na zwycięzcę Pudzianowskiego (bo ludzie się wkurzą i więcej nie będą tego g oglądać), więc wygra Arciuch. Z drugiej strony, Pudzianowski budzi emocje, więc mogą chcieć, żeby je budził do końca, co oznacza finał Pudzianowski - Arciuch. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Proste 17.05.08, 22:59 aMagda gwiazdą TVN nie jest? , przecież w serialu "Twarzą w twarz" grała jedną z głównych ról, Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Proste 17.05.08, 23:39 a z kolei pudzian jest gwiazda tvn???????? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Proste 17.05.08, 23:51 no niby nie, chyba, że potrakturej probram "Strongmeni coś tam cośtam" jako "ichniejszy" to będzie gwiazdą TVN-u :)) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Proste 18.05.08, 00:36 jak Pawel Okraska umiejetnie rozluzni swoja żonke Madzie Walach w nocy przed wystepem,to obejdzie sie bez wrzodow w finale :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Proste 18.05.08, 10:46 wow, baaaaardzo blyskotliwe to 64 w nicku to wiek, rok urodzenia, czy moze IQ? Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Proste 18.05.08, 17:37 kubissimo napisał: > wow, baaaaardzo blyskotliwe > to 64 w nicku to wiek, rok urodzenia, czy moze IQ? Ty to jesteś zlośliwy haha :d zwłaszcza jak ktoś skrytykuje Twoje faworytki :D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Proste 18.05.08, 17:51 zlosliwosc to ja mam w defaulcie, niezaleznie czy krytykujesz, czy chwalisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: OT - Kubi 18.05.08, 18:05 ksztaltne lydki kubissimo ???????? buhaha :D malange,pozdrawiam ! karen Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: OT - Kubi 18.05.08, 18:08 boszzz, czuje sie taki wyguglany :P to blog sprzed lat. dokumentacja mojego erasmusa Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: OT - Kubi 18.05.08, 18:22 a to chyba jedak cos innego czytalas. przeciez ja jestem nudną marudą :P Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: OT - Kubi 18.05.08, 18:24 kubissimo napisał: > a to chyba jedak cos innego czytalas. przeciez ja jestem nudną marudą :P Przecież to blog "sprzed lat"... co to się z ludźmi na starość dzieje! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: OT - Kubi 18.05.08, 18:29 hmmm, no tak :) a ja teraz rzez Ciebie grzebie we wspomnieniach zamiast robic tlumaczenia :/ i jak znam zycie to zaraz wyciagne zdjecia. oj Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Proste 18.05.08, 18:00 za to ty kubi jestes bystry jak woda w kiblu i rozgarniety jak kupa piachu Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Proste 18.05.08, 18:10 faktycznie, przesadzilem z tym IQ. to duzo za duzo jak dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Proste 18.05.08, 18:26 to JA sie pograzam? :) jestes rozkosznie zalosna :) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Proste 18.05.08, 18:32 Twoja ewidentna indolencja intelektualna nie obliguje mnie kontynuowania do merytorycznej konwersacji z tobą, gdyż masz zbyt płytki basen intelektualny, który koliduje z moimi dalekosiężnymi myślami. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Proste 18.05.08, 18:37 ROTFL "nie obliguje mnie kontynuowania do merytorycznej konwersacji" język polski być trudna. nawet z słownik w ręka :) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Proste 18.05.08, 18:55 mialo byc `do kontynuowania merytorycznej...` wielkie mi halo :) ta mala pomylka to nic w porownaniu z twoim pojawieniem sie na tym swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Proste 18.05.08, 19:01 heh, widze, ze brniesz dalej i wyznaczasz nowe standardy zenady. Nie poddawaj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Proste 18.05.08, 19:06 o widze, ze przegapilam ta zywa dyskuje a teraz chyba za pozno by sie wlaczyc, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Proste 18.05.08, 19:12 mozemy dac sobie po razie i szybko nadrobisz zaleglosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
melville.com Re: Proste 18.05.08, 19:18 ojej,Kubi zionie dzisiaj jadem na kilometr,ale czy to "-issimo" nie oznacza najwyższego stopnia zadufania i głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Proste 18.05.08, 19:30 nie, nie oznacza. to koncowa typowa dla superlativo assoluto. a co do glupoty to spox. podobnie jak Fisz dzialam w trybie "bez pretensji do mądrosci ktorej nie mam". jezeli to mial byc dotkliwy przytyk, to tak jakby spudlowalas. oj. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Proste 18.05.08, 19:30 kubissimo napisał: > mozemy dac sobie po razie i szybko nadrobisz zaleglosci ;) tak na restart dyskusji, tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Proste 18.05.08, 10:50 wydaje mi sie (choc pewnosci nie mam, to nie moja bajka), ze zawody typu Strong Men wypromowal w Polsce TVN i w sumie gdyby nie oni, to Pudzian moze i bylby gwiazda w swiatku kulturystow, ale nie bylby gwiazda, ktora znaja wszyscy. Dlatego uwazam, ze nalezy go uznac za gwiazde TVNu Odpowiedz Link Zgłoś