madziululka82 28.05.08, 13:43 odkrylam niedawno i naprawde maakra...jest świetny. kasia montgomery prowadzi go bosko.. czuje sie ogladajac go jakbym byla wsrod kolezanek z którymi zawsze mozna poplotkowac..no swietny jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: Mała czarna !Ten program jest super! 28.05.08, 13:53 Jak dla mnie straszne nudy. Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Mała czarna !Ten program jest super! 28.05.08, 14:25 A mnie się podoba, nie oglądam regularnie i nie wszystkie tematy mnie interesują, ale jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Mała czarna !Ten program jest super! 28.05.08, 14:34 to jakaś paranoja! wątek zaczyna się na literę M wpisują się tylko nicki zaczynające się na M M jak Mała czarna? to ja zacznę wątek Teraz My. baj Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Mała czarna !Ten program jest super! 28.05.08, 15:04 mnie dziwi Agnieszka Maciąg jako wyrocznia od WSZYSTKIEGO !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Mała czarna !Ten program jest super! 28.05.08, 15:28 m- jak mozambik m- jak maciąg boję się ps. wyrocznią od wszystkiego jest poseł PóTRA Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: Mała czarna !Ten program jest super! 28.05.08, 16:01 tiresias, mój nick zobowiazuje mnie do odezwania się . lubie ten program. ale nie bój się :) Odpowiedz Link Zgłoś
melville.com Re: Mała czarna !Ten program jest super! 28.05.08, 16:18 a niech się boi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Mała czarna !Ten program jest super! 28.05.08, 16:54 jakoś nie trafiłam na to w tiwi hyhy, noco? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Mała czarna !Ten program jest super! 28.05.08, 22:17 et tu misianio eMo?:) marmulatka boję sie. ajm skert Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Mała czarna !Ten program jest super! 28.05.08, 18:25 a mnie sie nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Mała czarna !Ten program jest super! 28.05.08, 21:20 yyy to ja też powinienem cos napisać niestety nie wiem o czym mowicie no ale na M jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 niedawno jakaś pani mówiła o "brzydkich posłach" 28.05.08, 22:18 Była rozmowa o polityce, gościem była Kazia - NajsłabszeOgniwo - Szczuka i mówiono że "w ławkach poselskich zasiadają niekompetentni posłowie" za to piała z zachwytu nad kompetencja Hanny Gromnkiewicz- Waltz przy okazji spuszczając zasłonę milczenia nad niekompetentnymi posłankami (nie do wiary - są takie!). Jedna z pań stwierdziła z obrzydzeniem że "Ci posłowie co zasiadają w Sejmie są tacy brzydcy". Rozumiem, że wg. tej pani z MałejCzarnej w ławkach poselskich powinni zasiadać wyłącznie posłowie o aparycji Zakościelnego albo Boruca. :) aha! dobrze że nic nie wspomniano o urodzie i aparycji pań posłanek poprzedniej i obecnej kadencji. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: niedawno jakaś pani mówiła o "brzydkich posła 28.05.08, 22:53 wąsata pótra robi za wszystkich. marcinkiewicz mieczysław miał malutką małżonkę mariolę.mogli mieć maleństwo mimo mieszczańskiej moralności. męki małżonków minęły. Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: niedawno jakaś pani mówiła o "brzydkich posła 29.05.08, 14:40 nie uważam, że jest 'super!' - ale lubię oglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: niedawno jakaś pani mówiła o "brzydkich posła 29.05.08, 15:00 tez ogladam i zawsze zastanawiam sie za jakie pieniadze dałabym sie tak oszpecić gzrywką jak M.MOntgomery wychodzi mi ze za bardzo duze Odpowiedz Link Zgłoś
feminasapiens Re: niedawno jakaś pani mówiła o "brzydkich posła 29.05.08, 15:59 mozambique napisała: > tez ogladam > i zawsze zastanawiam sie za jakie pieniadze dałabym sie tak > oszpecić gzrywką jak M.MOntgomery > > wychodzi mi ze za bardzo duze O, właśnie! Ten bezkrytyczny owczy pęd grzywkowy jaki obserwujemy u rodzimych "celebrytów" chyba najbardziej dotknął właśnie p. "Małą Czarną" Montgomery i Marzenę "Miasto Kobiet" Rogalską. Wybitnie nie dla nich fryzura. Kobiety z serii "NieMamwDomuLustra". A co do tematu: do takich wątków podchodzę zawsze "z pewną taką ostrożnością", węsząc w nich SPAM. Ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: niedawno jakaś pani mówiła o "brzydkich posła 30.05.08, 10:12 to raczej seria MAm-w-domu-lustro-ale-Czajka-tak-kazał wiec nie wazne: pasuje, nie pasuje, pobrzydza czy poładnia, nadaje tajemniczosci czy wyrazu kompletnego debila, grzywka obwoiazkowa ci jest !!! ze tez te kobiety takie durne są Odpowiedz Link Zgłoś
auto_robex Re: Mała czarna !Ten program jest super! 30.05.08, 10:13 owszem procz tej modelki jak ona sie nazywala?? ona jest strasznie drazniaca.. Odpowiedz Link Zgłoś