naburmuszony 29.05.08, 22:40 Gość i tyle. Amerykanie musieli go skazać ale na pewno mysleli: "szacunek"! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoey7 Re: Zacharski. 29.05.08, 23:39 No, można różnie o nim myśleć, ale inteligencji nikt nie może mu odmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
naburmuszony Re: Zacharski. 30.05.08, 00:10 Dlatego tak go nie lubią. Ani czerwoni ani biali. Do pięt mu nie dorastają. Wystarczy porównac jego i np Wannemana albo Miodowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
mlusca Re: Zacharski. 30.05.08, 00:15 Dla mnie ten człowiek to bohater,pracował dla Polski .Naprawdę Jego inteligencja,osobowość zrobiły na mnie wielkie wrażenie.Mam dla Niego tylko wyrazy szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Zacharski. 30.05.08, 13:42 serwisy.gazeta.pl/tv/1,47060,5161690.html Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Zacharski. 01.06.08, 07:46 jakby zacharski był taki inteligentny to nie wrobiłby się w sprawę olina. a tak chłop jest spalony praktycznie wszędzie. istnieje teoria wg której zacharski w ogole nie był szpiegiem tylko zwerbowanym na potrzeby chwili handlowcem. Dlatego ze trafiło mu się wyjatkowe źródło wiedzy. Sam jest sobie winien wpadki bo gość w pewnym momencie zaczął się zachowywać jak lis w ogródku mimo ze dostałw yraźny nakaz przyhamowania działalnosci operacyjnej. Nie posłuchał i tym samym podpisał na siebie wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: Zacharski. 30.05.08, 17:00 na mnie robi wrażenie jego spokój-wystudiowany czy nie-szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś