magda1306 31.05.08, 22:33 Wygladala tragicznie (na WIKTORACH)! - chodzi mi o twarz... nie wiem sama... jakby byla anorektyczka... czy tylko ja to widzialam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: Kinia - czy tylko ja to widzialam? 31.05.08, 22:35 anorektyczna??? tak, tylko ty to widzialas. wygladala jak na siebie zdecydowanie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Kinia - czy tylko ja to widzialam? 31.05.08, 22:39 nie wygladala dobrze-jakas taka pomarszczona Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Kinia - czy tylko ja to widzialam? 31.05.08, 22:49 jesli tak wygląda jakaś znajoma Ci anorektyczka to powiedz jej że juz wyzdrowiała! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Kinia - czy tylko ja to widzialam? 31.05.08, 22:52 bm_ka napisała: > jesli tak wygląda jakaś znajoma Ci anorektyczka to powiedz jej że > juz wyzdrowiała! :-))) <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
magda1306 Re: bm_ka 31.05.08, 22:55 HAHAHA - NO DOBRZE, no to moze nie jak anorektyczka, ale jakas dziwna miala ta buzie... jakas taka naciagnieta czy cos - sama nie umiem okreslic... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Kinia - czy tylko ja to widzialam? 31.05.08, 23:00 Przyznaję, że jak Kinga stanęła przy mikrofonie moja pierwsza myśl też była taka-jak ona źle wygląda. Nie znam się na anoreksji, ale może to było z niewyspania, przemęczenia albo stresu, nikt mnie nie przekona, że wyglądała dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Kinia - czy tylko ja to widzialam? 31.05.08, 23:02 Na buzi naprawdę było widać zmęczenie, ale reszta bardzo ładnie. Poza tym z tego co widziałam po buziach to było tam niesamowicie gorąco, po prostu makeup mógł jej trochę "spłynąć". Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Kinia - czy tylko ja to widzialam? 31.05.08, 23:13 swiecila się i tyle, jakos nie działają jej boskie kosmetyki chyba Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Pat&Rub, Pat&Rub, Pat&Rub.... 31.05.08, 23:16 Pat i Mat ,Pat i Mat ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Pat&Rub, Pat&Rub, Pat&Rub.... 31.05.08, 23:35 i jeszcze dodatkowo Pat ,mat i Rub czy jakos tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Kinia - czy tylko ja to widzialam? 01.06.08, 08:42 Chyba na sali było gorąco bo widać było osoby wachlujące się. Rusin była spięta i zdenerwowawna. Kiedy siedziała wyglądała normalnie, ale jak wyszła do mikrofonu to już było gorzej, twarz spięta, zmęczona. Nawet pokazali młodszego Waltera jak się jej przygląda z zastanowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Kinia - czy tylko ja to widzialam? 01.06.08, 12:41 nie wyglądała dobrze,ciemna jakas na twarzy. Ale ona dla mnie nigdy dobrze nie wygląda, tyle że nie jestem obiektywna bo jej nie trawie po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Kinia - czy tylko ja to widzialam? 01.06.08, 15:42 Rzeczywiście wyglądała dziwnie na twarzy. Wydaje mi się, ze to wina zmęczenia albo kiepskiego makijażu i zbyt mocnej opalenizny. Bo do anorektyczki to jej daleko.:) Za to była fajnie ubrana, co nieczęsto jej sie zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Kinia - czy tylko ja to widzialam? 02.06.08, 10:48 wczorajszy wyglad Kini stanowił miód na serce kazdej kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Kinia - czy tylko ja to widzialam? 02.06.08, 22:27 Nie wypowiadaj się za wszystkie panie. Nie wszyscy jej źle życzą co wcale nie oznacza, że ze nią szaleją. Kobieta jak każda inna. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Kinia - czy tylko ja to widzialam? 03.06.08, 10:03 okropnie wyglądająca Odpowiedz Link Zgłoś