drzejms-buond 06.06.08, 11:15 kapitalne zdjecia do filmu, zauważyłem w podpisach,że obrabiano je cyfrowo ale co tam! GRATULUJĘ! dawno nie widziałem Polski tak pięknej. film jak film, troszku infantylny, ale przedostanie zdanie uratowało całość... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogarde Re: "południe-północ", ładne zdjecia 06.06.08, 18:45 Mnie zaintrygowała również muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotowka26 Re: "południe-północ", ładne zdjecia 06.06.08, 23:29 cos mial w sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: "południe-północ", ładne zdjecia 09.06.08, 14:12 postanowiłem. norrrmalnie zmieniam swoje plany urlopowe i jadę nad Pilicę! a wszystko przez ten film! Odpowiedz Link Zgłoś
radosny_trubadur Polska 20.06.08, 14:36 drzejms-buond napisał: >...dawno nie widziałem Polski tak pięknej... Wyjrzyj przez okno. Oto Polska właśnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Polska 23.06.08, 12:08 noooo, sie kolega uniósł... przez okno wygladam: śmietnik, samochody trąbią, bo korek, pomazańce sprajowe na scianach, dwa uschnięte drzewa (tzw zieleń miejska) reklamy...wszędzie reklamy bilboardami zwane mówię ze dawno, to daaawno!No! Odpowiedz Link Zgłoś