Gość: AS IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.09.03, 03:20 Starą Baśń powinien zrobić np. Krzysztof Zanussi, albo ś.p. Kieślowski. Wtedy pewnie po obejrzeniu ludzie masowo biegaliby do lasu aby sie powiesić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .... Re: Magdalena Michalska: więcej seksu! IP: 195.117.203.* 19.09.03, 09:03 proponuję Ślesickiego!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Magdalena Michalska: więcej seksu! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.03, 09:30 ale kto to jest magda michalska i dlaczego więcej seksu i dlaczego kieślowski i nic nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sic oj Pani Michalska IP: 212.160.72.* 19.09.03, 10:40 Wstyd Wstyd dzieci będzie nam Pani psuć tym całym seksem... Erotomanka jedna :) ... tak na serio jeszcze filmu nie widziałem ale jak mam oglądać sceny przemocy lub figle na sianie to wybiore sceny przemocy z figlami na sianie :)... Pani Michalskiej zachciało się polskiej wersji erotycznej Baśni 1000 i 1 nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Magdalena Michalska: więcej seksu! IP: *.petrobaltic.com.pl 19.09.03, 11:03 Gość portalu: AS napisał(a): > Starą Baśń powinien zrobić np. Krzysztof Zanussi, albo ś.p. > Kieślowski. Wtedy pewnie po obejrzeniu ludzie masowo biegaliby > do lasu aby sie powiesić. Ja bym pobiegl powiesic sie do lasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kroolick Re: Magdalena Michalska: więcej seksu!!! IP: *.acn.pl 19.09.03, 11:21 Ależ to były brutalne czasy a seks nie różnił się niczym od spółkowania żubrów! Odpowiedz Link Zgłoś