auto_robex 29.06.08, 22:26 komentator polsatu jest ok, ujdzie ale ten drugi nie wiem kto to, swoim komentowaniem doprowadza mnie do pasji.. kto to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Komentator Polsatu - Mecz finałowy 29.06.08, 22:30 to pewnie boniek ;) tez mnie wkurza dlatego nie oglądam meczu :) znaczy nie tylko dlatego ale nawet gdybym miala oglądac to ze względu na bonka bym chyb agłos wyłączyła... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Komentator Polsatu - Mecz finałowy 29.06.08, 23:26 a mnie głos p.Bońka nie przeszkadza; gdybyś tyle lat mieszkała we Włoszech, zapewne też nabrałabyś "śpiwenego" akcentu. Max big Kolanko mieszkał parę chwil w US , a słów zapominał, nie mówiąc o akcencie... Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Komentator Polsatu - Mecz finałowy 30.06.08, 01:50 kasiamilan napisała: > a mnie głos p.Bońka nie przeszkadza; Nie tyle chodzi o głos, ale o notoryczne wcinanie się w pół zdania właściwemu komentatorowi i zgrywanie ważniaka. Jak dla mnie dlatego Boniek był tak wkurzający. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Komentator Polsatu - Mecz finałowy 30.06.08, 20:23 mnie nie chodzi o akcent tylko o glupoty jakie gada! Odpowiedz Link Zgłoś
lamancza Re: Komentator Polsatu - Mecz finałowy 30.06.08, 00:08 Szczał na bramkę, kazijas, puziol. benhakjer... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzika_rzeka Re: Komentator Polsatu - Mecz finałowy 30.06.08, 01:21 plus "podczas gry w liwerpurze" :) No, ale co z tego, ze Bońkowi nie po drodze z językiem ojczystym? Gdybyście spędzili 2/3 żywota w obcym kraju, to założę się, że dotknąłby was podobny problem. A Boniek jest pasjonatem piłki nożnej. Słychać to w każdym komentowanym spotkaniu, dzięki czemu braki stylistyczne skutecznie są odsuniete na dalszy plan. Był wybitnym piłkarzem, żenującym trenerem, a jest świetnym menadżerem i niezłym komentatorem. Swoją drogą, ciekawe dlaczego meczu finałowego nie komentował Roman "Benhakker musi odejść" Kołtoń. W końcu grała jego ulubiona drużyna. Mam nadzieję, że to stała tendencja i że szef Polsatu postanowił wreszcie zrobić porządek z "rzetelnym" dziennikarstwem Kołtonia i nudnego, nieprofesjonalnego i godzącego w dobre imię polskiej reprezentacji komentarza pismaka z PS już na antenie Polsatu nie usłyszymy. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Komentator Polsatu - Mecz finałowy 30.06.08, 10:38 droben lapsusy Bonka są w sumie niegroźne a to jedyny prawdziwy fachowiec przy mikrofonie , nie gada bzdur i nie "zagaduje" upływającego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Komentator Polsatu - Mecz finałowy 30.06.08, 20:24 mozambique napisała: > nie gada bzdur i nie "zagaduje" upływającego czasu czyżby? Odpowiedz Link Zgłoś