Gość: Anka Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.02, 01:36 Uwielbiam takie rozwiązania! Reality w dobrym wydaniu i z ogromną klasą. Ponieważ poprzednia wersja zrobiła ze mnie fankę każdego odcinka, z ogromną radością przyjęłam fakt o II edycji. Na razie się zaczęło , ale już przeżywam każdą minutę programu. Jestem estetką , więc robią na mnie wrażenie celowe zabiegi telewizji czyli muzyka i dramaturgia. W przypadku Agenta wszystko to mam z nawiazką. Podkład muzyczny jest genialny a tajemniczość Mellera z tą Jego nieszkodliwą wada wymowy -robi na mnie piorunujące wrażenie.Nie wspomnę o dźwięku w kieliszek , motywie pożegnalnym czy zwolnionych kadrów przy otwieraniu kopert. To w/g mnie najlepsze co cały ten powalony Tvn mógł kupić. Rewelacyjny pomysł!I brawa dla Marcina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tool1 Re: AGENT - wrażenia i komentarze 16.01.02, 12:29 Nie lubie TVN bo caly czas bazuje na sensacji, strachu, ninawisci, niezdrowej rywalizacji, wszystko kosztem czegos. Podobnie jak przejechali sie na Irku w Big Brotherze moga kiedys sie doigrac przy okazji tego typu tzw reality show. Z ta jednak roznica, ze nikt sie o tym nie dowie. Wszystkie programy (oprocz regularnych seriali, czy show z udzialem prawdziwych widzow - Milionerzy, Droga do Gwiazd, Nauka Jazdy itp) wywoluja w widzu negatywne uczucia. I wcale nie po to, by uswiadomic mu jak jest mu dobrze, skoro nie stalo sie to co pokazuja jego udzialem, ale po to, by siedzial z nosem w telewizorze, by od czasu do czasu zerknal na reklamy, ktore niekiedy sa lepsze niz caly zakichany program. Dlaczego nie ma w tvn zadnego programy, ktory zainteresuje nas nie dlatego ze jest brutalny i prawdziwy, okrutny i przedstawia to co nas otacza (a kzdy wie co sie wokol niego dzieje i nie potrzebuje tego potegowac w telewizji), ale dlatego, ze jest po prostu interesujacy. Agent jest typowym przykladem taniego zabiegu o pozyskanie widzow, a raczej reklamodawcow. Fakt, ma ogladalnosc, bo jest ciekawy i wywoluje ducha rywalizacji. Ale w tym pejoratywnym znaczeniu. Podobnie jak Big Brother. Jesli ty kogos nie wykopiesz to za chwile sam zostaniesz wykopany. Podobnie rzecz sie miala z Ekspedycja. Zasady programu prowadzily donikad. Codziennie rywalizacja o kawwalek batona i lek przed odpadnieciem... Pustka i znowu tandetna sensacja, jesli o takiej w ogole mozemy mowic. Milinonerzy sa chyba jedynym programem w tvn, w ktorym naprawde mozna sie czegos dowiedziec. Jest napiecie, jest ryzyko, jest rywalizacja, jest niepewnosc, jest przede wszystkim wiedza i chyba jedne z drozszych czasow emisyjnych jesli chodzi o reklamy. Obejrzalem jeden odcinek nowego Agenta. Wszyscy sa bardzo madrzy i piekni, elokwentni, na wszystko ich stac i na pewno sa z zelaza. Zenujace pozegnanie osoby rozstajacej sie z programem (nota bene bardzo sympatycznej), gdzie dochodzi do zbyt gornolotnych stwierdzen nie pasujacych do okazji, pompatyczne slowa prowadzacego program, a przy tym pustka bijaca z jego twarzy, ciagle zdenerwowanie uczestnikow, kolacje przy swiecach, ktore nie pozwalaja zawodnikom na spokojne spozywanie, gdyz ci sa rozdygotani przed otrzymaniem kopert... Dobre na raz, ale nie wiecej. Podobnie Big Brother. Nie zrozumialym bylo dla mnie slowo "nominacja" przy okazji eliminacji mieszkancow. Przeciez nominuje sie raczej do nagrody, do czegos pozytywnego... Wystarczylo uzyc slowa "glosowanie". Kazdy wie co w tym kontekscie by oznaczalo. W tej stacji w ogole panuje jedno wielkie pomieszanie wartosci. Jestem mlodym czlowiekiem i szukam zawsze dobrej rozrywki, ciekawej, emocjonujacej. Podobnie jak ogladam wiele stacji telewizyjnych tak samo slucham wiele gatunkow muzyki, ogladam filmy, chodze na koncerty, porownuje... Tak samo jak Polsat stawia na tani wymuszony smiech (oprocz Kiepskich, ktorzy sa tak idiotyczni, ze az smieszni) tak TVN stawia na niezdrowa ciekawosc. W programach zakupionych przez tnv juz nic ciekawego i nowego nie moze sie wydarzyc. Big Brother 3 jest pomyslem poronionym. Prawdopodobnie proba zrehabilitowania sie za porazke drugiej czesci i wiele krytycznych uwag pod jej adresem. Chyba juz wole obejrzec Maklowicza w 2 programie TVP, bo potrawy podane przez niego zawsze smakuja tak samo dobrze, a i zaskoczyc tez potrafi. I jeszcze slowo do "Anki". To co Pani - a moze Pan - mowi o Agencie jest prawda. Wszystko oprocz klasy. Natomiast podane jest w bardzo czytelnej i emocjonujacej formie. Kazdy "gadzet" ma tam swoje miejsce. Nie ma niepotrzebnego dzwieku, niepotrzebnego slowa komentarza, sa dobre zdjecia i komentujaca wszystko muzyka. Program jest zrealizowany na dobrym poziomie. Moze czasami brakuje mu tempa, wlasnie wtedy gdy trzeba nieco przyspieszyc. I jedynie w tym upatrywalbym "klasy" Agenta. Nie w idei, nie w bohaterach, ale w rozmachu i stylu, w jakim jest srealizowany. Gość portalu: Anka napisał(a): > Uwielbiam takie rozwiązania! Reality w dobrym wydaniu i z ogromną klasą. > Ponieważ poprzednia wersja zrobiła ze mnie fankę każdego odcinka, z ogromną > radością przyjęłam fakt o II edycji. Na razie się zaczęło , ale już przeżywam > każdą minutę programu. Jestem estetką , więc robią na mnie wrażenie celowe > zabiegi telewizji czyli muzyka i dramaturgia. W przypadku Agenta wszystko to > mam z nawiazką. Podkład muzyczny jest genialny a tajemniczość Mellera z tą Jego > > nieszkodliwą wada wymowy -robi na mnie piorunujące wrażenie.Nie wspomnę o > dźwięku w kieliszek , motywie pożegnalnym czy zwolnionych kadrów przy > otwieraniu kopert. To w/g mnie najlepsze co cały ten powalony Tvn mógł kupić. > Rewelacyjny pomysł!I brawa dla Marcina!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mbie Re: AGENT - wrażenia i komentarze 16.01.02, 19:33 tool1 napisał(a): > Nie lubie TVN bo caly czas bazuje na sensacji, strachu, ninawisci, niezdrowej > rywalizacji, wszystko kosztem czegos. Podobnie jak przejechali sie na Irku w Bi > g > Brotherze moga kiedys sie doigrac przy okazji tego typu tzw reality show. Z ta > jednak roznica, ze nikt sie o tym nie dowie. Wszystkie programy (oprocz > regularnych seriali, czy show z udzialem prawdziwych widzow - Milionerzy, Droga > > do Gwiazd, Nauka Jazdy itp) wywoluja w widzu negatywne uczucia. I wcale nie po > to, by uswiadomic mu jak jest mu dobrze, skoro nie stalo sie to co pokazuja jeg > o > udzialem, ale po to, by siedzial z nosem w telewizorze, by od czasu do czasu > zerknal na reklamy, ktore niekiedy sa lepsze niz caly zakichany program. Dlacze > go > nie ma w tvn zadnego programy, ktory zainteresuje nas nie dlatego ze jest > brutalny i prawdziwy, okrutny i przedstawia to co nas otacza (a kzdy wie co sie > > wokol niego dzieje i nie potrzebuje tego potegowac w telewizji), ale dlatego, z > e > jest po prostu interesujacy. Agent jest typowym przykladem taniego zabiegu o > pozyskanie widzow, a raczej reklamodawcow. Fakt, ma ogladalnosc, bo jest ciekaw > y > i wywoluje ducha rywalizacji. Ale w tym pejoratywnym znaczeniu. Podobnie jak Bi > g > Brother. Jesli ty kogos nie wykopiesz to za chwile sam zostaniesz wykopany. > Podobnie rzecz sie miala z Ekspedycja. Zasady programu prowadzily donikad. > Codziennie rywalizacja o kawwalek batona i lek przed odpadnieciem... Pustka i > znowu tandetna sensacja, jesli o takiej w ogole mozemy mowic. Milinonerzy sa > chyba jedynym programem w tvn, w ktorym naprawde mozna sie czegos dowiedziec. > Jest napiecie, jest ryzyko, jest rywalizacja, jest niepewnosc, jest przede > wszystkim wiedza i chyba jedne z drozszych czasow emisyjnych jesli chodzi o > reklamy. Obejrzalem jeden odcinek nowego Agenta. Wszyscy sa bardzo madrzy i > piekni, elokwentni, na wszystko ich stac i na pewno sa z zelaza. Zenujace > pozegnanie osoby rozstajacej sie z programem (nota bene bardzo sympatycznej), > gdzie dochodzi do zbyt gornolotnych stwierdzen nie pasujacych do okazji, > pompatyczne slowa prowadzacego program, a przy tym pustka bijaca z jego twarzy, > > ciagle zdenerwowanie uczestnikow, kolacje przy swiecach, ktore nie pozwalaja > zawodnikom na spokojne spozywanie, gdyz ci sa rozdygotani przed otrzymaniem > kopert... Dobre na raz, ale nie wiecej. Podobnie Big Brother. Nie zrozumialym > bylo dla mnie slowo "nominacja" przy okazji eliminacji mieszkancow. Przeciez > nominuje sie raczej do nagrody, do czegos pozytywnego... Wystarczylo uzyc > slowa "glosowanie". Kazdy wie co w tym kontekscie by oznaczalo. W tej stacji w > ogole panuje jedno wielkie pomieszanie wartosci. Jestem mlodym czlowiekiem i > szukam zawsze dobrej rozrywki, ciekawej, emocjonujacej. Podobnie jak ogladam > wiele stacji telewizyjnych tak samo slucham wiele gatunkow muzyki, ogladam film > y, > chodze na koncerty, porownuje... Tak samo jak Polsat stawia na tani wymuszony > smiech (oprocz Kiepskich, ktorzy sa tak idiotyczni, ze az smieszni) tak TVN > stawia na niezdrowa ciekawosc. W programach zakupionych przez tnv juz nic > ciekawego i nowego nie moze sie wydarzyc. Big Brother 3 jest pomyslem poroniony > m. > Prawdopodobnie proba zrehabilitowania sie za porazke drugiej czesci i wiele > krytycznych uwag pod jej adresem. Chyba juz wole obejrzec Maklowicza w 2 > programie TVP, bo potrawy podane przez niego zawsze smakuja tak samo dobrze, a > i > zaskoczyc tez potrafi. I jeszcze slowo do "Anki". To co Pani - a moze Pan - mow > i > o Agencie jest prawda. Wszystko oprocz klasy. Natomiast podane jest w bardzo > czytelnej i emocjonujacej formie. Kazdy "gadzet" ma tam swoje miejsce. Nie ma > niepotrzebnego dzwieku, niepotrzebnego slowa komentarza, sa dobre zdjecia i > komentujaca wszystko muzyka. Program jest zrealizowany na dobrym poziomie. Moze > > czasami brakuje mu tempa, wlasnie wtedy gdy trzeba nieco przyspieszyc. I jedyni > e > w tym upatrywalbym "klasy" Agenta. Nie w idei, nie w bohaterach, ale w rozmachu > i > stylu, w jakim jest srealizowany. > > wg mnie za malo tu napisales ;-)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 13:43 Jak ci się nie podoba, to przecież nie musisz oglądać. Stacja tvn nie każe ci płacić za coś czego nie chcesz oglądać, tak jak to jest w przypadku TVP. Abonament jest obowiązkowy - dbanie o widza nie jest. Nie potrafisz odnaleźć się w nowej rzeczywistości... bo dziś chodzi bardziej o formę, mniej o treść. Nie każdy człowiek ma na tyle barwne życie, że nie musi "ubarwiać" go rozrywką telewizyjną. Dlatego pamiętaj - pisząc źle o popularnych programach, tylko psujesz ludziom dobrą zabawę, a tych ludzi jest wielu - spójrz na oglądalność. Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: AGENT - wrażenia i komentarze 10.01.02, 15:40 REWELACJA! Więcej chyba pisać nie muszę? Odpowiedz Link Zgłoś
rika Re: AGENT - wrażenia i komentarze 11.01.02, 00:06 Tak jest, to najlepszy program od czasu Agenta I. Na razie stawiam na to, że agentem będzie kobieta - bez konkretnych podejrzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.metronet.pl 11.01.02, 12:20 A czy nie uważacie, że koles - informatyk specjalnie skaszanił numer PIN? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: 10.130.129.* 02.02.02, 19:12 mirek ma tak malo inteligentny wyraz twarzy, wypowiedzi i zachowanie, ze ja sie zastanawiam, ze jak taki glab mogl wygrac eliminacje. ale ciesze sie, ze nie ma nikogo tak denerwujacego, jak jerzy z poprzedniej edycji agenta. Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: AGENT - wrażenia i komentarze 11.01.02, 15:13 Jak na razie to ja typuję Mirka (informatyka) i tego co poszedł do bankomatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: 217.99.1.* 11.01.02, 23:45 Ten , co był przy bankomacie - śmierdzi mi. Taki cwaniura , tak grepsuje ... coś on mi nie pasuje. Koleś od komputerów taki ciamajdowaty , za proste , żeby myśleć o nim , jako o podejrzanym . Nie pasuje mi jeszcze ten poborca podatkowy , wieśniak o twarzy starego diskopolowca ,ale nie wiem , czy nie byłoby to zbyt proste... Ogólnie przygladam się i rozkładam na czynniki pierwsze , bo nie od dziś wiadomo , ze w Agencie każdy jest mocno podejrzany. No nie? Pozdrawiam was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.metronet.pl 13.01.02, 17:51 Po dzisiejszym programie coś się powinno rozjaśnić. W tej chwili nie mam żadnego kandydata. Liczę na przypływ Waszych typów. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: 217.11.141.* 13.01.02, 22:50 moje typy to Wojtek, Jola, Beata www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?xx=617078&dzial=020205 'Tym razem do samego końca tajemnica została utrzymana. Finałowa trójka do końca nie miała pojęcia, kim jest Agent. Każdy z nich dostał po jednym głosie.' 'Prawdziwy Agent psuł więcej rzeczy niż Agnieszka z pierwszej części, która rzadko się ujawniała i mieszała szyki. Ale i inni psuli więcej. Wiedzieli, że jeśli reszta grupy uwierzy, że to oni są agentami i wskaże ich w głosowaniu - zwiększą swoje szanse.' 'Grupa była bardziej rozhukana niż ludzie z pierwszego Agenta. Najbardziej lubiany był młody lekarz z gitarą. Był oczywiście czarny charakter przez nikogo nielubiany i niezwykły urzędnik, był Romek - poborca podatkowy - postać jak z Gogola.' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: 217.11.141.* 13.01.02, 23:07 kolejność, w jakiej wymieniłam osoby, nie ma znaczenia polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1073689&NR=2330-2002-01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 02:16 Jak na dzisiaj to typuję tę ciemną z zagubionego ( celowo? )samochodu , Romana i tego spod bankomatu( 1 odcinek ). Odpowiedz Link Zgłoś
samia Re: AGENT - wrażenia i komentarze 23.01.02, 09:37 póki co stawiam na Wojtka....niepozorny... idealny na Agenta. Gość portalu: Małgosia napisał(a): > moje typy to Wojtek, Jola, Beata > > <a href="https://www.gazeta.pl/alfa/artykul.jsp?xx=617078&dzial=020205">www.gaze > ta.pl/alfa/artykul.jsp?xx=617078&dzial=020205</a> > > 'Tym razem do samego końca tajemnica została utrzymana. Finałowa trójka do > końca nie miała pojęcia, kim jest Agent. Każdy z nich dostał po jednym głosie.' > > 'Prawdziwy Agent psuł więcej rzeczy niż Agnieszka z pierwszej części, która > rzadko się ujawniała i mieszała szyki. Ale i inni psuli więcej. Wiedzieli, że > jeśli reszta grupy uwierzy, że to oni są agentami i wskaże ich w głosowaniu - > zwiększą swoje szanse.' > > 'Grupa była bardziej rozhukana niż ludzie z pierwszego Agenta. Najbardziej > lubiany był młody lekarz z gitarą. Był oczywiście czarny charakter przez nikogo > > nielubiany i niezwykły urzędnik, był Romek - poborca podatkowy - postać jak z > Gogola.' > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuta Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 02:20 A ja chcialam napisac ze bardzo podoba mi sie jeden facet - Wojtek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.polkos.com.pl 14.01.02, 08:09 Uwielbiam Agenta - niecierpliwie czekam na każdy odcinek, a potem go analizuję. Wydaje mi się, że tym razem agent jest bardziej zakamuflowany, niz poprzednio. Po pierwszym odcinku wszystko wskazywało na Mirka - mam go na oku. Wczoraj zawaliła Aśka, ale czy tylko? Nie wiem dlaczego, ale od "prologu" stawiam na Beatę. Wczoraj byłam w szoku, jak przeszła po linie. Zero emocji!!! Taki człowiek może być agentem. Była też w zagubionym samochodzie, trzymała mapę, może specjalnie ją odwróciła?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.metronet.pl 14.01.02, 09:45 Wg mnie główni podejrzani to: 1.Darek - cwaniak od bankomatu i mądrala przed przechodzeniem po linie - obie rzeczy zawalone 2.Beata - niby znająca hiszpański, zero emocji na linie, była w "zagubionym samochodzie" Typy zbyt oczywiste: 1.Aska - z tą mapą przegięła 2.Roman - zbyt spokojny jak na kierowcę i bez emocji na linie. Myślę, że za tydzień wszystkie typy się zmienią :)) - ale o to tu chodzi. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.metronet.pl 14.01.02, 09:50 Aha, i jeszce jedno - zachowanie Aśki gdy powiedzieli jej, że Bartek jest w barce koło baru - ona na to żeby mu nie wierzyć. Bardzo dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.polkos.com.pl 14.01.02, 10:41 Tak, tylko Aśka jest przekonana, że to Bartek jest agentem. Stąd ten brak zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.metronet.pl 14.01.02, 11:03 Gość portalu: kinia napisał(a): > Tak, tylko Aśka jest przekonana, że to Bartek jest agentem. Stąd ten brak > zaufania. No tak, ja rozumiem - tylko jaki cel miałby Bartek myląc całą grupę? Jeśli jest agentem to byłoby zbyt "demaskujące", jeśli nie jest powinno mu zależeć na tym aby go znaleźli. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.gazeta.pl 14.01.02, 18:26 Oczywiście zdajecie sobie sprawę że nasze zgadywanki nie mają sensu... realizatorzy Agenta tak tną to co nakręcili byśmy nie zgadli do samego końca. Czy zwróciliście uwagę jak delikatnie kierują podejrzenia na np: Aśkę i Bartka pokazując ich nieco dłużej, pokazując szczegóły które zdawałoby się że widzimy my a nie pozostali uczestnicy gry np: dłonie, uciekające spojrzenia, grymasy twarzy ... Oczywiście w następnym tygodniu podejrzenia kierowane będą na inne osoby ...i o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.02, 00:23 Dokładnie o to! I za to Agenta się po prostu pożera wzrokiem! Emocje , jakie narastają w miarę trwania programu i kolejne , coraz to wymyślniejsze zadania , sprawiają , że taki inteligentny program powinien trwać co najmniej tyle samo , co akcja Owsiaka ( za co wielkie mu dzięki! ). A swoją drogą byłam w szoku , widząc jak panowie - ura bura , po zapoznaniu się z zadaniem na linie - po prostu odpadali jak kawki( kobitki zresztą też). Pulsomierz - to było niezłe! I jak sprytnie taki szczególik pokrzyżował im plany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCh STAWIAM NA BEATE I TYLKO NA NIA... IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.01.02, 08:59 jesli ona nie jest agentem to nie ma juz nic pewnego na tym swiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Agent = Asia 15.01.02, 15:23 Po ostatnim odcinku zmieniam typ : ASIA. Tak jak ona chyba nikt nie mieszał przy szukaniu pana pediatry. I próbowała jeszcze zrzucić winę na ZUSowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: Agent = Mirek IP: *.chello.pl 15.01.02, 19:13 Nie wiedzial biedaczek, ze pin ma 4 cyfry, udawal, ze nie slyszy goscia przy bankomacie przez telefon, szukajac Bartka nie otwieral mikrofonu przy krotkofalowce, sprawia wrazenie strasznego fajtlapy - poza w sam raz dla agenta. Wszyscy beda mysleli, ze on przez ciapowatosc uwala zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.elblag.dialog.net.pl 15.01.02, 20:32 Realizacyjnie to jest ekstraklasa. Po antenie chodzi jeszcze inny techniczny hit "Granice". Dla mnie to jest magnes tego programu - a TVP położyła realizacją swój niedzielny dokument o policji. Zrobiło się groteskowo już po pierwszym odcinku. Faworyt? Mój typ? Kto jest Agentem? Osobę wybrał Miszczak który programuje prawie cały TVN zatem z pewnością jest tu jakiś podstęp. Może Jola z Wrocławia. Taaak. To może być Agent. Kamera na razie nie zdejmuje jej za często i powala mnie jej naturalność. A byka położyła zawodowo! Agent? Jola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Na tropie Agenta IP: *.polkos.com.pl 16.01.02, 09:59 Oglądaliście wczoraj wieczorem? Teraz moje podejrzenia padły na Bartka, chociaż z drugiej strony nie wiem, czy TVN chciałaby zdemaskować agenta tak od razu. Ale trzeba go obserwować. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Ciepło, ciepło IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 10:14 coraz cieplej. Popracujecie jednak bardziej intensywnie. Jak na razie kombinujecie w dobrym kierunku. agent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Ciepło, ciepło IP: *.polkos.com.pl 16.01.02, 10:25 Gość portalu: agent napisał(a): > coraz cieplej. Popracujecie jednak bardziej intensywnie. Jak na razie > kombinujecie w dobrym kierunku. > agent > > Tylko który to kierunek? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: Ciepło, ciepło IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 13:29 Gość portalu: kinia napisał(a): > Gość portalu: agent napisał(a): > > > coraz cieplej. Popracujecie jednak bardziej intensywnie. Jak na razie > > kombinujecie w dobrym kierunku. > > agent > > > > Tylko który to kierunek? > > Jest to kierunek jedynie słuszny. Niestety, z wiadomych powodów niczego więcej nie mogę ujawnić. agent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Ciepło, ciepło IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 19:17 A czy Agent znał zadania w jakich bedzie uczstniczyl? Bo jesli tak to mial czas nastawic sie psychicznie na takie rzeczy jak chodzenie po linie z pulsomierzem.Czyli Beata by pasowala do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Chetnie nakopie do dupy tej grubej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 20:04 co tego byka ciągneła za ogon...program obrzydliwy! a szczegolnie to grube babsko co szarpalo byka za ogon(wiecie co to za bol??) zreszta reszta to też zwyczajne śmiecie(vide remek z ostatniej edycji) mam nadzieje ze kiedys podczas tego durnego pogramu ktos skreci kark, zlamie kregoslup czego z calego serca uczestnikom tego typu programow zycze! a szczegolnie tej grubej suce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Idź sobie , chłopku! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 23:20 Z tobą nie wszystko jest dobrze , co? I co to w ogóle za maniery pchać się z buciorami między przyjaznych ludzi? Na całe szczęście popularność tego rewelacyjnego przedsięwzięcia nie zależy od takich , jak ty! Czego ci życzę do końca twoich dni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Re: Chetnie nakopie do dupy tej grubej IP: 192.168.2.* 17.01.02, 08:42 Nawet jak skreci kark, to tego nie pokaza. Zawsze mozna powiedziec, ze sama zrezygnowala (jak Irek). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Chetnie nakopie do dupy tej grubej IP: *.polkos.com.pl 17.01.02, 15:23 Gość portalu: byk napisał(a): > co tego byka ciągneła za ogon...program obrzydliwy! a szczegolnie to grube > babsko co szarpalo byka za ogon(wiecie co to za bol??) Sądząc po wypowiedzi - kolejny wrażliwy obrońca zwierząt. zreszta reszta to też > zwyczajne śmiecie(vide remek z ostatniej edycji) mam nadzieje ze kiedys > podczas tego durnego pogramu ktos skreci kark, zlamie kregoslup czego z calego > serca uczestnikom tego typu programow zycze! a szczegolnie tej grubej suce! Tak szanowny panie ekologu, to jest właśnie wasze cudowne zachowanie, biedny byczek - gruba suka. Zastanawiam się, dlaczego ci wszyscy obrońcy zwierząt nie zamiszkają z nimi w lesie, albo w oborze - przecież one sa takie kochane, a ludzie takie śmiecie. Troszkę mniej jadu i wiecej życzliwości życzę. Pozdravki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Re: Chetnie nakopie do dupy tej grubej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 13:11 Gość portalu: kinia napisał(a): > Gość portalu: byk napisał(a): > > > co tego byka ciągneła za ogon...program obrzydliwy! a szczegolnie to grube > > > babsko co szarpalo byka za ogon(wiecie co to za bol??) > Sądząc po wypowiedzi - kolejny wrażliwy obrońca zwierząt. > zreszta reszta to też > > zwyczajne śmiecie(vide remek z ostatniej edycji) mam nadzieje ze kiedys > > podczas tego durnego pogramu ktos skreci kark, zlamie kregoslup czego z ca > lego > > serca uczestnikom tego typu programow zycze! a szczegolnie tej grubej suce > ! > Tak szanowny panie ekologu, to jest właśnie wasze cudowne zachowanie, biedny > byczek - gruba suka. Zastanawiam się, dlaczego ci wszyscy obrońcy zwierząt nie > zamiszkają z nimi w lesie, albo w oborze - przecież one sa takie kochane, a > ludzie takie śmiecie. Troszkę mniej jadu i wiecej życzliwości życzę. > Pozdravki a jak ja inaczej nazwac? albo ludzi ktorzy w ten sposob mecza zwierzeta? dla wlasnej przyjemnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: Ciepło, ciepło IP: *.metronet.pl 17.01.02, 11:19 Gość portalu: fff napisał(a): > A czy Agent znał zadania w jakich bedzie uczstniczyl? Bo jesli tak to mial czas > > nastawic sie psychicznie na takie rzeczy jak chodzenie po linie z > pulsomierzem.Czyli Beata by pasowala do tego. A ta pani starsza miała rękawiczki - jako jedyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: 195.117.149.* 17.01.02, 15:43 Program jest super a jesli chodzi o agenta to jest to ktos tak bezbarwny jak w poprzedniej edycji jola z Wrocławia pasowała by jak ulał. Odpowiedz Link Zgłoś
zed5 Re: AGENT - wrażenia i komentarze 21.01.02, 10:21 Obawiam się, że to już musztarda po obiedzie. Ta Pani robiła pozytywne wrażenie. Czy i tym razem Pani będzie agentem, obawiam się, że NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Może Darek??? IP: *.polkos.com.pl 21.01.02, 11:07 Co powiecie na Darka? Ten facet zachowuje sie co najmniej dziwnie. Ciągle gada, co kto zrobił źle, kto udaje itd. Przecież w tej grze chodzi o to, aby jak najmniej ludzi było na tropie agenta. Coś mi tu nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
belferka Rozmowa z Agentem 21.01.02, 11:39 We wczorajszym odcinku uczestnicy mogli porozmawiać z Agentem. Z tego, co zaobserwowałam, była to dość wysoka i szczupła osoba, głos typowo kobiecy, choć komputerowo przetworzony. Ciekawe, czy to tylko dla zmyłki? Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Rozmowa z Agentem IP: 212.244.106.* 21.01.02, 12:25 Moim zdaniem agentem jest Wojtek. Wnioskuję to z rozmowy z agentem: 1. na pytanie czy agent jest z północy czy z południa Poski odpowiedział, że można to poznać po akcencie (trochę zaciąga po śląsku, jest z Katowic) 2. nie była pokazana jego rozmowa z agentem, a tylko jak mówi, że nie będzie współpracował 3. jedyną osobą z jego samochodu, która zgodziła się na współpracę była ta panna, która odpadła, czyli nie współpracowała, w balonie nikt się nie zgodził, czyli sensownym było wybrać współpracownika z drugiego(w balonie nikt się nie zgodził, w jednym samochodzie agent w drugim współopracownik) co o tym myślicie? Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Rozmowa z Agentem IP: 195.117.149.* 21.01.02, 12:37 zdecydowanie stawiam na to,ze to był facet bo chód miał zamaszysty i męski,kobiety tak nie chodzą ,no i wysoki był,może to nasz doktorek czy co ?A może to wszystko zmyłka i pod habitem był Meller?Dowiemy sie na koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: Rozmowa z Agentem IP: *.metronet.pl 21.01.02, 13:10 Wojtek - to dobra koncepcja. Bardzo ładnie mieszał w samochodzie, chociaż niezły typ to Darek. Obydwaj wczoraj z łoki-toki robili niesamowite rzeczy. Wysiadali, niby nie słyszeli - w sumie super sprawamogli przekazywać co tylko chcieli, no i nikt nie mógł niczego podejrzewać. Poza tym pani Hanka - tydzień temu miała rękawiczki (chodzili po linie), teraz nie malowała się i skakali do wody. Zwróciła na to uwagę Beata. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tonia Re: Rozmowa z Agentem IP: 192.168.50.* 21.01.02, 13:37 podobają mi się obserwacje Beaty. Takie nic nie znaczące szczegóły jak makijaż czy dostosowany do zadań ubiór mogą faktycznie zdradzic agenta. Aśka strasznie miesza ale może to być jej sposób na wprowadzenie grupy w błąd. Bartek stał sie zbyt charakterystyczny zeby być agentem. Stawiam na tą czarną krótko obciętą - Hanka? albo Darek - ale to dlatego ze go nie lubie. Wiecznie narzeka, obgaduje innych i sieje ferment. A i mnie też podoba sie Wojtek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Rozmowa z Agentem IP: 172.24.100.* 21.01.02, 14:09 Jak dla mnie jedyne typy to Wojtek (na 75%) i Hanka. A tego mende Dareczka na mur beton wybrali wczoraj do wspolpracy - stad tak kombinowal z walkie-talkie. Ale bardzo kiepsko mu to szlo - bardzo bylo widac ze cos kombinuje. Aha - gosc w habicie to na pewno byla sciema: wyczujcie - gdyby to byl naprawde agent to reszta grupy by sie zorientowala ze oni poszli pogadac z agentem na 15 minut a ktos z nich siedzial tam cala noc. I juz by wszystko wiedzieli. TVN nie mogl tego ryzykowac wiec to na pewno byla sciema, gosc w habicie byl jakims tvnowcem A ogolnie to Agent 2 jest jak na razie best reality show w polskiej telewizji. jak dla mnie przynajmniej. Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ihaaa Re: Rozmowa z Agentem IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 21.01.02, 22:49 zdecydowanie Agent jest najlepszym reality show. Tak samo jak jedynka zresztą- coś się dzieje,wymaga od widzów wysiłku intelektualnego, po prostu jest oryginalny, w przeciwieństwie do BB II, którym nas do zudzenia karmili. Tu prawo porażki w sequelu nie zadziałało. A Agentem jest Asia-jest tak samo antypatyczna jak Agnieszka z pierwszej edycji. Tamtą też szybko wyczułam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kankan Re: Rozmowa z Agentem IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.01.02, 15:28 DAREK - TY ŚWINIO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar TO KTOŚ PODSTAWIONY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 23:09 belferka napisał(a): > We wczorajszym odcinku uczestnicy mogli porozmawiać z Agentem. Z tego, co > zaobserwowałam, była to dość wysoka i szczupła osoba, głos typowo kobiecy, choć > > komputerowo przetworzony. Ciekawe, czy to tylko dla zmyłki? Co o tym sądzicie? To nie agent LUDZIE TROCHĘ WIĘCEJ ROZSĄDKU. NAPRAWDE UWIERZYLIŚCIE, ZE W TYM KAPTURZE SIEDZIAŁ AGENT? JESLI TAK TO JESTESCIE NAIWNI. Przecież uczestnicy mogli sie zorientować, iż jednego z nich brakuje i sie domyslic kto tam siedzi. TVN przebrało za agenta jednego z realizatorów programu - kobiete chyba wg mnie tę, która jest szefem tego programu. To wielka ściema... TVN manipuluje nami jak chce... Zauważyliście ze tylko niektóre pytania zostały wyemitowane ("brakowało np pytania do agenta zadanego przez Bartka). A te odpowiedzi to były w takiej formie by nic nie wyjaśnić. Co znaczy "poznasz go po akcencie", poza tym, iz któś starał się dac odpowiedź i nic równocześnie nic nie ujawnić Odpowiedz Link Zgłoś
znafca AGENTEM JEST BARTEK! 22.01.02, 18:47 Niestety kosztowało mnie to niewiele wysiłku umysłowego :(( Realizatorzy dali nieco ciała: taki lapsus jak wmawianie, że koleś nie skoczy do wody , bo jak zeznał w ankiecie ma lęk wysokości co zapowiada znienacka na dokręconym później materiale Meller i teatralnie trzęsący się ze strachu doktorek na dźwigu, który żenująco wolno zsuwa się po linie hehe , w następnym zadaniu zapomina o lęku wysokości i na luzie leci balonem :)))))) ITD itp. Czekam na odcinek kiedy pediatra wyzna, że panicznie boi się widoku krwi i płaczu dzieci :)))) Popatrzcie na następny odcinek pod kątem Bartek jako agent to zrozumiecie, o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulip Re: AGENTEM JEST BARTEK! IP: *.intech.pl 22.01.02, 19:40 Bartek nie jest agentem tylko zwykłym chujem,jak zresztą wszyscy lekarze. Specjalnie udaje agenta,żeby inni na niego głosowali i odpadli. Niestety jest też durniem i jełopem ,dlatego myśle,że to właśnie on wyleci w Niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: AGENTEM JEST BARTEK! IP: 192.168.14.* 22.01.02, 22:01 Ej, znafco, to jest zbyt grubymi nićmi szyte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar KAŻDY TYLKO NIE BARTEK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.01.02, 23:01 Bartek na pewno nie jest agentem. Dlatego że: 1) osobowość: jest zbyt charakterystyczny, od razu rzuca sie w oczy, poza tym jest osobą strasznie nerwową co chwilę pali papierochy, na dżwigu rzeczywiście się bał, nogi mu się trzęsły jak galareta 2) zachowanie: kiedy zamkniety na środku rzeki czekał na pozostałych uczestników, za wszelką cene starał się im pomóc: machał, wywieszał kolorowe ciuchy itd. Agent siedziałby na tyłku i po prostu czekał 3) TVN "lansuje" go na agenta - eksponowane sa wypowiedzi osób, które sugerują ze to on jest agentem, komentarze lektora (w zapowiedziach programu) też na niego wskazują. Oczywiście po to by zmylic widzów. Oczywiście agentem jest MIREK Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_agent Re: Agent działa....? 04.02.02, 09:59 (Nie)stety w II edycji nie można logicznie dojść kto jest tytułowym Agentem. Tak więc, tvn nikogo nie musi lansować, bo "Agentów" jest wielu, a są nim: Asia, Bartek, Mirek i Darek. Jednocześnie wiem, że może (albo powinno?;-) byc inaczej... W każdym bądź razie bawmy się dobrze! PS. A może Agent dostosowuje się do grupy, w taki sposób, że kiedy ktoś zachowuje się, jak Agent, prawdziwy Agent siedzi cicho...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 20:37 Wg mnie agentem jest Hanka lub Wojtek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 23:50 Agentem jest Beata albo Darek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kittie Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 00:01 A mi baaaardzo podoba sie Wojtek. Niestety cos mi mowi ze to on jest Agentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: 217.11.141.* 24.01.02, 11:27 Mnie baaaaaaardzo podoba się Bartek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wic Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.metronet.pl 28.01.02, 12:40 Po programie wczorajszym (27.1)wiemy, że: WOJTEK - agentem nie jest :)), ROMEK jest cwaniakiem i zaczyna kombinować, MIREK jest zakręcony jak słoik(co wyklucza jego jako agenta), ASKE i BARTKA zabolało, że są "głupi" - bardzo się potem starali wypaść jak najlepiej. HANKA i DAREK to agent + jego pomocnik. Nie wiem co sądzić o BEACIE, która działa zrywami, albo knoci, albo jest b. skuteczna - tak jak wczoraj. DOROTA jest miła dla wszystkich i na razie b. uczynna - dlatego znając życie pewnie ona okaże się AGENTEM ;)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar MIREK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 14:46 Ludzie kochani przecież wam mówię, że agentem jest MIREK. Powtarzam to juz po raz kolejny a wy znowu swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milk Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.02, 16:01 BEATA- perfekcjonistka, cały czas próbuje udowodnić coś innym i sobie. Na razie we wszystkich zadaniach zachowywała się idealnie (poza zamieszaniem z mapą). Nie kłóci grupy, jest lubiana. Mimochodem zauważa drobne szczegóły, jak rękawiczki Hanki. Życze jej wygranej, bo Agentem to ona nie jest ROMEK- cichy, skryty, teoretycznie pasuje do roli. Ale bez problemu wszystko robi i nie wzbudza żadnych podejrzeń. Chyba sam to zauważył i próbował zmienić taktykę. Zrobił to jednak tylko połowicznie, bo w końcu zadanie z dorożką zaliczył. BARTEK- bardzo mylący trop, zwłaszcza na początku. Ambitny, dowcipny, inteligentny, ale chyba jeszcze ciut dziecinny w tym swoim pozowaniu na macho. Zawala zadania i to często, ale raczej wiarygodnie. Skoczył do wody zbierając strasznie dużo czasu, na linę nawet nie wszedł. Prawdziwy agent nie robił by tego tak wyraziście, z resztą widać, że tvn próbuje nam wmówić że Bartek nim jest. DAREK- całkiem możliwe. Facet niby coś robi, ale głównie gada, rządzi i się wymądrza. Jest dość inteligentny, niby nie psuje zadań, ale trudno powiedzieć żeby był lokomotywą ciągnącą grupę do przodu. Mój typ: współpracownik agenta w zadaniu z balonem HANKA- mocna kandydatura na pierwszy rzut oka. Ma to co powinien mieć agent: inteligencję, silną psychikę i zmysł obserwacji. Grupa wysyła ją do większości zadań, ale nie za bardzo może coś w nich schrzanić (flamenco, zdanie z głupimi i mądrymi). Jest zdecynowana, dość bezwzględna i mocno skoncentrowana na wygranej. Nie sądzę że jest agentem. MIREK- delikatnie mówiąc, jego wczorajsze znalezienie w grupie głupich wdaje mi się nieprzypadkowe. Mirek jest pierdołą, jego dowcipy nie są śmieszne, grupa go nie za bardzo lubi. Chrzani zadania dość często, zwłaszcza że ma ambicje do odegrania jakieś roli i pokazania się od najlepszej strony. Wydaje się za mało inteligentny, ale z drugiej strony może być to tylko poza. Mimo wszystko, Mirek musiałby być geniuszem psychologii i aktorstwa by tak przekonywująco grać ciamoka. ASIA- hmmm... miesza tak że albo jest agentem albo robi więcej szkód niż on sam. Zakręcona, inteligentna, bardzo emocjonalnie podchodzi do gry. Pokręciłą mapą, liny nie przeszła (ach te nerwy), do wody nie chciała spaść. Mąci grupą, chyba za nią nie przepadają, rzuca niedwuznaczne podejrzenia na Bartka. Razem z nim są lansowani przez realizatorów do bycia agentami, co raczej ich eliminuje. DOROTA- ona jest Agentem: miła, rzeczowa, naturalna. Niczego nie gra, bo pewnie taka jest. Ma silny głos w grupie i jest lubiana. Ale prawie w każdym zadaniu delikatnie się wymawia, nagle zaczyna się bać. Przestraszyła się byczka, nawet przy gazpacho wczoraj marudziła że nie będzie w stanie tego zjeść. Trochę podejrzane jest to że za każdym razem pierwsza się rzuca do otwierania koperty. Teoretycznie agent powinien robić to niechętnie, bo przecież musi wtedy udawać wielkie zdenerwowanie. Trochę to wszystko niezupełnie nieprzekonywujące, ale Dorota jest ostatnią osobą którą w tvn prezentuje jako kandydata na agenta. Stawiam na nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: 217.11.141.* 28.01.02, 20:15 stawiam na Beatę i Dorotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewqa Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.pl 28.01.02, 21:55 Beata i Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.02, 22:51 zgadza sie jedno - DAREK był współpracownikiem agenta przy zadaniu z balonem, przy otwieraniu kopert tego wieczoru wwedział że dostanie zielone piórko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.02, 00:48 Beata albo Mirek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onek Mądrzy, praktyczni, głupi IP: *.opole.dialup.inetia.pl 29.01.02, 08:51 Gdzie są granice zabawy? Czy to jest jeszcze gra, gdy dzieli się ludzi na "mądrych, praktycznych, głupich"?. Może w następnym odcinku wodzirej zaproponuje by ktoś dokonał podziału na "normalnych i zboczonych", "brudnych i czystych"? Normalni będą odpoczywać, a zboczeni dostaną zadanie zgwałcenia jak największej ilości mieszkańców nawiedzonego miejsca. Czyści będą odpoczywać, a brudni będą się nago pluskać pod prysznicem (zwłaszcza że precedens już był). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Mądrzy, praktyczni, głupi IP: 217.99.1.* 30.01.02, 00:55 Nie przesadzasz? To było zadanie dla ludzi z poczuciem humoru. Gra. To wszystko. Jak wnoszę , znalazł byś się w tej grupie , co to czują się urażeni , bo nie odnotowano ich dyplomu magistra... Na tym dowcip polega , aby ci najbardziej intelektualni mieli poczucie humoru na swój temat. Jak widać , tego wielu tam zabrakło. I o to Lei chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onek Re: Mądrzy, praktyczni, głupi IP: *.opole.dialup.inetia.pl 30.01.02, 09:38 Nie wiem o co chodziło pan Ewie Lei. Być może po prostu przetłumaczono karteczki, według których ktoś już kogoś klasyfikował w oryginale. I obawiam się, że reakcja na tego typu okreśelnia nie ma nic wspólnego z wykształceniem. Może nawet jej nasilenie jest odwrotnie proporcjonalne do wykształcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Mądrzy, praktyczni, głupi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 00:02 I o to chodziło!!! Zapomnieć o wykształceniu a postawić na poczucie humoru! Nadal nie rozumiesz? To właśnie największa szkoła jazdy. Dowcip. Inteligent plus zrozumienie sedna sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: 10.130.129.* 02.02.02, 18:58 od 2 odcinka mam przemozne wrazenie, ze agentem jest joanna... podobno oni sami do konca nie wiedzieli kto jest agentem i w finale kazdy oddal glos na kogo innego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewqa Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.pl 03.02.02, 22:33 A ja byłam pewna, że Beata.... teraz obstawiam darka, może dlatego, że go nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdn Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.intech.pl 03.02.02, 23:04 Agentem jest Asia.Teraz już na 100 procent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewqa Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.pl 03.02.02, 23:18 Asia? Bo nie skoczyła? E tam. Chyba naprawdę spękała, zawsze pękała przy zadaniach wysokościowych. Zresztą czy Agent działający podobnie jak Agnieszka z pierwzej edycji (łzy i histeria) to nie byłaby powtórka z rozrywki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milk Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 00:48 Jestem lekko zdezorientowany. Chyba jednak DAREK. Swoją drogą, Aśka rzeczywiście nieźle histeryzuje. Trochę mi jej szkoda. Jest fajna, ambitna, a oni ją tak skreślają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: Bartek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 00:50 Tylko on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Bartek IP: *.polkos.com.pl 04.02.02, 08:37 Widzieliście jak ona wczoraj trzymała te chorągiewki - jednej ręki wogóle nie było widać. Poza tym mówiła, że jej agent już odpadł??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Mirek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 23:05 Bartek? Nigdy! To byłoby zbyt proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar MIREK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.02, 00:27 MIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK ile razy mam wam powtarzac niedowiarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Czyżby???????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 00:47 I jesteś tego tak bardzo pewien??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Re: MIREK IP: *.*.*.* 06.02.02, 16:47 Gość portalu: mar napisał(a): > MIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK ile razy mam wam powtarzac niedowiarki No to nie daj się dłużej prosić i"beknij" w końcu zródło pochodzenia tej informacji! A niby dlaczego mamy ci wierzyć na gębę,gdyby jeszcze było widać twoje oczy, to może...gdyby były piękne..A ja ci mówię że to ROMAN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: MIREK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.02, 01:03 Gość portalu: Astra napisał(a): > > No to nie daj się dłużej prosić i"beknij" w końcu zródło pochodzenia tej > informacji! DEDUKCJA moja miła, DEDUKCJA Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: MIREK 07.02.02, 15:42 Gość portalu: mar napisał(a): > MIREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK ile razy mam wam powtarzac niedowiarki To jest możliwe. Niedawno jeszcze odrzucałem tą możliwość ale teraz jej nie wykluczam. Póki co jednak typuję Darka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: MIREK IP: *.chello.pl 07.02.02, 17:56 nocomment napisał(a): > Póki co jednak typuję Darka. > A wg. mnie Darek jest za bardzo impulsywny i realizatorzy nie wybraliby takiej osoby na Agenta.Może jednak Mirek? Odpowiedz Link Zgłoś
znafca Re: MIREK 10.02.02, 21:41 Po dzisiejszym odcinku wiadomo, że jest agentem. Tylko agent mógłby w ten sposób się zachować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: MIREK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.02, 22:56 znafca napisał(a): > Po dzisiejszym odcinku wiadomo, że jest agentem. > Tylko agent mógłby w ten sposób się zachować NO PRZECIEŻ OD TYGODNI WAM POWTARZAM ze Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milk Re: MIREK IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 23:07 Zwracam częściowo honor i poddaję się. Mój typ darek odpadł. Szlag by trafił. Jeszcze zostaje dorotka i bartuś. A doktorek mi coraz bardziej smierdzi. MIRKA odrzucam. To nie on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re Hanka lub Dorota IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 23:24 Też zmieniam mój typ. Mirek nie wystawił by się tak, jakby był prawdziwym agentem. Obstawiam Hankę albo Dorotę. Aśka też mi coraz bardziej nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: Re Hanka lub Dorota IP: *.u.mcnet.pl 11.02.02, 08:54 Ja stawiam na Dorotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: MIREK IP: 192.168.2.* 11.02.02, 14:34 ja tez bym tak sie zachowal a nie jestem agentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margotka Re: MIREK IP: *.koof.com.pl 10.02.02, 23:21 Nie rozumiem, dlaczego Mirek (skoro wg Was jest Agentem) miałby tak rozpaczliwie, narażając się grupie i własnemu sumieniu walczyć o zielone piórko? To nielogiczne, przecież posostanie w programie ma zapewnione... Mój typ to Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: MIREK IP: 217.8.161.* 11.02.02, 10:38 Według mnie to nie może być Hanka. Przecież I Darek i Beata stawiali na Hankę i odpadli. Wcale nie jest pewne czy Mirek nie jest Agentem,w końcu postarał się żeby grupa nie zarobiła na kolejnym zadaniu. Ja stawiałam na Darka, ale ku mojemu zaskoczeniu odpadł. Dorota ? Starała się jak najlepiej wykonać zadanie z uwolnieniem Mirka i tylko ona z Bartkiem zdołała dotrzeć do niego. Jakby była agentem to mogła dać się wystawić. Stawiam na Mirka lub Romka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar MIREK mój typ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.02, 12:44 Gość portalu: Margotka napisał(a): > Nie rozumiem, dlaczego Mirek (skoro wg Was jest Agentem) miałby tak > rozpaczliwie, narażając się grupie i własnemu sumieniu walczyć o zielone > piórko? To nielogiczne, przecież posostanie w programie ma zapewnione... Mirek walczył nie o piórko tylko o to by grupa nie zdobyła pieniędzy. Poza tym pokazując, że niby zalezy mu na piórku odwraca uwagę od siebie jako Agenta. Mój > typ to Hanka Zastanów się co piszesz. Osoby, które obstawiały Hankę juz odpadły. Teraz kolej na Dorotę. Osoby które obstawiją MIRKA (Bartek, Romek, Hanka) przechodzą dalej. Aśka sie utrzymała bo obstawiała faceta... PS: Co do tratwy. Rzeczywiście ewidentna podpucha. Bartek za wszelką cenę chce udowownić ze jest Agentem. Dlatego celowo zawala zadania. Romek zresztą też. Nie rozumiem zdziwienia Darka. Sam robił wszystko aby nie zaliczyć zadania z balonem. Opórcz B i R. nich idiotyczny pomysł z tratwą realizował MIREK. Ale to prawdziwy agent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 02:00 Od II odcinka stawiam na Bartka, w swoich przekonaniach utwierdziłem się w III odcniku kiedy to Bartek odstawił kabaret zjeżdżając na linie. W kolejnych trzech odcinkach programu nie zdarzyło się nic, co pozwoliłoby mi zmienić swój typ. Wręcz przeciwnie - zawalenie zadania z pismem semaforowym, uparcie się na kompletnie nieracjonalny pomysł z budową tratwy. To świadczy na niekorzyść Bartka. On jest Agentem. Wracając do dzisiejszego odcinka. Wyjątkowym pajacem jest Darek, który był wielce zbulwersowany tym, że Mirek strzelił w plecy Dorocie i załatwił sobie zielone piórko. Czyżby Darek już zapomniał, że sam zgodził się w 3 odcinku na współpracę z Agentem w zamian za zielone piórko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mn Re: AGENT - wrażenia i komentarze IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 10:51 Na tym właśnie polega hipokryzja ! Dobrze że odpadł bo był obłudny ! Swojego typu nie mam, mam za to niezły mętlik ! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Bartek !!!!!!! IP: 157.158.163.* 17.02.02, 21:39 1. Dlaczego poleciał jeśli zawsze sie bał takich zadań i wiedział, że grupa na dole będzie obstawiac, że on nie poleci. 2. Na górę pobiegł najstarszy Romek ( miał nadzieje że staruch nie da rady :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: Bartek !!!!!!! IP: *.chello.pl 18.02.02, 09:26 Gość portalu: dar napisał(a): > 1. Dlaczego poleciał jeśli zawsze sie bał takich zadań i wiedział, że grupa na > dole będzie obstawiac, że on nie poleci. Polecial, bo facet chcial cos sobie udowodnic i pokonac swoj strach. Grupa na tyle go poznala, ze sie wlasnie tego spodziewali. > 2. Na górę pobiegł najstarszy Romek ( miał nadzieje że staruch nie da rady :-) Romka wyslali wspolnie Dorota z Bartkiem. Widac, ze tych dwoje znajduje latwo wspolny jezyk i sa na 99% pewni, ze to drugie nie jest agentem. Wyslali Romka, zeby go sprawdzic. Gdyby byl agentem, to albo by nie dobiegl albo "sie pomylil" i wyslal z gory dwoch uczestnikow z drugiej grupy. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kija Re: Bartek !!!!!!! IP: *.polkos.com.pl 21.02.02, 08:32 Poza tym nawet agent chciałby się spotkać ze swoim bliskim, czyż nie. Gdyby Bartek był agentem z pewnością nalegałby na spotkanie z żoną w zamian za forsę (przecież mógłby pomniejszyć kasę w ten sposób). Moim zdaniem Bartkowi za bardzo zależy na kasie i wygranej - nie jest agentem. Myślę, że agentem jest MIREK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: Bartek !!!!!!! IP: 217.8.161.* 18.02.02, 11:27 Jeżeli Bartek jest agentem, to dlaczego odpadła Joasia, która konsekwentnie typowała Bartka na agenta od samego początku ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: Bartek !!!!!!! IP: 2.4.STABLE* / 10.1.100.* 18.02.02, 12:04 Gość portalu: alina napisał(a): > Jeżeli Bartek jest agentem, to dlaczego odpadła Joasia, która konsekwentnie > typowała Bartka na agenta od samego początku ??? Nie oglądam tego programu na bieżąco. Moim drugim typem jest Hanka. Albo Bartek albo Hanka. Reszta na pewno nie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś