Gość: Radek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 12:04 Proszę o opinię. Preferuje polskie kanały :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ernesto Re: Polsat Cyfrowy czy Cyfra+ ? Co wolisz użytkow IP: 195.245.213.* 05.10.03, 15:15 Mam i jedno i drugie,ale w Polsacie oglądam jedynie pakiet Discovery , kanał Europa Europa i czasami Polsat Sport (KO-TV, Bundesliga, Siata) rodzime produkty Polsatu omijam z daleka (Polsat2, TV4) Jednak to co Tygrysy lubią najbardziej to Platynowy pakiet Cyfry+ i to właśnie polecam (Canal+,HBO,Ale Kino,) Choć drogi - warto z pozdrowieniami Ernesto Abril Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Polsat Cyfrowy czy Cyfra+?Co wolisz użytkowniku? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 21:26 Dzięki za odpowiedź i proszę o radę co wybrać jeśli chcę mieć w jednym: TVP1,TVP2,TVP3 czyli WOT,TV POLONIA,ALE KINO,TVN,TVN24,EUROPA EUROPA I PAKIET DISCOVERY.Pozdrawiam!RADEK:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta.pl.pl Re: Polsat Cyfrowy czy Cyfra+?Co wolisz użytkowni 12.10.03, 09:59 Gość portalu: Radek napisał(a): > Dzięki za odpowiedź i proszę o radę co wybrać jeśli chcę mieć w jednym: > TVP1,TVP2,TVP3 czyli WOT,TV POLONIA,ALE KINO,TVN,TVN24,EUROPA EUROPA I PAKIET > DISCOVERY.Pozdrawiam!RADEK:-) jeśli jesteś w stanie zrezygnować z EuropaEuropa to wszystkie pozostałe masz w cyfrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raver Re: Polsat Cyfrowy czy Cyfra+ ? Co wolisz użytkow IP: 2.5.STABLE* / *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.03, 23:03 Stary jak mozesz porownywać syfiastą platformę polsatu do znacznie mniej syfiastej cyfry+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebs Re: Polsat Cyfrowy czy Cyfra+ ? Co wolisz użytkow IP: *.tkdami.net 06.10.03, 08:26 Wybierz Cyfre a zobaczysz jak sie do ciebie przywiążą . Ja juz drugi rok sie z nimi uganiam o jakies naleznosci z nieba wzięte(oczywiscie nie jestem juz abonentem ,bo nie lubie krętactwa) a powiem ze sa uparcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raver Cyfra+ to sekta IP: 2.5.STABLE* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 10:35 O tak,potwierdzam,Cyfra+ jest niczym sekta,wejsć do niej możesz ale wyjść już nigdy,jak już się postawisz Cyfrze+ to do końca życia będziesz nękany i zastraszany,a to oddaniem sprawy do firmy windykacyjnej,a to komornikiem,a to sądem,a to wyssanymi z palca należnosciami do uregulowania,na dodatek nikt Ciebie nie bedzie chciał wysłuchac,bo Cyfra+ ma wszysto i wszystkich w dupie,tylko ona ma zawsze rację.Ostrzegam,strzeżcie się sekty CYFRA+. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Cyfra+ to sekta IP: *.telia.com 12.10.03, 11:46 trzeba byl byc mniej pazernym i zainwestowac we wlasny dekoder np.humax i od cyfry kupujesz tylko karte taka jak ty chcesz i konczysz rowniez kiedy chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzx Re: Cyfra+ to sekta IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.03, 23:08 czy moge prosic o blizsze informacje????? mam w spadku po wizji ich dekoder przyda sie na cos?? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss Re: Cyfra+ to sekta IP: *.net / *.net 12.10.03, 23:19 Tak,możesz sobie oglądać z zasyfiałego Hot-Birda masę syfiastej sieczki z dalekiego i bliskiego wschodu z jakością kaset vhs,albo ustawić na Astrę tak jak ja i cieszyć oko super jakościa obrazu i dźwięku.Sporo ponad 100 programów tv,głównie niemieckich i kilkadziesiąt stacji radiowych,kilka ekstra jak sputnik,hr xxl,jump,fritz,sunshine live. Odpowiedz Link Zgłoś