tryndy 28.05.08, 23:10 60 % zadnych oszczednosci czyli zyje byle do jutra , 73 % bez mozliwosci wziecia kredytu : tinyurl.com/6zccrd Ponad połowa Polaków nie ma konta w banku - wynika z raportu opublikowanego w środę przez Komisję Europejską. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polonus5 Poprostu operuja Gotowka he,he,he 28.05.08, 23:17 Autor: grodek75 "W sierpniu lecę na 4 dniowy długi weekend do Paryża. Pomijając kwestię przelotu, który jest najtańszy w tej całej imprezie muszę liczyć się z wydatkami rzędu 1000-1200€ (hotel, jedzenie, karty na komunikację miejską, bilety wstępu, wypad z dzieckiem do Disneylandu, jakieś pamiątki, ...) " Właśnie dostałem książeczkę za prąd i mało mnie nie trafiło. Też dojeżdżam do pracy i wydaję na benzynę około 300 zł miesięcznie. Do tego wszystkiego dochodzą podwyżki cen za wodę ,odpady. Tylko,że od trzech lat nie widzieliśmy podwyżki pensji.Jeżeli ktoś uważa podwyżkę 20 groszy za podwyżkę.Wszystko drożeje tylko,że zakład energetyczny przegina pałę, wykazują zmiany cen co miesiąc od początku roku i z wielką satysfakcją wykazują niedopłatę.Z ratą miesięczną muszę oddać 400 zł. A już słyszałem, że niektóre rodziny muszą zapłacić nawet 1000 zł.To muszę wydać w jednym miesiącu. To może faktycznie zacząć kraść albo żebrać. Ten Rząd i wszyscy następni proszą się sami o wojnę.Bo już teraz zarabiamy tylko na opłaty. Dawno zapomnieliśmy co to są WAKACJE, kupić książkę, pójść do teatru ,kina.Ja wiem ,że ten kto żyje uczciwie to ma (...). fakty.interia.pl/biznes/news/kto-zyska-kto-straci-na-benzynie/komentarze,1116213,,16007311 Odpowiedz Link Zgłoś
andrew-01 Re: 56 % nie ma konta 29.05.08, 04:54 > 56 % nie ma konta > 60 % zadnych oszczednosci ________________________________________ A podobno bulbony tera do Ameryki nie do roboty a na zakupy : wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5241264.html Sikorski: Polacy jeżdżą do USA na zakupy, a nie do "nielegalnej pracy" ________________________________________ wiec jak to jest , konta nima , piniedzy nima a na zakupy jada , amerykanie na kreche daja ? . Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 40% nie ma kredytu! to niedopuszczalne 29.05.08, 04:59 jak te bulbony moga przezyc kredytu??? co za dzicz! "I can resist anything except temptation" Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Jak to "nie ma"?! A First International 29.05.08, 16:51 Mattress Bank to co? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Jak to "nie ma"?! A First International 29.05.08, 17:15 hehe, o skarpecie tez nie mozna zapomniec Odpowiedz Link Zgłoś
japo.x Re: 56 % nie ma konta 29.05.08, 17:03 BUAHAHAHAHAHAHAHAHA raz w miesiacu wyplata gotowka !! prymitywny kRaj prymitywni mieszkancy no ale obywatele zjednoczonej juropki Odpowiedz Link Zgłoś
lunatix A tak prawde mowiac. 30.05.08, 17:46 To uwazam, ze te 56 % przynajmniej nie daje zarobic bankom. Odpowiedz Link Zgłoś