Dodaj do ulubionych

taryfa ulgowa

06.10.03, 14:04
Program na TVP2.. wczorajszy odcinek bardzo mi się podobał. Skiba jako rasowy
taksiarz, te sygnety na paluchach, włoski ulizane, okularki, wąsik..
Najlepsze pasażerki to te dwie babcie, mioooodzio!
Obserwuj wątek
    • sonny07 Re: taryfa ulgowa 06.10.03, 14:28
      aha, zapomniałem dodać - chciałbym kiedyś wsiąść do takiej taryfy ulgowej, za
      sterami ktorej siedziałby Dovborek.. oni (podstawieni dryndziarze) zawsze
      zagajają jakiś tekst na swój temat, niby to tak od niechcenia, ten tego ten..
      z drugiej strony, to jak do czegos takiego by doszło, to na pewno by tego nie
      wyemitowali... ;))
    • Gość: hm Re: taryfa ulgowa IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 07:19
      Kurna zapomnialem obejrzec :( wrr Kiedy bedzie powtorka tego odcinka ,
      a moze masz zgrane albo ktos to podesle :) pozdr
    • Gość: KIRA Re: taryfa ulgowa IP: *.waw.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 07.10.03, 10:28
      Skiba rewelacja z tymi starszymi Paniami, i o zespole BIG CYC....dobre to było
      • Gość: eroll Re: taryfa ulgowa IP: *.chello.pl 07.10.03, 13:02
        oglądałem, z tymi babciami całkiem zabawne, kto był we wcześniejszych odcinkach
        taksówkarzem? Przypomniało mi się że kiedyś w tvp1 całkiem długo nadawany był
        program "taksówka jedynki" gdzie w każdym odcinku za taksówkarza robił Gąsowski
        ale tam nie woził zwykłych ludzi.
        • sonny07 Re: taryfa ulgowa 07.10.03, 14:07
          Ja widziałem odcinek z Drozdą i Friedmannem. Ten drugi świetnie pasował do tej
          roli :)) Jednak Skiba był jak narazie najlepszy i najbardziej klimatyczny.
          • maniaczytania Re: taryfa ulgowa 07.10.03, 15:50
            w jednym odcinku kierowca byl Steffen Moller (nie wiem dokladnie, jak sie to
            pisze)
    • Gość: Jola Re: taryfa ulgowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 19:08
      Swietny program. Taksówka jedynki to zupełnie inny rodzaj. Widziałam odcinek z
      Janem Tomaszewskim i Skibą. Oba świetne. Te dwie pierwsze panie nabijającę się
      z precjozów Skiby były świetne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka