sonny07 06.10.03, 14:04 Program na TVP2.. wczorajszy odcinek bardzo mi się podobał. Skiba jako rasowy taksiarz, te sygnety na paluchach, włoski ulizane, okularki, wąsik.. Najlepsze pasażerki to te dwie babcie, mioooodzio! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonny07 Re: taryfa ulgowa 06.10.03, 14:28 aha, zapomniałem dodać - chciałbym kiedyś wsiąść do takiej taryfy ulgowej, za sterami ktorej siedziałby Dovborek.. oni (podstawieni dryndziarze) zawsze zagajają jakiś tekst na swój temat, niby to tak od niechcenia, ten tego ten.. z drugiej strony, to jak do czegos takiego by doszło, to na pewno by tego nie wyemitowali... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: taryfa ulgowa IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.03, 07:19 Kurna zapomnialem obejrzec :( wrr Kiedy bedzie powtorka tego odcinka , a moze masz zgrane albo ktos to podesle :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: taryfa ulgowa IP: *.waw.cdp.pl, / *.waw.cdp.pl 07.10.03, 10:28 Skiba rewelacja z tymi starszymi Paniami, i o zespole BIG CYC....dobre to było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: taryfa ulgowa IP: *.chello.pl 07.10.03, 13:02 oglądałem, z tymi babciami całkiem zabawne, kto był we wcześniejszych odcinkach taksówkarzem? Przypomniało mi się że kiedyś w tvp1 całkiem długo nadawany był program "taksówka jedynki" gdzie w każdym odcinku za taksówkarza robił Gąsowski ale tam nie woził zwykłych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: taryfa ulgowa 07.10.03, 14:07 Ja widziałem odcinek z Drozdą i Friedmannem. Ten drugi świetnie pasował do tej roli :)) Jednak Skiba był jak narazie najlepszy i najbardziej klimatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: taryfa ulgowa 07.10.03, 15:50 w jednym odcinku kierowca byl Steffen Moller (nie wiem dokladnie, jak sie to pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: taryfa ulgowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 19:08 Swietny program. Taksówka jedynki to zupełnie inny rodzaj. Widziałam odcinek z Janem Tomaszewskim i Skibą. Oba świetne. Te dwie pierwsze panie nabijającę się z precjozów Skiby były świetne. Odpowiedz Link Zgłoś