Dodaj do ulubionych

Tancerka z Częstochowy

11.10.03, 13:40
Wczorajszy BAR.. 'Śliczna' Aga Tomala o Edycie (cytat z pamięci):
- Myslę, że Edyta jest, że tak się wyrażę osobą trochę OGRANICZONĄ. Tak
uważam, ponieważ Edyta sama mówiła, że (...) miała tylko dwóch mężczyzn,
prawie wcale nie podróżuje po świecie...'

Tancerko z Częstochowy, którą 'wszyscy rozpoznawują na mieście, jak się
zapytasz o tancerkę z Częstochowy to każdy ci powie, że to ta dziewczyna...'
Jeżeli uznajesz drugiego człowieka za ograniczonego i mierzysz to ilością
penisów w pochwie to...
Premier Miller mógłby tu rzucić tekstem: 'panienko Tomala, pani jest zerem!'
Chyba lepiej jednak pasowałby Panasewicz: 'mniej niż zero!'
Obserwuj wątek
    • Gość: s_l Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 13:49
      sonny, uelkom! myslalem, ze ty tylko w tygodniu tutaj
      co bylo w barze po 2000, bo nie ogladalem?
      oczywiscie poza ujawnionom prawdom o edycie, jakoby byla osobom ograniczonom...
      • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 11.10.03, 13:57
        witam! nieoczekiwana wizyta w firmie - awaria alarma :) ja jako najbliżej
        mieszkający musiałem interweniować..
        wczorajszy BAR o 20 zaczoł siem widokiem pieska burdelowego, który w rytm
        mocnej muzy wił się i wyginał do kamery. Wcześniej jednak była dyskusja na
        temat sławy, popularności itp. Aga Tomala wszystkim starała się dać do
        zrozumienia że ona to popularna jest w tej Częstochowie tak, że jak zapytasz
        pierwszego klienta z brzegu o 'tancerkę z Częstochowy' to on odrazu ci powie że
        to 'ta dziewczyna', że wszyscy ja znają, że ona porusza się tak bosko, że tak
        tańczy.. wszyscy ją 'rozpoznawują' i w ogóle.. Maciek albo Paweł rzucili
        tekstem: 'to ja chyba pojadę i się zxapytam' :)))
        Później nasza 'ulubienica' stała się łącznikiem w sprawie tego gościa od brow,
        który żalił się Tomali ze swoich love problems. Agusia najpierw zrobiła seans z
        tą panią, która wespół ze swoim panem przybyła do BAru, a następnie przy pifku
        tłumaczyła wszystko panu...
        Moje wqrwienie wypowiedzią o 'ograniczeniu' Edyty było tak maxymalne że nawet
        gdyby nie ten alrm to bym przyjechał i napisał!
        Tomala won!! Mam nadzieję, że dzisiaj i mam nadzieję, że poczyta trochę forum :)
        • Gość: s_l Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 14:11
          przecudna jest...
          gdyby to frytka wyleciala, tomala dostarczylaby nam jeszcze troche radochy
          a tak...
          na to forum tez nie zajrzy, tylko pewnie na to beznadziejne na stronie barowej,
          a szkoda...
          przekonalaby sie jak BARDZO jest tu osobom rozpoznawalnom, jak wielkom cieszy
          siem popularnosciom, moze nawet znizylaby sie zeby podyskutowac z nami, choc
          niektorzy sa dla niej zbyt ograniczeni (ja np troszke wprawdzie podrozowalem,
          ale ograniczam sie niestety ;) do jednej partnerki od pietnastu lat, nawet sie
          z nia ozenilem zaraz po maturze, tez strasznie ograniczona laska...)
          • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 11.10.03, 14:14
            :D he he!
            może zorganizujemy wyjazd do Częstochwy panowie???
            A tak nawiasem pisząc.. Może Papież tego Nobla pokojowego nie dostał, bo
            Tomala.. ;))
            • Gość: s_l Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 14:23
              kto wie, kto wie ;)
              jak zabraknie tomali, to niewiemy jeszcze jak potezna luka w naszym, i tak juz
              pustym i ograniczonym zyciu sie uczyni...
    • Gość: s_l Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 13:55
      ciekawe, czemu frykowska sie tak zapienila mowiac o pokorze, taka wzburzona nie
      byla nawet wtedy kiedy mowila do amandy, ze zachowuje sie jak wyuzdana suka...
      • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 11.10.03, 14:00
        'Ty wiesz co to jest pokora?' - Fryta z pianą na ustach do Pawła..
        może miała na myśli Wojciecha Pokorę? ;)
        Tomala jeszzce zbłaźniła się jakimś tekstem opawiadając o tej sytuacji z 'love
        problems', ale zapomniałem co to było.
        dziś będzie ciekawie. Jak usiądzie na krześle to pewnie będzie filozofowała,
        chyba nagram na video by mieć na pamiątkę :))
        • Gość: s_l Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 14:16
          ci ludzie co odwiedzaja bar (nie generalizujac oczywiscie) to tez niezly gatunek
          jak pierwszy raz widzialem tego goscia z 'love problems' i slyszalem, ze tomala
          zaprasza pania na rozmowe, to pomyslalem 'biedny gosciu, teraz to na pewno
          kopnie cie twoja pani w dupe', a tu masz, laska sie sama pcha na kozetke do
          tancerki ze zlotej kuli
          w zasadzie to chyba fajnie, ze ludzie tacy rozni i nieprzewidywalni som
          • Gość: s_l Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 15:08
            porady sercowe pani filozof byly porazajace!!!!!
            nie przypuszczalem, doprawdy...
            szczegolnie obrazek gdy odchodzila obciagajc spodnisie kusa do dziewczyn ktore
            czekajom, i rzucala przez ramie
            wiecej luzu, wiecej luzu, ona bardzo wrazliwom kobietom jest
            powinna zastapic ta laske z wybacz mi, albo tak jak ktos wczesniej napisal
            poprowadzic tokszol Przytul mnie, np z kamelem (ona mialaby smutne oczy a kamel
            wesole)
    • Gość: s_l Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 14:29
      spadam sonny, zycze milego weekendu, wlacz alarm wychodzac, zebys nie musial
      wychodzic w czasie goracych krzesel ;)
      pokomentujemy sobie w poniedzialek
      • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 11.10.03, 14:30
        narazicho! chłodzę szampana na 'gorące..'! Będzie feta!
        pzdr!
        • Gość: Margo Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 11.10.03, 15:54
          swoja droga, niby bar bez granic, myslalam ze beda stereotypu obalac, a tutaj -
          wrecz przeciwnie, trzy blondynki, co jedna ta madrzejsza ;)
          (bez obrazy:):):)}
          co do ludzi przychodzacych do baru..to nie tak, ze akurat Ci glupi, ale
          generalnie odsetek fajnych inteligentych ludzi nie jest zbyt duzy, stad wieksze
          prawdopodobienstwo, ze ujrzysz tych Tomalopodobnych
          ;)
          ps-moze fanclub Tomali?.
    • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 11.10.03, 15:35
      do poniedziałku Tomalowcy!!!!
      Czym będzie BAR bez Tomali...?
      • Gość: max Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.chello.pl 11.10.03, 15:56
        sonny rozumiem że nie lubisz tomali ale trochę manipulujesz, owszem powiedziała
        że edyta jest ograniczona ale nie dlatego że miała dwóch mężów!. Powiedziała że
        nie chce urazić Edyty ale jest dla niej trochę ograniczona, co jest w drugim
        związku i zna życie ale nigdzie nie była, nie zna świata, ludzi i tak jest.
        Edyta jest kurą domową której zamarzyło się iść do reaity szow nie wiadomo po
        co bo i tak nic nie osiągnie w show biznesie, jest staroświecka i nic
        dziwnego.Tomala miała rację nazywając ją tak, mam nadzieję że zostanie w
        programie.
      • Gość: liama Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.10.03, 16:21
        Ja jestem z Częstochowy i za cholerę nie słyszałam o tej "sławnej" tancerce.
        Moje liczne grono znajomych również nie. Może ona tylko wśród bywalców rurowych
        knajp jest taka znana? ;-))
        • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 13.10.03, 08:30
          no, szkoda, że w sobotę nasza 'tancerka' nie zaszczyciła swym dupskiem gorącego
          krzesła :( z drugiej jednak strony trochę zabawy dzięki niej nas jeszcze
          czeka. do tego jej 'złote myśli' i inne perełki panny tomali. w sobotę nieźle
          dostała od Iwony, podobało mi się to (za obgadywanie ting).
          co do krzeseł - szkoda strasznie pawła, bo celebracji zena stały się już nudne.
          • Gość: KIRA Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 13.10.03, 08:56
            No i...dupa blada, myślałam że Tomala chociaz usiadzie....eee zwiodłam się
            bardzo, bardzo.
            Może next sobotę...
            a Pawła szkoda, ale jak razem usiedli to wiedziałam że nie odpadnie Damiano no
            bo na przecież musi dalej uzdrawiać....nudy...
            • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 13.10.03, 09:01
              a wierzycie w to ich 'dokładne liczenie głosów'?? i ta fura, ktora jest do
              zgarnięcia za oddanie głosu, to jest nagroda na koniec całego BARu, czy mozna
              ją wygrać za jedne gorące krzesła??
              Przez to, że Zen został strasznie pożarłem się z moim Kochanie (ona konczyła
              filozofię, he he). Powiedziała, że Paweł nic nie wnosił do programu, ble ble
              ble.. było ostro! ;))
              A Aga Tomala jako jedyna rozumie Damiana, jak ona to fajnie
              powiedziała.. 'tylko ja go rozumiem, tylko ja..' - jest przecudna ;)
              • Gość: KIRA Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 13.10.03, 09:46
                Z tym liczeniem różnie może być! Ale sonny Ty nie przesadzaj i nie "żryj" się
                ze swoim Kochanie, bo nie warto....luz! Mojemu Kochanie to rece opadaja że to
                ogladam...wieć oszczędzam biedaka i nie mówie o swojej new pasji;))
                • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 13.10.03, 09:49
                  nie kryj się!! Jesteś przecież jedną z pięciu milionów osób, które 'pasjonują'
                  się tym szoł ;)) od dziś będzie jeszcze ciekawiej, bo pytania barmanom mozesz
                  posłać smsem :) vide: wątek zapytaj barmana, pzdr
                  • Gość: KIRA Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 13.10.03, 09:57
                    Co sie nie kryj??? Co się kryj??? Mój związek to dopiero poczatki i nie pozwale
                    aby Tomala go rozwaliła. Ok tak sobie chrzenie trzy po trzy, zartuje
                    sobie...nie kryję sie :))
                • Gość: s_l Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 09:53
                  KIRA, podziele sie z toba - tez emocjonuje sie w podziemiu

PODZIEMNI PODGLADACZE LACZCIE SIE
                  • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 13.10.03, 09:55
                    a ja 'robię to' jawnie!!! nawet świeżutki kodzik 'zakupiłem' przez 0-700.. od
                    czego są telefony w firmie.. :D
                    • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 13.10.03, 09:55
                      ... a to wszystko dla tancerki rzecz jasna!!!!!
                      • Gość: s_l Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 10:02
                        to juz masz tresc sms do tancerki
                        'kupilem kod dla ciebie, jak wyjdziesz to sie policzymy'
                        • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 13.10.03, 10:03
                          :D
                  • Gość: KIRA Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 13.10.03, 10:00
                    U mnie z tym podziemiem tak nie do końca....ale też nie rozglaszam tego...hi hi
                    hi ale wiecie co zaraz jak nas jadźka dorwie to się dopiero zacznie jazda!!!
                    • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 13.10.03, 10:03
                      jadźka była jednym z nieżywych schabuff w sobotę :)
                      aha, ten gostek z radia Eska po raz pierwszy nie wspomniał, że 'jest goraco i
                      jest gorąca atmosfera'... zawsze do tej pory coś nawijał o gorącu :)

A Jacka Kocha nadal nie ma.. :(
                      • Gość: KIRA Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 13.10.03, 10:07
                        Własnie a co z nim??? Aha sonny możesz mi opisać dokladniej sytuację z Ting
                        znam ją jedynie z opowieści:((( ( nie pełnych) a w Ciebie jako źródło wierzę,
                        pozdrowienia
                        • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 13.10.03, 10:15
                          hmmm, dwie lafiryndy, które urodą grzeszą strasznie, postawnowiły urządzić małą
                          prowokację. Najpierw podczas jakiejś kolacji-libacji stadko barowiczów
                          zachowywało się jak to po alkoholu - trochę szumnie i mało rozumnie, ale prym
                          wiodła tu słynąca z takich cudnych, maślanych, kurewskich oczu po zbyt dużej
                          dawce alkoholu - A. Frykowska. Ting chyba w tym czasie kimała, albo tworzyła
                          list do swojego ślimaczka i trochę jej te hałasy przeszkadzały, więc
                          postanowiła coś tam napomknąć towarzychu o ciszy... Zdezelowana Fryta (mogła by
                          grać konkubiny-pijaczki w rekonstrukcjach 997 - tak mi teraz do glowy przyszło)
                          była zdziwiona, że Ting uzyła słowa, w ktorym była litera 'k' (wKurwienie we
                          jakiejś odmianie) itp.. poza tym na koniec rzuciła tekstem, że 'żółta kaczuszko
                          wracaj tu' czy jakoś tak.. inne motywy 'dręczenia Ting': Co dwie blondyny to
                          nie jedna osaczyły Ting z dwóch stron i zadawały jej pytania dityczxące jej
                          pierwszego razu i ogolnie seksu, ale w sposób prymitywny czyli w ich przypadku
                          jak najbardziej odpowiedni.. biedna ting była trochę zakłopotana, ale nie
                          dziwię jej się wcale, bo mieć z dwóch stron po jednym dużym okazie warana,
                          ewentualnie jaszczurki to chyba zbyt przyjemne nie jest...
                          poza tym pani filozof zrobiła obgadane na temat ting, opowiadała, że 'ona nie
                          jest szczerom, że ona gra, że ona romansuje z maćkiem, całujom się,
                          przytulajom.. że ona o seksie tylko, sexie.. całujom, przytulajom..'
                          • Gość: KIRA Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 13.10.03, 10:31
                            Dzięki sonny...co do sytuacji to bez komentarza...
                          • issis Re: Tancerka z Częstochowy 14.10.03, 12:26
                            sonny07 napisał:

> Zdezelowana Fryta (mogła by grać konkubiny-pijaczki w rekonstrukcjach 997 -
                            tak mi teraz do glowy przyszło)

Yesooo, śliczne!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))
                          • Gość: kaela Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.03, 19:28
                            i jeszcze przed tym tekstem o kaczuszce Fryta powiedziała do całej
                            gromady "uuuuuuu, Chinka się wkur..." tylko, że ona nie wykropkowała a ja nie
                            chcę, żeby admin wyciął mój post :-)
    • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 13.10.03, 14:18
      a widzieliście siostrzyczkę tancerki?? była w BARze podczas sobotnich krzeseł,
      podobnie jak jedna z córek Leszka. co do siostry tancerki, to już na pierwszy
      rzut oka wygląda na bardziej rozgarniętą i sympatyczniejszą niż 'ta dziewczyna
      z dyskoteki' :)
      • Gość: nerka Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.10.03, 14:21
        to nie była siostrzyczka tancerki tylko Magdy
        • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 13.10.03, 14:31
          magdy siostra to była ta mlodsza, która wystapi za 5 lat w BAR 20 - wiem, wiem,
          ale z tyłu za 'drużynami' była też m.in. siostra tancerki wmieszana w tłum,
          kamera ją pokazała na chwilkę.
          • Gość: s_l Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 14:45
            widziolekh!
            fajna dziewucha, ale... jakas taka normalna, nie? ;)
            ciekawe jak sie dogaduja i czy agusia nie uwaza jej za osobe ograniczonom, bo
            na pewno TYLE nie przezyla...
            • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 13.10.03, 14:47
              jednego możemy być pewni - na pewno często się przytulajom :)
              z niecierpliwością czekam na dziiejsze pytania z sms'ów do tancerki! szykuje
              się kolejny wyklad.. będę robił notatki.. ;)
    • Gość: pessa Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 13.10.03, 16:05
      To w Częstochowie są kluby tańca go-go ? Co na to kuria papieska ? powinni tego
      zabronić...nasza Tomala umie łączyć sacrum i profanum. w sobotę wieczór kręci
      tyłkiem na oczać gawiedzi, a w niedzielę rano odmawia litanię do Najświętszej
      Marii Panny w Sanktuarium na Jasnej Górze. To Bóg pozwolił Tomali dostąpić tego
      wyróżnienia i sprawił, że występuje w Barze, abyśmy mogli zrozumieć jego
      wszechmoc ...obdarzył ją gibkim, gładkim ciałem, abyśmy wiedzieli czym jest
      piękno. Dał jej równie giętki i obrotny język, byśmy zrozumieli czym jest słowo
      i jego potęga...dał jej wreszcie rozum blondynki byśmy zrozumieli czym jest
      głupota....
      • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 14.10.03, 08:30
        :D

przykro mi strasznie i żal mi dupę ściska, bo podczas wczorajszego BARku o
        17.55. kiedy to Krzysiu zadawał smsowe pytania uczestnikom programu, Tancerka
        oznajmiła całej Polsce a także zagraniczniakom, którzy moga na satelicie
        podgladać Polsat, że po programie wyjeżdża na dwa miesiące do Meksyku.. nie
        było żadnego wyjasnienia, żadnego.. Jak tak można?? Ja juz tęsknię, już mam
        depresję, jak tylko pomyślę, że na dwa miesiące nasz kraj zostanie pozbawiony
        takiego cudeńka ;) swoją drogą to ciekawe co ją do tego Meksyku pcha. Osłów tam
        już pełno (z pełnym szacunkiem dla tego poczciwego zwierzaka), może kręcą
        Esmeraldę 2, albo jakiś inny tasiemiec?
        No ale w programie o 20 była boska, no boska jak Częstochowa dosłownie! toen
        jej 'show' podczas wizyty Schabofczaków w domku.. różowy strój, pląsy pod
        Christinę Aguilerę.. Tancerka.. tak mi wczoraj to z SHOWGIRLS się skojarzyło..
        Stardust w Częstochowie (jest tam taki klub??). Równie to tandetne i żałosne
        jak ten film, ale tancerka chyba czuje się w takiej roli wybornie. Poza tym
        bardzo ładnie opowiada o miłości - ten wykład dla Maćka o księżniczce i
        księciu, bajeczka tralalala..
        Sytuacja z Ting - no comments!
        do Meksyku i zabrać wizę!!!!! Wstyd Polsce przyniesie..
        • Gość: KIRA Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 14.10.03, 08:46
          Sonny wielka prosba co tam się wczoraj dzialo? Nie mogłam oglądać, widziałam
          tylko końcówkę, jak Tomalę całował Maciek, WHY!!!!!!odbiło mu juz kompetnie,
          czy znowu napił się wódki...????
          • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 14.10.03, 08:59
            no właśnie! To pokazali na sam koniec - musiał być nachlany jak Rywin, bo
            innego wytłumaczenia tego czynu nie potrafię znaleźć.. albo Zen dał mu jakieś
            halucynogeny, po których zamiast Tomali widział kogoś innego. Biedna Amanda
            pewnie nerwicy się już nabawiła, bo jej brat coraz bardziej się stacza
            (niebezpiecznie 'zakochuje' się w Fryci). W szoł o 20 pokazywali:
            1. Maciek skaczący po łóżku na którym Frytka leżała zchorowana z zatkaną jedną
            przegrodą nosową i co drugie słowo używająca zwrotu 'kurwaaaa Maciek',
            2. Wymiana zdań między Tancerką a Ting podczas przerwy z live'u goracych
            krzeseł. Erudycja i siła intelektu panny z Częstochowy przebija w tej scence
            wszystko co do tej pory pokazała :)
            3. Wizyta Schabofczaków w domku i SHOWGIRLS 2 w wykonaniu Tancerki.
            4. Lesbijskie zapędy Tancerki względem Fryty (o 17.55. przyznała się, że
            ostatni raz spała z kobietą jakies 3 miesiące temu, ale woli jednak mężczyzn)
            5. James Brown i 'Jungle boogie' jako podklad do obrazków i scen spod prysznica
            (Leszek tyłem, Tancerka przodem, Frytka i tak i tak, Damian bokiem)
            6. Nachlana (tak myślę) Frytka i jej wyznanie, które pół Łodzi a więc dzielnicy
            Bałuty przyniosło wstyd i hańbę, że Agniesia została tam właśnie poczęta..
            jakieś próby śpiewu do lustra i intelektualny dyskurs z Zenem.

No, ale ta końcówka.. Maciek!!!
            • Gość: KIRA Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 14.10.03, 09:12
              Ojej, dzialo sie jak zwykle, w końcu to bar bez granic.
              Ja teraz przebywam z terrorystką z M jak miłość, wiec nie mam szans na
              oglądanie, chyba ze wygram ciężkoa walkę o pilota ( trzymaj za mnie kciuki)

Nie komentuje juz tancerki, bo laska mnie powala ALE Maciek, to dla mnie
              szok...chociaż nie nawalony musiał być na 100% albo i na 200% inna mozliwośc
              coś wział, nie mógł zrobic tego ot tak sobie. Zreszta jaki z tego morał, co
              wóda robi z ludzi, w jaki dół można wpaść.
              Teraz jak on nie będzie się chciała całować to bedzie okazja do kolejnej zemsty
              doświadczonej Tomali, wow, bedzie fajnie...może wiec i dobrze ze tak się
              stało...ale jak fryta to zobaczy - OJEJ MIODZIO!!!!!!!
            • Gość: s_l Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 12:07
              zapomniales dodac o pocalunku w policzek (tym samym dowiedzielismy sie z ust
              wieszcza, ze fryta jest posiadaczka najwiekszego policzka swiata, poza tym jak
              wiemy w okolicy policzkow zazwyczaj znajduje sie mozg)
              • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 14.10.03, 13:56
                Faktycznie, to była dosyć długa scenka, podczas której Big Cheek prezentowała
                bardzo ciekawe miny.
                Co do Maćka, to czym prędzej powinni zrobić jakiś live podczas którego byłoby
                połączenie tele-mostem z Zakopanem, gdzie w specjalnym górolskim studiu byłaby
                Amanda z bandą góroli z ciupagami i powiedziałaby kilka 'miłych' słów do
                Tancerki i Big Cheek, przy okazji mogłaby też opierdolić trochę brata, bo
                wejście w ślinę z Tomalą to już chyba dyskwalifikacja poza BARem... ;)
    • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 14.10.03, 14:56
      ok, spadam! do jutra miłośnicy talentów Agniesi T. Zobaczymy co przyniesie
      dzisiejsza emisja :) Po wczorajszym mocnym początku musi być już tylko
      mocniej :)
      see ya!
      • lopyzaxl Re: Tancerka z Częstochowy 14.10.03, 15:14
        Sonny,Sonny jestem pod wrazeniem, prawdziwe perełki..ha!
        • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 15.10.03, 08:52
          z oficjalnej strony BARu:

Agnieszka Tomala ustawiała się do kolejnego zdjęcia z klientami baru.
          - Przytyłam trochę - zawstydziła się Agnieszka. - Ale ćwiczę. Dzisiaj byłyśmy w
          górach, było wspaniale. Mam nadzieję, że dobrze to wpłynie na mój wygląd.

Po zdjęciu Aga wróciła do innych klientów przy barze. Okazało się, że kuzyn
          jednej osoby stojącej przy barze, to były chłopak Agnieszki.

- To, co z nim przeżyłam, chyba do końca życia zapamiętam, ale jego kłamstwa
          przerosły jego samego - powiedziała Agnieszka.
          - Niedługo ma tutaj przyjechać. Bardzo ładnie wyglądasz na żywo -
          komplementował klient.
          - On chyba się domyśla, że tutaj jestem - zastanawiała się Aga.

Temat byłego chłopaka Agnieszki zszedł na dalszy plan po tym jak pojawił się
          wątek konfliktu z Ting.
          - Ważne, że mówię co czuję. Mówię prawdę, niczego nie ukrywam. Ja nie kłamię,
          mówię szczerze co myślę, po prostu.
          • Gość: KIRA Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.waw.cdp.pl / 62.181.171.* 15.10.03, 09:17
            I o to cała esencja madrości naszej
            Tomali " on się chyba domysla że tutaj jestem" rece opadają
            • sonny07 Re: Tancerka z Częstochowy 15.10.03, 09:20
              taaaaak, w tym zdaniu jest prawdziwa MOC!!! :))
    • Gość: M Re: Tancerka z Częstochowy IP: *.krosno-odrzanskie.sdi.tpnet.pl 16.10.03, 10:36
      ..sonny- dobrze ,że tutaj też się angażujesz- ale jednak brak mi twoich postów
      przy wątku 07 ;-) rozumiem Cię - agnieszkaT absorbuje całkowicie
    • Gość: kaskaderka Re: Gdzie to ciało pedagogiczne, IP: 81.219.160.* 16.10.03, 11:12
      co dopuściło to dziecko do matury??? Wytłumaczcie mi jak to jest możliwe, że
      osoba reprezentująca takie dno intelektualne, nie potrafiąca sklecić poprawnie
      zdania prostego (o rozwiniętym zgroza pomyśleć!), legitymuje się świadectwem
      dojrzałości, a nawet podobno gdzieś tam studiuje.
      Chciałabym obejrzeć jej pracę maturalną z polskiego. Bardzo. Ale bardziej
      chciałabym poznać jej nauczycieli.
      Maturzyści, studenci forumowi - czy określilibyście ją mianem "ziomka" (cytat z
      Baru)?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka