paulinaa 14.09.08, 19:12 kto ogląda? komu kibicujecie? której z pań życzycie zakonczenia tanecznej przygody? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 19:28 Ja oglądam od drugiej połowy, bo znów wybieram Wenta ;) Jednak... kierując się osobistą sympatią (bo czym innym skoro na razie nie wiem jak która tańczy) kibicuję Marcie i Kasi. Ogólnie: niech odpanie ta, która najgorzej zatańczy. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 19:37 prosze nazwiskami, bo nie wiem o kogo chodzi, jeszcze nie pamietam wszystkich uczestnikow;-) ja generlanie jestem ciekawa jak sie panie zaprezentują a odpadnięcia zycze oczywiscie felicjanskiej Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 19:52 Mam jakieś takie przeczucie że Katarzyna Walter ma duże szanse na odpadnięcie dziś. Chyba że dużo osób przeczytało wywiad Ilony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 19:58 Nie zapomnijmy o masowej krytyce N.Lesz (teoretycznie największe szanse na odpadnięcie) - chociaż po wynikach ostatniego głosowania, to naprawdę nie można niczego przewidzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 20:08 Jestem niezwykle ciekawa występu pani Walter, ponieważ ostatnio spadłam z krzesła ze śmiechu po tańcu zbiorowym:) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 20:11 Czy mi się wtdaje czy Skrzynka w miarę normalnie dziś wygląda? Glowy nie dam bo włączyłam teewizor i tylko mi mignęła.O od razu reklamy :) To prawda ze Katarzyna W ruszala się zdecydowanie najciężej ale przez tydzień można wiele się przecież nauczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 20:22 Skrzynka dzisiaj ładnie wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 21:59 poza tym, ze znowu sie zatrzasnela w solarium to nawet nieźle wyglądała Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 20:11 Tańczy dzisiaj rumbe, więc może jakoś da radę - gorzej będzie z bardziej energicznymi tańcami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.blekit Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 20:15 Jej nawet zejście ze schodów wyraźnie sprawia problem:), a w rumbie trzeba trochę się powyginać:), ale...może przez tydzień nadrobiła kosmicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 20:15 No, to Gąs pojechał zapowiadając Ilonę : " Marzenia się spełniają " :PP Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 20:17 idasierpniowa28 napisała: > No, to Gąs pojechał zapowiadając Ilonę : " Marzenia się > spełniają " :PP <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 20:29 Nie wiem czemu Ilonie yak kiepsko poszło ( 3???) Przecież kolega na stołówce jej pokazywał kroki i dobrze szło :)) Edyta i Stefano fajnie, podobalo mi się :) Sympatyczna z nich para. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Natalia Lesz-infantylna pinda! 14.09.08, 22:00 wez sobie załóz forum anty-natalia lesz i tam wylewaj swoje żale Odpowiedz Link Zgłoś
piano00 Re: Natalia Lesz-infantylna pinda! 14.09.08, 22:51 Przeciez sama powiedziala,ze nie czuje sie kobietą a dzieckiem wiec okreslenie"infantylna" jest jak najbardziej na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Natalia Lesz-infantylna pinda! 15.09.08, 14:12 piano00 napisała: > okreslenie"infantylna" jest jak najbardziej na miejscu. ale pinda juz niekoniecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 21:59 felicjanska moglaby z kasią tusk rywalizowac, kloda nie tancerka!!! agata i stefano - super para :) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Anna Popek 14.09.08, 21:07 Strasznie sztywna ta Popek, też miałam wrażenie, że się przewróci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Sylwia G. 14.09.08, 21:19 Co ten Maserak ją tak rzucał i potrząsał? Orkiestra, kamerzysta i wokaliści do wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Sylwia G. 14.09.08, 22:02 mnie sie ta ich rumba nie podobała ale rzeczywiscie w porownaniu z innymi byla niezła błagam, niech maserak sie nie odzywa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Sylwia G. 14.09.08, 22:03 Dokładnie, niech zamilknie i nie przynosi sobie wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
biograd Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 21:46 Hurrrra, małpa Popek odpadła!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Hurra, Popek odpadła :))))))))))))))))))) 14.09.08, 21:47 drętwa baba, hi,hi,hi Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Hurra, Popek odpadła :))))))))))))))))))) 14.09.08, 21:53 No ale Czarka trochę szkoda :( A Popek, podobnie jak tydzień temu Papa Dens jeszcze zdążyla na swój program do Dwójki zaprosić:))) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Hurra, Popek odpadła :))))))))))))))))))) 14.09.08, 22:01 popek tanczyla źle, jak wszyscy zresztą. poza tym jej nie lubie. tylko czarka szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 21:57 poziom dzisiejszego odcinka-koszmarny! nikt mi sie nie podobał szkoda, ze nie poleciała felicjanska ale za popek tez nie bede plakac;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 22:04 Popek to po A.Młynarskiej najbardziej nielubiana postać TV, więc nie ma się co dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 22:05 po 2 młynarskich, chciałas napisać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 22:09 heh, okazuje sie, ze quickstep rzadzi :) w sumie wszystkie panie tanczace quickstep wypadly dobrze. Marta i Artur bardzo dobrze, ale Agata i Stefano niemalze deptali im po palcach. Natalia najslabiej, ale wciaz przyzwoicie. Honor pan od rumby uratowala Sylwia. Reszta plasuje sie miedzy KATASTROFA a SLABO, chociaz Anna Popek na pewno nie zasluzyla na odejscie z programu. To powinna byc Walter (bardzo sympatyczne drewno), ewentualnie Felicjanska i jej wezowe ruchy. Widze po wpisach, ze Popek nie jest osoba lubiana. Ja nie mam zdania, bo wlasciwia znam ja tylko z nazwiska i wiem, ze pracuje w dwojce, a to nie powod, zeby ja znienawidziec ;) Niemniej szkoda, ze razem z nia odszedl Czarek. Bedzie go brakowalo (czy mi sie wydawalo, czy przytylo mu sie?) Swing panow byl slabienki. Ale juz samo choreo bylo kiepskie, wiec amatorzy byli w sumie bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 22:12 no niestety Czaruś przytył ;-) czy mi sie zdawało, czy na koniec swinga jeden z panów (Steve albo komisarz Zawada) potknął się i przewrócł? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 22:14 A co będzie w kulisach? Materiały z treningów czy pokażą co się działo dzisiaj po ogłoszeniu wyników? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 22:16 nie wiem, nie interesuje mnie to:) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 22:17 pokaza lincz na Popek za zaproszenie do innego programu ;) swoja droga to juz kolejna osoba, ktora zamiast podziekowac tancerzowi odwala prywate. przykre Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 22:19 a co powiedziała? bo za szybko wyłaczyłam tv Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 22:27 powiedziala, ze mozna ja zobaczyc jutro rano w Dwojce w programie pytanie na sniadanie (czy jakos tak) Odpowiedz Link Zgłoś
piano00 Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 22:52 Szkoda ze nie odpadlo dziecko -Natalka Lesz (sama o sobie powiedziala ze jest dzieckiem a nie kobietą),żalosneeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 22:57 Hehehe... ale zła jest pani Popek ;) Odpadła, bo widownia TVN to nie jest ta sama co Pytania na śniadanie :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 23:23 kubissimo napisał: > powiedziala, ze mozna ja zobaczyc jutro rano w Dwojce w programie pytanie na sniadanie (czy jakos tak) Bezczelne, zapatrzone w siebie babsko z cyklu, otwórz lodówkę a zobaczysz Popek. I dlatego ja (podobnie jak i Młynarskiej) też jej nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 13:35 kubissimo napisał: > pokaza lincz na Popek za zaproszenie do innego programu ;) > > swoja droga to juz kolejna osoba, ktora zamiast podziekowac tancerzowi odwala > prywate. przykre Miałam nie oglądać, ale uwielbiam taniec i nie wytrzymałam... Zachowanie p. Popek "poniżej krytyki" - kiedyś tak się mówiło. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Kubissimo, partner Marty -nie Artur, tylko Adam!:) 15.09.08, 10:21 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Kubissimo, partner Marty -nie Artur, tylko Ad 15.09.08, 10:30 a propos marty-ona naprawde ma 24 lata??????? wygląda na co najmniej 28 Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Kubissimo, partner Marty -nie Artur, tylko Ad 15.09.08, 13:59 przepraszam pana Adama :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 23:16 tylko czekalam az pan Wodecki zacznie wychwalac orkiestre i solistow, ale moze w koncu i on zauwazyl jakie te aranzacje i wykonania sa zalosne. czasem sie dziwie, jak pary daja rady tanczyc do tego:-)) Ilona Felicjanska kojarzyla mi sie jedynie ze swoim infantylnym wywiadem cytowanym chyba juz wszedzie. W jej tancu zauwazylam jedynie jej dlugie nogi, a wezowe ruchy to wole u Axla Rose:-) Katarzyna Walter bardzo sympatyczna mi sie wydaje i atrakcyjna z niej kobieta. Jakos tak widac bylo, ze ten taniec ja cieszy i wcale dzis najgorzej nie wypadla. Wg mnie oswoi sie z parkietem:-) Ha, dzis jury tak chwalili aktorke Agate Kulesze, ale jak zacznie ona robic postepy, zyskiwac popularnosc telewidzow, to okaze sie, ze jej uroda nie pasuje do porszaka:D Natalia Lesz, bardzo szczuplutka.. ale w tancu sobie poradzila. Co do jej wypowiedzi, to obojetne mi to czy jest infantylna czy tez nie. Wydaje mi sie, ze jeszcze troche zostanie w programie. Anna Popek, fakt jak ma maku up, fryzure, ciuch elegancki to wyglada interesujaco. Ale w tancu jakas klockowata i przyciezka. Wydaje mi sie, ze jej partner sie za mocno nie zmartwil tym, ze odpadli. Chyba nawet czul, ze dlugo nie potancza. Marta i Sylwia dzis wypadly najlepiej, choc Marta wydawala sie troche stremowana.I chyba faktycznie Gruchala pasuje do Maseraka, tez jest taka..zamaszysta:-). A Maserak wydaje sie byc ucieszony, ze z nia tanczy, zabawi w programie dluzej niz z Figura. Jak myslicie kto moze glosowac na komisarza Zawade>:-) Odpowiedz Link Zgłoś
agma Re: TzG odcinek 2, 14.09 14.09.08, 23:37 Kibicuję Walter, bo to bardzo fajna kobieta, poza tym tańczy z doskonałym tancerzem. Szkoda że partnerce Hulboja, Janji przydzielono nieszczęsnego Papa Dance i odpadła od razu, bo też miło byłoby popatrzeć na tę świetną tancerkę. Myślałam, ze dziś odpadnie Felicjańska po sławetnym wywiadzie, ale w sumie cieszę się, że odpadła Popek. Szkoda ze w takim złym stylu, nie dość że wściekła to naprawde mogla sobie darowac tę nachalną reklamę dwójki. Teraz widziałam ją jeszcze raz w "Kulisach..", Gasowski wspomniał, że jutro przegrana para odwiedzi dzień dobry TVN, na co Popek zaczela oczywiscie klepac, ze "ale wczesniej zaprasza do dwojki.." No ratunku..czy ona się boi, że TVP wywali ją tak jak zrobiła to po TZG z Kamelem i stąd ta wazelina wobec szefów? Nieznośne. Cieszę, się, że już jej nie będę musiała oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 13:58 e tam, tvp2 da jej pewnie premie za wielkrotne wspomnienie nazwy kanalu w programie konkurencji i to w prime time ;) mnie za to rozbawil spanikowany Gasowski, ktory w Kulisach chcial ja przekrzyczec z nazwa jedynej slusznj stacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 16:45 >>>>>Ha, dzis jury tak chwalili aktorke Agate Kulesze, ale jak >>>>>zacznie ona robic >>>>>postepy, zyskiwac popularnosc telewidzow, to okaze sie, ze jej >>>>>uroda nie pasuje do porszaka:D świnto racjo!!! też się tego obawiam, bo to na razie moja faworytka (choć marta też jest ok) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 05:41 trochę patrzyłe,jak na razie,to one chodzą i przeciągaja się, a Skrzynecka rzeczywiście wygląda,nareszcie Odpowiedz Link Zgłoś
tinki1 Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 08:45 kurrde,mialam juz nie ogladac tanca ale masz,wciaglam sie...i moje wrazenia po wczorajszym odcinku: 1) Popek-pewniara myslala ze zrobi kariere ale niestety,nikt jej nie lubi,taka wazniara sie zrobila, i ta reklama TVP 2 ,byla ewidentnie zla!nawet nie podziekowala tancerozwi(chyba sie nie polubili) 2) Felicjanska - ma piekne dluuuugie nogi i jest sympatyczna,w dodatku mysle ze jak na modelke to nieglupia,ma dwoch synow,jest ok, ale w tancu troche niestety drtetwa(lepiej wypadaja tancerki niskie!) 3) Kulesza-jajcara kojarzy mi sie z |Fraszynska, super sie rusza i ma fajnego partnera, jest ok 4) Lesz - zaskoczona jestem ze nawet sie rusza, bo spiewanie na zywo jej raczej nie wychodzi i przy oglaszaniu wynikow byla taka spokojna 5) Walter - ma w sobie cos ta kobieta, niemloda zmarszczek ma ale ma wg. mnie jakas klase i taka dostojna.Lubie ja i zycze zeby sie rozruszala i ma super tancerza-nowe ciacho programu-jak on sie rusza!!! 6) Gruchala - wypadla OK, z Maserakiem sa super, podobalo mi sie bo byla giętka i odwazna.,rozkreci sie 7) Marta Zmuda i Krol - super, sympatyczni,ona poki co skromna mysole ze kariera nie rzewroci jej w glowie. Pamietam ja z magdy m i kryminalnych - grala takie ostre dziewuszki, w Twarza w Twarz tez panienke lekkich obyczajow , byla ok, a tera lalka ale skormna i sliczna...jaka ona jest zgrabna ale niech juz nie chudnie! Kibicuje jej... to tyle, Odpowiedz Link Zgłoś
dotti3x Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 09:58 co do tańczących uczestników to w mam opinię jak większość -najlepsza Marta , Sylwia i Agata ( chyba najsympatyczniejsza). jeśli zas chodzi chodzi o Skrzynkę to spodziewałam się dzisiaj dużej krytyki od Was a tu proszę .. podobało się. wg. mnie skrzynecka wyglądała fatalnie: spalona na węgiel ( to jak zawsze) w tej sukience mogłaby zagrać w Star Treku( ten pas-ło jezu) o fryzurze nie wspomnę. ciekawe czy jej każą to zakładać?? czy ona to sama wymyśla? Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 10:22 Nie, no, biorąc pod uwagę "ymydż" Skrzynki z poprzednich edycji, to wczoraj naprawdę ładnie. Nie, żeby zjawiskowo od razu :) , ale w miarę ok :)) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 10:28 tinki1 napisała: > 2) Felicjanska - ma piekne dluuuugie nogi i jest sympatyczna,w > dodatku mysle ze jak na modelke to nieglupia,ma dwoch synow,jest > ok, ale w tancu troche niestety drtetwa(lepiej wypadaja tancerki > niskie!) no, niegłupia-dała tego przykład w wywiadzie dla gali :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 10:40 akurat Ilona jest wrecz podrecznikowym przykłądem modelki - piekna , zgrabna i niemozebnie głupia jak widac , gdy bozia dzieli talenty - to sprawiedliwie a ze ma 2 synów - co to ma do rzezcy , to moze zaprosmy w roli gwiozdy matke 16-ciorga dzieci spod łomzy Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 12:56 Tinki, tez mam nadzieje, ze Marta juz nie schudnie. taka drobna sie zrobilaz wielka glowa, wolalam jak byla troche wieksza. Natalia Lesz wg mnie wcale nie byla przekonana o tym, ze przejdzie dalej. A Felicjanska, cos po tym wywiadzie do Vivy czy tez Gali trudno o niej powiedziec "intelogentna". Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Moje podsumowanie 15.09.08, 10:42 Dziewczyny: - Ilona i Robert - nie spodziewalam sie, ze ona bedzie taka sztywna, ogolnie ta rumba byla raczej slaba, ale na pewno nie na 3; - Agata i Stefano - bardzo fajnie, maja super energie, widac, ze sie polubili, ona zreszta jest szalenie sympatyczna, lubie ja jeszcze od "Pensjonatu pod roza" :); - Kasia i Krzysztof - no, nie bylo dobrze, ale tez i nie najgorzej, ale ma tak swietnego partnera, ze wybaczam jej wszystkie potkniecia, byleby tanczyli dalej, zeby mozna go bylo podziwiac :), mam nadzieje, ze w standardzie poradzi sobie lepiej; - Natalia i Lukasz - Natalia tanczy calkiem niezle, ale Lukasz niech sie lepiej nie odzywa ( jeszcze gorzej z tym u niego niz u Maseraka); - Anna i Cezary - to byla najgorsza rumba wieczoru, dla mnie wlasnie ona byla do odstrzalu, Czarek tez jakos nie potrafil wiele z siebie wykrzesac, ale jak tu juz ktos zauwazyl, chyba sie nie polubili; - Marta i Adam - najlepszy quickstep i taniec wieczoru, podobnie jak Krzysztof Hulboj, Adam Krol tez swietnym tancerzem jest ( oni sa najlepsi ze wszystkich edycji do tej pory); - Sylwia i Rafal - najladniejsza rumba, za bardzo nie palam do nich sympatia, ale widac, ze sie fajnie zgrali :). Taniec panow - oj,nie bardzo, nie bardzo, aczkolwiek Steve Allen przystojny jest i juz :) Panie w charakteryzacji na Marylin tez jakos nie bardzo mi sie podobaly. Ogolnie - wszystkie choreografie do rumby byly strasznie do siebie podobne, co troche mi przeszkadzalo. Kasia Skrzynecka wygladala bardzo ladnie, Czarna Mamba wygladala na "mocno zmeczona" ( ale to pewnie po tym szkoleniu sedziowskim ;) ), za to Beata Tyszkiewicz moglaby sie nie odzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 11:09 Mnie, in plus, zaskoczyła Gruchała, z relacji z prób wynikało, że może być ciężko, a nie było. Żmuda ładnie, ale odnoszę wrażenie, że przede wszystkim "jedzie" na urodzie i pięknym uśmiechu, tylko dlaczego z tak rozdziawioną buzią jak wczoraj, uwagę przyciąga również Walter, ale po ruchach widać, że w łacinie raczej nie powalczy, b. dobry pomysł z pozyskaniem Hulboja, kolejny przykład na to, że większą przyjemność sprawia patrzenie na tancerza niż gwiazdę. Popek oczywiście nie pojawiła się dziś w DDTVN, nawet Galińskiego nie było, to już druga "gwiazda" telewizji publicznej/po Janowskim/, obrażona na wynik głosowania, wszyscy oczekują dużych gwiazd, ale zauważyłam, że te znacznie mniejsze czerpią większą radość z udziału w programie, z korzyścią dla widzów. Za tydzień jive, niektórym będzie b. trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 12:32 dona.a napisała: b. dobry pomysł z pozyskaniem Hulboja, kolejny przykład na > to, że większą przyjemność sprawia patrzenie na tancerza niż > gwiazdę. ja przyznaje bez bicia, ze w ogole nie patrzyłam jak walter tanczyla, cały czas patrzyłam na jej partnera, jest naprawdę świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 14:02 paulinaa napisała: > dona.a napisała: > > b. dobry pomysł z pozyskaniem Hulboja, kolejny przykład na > > to, że większą przyjemność sprawia patrzenie na tancerza niż > > gwiazdę. > > ja przyznaje bez bicia, ze w ogole nie patrzyłam jak walter > tanczyla, cały czas patrzyłam na jej partnera, jest naprawdę świetny! Też złapałam się na tym, że patrzę na partnerów "gwiazd". Partner p. Walter bardziej rzucał się w oczy (On tańczył, Ona Jemu tylko tawarzyszyła )niestety, tak to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 18:44 Ja też często patrzę na tancerzy, a nie na gwiazdy (szczególnie, że połowy tych aktorek i aktorów nie znam, jako że w ogóle nie oglądam polskich seriali). Partnerki Hulboja również nie znam, ale nie patrzyłabym na nią, kimkolwiek by była, bo nie potrafię oderwać wzroku od Krzysztofa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 20:01 ja pierwszy raz sie az tak zachwyciłam tancerzem, ze w ogole nie patrzyłam na partnerke :) dlaczego go nie bylo w poprzednich edycjach??????? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 23:07 Hulboj na stałe mieszka z Janją w Słowenii, mógł nie wiedzieć, i takiego faceta zostawiła Szabatinowa dla mydłkowatego Collina Jamesa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 23:24 aaa, wreszczie wlaczyla mi sie pamiec. Wieki temu Ewa i Krzysztof razem robili sesje dla Wysokich obcasow. Wiedzialem, ze juz widzialem te twarz, ale wtedy on jeszcze mial wlosy. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: TzG odcinek 2, 14.09 15.09.08, 23:55 myslisz, ze Szabatin rzucila go z powodu wlosow tzn zmniejszenia ich objetosci?:-) moze jakis mezczyzna napisze co jest pociagajacego w Ewie Szabatin, oprocz tego, ze dobrze tanczy. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odcinek 2, 14.09 16.09.08, 11:33 trzeba macieja zapytać, on w kazdej kobiecie widzi coś pociągającego;P moze i w szabatin cos znajdzie;P Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: TzG odcinek 2, 14.09 16.09.08, 14:55 To może ja się wypowiem, bo jakoś nikt się nie kwapi. Otóż w Ewie Szabatin podoba mi się jej narzeczony, Josh (przynajmniej na tych kilku zdjęciach, które widziałam). :P Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: TzG odcinek 2, 14.09 16.09.08, 19:03 no to proszę, jeśli masz ochotę zobaczyć: www.polki.pl/work/privateimages/formats/E/23667.jpg www.polki.pl/work/privateimages/formats/E/23669.jpg www.polki.pl/work/privateimages/formats/E/23668.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG odcinek 2, 14.09 16.09.08, 20:38 malo widac ale chyba nie mój typ;P Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Sylwia Gruchala 15.09.08, 12:19 Zaskoczyla mnie totalnie, jest swietna, odwazna, piekna, rozkreci sie. Naprawde super. Kibicuje Sylwii i Marcie. Marta przesliczna dziewczyna i ma dobrego trenera wiec pewnie daleko zajdzie. Marta i Sylwia najlepiej rokuja i sa sympatyczne. Nie podobala mi sie K. Walter, rusza sie jak Figura, czyli sztywno. Felicjanska tez nienajlepiej. Agata Kulesza tak sobie, moze sie i rozkreci, ale bez rewelacji. Z panow to zaden nie rokuje, jakies takie sztywne towarzystwo moze z wyjatkiem nieznanego mi mlokosa Andersza. Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: Sylwia Gruchala 15.09.08, 18:38 Podobnie jak kilka osób powyżej, planowałam dać już sobie spokój z TzG, bo ile można, ale jak tylko dowiedziałam się, że w tej edycji wystąpi Krzysztof Hulboj, od razu zmieniłam zdanie. Uwielbiam na niego patrzeć, jest genialnym tancerzem i do tego ciasteczkiem jak się patrzy. Jego partnerka nie wypadła wczoraj najlepiej, bałam się nawet, że odpadną, ale niespodziewanie okazało się, że zajęli czwarte miejsce. Nie wiem jakim cudem, ale nie wnikam - ważne, że Krzysztof tańczy dalej. A partnerka może mu się jeszcze rozkręci. Najlepiej wypadli Marta z Adamem i Sylwia Gruchała z Maserakiem. Obie panie bardzo sympatyczne, śliczne jak z obrazka i ładnie się ruszają. Nieźle też Agata ze Stefano i Natalia z Łukaszem. Jeśli chodzi o panów, to kibicuję Alanowi i Blance, w miarę podobał mi się też Sambor Czarnota. Oleg Sawkin i Włodarczyk wypadli może nienajgorzej (mam na myśli odcinek sprzed tygodnia, a nie wczorajszy występ grupowy), ale obaj działają mi na nerwy i już mam ich dosyć. Anny Głogowskiej tez mam dosyć, ale czuję, że nieprędko ze Stevem odpadną (mimo że on tańczy fatalnie). Odpowiedz Link Zgłoś