paulinaa 30.09.08, 22:11 Mam nadzieję, że uda mi się obejrzec, bo go lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grek.grek Re: Andrus u Kuby :) 01.10.08, 11:16 Andrus - rewelacja. Panasewicz - obstrukcja. Także, jak kto nie widział, a powtórkę będzie oglądał, to se może ją zaplanować na 25 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Andrus u Kuby :) 01.10.08, 11:21 zaparcia dostałeś przy Panasewiczu? a to ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Andrus u Kuby :) 01.10.08, 11:39 gweeny napisała: > zaparcia dostałeś przy Panasewiczu? a to ciekawe... Zanim skomentujesz wypowiedź, to może zapoznaj się najpierw ze znaczeniem słowa obstrukcja? Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Andrus u Kuby :) 01.10.08, 11:42 serdecznie polecam to samo, konsultację ze słownikiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Andrus u Kuby :) 01.10.08, 12:12 Tylko wtedy, jeśli można także "dostać rewelacja/i/u" przy Andrusie. W każdym innym wypadku sugeruję objawów chorobowych szukać w zdecydowanie bliższym otoczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Andrus u Kuby :) 01.10.08, 11:51 Artur Andrus - przesympatyczny człowiek. Rozmowa całkowicie nie-Wojewódzka (szok!), bardziej Andrusowa z „Powtórki z... czy „Akademii rozrywki” . Jestem wstrząśnięta ... wiekiem Andrusa (dziś sprawdziłam w wikipedii), myślałam, byłam przekonana, że jest starszy! Panasewicz jest ... specyficzny. :) Zawsze wolałam Janka Bo. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Andrus u Kuby :) 01.10.08, 13:49 Też mnie ta obstrukcja zastanowiła:)) sjp.pwn.pl/lista.php?co=obstrukcja Hmmmm...a może abstrakcja? Atrakcja? Destrukcja? Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Andrus u Kuby :) 01.10.08, 14:04 dzidzia_bojowa napisała: > Też mnie ta obstrukcja zastanowiła:)) > sjp.pwn.pl/lista.php?co=obstrukcja > Hmmmm...a może abstrakcja? Atrakcja? Destrukcja? ale chyba nie 'autodestrukcja'!? Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Andrus u Kuby :) 01.10.08, 14:15 A może by tak konkretnie - co jest nie tak z tą "obstrukcją" ? Do czego, iyo, nie pasuje i dlaczego ? Bo co znaczy "obstrukcja", to już wiemy. Czy trzeba już naprawdę tłumaczyć na paluszkach i liczydle, że "Panasewicz - obstrukcja" nie odnosiło się do jego stanu zdrowia, ani do mojego stanu zdrowia, ani do stanu zdrowia misia Knuta, a jedynie było podsumowaniem jego występu w rzeczonym tokszole, który to (występ, na zapas oznajmiam, co by nie było, że tokszoł) - wg mnie - jako żywo przypominał zatwardzenie ? Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Andrus u Kuby :) 01.10.08, 14:22 Ja tak właśnie Twój komentarz odczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Andrus u Kuby :) 01.10.08, 14:01 fajnie bylo :) i też mnie zaskoczył jeg wiek! myslałam, że jest starszy! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Andrus u Kuby :) 01.10.08, 20:06 halo, nie wiecie kiedy powtórka, zasnęło mi się, a tak lubię Andrusa, eh.. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
snob_nad_snoby Re: Andrus u Kuby :) 02.10.08, 20:05 Adrus rewelacja! Z wielką przyjemnością obejrzałam. Odpowiedz Link Zgłoś
lutecja4 Re: Andrus u Kuby :) 04.10.08, 22:06 specjalnie dla Andrusa nagralam sobie i wlasnie obejrzalam-super uwielbiam go mam ochotemu wyslac mejla do Trojki lub Szkla Odpowiedz Link Zgłoś