limonka-2 30.09.08, 22:48 Zastanawiam się czy to blond dziewczę w zajawce, to tak szlocha ze szczęścia, że się załapało do szesnastki czy z rozpaczy, że nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciej1909 Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 10:53 Mam nadzieję że nie ze szczescia...oglądając poprzednie odcinki laska nie zachwycala swoim tancem Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 18:22 w sumie to wiadomo, co pokaza :) ja juz kraze myslami wokol finalow. I troche mnie to przeraza, ze tym razem ekipa z Barcelony wydaje sie mlodsza od uczestnikow poprzednich edycji. Nie chcialbym, zeby sie okazalo, ze beda nas raczyc dziecmi a la Zaneta, Partyk, czy ten chlopiec o imieniu kochamcieRoxi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 19:10 dlaczego? kochamcieroxi był boski :D przynajmniej bylo sie z czego pośmiać Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 19:23 ja tam wole byc zachwycony, wbity w ziemie, albo wzruszony. Ogladanie zabawnych przecietniakow mnie nie kreci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
limonka-2 Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 19:34 Przecież małolat niekoniecznie musi być przeciętniakiem, poza tym nie oszukujmy się, najwięcej SMSów wysyła małolactwo, w TzG małolat Andersz też nieźle nabił SMSami skarbonkę producenta Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 19:46 no wlasnie - tvn bierze do programu dzieci, zeby trafic do dzieci przed ekranami, ktore maja zapewnic przychody ;) A ja bym wolal odrobine starszych (a przynajmniej dojrzalszych) tancerzy, ktorzy maja nie tylko technike, ale i emocje do przekazania. Odpowiedz Link Zgłoś
limonka-2 Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 19:49 Chyba nie odmówisz emocji tej płaczącej blondynce, tyle, że to proste emocje i pewnie nie o takie Ci chodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 19:50 emocje (i to wielkie) byly rowniez na castingu przy okazji wystepu Luizy, ale faktycznie nie o takie emocje mi chodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_zgred1 Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 20:24 Jako stały oglądacz tego programu nie oczekuję że wzbudzi jakiekolwiek większe emocje. Za mocno producent YCD ingeruje w tworzenie sztucznej otoczki i łzawej atmosfery wokół uczestników, żeby się na nią łapać. Wzruszenia estetyczne zapewne będą - ale nieliczne. Ale to właśnie na nie warto czekać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 20:29 i dlatego czekam na drugą "kasię kubalską". Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 20:58 sęk w tym, że na razie nikogo takiego nam nie pokazali na castingu :/ Odpowiedz Link Zgłoś
stary_zgred1 Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 21:25 kubissimo napisał: > sęk w tym, że na razie nikogo takiego nam nie pokazali na castingu :/ A to niestety jest prawda :/ Ale może to dobrze, bo w ten sposób widzowie nie zostali zaprogramowani na lubienie konkretnych osób. No może z wyjątkiem Kuby, który wydusił z Piróga łkania i jęki nad "zajebistością" tańca :D Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 21:29 liczę na odcinki live, mam nadzieję na wielkie pozytywne zdziwienie. wiem juz tez czego sie spodziewac - skoro klon maseraka jest w 16tce piróg ma juz swojego chłopca do bicia, tak jak bylo to ostatnio z patrykiem. chociaz tym razem go rozgrzeszam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 21:56 a jednak go nie ma, hip hip hura. a malange zgłosi sie po lekcjach na dywanik. musi otrzyamc kare za wrowadznie ludzi w błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 23:51 w wersji damskiej nie - ale jest wersja meska ;) i do tego o jakze wdziecznym imieniu ;> ja tam wbrew forumowym trendom :P i utyskiwaniom trzymam kciuki za Kube. i jeszcze moze za Blazeja. kobitki mi sie na razie jakos tak w jedno zlaly i wyrobie sobie poglad na live'ach dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: YCD 4/ 1.10.08 02.10.08, 07:17 siuil_a_run napisała: > ja tam wbrew forumowym trendom :P i utyskiwaniom trzymam kciuki za > Kube. ten trend panuje w wątku live ;-) mnie się taniec kuby podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 21:06 stary_zgred1 napisała: > Za mocno producent YCD ingeruje w tworzenie sztucznej otoczki i łzawej > atmosfery wokół uczestników, żeby się na nią łapać. W tworzenie sztucznej otoczki i łzawej atmosfery ingerują wszyscy producenci tego typu show, po to ztrudniają psychologów, żeby wyławiać takie egzemplarze jak Marcin Szymański z "Fabryki gwiazd" i w YCD bez wątpienia ktoś opłakujący swoje zakręty życiowe też się pojawi, oby tylko wzruszył nas również swoim tańcem Odpowiedz Link Zgłoś
stary_zgred1 Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 22:35 No i już szesnastka wybrana - obyło się bez większych niespodzianek, do programu trafiły osoby którym poświęcono najwięcej czasu w programie podczas castingów. Przyjemnie było patrzeć jak umieją się cieszyć z wygranej niektórzy z uczestników. Coraz bardziej zaczyna podobać mi się Kuba, pokazał że fenomenalnie umie się skupić na tym co robi i zapewne w tym tkwi jego sukces jako tancerza. To, że wydaje się dość sztywną osobą nieszczególnie mi przeszkadza, mam tylko nadzieję że nie będzie w przyszłości uskuteczniał egzaltowanych gadek o tym, jak lubi się wyciszać w kościele. Co ciekawe, dość nisko zapunktował moim zdaniem Karol - może to stres bądź przemęczenie, ale podczas warsztatów Barcelonie zgubił gdzieś swój pazur. Cieszy mnie jednak to, ze wybronił się w dogrywce. Innych panów jakoś nie zapamiętałam, takoż niewiast, oprócz urodziwej i zapłakanej blondynki, która weszła do finału. To chyba pierwsze uderzenie sklerozy :/ I jeszcze jedno - nie wiem jak was, ale mnie denerwuje pewien szczegół z czołówki programu. Jest to poza jednej z tancerek, która w pozycji kucznej eksponuje do kamery swoje krocze, plaskając jednocześnie wnętrzem dłoni w szybę, spod której podgląda ją kamera. Nie wiem dlaczego akurat taką sekwencję tańca włączono do czołówki - ani ona specjalnie ciekawa, ani technicznie doskonała. No, ale może się czepiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 22:50 jestem bardzo ciekawa jak błażej i karol poradzą sobie ze wspólczesnym albo jazzem :) troche nie rozumiem dlaczego iza o. jest w 16tce, ale moze zrozumiem to w odcinkach live. mam nadzieję, ze za tydzień nie powtórzy się syt. z poprzedniej edycji, ze kazdy - niby fartem - losuje taniec akurat ze swojej bajki. (np roksi hh a kasia i kamil balet). Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 23:50 mlekodwuprocentowe napisała: > mam nadzieję, ze za tydzień nie powtórzy się syt. z poprzedniej edycji, ze > kazdy - niby fartem - losuje taniec akurat ze swojej bajki. (np roksi hh a kasi > a > i kamil balet). a mnie się wydaje, że właśnie tak będzie, mniejszy stres dla wykonawców, a tym samym większa przyjemność dla widzów, tancerze pokażą się z jak najlepszej strony, podobnie było w TzG, gdy Andersz pokazał się na początku zapewne w swoim najlepszym kawałku/jive/, a Żmuda podobnie - w standarcie/quickstep/ Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: YCD 4/ 1.10.08 02.10.08, 07:23 na pewno masz rację, ale z drugiej strony jak pomysle, ze teraz znów błazej zatanczy hh, a pozniej w ewentualnej solówce ponownie hh, a przeciez dopiero co widzielismy go na castingach tanczącego hh to jakos tak w srode wolałabym go zobaczyć np w passo czy walcu :) czy przemawia przeze mnie żądza krwi? (jury zapewne miałoby kilka uwag) Odpowiedz Link Zgłoś