Dodaj do ulubionych

YCD 4/ 1.10.08

30.09.08, 22:48
Zastanawiam się czy to blond dziewczę w zajawce, to tak szlocha ze
szczęścia, że się załapało do szesnastki czy z rozpaczy, że nie
Obserwuj wątek
    • maciej1909 Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 10:53
      Mam nadzieję że nie ze szczescia...oglądając poprzednie odcinki laska nie
      zachwycala swoim tancem
      • auto_robex Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 18:15
        ciekawe co dzis pokazą
        • kubissimo Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 18:22
          w sumie to wiadomo, co pokaza :)
          ja juz kraze myslami wokol finalow. I troche mnie to przeraza, ze tym razem
          ekipa z Barcelony wydaje sie mlodsza od uczestnikow poprzednich edycji. Nie
          chcialbym, zeby sie okazalo, ze beda nas raczyc dziecmi a la Zaneta, Partyk, czy
          ten chlopiec o imieniu kochamcieRoxi ;)
          • romcia.p Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 19:10
            dlaczego?
            kochamcieroxi był boski :D
            przynajmniej bylo sie z czego pośmiać
            • kubissimo Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 19:23
              ja tam wole byc zachwycony, wbity w ziemie, albo wzruszony. Ogladanie zabawnych
              przecietniakow mnie nie kreci ;)
              • limonka-2 Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 19:34
                Przecież małolat niekoniecznie musi być przeciętniakiem, poza tym
                nie oszukujmy się, najwięcej SMSów wysyła małolactwo, w TzG małolat
                Andersz też nieźle nabił SMSami skarbonkę producenta
                • kubissimo Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 19:46
                  no wlasnie - tvn bierze do programu dzieci, zeby trafic do dzieci przed
                  ekranami, ktore maja zapewnic przychody ;) A ja bym wolal odrobine starszych (a
                  przynajmniej dojrzalszych) tancerzy, ktorzy maja nie tylko technike, ale i
                  emocje do przekazania.
                  • limonka-2 Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 19:49
                    Chyba nie odmówisz emocji tej płaczącej blondynce, tyle, że to
                    proste emocje i pewnie nie o takie Ci chodzi;)
                    • kubissimo Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 19:50
                      emocje (i to wielkie) byly rowniez na castingu przy okazji wystepu Luizy, ale
                      faktycznie nie o takie emocje mi chodzi ;)
                      • stary_zgred1 Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 20:24
                        Jako stały oglądacz tego programu nie oczekuję że wzbudzi jakiekolwiek większe
                        emocje. Za mocno producent YCD ingeruje w tworzenie sztucznej otoczki i łzawej
                        atmosfery wokół uczestników, żeby się na nią łapać. Wzruszenia estetyczne
                        zapewne będą - ale nieliczne. Ale to właśnie na nie warto czekać :)
                        • mlekodwuprocentowe Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 20:29
                          i dlatego czekam na drugą "kasię kubalską".
                          • kubissimo Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 20:58
                            sęk w tym, że na razie nikogo takiego nam nie pokazali na castingu :/
                            • stary_zgred1 Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 21:25
                              kubissimo napisał:

> sęk w tym, że na razie nikogo takiego nam nie pokazali na castingu :/

A to niestety jest prawda :/ Ale może to dobrze, bo w ten sposób widzowie nie
                              zostali zaprogramowani na lubienie konkretnych osób. No może z wyjątkiem Kuby,
                              który wydusił z Piróga łkania i jęki nad "zajebistością" tańca :D
                              • mlekodwuprocentowe Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 21:29
                                liczę na odcinki live, mam nadzieję na wielkie pozytywne zdziwienie.
                                wiem juz tez czego sie spodziewac - skoro klon maseraka jest w 16tce piróg ma
                                juz swojego chłopca do bicia, tak jak bylo to ostatnio z patrykiem. chociaz tym
                                razem go rozgrzeszam ;-)
                                • mlekodwuprocentowe Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 21:56
                                  a jednak go nie ma, hip hip hura.
                                  a malange zgłosi sie po lekcjach na dywanik. musi otrzyamc kare za wrowadznie
                                  ludzi w błąd.
                            • siuil_a_run Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 23:51
                              w wersji damskiej nie - ale jest wersja meska ;) i do tego o jakze
                              wdziecznym imieniu ;>

ja tam wbrew forumowym trendom :P i utyskiwaniom trzymam kciuki za
                              Kube. i jeszcze moze za Blazeja. kobitki mi sie na razie jakos tak w
                              jedno zlaly i wyrobie sobie poglad na live'ach dopiero.
                              • mlekodwuprocentowe Re: YCD 4/ 1.10.08 02.10.08, 07:17
                                siuil_a_run napisała:

> ja tam wbrew forumowym trendom :P i utyskiwaniom trzymam kciuki za
                                > Kube.

ten trend panuje w wątku live ;-)
                                mnie się taniec kuby podoba.
                        • dona.a Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 21:06
                          stary_zgred1 napisała:

> Za mocno producent YCD ingeruje w tworzenie sztucznej otoczki i
                          łzawej
                          > atmosfery wokół uczestników, żeby się na nią łapać.

W tworzenie sztucznej otoczki i łzawej atmosfery ingerują wszyscy
                          producenci tego typu show, po to ztrudniają psychologów, żeby
                          wyławiać takie egzemplarze jak Marcin Szymański z "Fabryki gwiazd"
                          i w YCD bez wątpienia ktoś opłakujący swoje zakręty życiowe też się
                          pojawi, oby tylko wzruszył nas również swoim tańcem
                          • stary_zgred1 Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 22:35
                            No i już szesnastka wybrana - obyło się bez większych niespodzianek, do programu
                            trafiły osoby którym poświęcono najwięcej czasu w programie podczas castingów.
                            Przyjemnie było patrzeć jak umieją się cieszyć z wygranej niektórzy z uczestników.

Coraz bardziej zaczyna podobać mi się Kuba, pokazał że fenomenalnie umie się
                            skupić na tym co robi i zapewne w tym tkwi jego sukces jako tancerza. To, że
                            wydaje się dość sztywną osobą nieszczególnie mi przeszkadza, mam tylko nadzieję
                            że nie będzie w przyszłości uskuteczniał egzaltowanych gadek o tym, jak lubi się
                            wyciszać w kościele.

Co ciekawe, dość nisko zapunktował moim zdaniem Karol - może to stres bądź
                            przemęczenie, ale podczas warsztatów Barcelonie zgubił gdzieś swój pazur. Cieszy
                            mnie jednak to, ze wybronił się w dogrywce.

Innych panów jakoś nie zapamiętałam, takoż niewiast, oprócz urodziwej i
                            zapłakanej blondynki, która weszła do finału. To chyba pierwsze uderzenie
                            sklerozy :/

I jeszcze jedno - nie wiem jak was, ale mnie denerwuje pewien szczegół z
                            czołówki programu. Jest to poza jednej z tancerek, która w pozycji kucznej
                            eksponuje do kamery swoje krocze, plaskając jednocześnie wnętrzem dłoni w szybę,
                            spod której podgląda ją kamera. Nie wiem dlaczego akurat taką sekwencję tańca
                            włączono do czołówki - ani ona specjalnie ciekawa, ani technicznie doskonała.
                            No, ale może się czepiam.
                            • mlekodwuprocentowe Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 22:50
                              jestem bardzo ciekawa jak błażej i karol poradzą sobie ze wspólczesnym albo
                              jazzem :)
                              troche nie rozumiem dlaczego iza o. jest w 16tce, ale moze zrozumiem to w
                              odcinkach live.
                              mam nadzieję, ze za tydzień nie powtórzy się syt. z poprzedniej edycji, ze
                              kazdy - niby fartem - losuje taniec akurat ze swojej bajki. (np roksi hh a kasia
                              i kamil balet).
                              • dona.a Re: YCD 4/ 1.10.08 01.10.08, 23:50
                                mlekodwuprocentowe napisała:

> mam nadzieję, ze za tydzień nie powtórzy się syt. z poprzedniej
                                edycji, ze
                                > kazdy - niby fartem - losuje taniec akurat ze swojej bajki. (np
                                roksi hh a kasi
                                > a
                                > i kamil balet).

a mnie się wydaje, że właśnie tak będzie, mniejszy stres dla
                                wykonawców, a tym samym większa przyjemność dla widzów, tancerze
                                pokażą się z jak najlepszej strony, podobnie było w TzG, gdy Andersz
                                pokazał się na początku zapewne w swoim najlepszym kawałku/jive/, a
                                Żmuda podobnie - w standarcie/quickstep/
                                • mlekodwuprocentowe Re: YCD 4/ 1.10.08 02.10.08, 07:23
                                  na pewno masz rację, ale z drugiej strony jak pomysle, ze teraz znów błazej
                                  zatanczy hh, a pozniej w ewentualnej solówce ponownie hh, a przeciez dopiero co
                                  widzielismy go na castingach tanczącego hh to jakos tak w srode wolałabym go
                                  zobaczyć np w passo czy walcu :)
                                  czy przemawia przeze mnie żądza krwi? (jury zapewne miałoby kilka uwag)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka