malange 22.10.08, 11:28 Mam nadzieję, że dzisiaj wszyscy oglądają :) Macie już faworytów? Ja nie, bo nie mogę się zdecydować - cała ekipa jest wyjątkowo dobra i sympatyczna :) Dlatego kciuki trzymam dzisiaj za wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlekodwuprocentowe Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 11:37 nie mam faworytów, ale wiem za kogo nie trzymam kciuków - za karola i justynę. wg mnie to obecnie najsłabsze ogniwa. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 11:42 zdecydowanie kibicuję Wioli :) Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 11:43 Ja zdecydowanie za Adę. Trzymałabym też za Błażeja, gdyby nie to że już odpadł. A skoro nie " mam" Błażeja, to, ja wiem, może za Gabrysia... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 16:21 ja mam nadzieję, że zostaną :) i Karol, i Justyna :) chociaż ekipa naprawdę jest dobra i trudno mi powiedzieć kogo chciałabym dziś pożegnać... jedyna osoba, której w tym gronie nie lubiłam była Basia. Ale jej już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 12:19 Nie mam właściwie faworytów, ale po raz pierwszy jest tak, że rzeczywiście szkoda będzie każdego, kto będzie w kolejnych odcinkach odpadał. Będę oczywiście oglądać, ale nie komentować on-line ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 12:38 Ekipa faktycznie bardzo mocna wiec faworytow narazie brak. Kazdego z nich bedzie brakowac choc mi najmnien żal byłoby dziś Kuby, Anity i koleśa który wygląda jak mąż Cichopka. Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 13:23 > Ekipa faktycznie bardzo mocna wiec faworytow narazie brak. Kazdego z nich bedzi > e > brakowac choc mi najmnien żal byłoby dziś Kuby, Anity i koleśa który wygląda ja > k > mąż Cichopka. a dajcież Wy wszyscy spokój temu Tomkowi! :P przestańcie obrażać chłopaka, są pewne granice :P imho wcale nie jest podobny do Hakiela vel Cichopek. Nikt nie zasłużył na takie porównanie ;] Wygląda specyficznie, ale na pewno nie obleśnie jak wyżej wymieniony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 13:40 ale, ale... przy okazji przypomniałam sobie o chłopaku, który jest porównywany do Johnny Bravo - rzeczywiście niektóre jego minki są nie do strawienia. Ale o ile są osoby, które jakoś tam minusują z powodów np. właśnie fizjonomii, albo jakiś tam niepasujących mi za bardzo wypowiedzi, to jednak tanecznie wszyscy są strawni, a nawet apetyczni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 13:58 też wszystkich lubię :) każdy z nich zdaje się być atrakcyjny, fajny, zdolny i pracowity. Wypadają też bardzo dobrze jako grupa, a nawet mają poczucie humoru, czego wyraz dali w znakomitej parodii tydzień temu [perełka, szczególnie Basia jako Weronika :)]. W II edycji miałam upatrzone kilka osób, które się wyróżniały na plus, ale też kilka, których obecność w finale była nieśmiesznym żartem. Tym razem (póki co) każdego mniej lub bardziej lubię i cenię. Ale powoli zaczynają mi się klarować moi faworyci, choć może jeszcze nieco za wcześnie na deklarowanie sympatii. Póki co, najbardziej liczę na: Marcina - jego solówka, współczesny grupowy, współczesny w parze - bez pudła. A solo mogłabym oglądać non-stop :) mój główny faworyt wśród facetów; Kamila - wyglądał na gogusia, ale jazzem przekonał mnie do siebie (parodią też ;]), nie rozumiem zarzutów a propos jego twarzy (chodziło o mimikę?) - chyba, że chłopak po prostu już pozbył się owej tajemniczej przypadłości :] Tomka - za kapitalny quickstep. Jedno z największych zaskoczeń w programie. Nie wiem, w jakiej technice się specjalizuję, ale będę go bacznie obserwować :> poza tym sympatią darzę Michała, który może nie jest w gronie najlepszych tancerzy, ale wydaje się być przesympatycznym i fajnym człowiekiem. Ale jego taniec też mi się podoba. Całkiem fajna była ta ostatnia solówka, dowcipna taka (o ile można tak powiedzieć o układzie tanecznym), z przymrużeniem oka. Niestety, w cha-chy poległ, w ogóle nie trzymał środka ciała, a ruchy miał dość nieskoordynowane. Szkoda. Może w tym odcinku będzie lepiej, przy czym zależy to od stylu, jaki mu przypadł w udziale. rozczarowuje Niecik. a z dziewczyn moje faworytki to: Wiola (spokojnie mogłaby wygrać ten program i póki co ma ku temu chyba największe szanse. Mam nadzieję, że to nie ulegnie zmianie) i Iza. Ciekawa jestem Klaudii, bo z tego co pamiętam z fragmentów odcinków z Barcelony, tanecznie radziła sobie bardzo dobrze (emocjonalnie trochę gorzej). Przy czym, ciekawe, jak u niej z osobowością. Na razie pozostaje tajemnicza, ale jeśli będzie zahukana i niepewna, to przy tak wyrównanej stawce może się nie przebić. Chyba że uczyni (ona sama lub TVN) ze swojej nieśmiałości i powagi atuty. Nieśmiałość może się sprawdzić, gorzej z powagą. Anita i Paula również radzą sobie bardzo dobrze (w porywach świetnie) jak dotąd. Powoli przekonuję się do Anity. Ada jak dotąd mało się wykazuje, a najsłabsza z dziewczyn jest dosyć wyraźnie Justyna (choć i ona daje radę) - jej pozycja (jak to ujął Piróg) "najsłabszego ogniwa w szesnastce" prawdopodobnie pozostanie niezagrożona. Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 18:39 olu87 napisała: > Tomka - za kapitalny quickstep. Jedno z największych zaskoczeń w programie. Nie > wiem, w jakiej technice się specjalizuję, ale będę go bacznie obserwować :> On jest właśnie tancerzem towarzyskim, podobnie jak Anita, dlatego ten quickstep tak fajnie im wyszedł. Ciekawa jestem jak będą sobie radzić w innych technikach, jak dotąd oboje bardzo mi się podobali, salsa była dobra, a quickstep wprost kapitalny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 16:18 ja sie postaram. mam nadzieję, że zdążę wrocić do domu:) bo opuszczenie 2 odcinkow ycd pod rzad to troche za duzo :P Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 17:57 moim faworytem jest Marcin:) Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 18:30 :))) Ja też na razie nie mam faworytów. Wszystkich lubię i cenię. Mam nadzieję, że po dzisiejszym odcinku coś się wyklaruje, bo póki co naprawdę nie mam pojęcia, kto mógłby teraz odpaść. Każdego szkoda. Jeśli chodzi o dziewczyny, to na razie najlepsze wrażenie zrobiła na mnie Wiola. Również Iza, ale chciałabym ją wreszcie zobaczyć w czymś innym, bo do tej pory ciągle tańczyła to samo. Bardzo fajnie pokazuje się też Paulina. Z chłopaków podobają mi się Marcin, Kuba (jeśli okaże się wszechstronny, na razie nie było okazji tego sprawdzić, podobnie jak w przypadku Izy) i Kamil (czepiam się jego twarzy - nieładnie, wiem - ale ona naprawdę bardzo mi nie pasuje). Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 19:07 Nikt nie wspomniał o Gabrielu, a mnie się jakoś tak wydaje, że to może być "czarny koń" tej gonitwy ;) Mi się bardzo podoba ta jego momentami bezczelna postawa i pewność, że jest the best oraz, że może bardzo pozytywnie zaskoczyć wszystkich - oby to nie były czcze przechwałki, bo liczę na to :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 20:01 Co tydzień wspominam o Gabrielu ;) Dla mnie wśród facetów obok Kamila i Karola właśnie Gabryś jest jednym z lepszych. Co do dziewczyn to Wiola i Iza zdecydowanie się wyróżniaja Klaudia i Justyna w moim rankingu bardzo je gonią :) przekonuje sie tez do Pauliny. Zresztą moim zdaniem dziewczyny są lepsze w tej edycji od panow. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 20:03 a ja znowu mam wyjscie kulturalne i nie bede ogladal :( prosze o ogladanie, relacjonowanie (najlepiej w trybie RAZ A DOBRZE), a w sytuacji zagrozenia o wysylanie smsow na moich ulubiencow :) dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 20:17 a kto wchodzi w sqad twoich ulubiencow?:) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 21:34 No właśnie, na kogo mamy głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 23.10.08, 00:23 heh, od trzech tygodni sklad jest taki sam: Wiola, Michal, Gabrys :) Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 20:53 Z pań Wiola - nie dość, że świetnie tańczy, bardzo dobrze prezentuje się na scenie, to jeszcze ma to coś i jest ładna taka niebanalną urodą. Zaraz po niej jest Iza. Z panów - Marcin (moje ciacho tej edycji:) i Gabryś. Brad Pitt też, ale rzeczywiście jego typ urody jest zbyt charakterystyczny i przysłania trochę taniec. Na resztę jeszcze muszę popatrzeć. Też nie mogę odżałować Błażeja. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 21:28 bez zalu pozegnalabym Karola. cala reszta jak na razie dla mnie jest ok. i ta niby najslabsza Justyna tez, wg mnie to ona wiele sie moze nauczyc i skorzystac z wygranej. chyba jako jedyna nie ma na swoim koncie jakichs sukcesow tanecznych. glowni moi faworyci to Wiola, Marcin i Kuba, gdy tylko sie zrobi nieco smielszy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
snob_nad_snoby Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 21:33 trzymam kciuki za Wiolę Odpowiedz Link Zgłoś
malange Intro & Kinia 22.10.08, 21:35 Intro nie widziałam bo właśnie wpadłam do domu, Kinia - tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Intro & Kinia 22.10.08, 21:36 Intro mnie nie powaliło a Kinga wręcz przeraziła. No na litość boską... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Intro & Kinia 22.10.08, 21:45 intro - bywalo gorsze Kinga - tez bywaly gorsze stroje, ten jak na nia wcale nie jest zly.najwazniejsze ze nie pląsa pomiedzy uczestnikami jak w poprzednich edycjach Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Piróg !!! 22.10.08, 21:38 Szkoda że na Piróga nie można głosować bo bym sobie nie odmówiła tej przyjemności :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dmazurowska Re: Piróg !!! 22.10.08, 22:09 Piróg był chyba na randce z hrabim Draculą i nie przebrał się po niej, a na głowie został mu kuper od indyka. Ale przynajmniej bawi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Ada & Kamil 22.10.08, 21:41 popieram te `dwa słonie na scenie`,jak to Piróg ujął Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ada & Kamil 22.10.08, 21:43 trafnie to Pirog ujal. choc przyznam, ze na swoj sposob ten taniec mi sie podobal, byl taki ..pewny. w tym sensie, ze bylam pewna, ze nie bedzie pomylek. Ada mila dziewcznya, ale jakas klockowata mi sie wydaje, no moze w tym tancu. a wszyscyz cos pisza o tej twarzy Kamila - dla mnie ma normalna twarz, nie przeszkadza mi ona w jego odbiorze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Ada & Kuba & Marysia 22.10.08, 21:50 Bardzo mi się podobało! Marysia jako choreograf sprawdziła się w 100%, tak jak i Roofi! Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Ada & Kuba & Marysia 22.10.08, 21:52 Fajnie wypadli. Tylko całą przyjemność oglądania psuje mi Kinia, niestety ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ada & Kuba & Marysia 22.10.08, 22:13 bardzo fajny taniec. i dobrze zatanczony. oczywiscie haslo Kingi o "usztywnieniu" Michala Piroga wymiata. tak to jest gdy szybciej sie mowi niz mysli:-) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Grabyś & Kaludia 22.10.08, 21:54 Maciej chyba stracił przytomność jak zobaczył Klaudię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Gabryś i Klaudia 22.10.08, 21:56 a ty co Malange,literki się mylą ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Grabyś & Kaludia 22.10.08, 22:14 mi sie nic nie podobalo, tzn Klaudia mi sie podobala, to jak wyglada:-) ale to tango wydawalo mi sie odtanczone a nie zatanczone. mam nadzieje ze ktos rozumie o co mi chodzi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Karol & Paulina 22.10.08, 22:01 skrzywdzili go fryzjerzy a Mieszko to już sobie pewnie w łeb strzelił ... Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Karol & Paulina 22.10.08, 22:02 jak już nawet Weronka ich nie chwali,to masakra na całego... Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Karol & Paulina 22.10.08, 22:03 Widać było że Palina się meczy na tych obcasach... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Karol & Paulina 22.10.08, 22:15 Karol to zawsze dziwnie wyglada. zal mi Pauliny ze musiala z nim tanczyc i pewnie beda jedna z zagrozonych par. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 22:03 ja od poczatku - trzymam kciuki za Wiole i za Kube, poza tym jeszcze podobaja mi sie bardzo Iza i Marcin. najmniej zal mi bedzie jak poleca Karol i Justyna. Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Anita & Michał 22.10.08, 22:07 Nie podobało mi się - wyglądali jakby mieli się za chwilę przewrócić ze zmęczenia ;) i ten prysznic na koniec... okropieństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Anita & Michał 22.10.08, 22:09 `taniec wasz przejdzie do historii` by Kinga ,buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Anita & Michał 22.10.08, 22:15 Czy tylko ja nie padam na kolana przed powalającą urodą i wdziękiem Anity? Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Anita & Michał 22.10.08, 22:19 Ja też nie - ale to dlatego, że jesteśmy zazdrosne :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Anita & Michał 22.10.08, 22:27 no, zapomniałam. A do tego grube, brzydkie sfrustrowane i samotne :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Anita & Michał 22.10.08, 23:58 karen64 napisała: > `taniec wasz przejdzie do historii` by Kinga ,buhaha Spóźnili się z deszczownią i pewnie dlatego po skończonym tańcu, woda jeszcze się lała. I dlatego przejdzie do historii ;) Przypomniało mi się w związku z tym kichnięcie pewnego Chińczyka, który wcześniej nadymał się, nadymał coraz bardziej, nadął się jak balon by w końcu wydać z siebie cichutkie "ciang"... Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Anita & Michał 22.10.08, 22:15 jak dotad najlepsi byli Iza i Kuba. reszta troszke gorzej, ale to co pokazali Karol i Paulina to jakis koszmarek byl :/ wizualnie i tanecznie - porazka... ten pomysl na modern jazz w deszczu tez chybiony, tez mialam caly czas wrazenie, ze sie poprzewracaja :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Anita & Michał 22.10.08, 22:17 hmm jakos zachowawczo.. ale ogolnie chyba drugi udany dzis taniec(pierwszy to Iza i Kuba) Odpowiedz Link Zgłoś
semipacked77 Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 22:15 Ooo ! Za nic nie pamietam tego deszczowego tancerza z poprzednich odcienków, wiec dla mnie tez objawienie . Michał - uważam że zatańczył naprawde dobrze. Do tej pory go nie zauważałam a teraz juz na pewno bede wiedziec kto to Michał :) Anita fatalnie niestety . Szkoda, bo chyba pomysłodawcy mieli nadzieję ze ten taniec dostanie sie innej parze. Wyobrażam sobie w nim Kube i Ize, albo Błażeja i Natalie z pierwszej edycji , to wtedy mogło wypalic pieknie . A tak no cóz, wyszło jak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 22:31 wpadłam na sekunde i powiem tylko 2 rzeczy: 1.wow Maria ma potencjał na świetnego choreografa 2.co za poroniony pomysł z tym deszczem,prawie wcale nie było tego widać w telewizorze a tancerze wyszli z tego jak zmokłe kury kasia Kizior chyba upadła na głowę a produkcja programu razem z nią Odpowiedz Link Zgłoś
malange Wiola & Tomek 22.10.08, 22:21 Bardzo fajnie było :) ale proszę nie robić zbliżeń Hakiela bis Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Wiola & Tomek 22.10.08, 22:29 Viola- świetna!!! A podobieństwo Tomka do Cichopka- faktycznie uderzające :)) Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Wiola & Tomek 22.10.08, 23:55 > A podobieństwo Tomka do Cichopka- faktycznie > uderzające :)) po trzykroć NIE! :P Odpowiedz Link Zgłoś
yashee "deszczowe" You can fly? 22.10.08, 22:30 kto jest autorem tej piosenki? utworu? piekny! Odpowiedz Link Zgłoś
yagna_lettuce Re: "deszczowe" You can fly? 22.10.08, 22:36 to Lamb i "Gabriel". zaraz zabieram się do przesłuchania płyty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: "deszczowe" You can fly? 22.10.08, 22:41 Lamb -`Gabriel` pl.youtube.com/watch?v=XEUWFvT16f8 Odpowiedz Link Zgłoś
yashee Re: "deszczowe" You can fly? 22.10.08, 22:44 oj, jesteście niesamowici :-) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Justyna & Marcin 22.10.08, 22:41 no, dzis jury mialo latwe zadanie :P trzy pary byly ewidentnie slabsze, jednej zaszkodzil pomysl choreografki :P a trzy byly znakomite. sama nie wiem, czy bardziej podobal mi sie dzis afro, hip- hop czy wspolczesny. i utwierdzilam sie w moich faworytach :) w ostatnim numerze Wprost jest fajny artykul, gdzie dziennikarki oceniaja jurorow roznych programow rozrywkowych. i tam bardzo trafnie podsumowaly Egurrole, jak na niego patrze to nie moge tego podsumowania zapomniec: ze jest znacznie bardziej przegiety niz otwarcie przyznajacy sie do swojego homoseksualizmu Pirog :P po prostu nie moge patrzec na te jego miny, ruchy raczek i mimike :D Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Solówki 22.10.08, 22:48 fakt :/ najmniej mi bedzie szkoda jak odpadna Niecik i Zocha, ale po tych solowkach to powinni wszyscy karnie poleciec za brak zaangazowania, nieprzygotowanie i lekcewazenie wobec widzow :/ ewentualnie ocalilabym Gabrysia, on chyba wsrod tych beznadziejnych solowek wykonal najmniej beznadziejna... Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Solówki 22.10.08, 22:55 chyba przesadzacie :] mnie tam solówki się podobały. Panowie fajnie, najsłabiej Karol. Dziewczyny też dobrze - przy czym Klaudia mnie niemile zaskoczyła, bo zatańczyła na jakieś 25%; nawet nie na pół, a na ćwierć gwizdka. Za to Paulina w solówce wypadła bardzo, bardzo dobrze. Najlepsza solówka dzisiaj, porywająca i z zaangażowaniem odtańczona. Los Kamila (najsłabiej lansowany) i Klaudii (najsłabiej lansowana i najsłabsza solówka) wydaje się być przesądzony. Tak jak tydzień temu szkoda każdego :( Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Solówki 22.10.08, 22:49 Nie zachwyciły mnie te sołówki. W poprzedniej edycji były znaaacznie lepsze. Ciekawe kto poleci... Nie chcialabym żeby Gabryś, ale bez żalu pożagnalabym się z Kamilem. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Odpadają... 22.10.08, 23:05 Szkoda Klaudii :( Karola trochę też... Odpowiedz Link Zgłoś
laliq1 Kto mi powie! 22.10.08, 23:12 co powiedzieli jurorzy o tańcu Kuby i Izy, bo bardzo mnie to ciekawi a niestety nie usłyszałam! Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: Odpadają... 22.10.08, 23:58 Karol był dzisiaj najgorszy i zasłużenie odpadł - co nie zmienia faktu, że jest najprzystojnieszym uczestnikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Odpadają... 23.10.08, 00:30 wow, tyle postow napisalas, a dopiero teraz sie zdradzilas, ze jestes niewidoma ;) jestes lepsza od tej spiewaczki z mam talent ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: Odpadają... 23.10.08, 08:17 a daj spokoj! wlosy ma fajne, fakt, ale twarz ma takiego nastolatka ktory wlasnie wszedl w wiek dojrzewania... ;) najprzystojniejszy jest Marcin, bez dwoch zdan ;) Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Odpadają... 23.10.08, 10:14 > najprzystojniejszy jest Marcin, bez dwoch zdan ;) z Marcinem to jest tak, że chłopak wygląda świetnie w tańcu, jest wtedy przystojny i męski, a kiedy przestaje - nie chcę powiedzieć, że czar pryska, ale jednak dużo tego uroku się ulatnia ;) ale i tak go bardzo lubię; i jest jednym z moich głównych faworytów. Ani razu nie zawiódł, idzie chłopak jak burza :] Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Odpadają... 23.10.08, 17:18 Olu, mam identyczne zdanie co do Marcina:-) W tancu ma on bardzo plastyczna??, wyrazajaca emocje?? twarz, nie wiem jak to okreslic, jest bardzo meski. potem gdy czeka na werdykt itd to wyglada mi jak chlopiec. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Odpadają... 23.10.08, 19:24 > potem gdy czeka na werdykt itd to wyglada mi jak > chlopiec. i to jak brzydki chlopiec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gonitwa Re: Odpadają... 23.10.08, 16:18 siuil_a_run napisała: > najprzystojniejszy jest Marcin, bez dwoch zdan ;) Moim zdaniem wszyscy są "ładni", ogólnie rzecz biorąc, ale ani wśród dziewczyn ani wśród chłopaków nie ma nikogo kto szczególnie by się wybijał pod względem urody. Jeśli już miałabym kogoś typować, byłby to Błażej, chociaż właściwie on był bardziej seksowny niż przystojny. Jak dotąd ze wszystkich edycji urodą zachwycała mnie jedynie Justyna Białowąs. Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Odpadają... 22.10.08, 23:17 przykro :( ale ktoś musiał. A ponieważ poziom jest wyrównany, o tym, kto odpada, decydują niuanse i pojedyncze występy (w najlepszym razie). A Niecik, nie dość, że został dziś przy okazji salsy zmasakrowany przez charakteryzatorów, to jeszcze najsłabiej zatańczył.. Będzie mi brakowało Karola w YCD, był wyrazisty i przyjemnie się na niego patrzyło. Lubiłam te jego kocie oczy ;] no i był jednym z nielicznych uczestników YCD starszych niż ja, co miało dla mnie działanie terapeutyczne ;) Klaudia w tangu była moim zdaniem świetna. Solówka nie bardzo mi się widziała, chociaż trzeba docenić subtelność i płynność ruchów. Dziewczyna miała potencjał, no i tę najbardziej pożądaną w YCD cechę - wszechstronność, więc żal jej. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Odpadają... 22.10.08, 23:30 a ja pamietam kasie Kubalska w poprzedniej edycji w tango argentino, pewnie jury tez, dlatego Klaudia dzis blado w tym tancu wypadla Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: Odpadają... 22.10.08, 23:42 na tle Kasi lub Natalii, które w tangu faktycznie błyszczały, może i blado, ale jeśli by przymknąć oko i zaniechać porównań, Klaudia zatańczyła to tango naprawdę jak należy. Choć istotnie zabrakło trochę namiętności w jej wykonaniu :] Odpowiedz Link Zgłoś
violent_green tango Kasi 23.10.08, 00:13 Aż sobie znalazłam dla porównania to tango Kasi Kubalskiej. I się zachwyciłam, bo ona naprawdę była rewelacyjna... vplanet.pl/TRuxntvUNY8/_Kryspin_Kasia_Tango_Argentino.html Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 23:26 wybor par niezagrozonych byl dzis latwy Iza z Kuba, Viola z hmm Hakielem:-) i Justyna z Marcinem zdecydowanie odstawali od reszty. mam nadzieje ze w kolejnych odcinkach nie bedzie pomyslow typu deszcz na scenie, calkiem nie rozumiem po co to bylo, tylko jakos zahamowalo tancerzy. Anita wg mnie sobie swietnie radzi, a dzis bardzo byla zdenerwowana. I po tancu bylo widac jej zdenerwowanie, a nie jak Agustin sugerowal zniechecenie, ze zle poszlo.. ciesze sie, ze Justyna dzis dostala dobre oceny. i ciesze sie, ze choreografia Marii sie podobala i taniec Izy i Kuby przypadl jury do gustu. Maria zawsze miala bardzo fajne solowki i widac ze jako choreograf sobie swietnie poradzi. z solowek to chyba ta Kamila byla najlepsza. przynajmniej mi sie podobala. i moze faktycznie Paulina sie postarala. reszta na pol gwizdka. wiecej sie spodziewalam po solowce Ady. Odpowiedz Link Zgłoś
olu87 Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 23:52 mallina napisała: > wybor par niezagrozonych byl dzis latwy > Iza z Kuba, Viola z hmm Hakielem:-) i Justyna z Marcinem zdecydowanie odstawali > od reszty. przestańcie z tym "Hakielem"!!!!!!!! :P proszę mi tu nie obrzydzać Tomka! ;] Może ma trochę żabi uśmiech (szeroki taki), ale to jeszcze nie czyni go hakielowatym. no! Ja tam uważam, że chłopak ma coś fajnego w sobie, a tymi porównaniami czuję się urażona niemal osobiście ;)) > mam nadzieje ze w kolejnych odcinkach nie bedzie pomyslow typu deszcz na scenie > , > calkiem nie rozumiem po co to bylo, tylko jakos zahamowalo tancerzy. ja również mam taką nadzieję. Zachodzę w głowę, czemu to miało służyć :/ to już nie można było zrobić jakiejś wizualizacji deszczu? uparli się, żeby skutecznie utrudnić występ Michałowi i Anecie.. :| Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 22.10.08, 23:58 no dobra, wczesniej mi sie z Hakielem nie kojarzyl, tzn poki tu nie przeczytalam o tym podobienstwie:) ale Hakiel jak sie nie usmiecha to tez wyglada lepiej niz z wyszczerzonymi zebiskami, Tomek rowniez. a usmiech maja bardzo, bardzo podobny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: You Can Dance 3 / 22.10.08 - LIVE 23.10.08, 00:32 heh, ja tam nie widze tego usmiechu, bo caly czas jestem skupiony na jego jednej (za to bardzo dlugiej) brwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś