Gość: Piolo IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 16.01.02, 22:56 Monty Python to to nie jest, eksploatowanie tych samych pomysłów gorsze czasami niż u Benny Hilla, ale czy nie sądzicie, że niektóre skecze są napradę przedniej marki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: IP: *.toya.net.pl 16.01.02, 23:18 Benny Hill ? Chyba zartujesz ?! "Parada..." jest swietna i z Monthym ma rzeczywiscie wiele wspolnego. Dowcipy Pythonow tez bywaly bardzo dosadne i glupawe. Dla mnie rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przybyl Re: IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 23:28 Oh, it suit you, Sir! Parada jest powalajaca i widac, ze chlopaki lubia sobie poogladac Pythonow. Mieszkam w akademiku, gdzie codziennie o 21, w naszym pokoju zbiera sie dosc sporo osob na seansik. Co wiecej, grono stale sie powieksza! pozdrawiam wszystkich ogladajacych!!! Black. Black. Blackness. I don't want to die! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piolo Re: IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 20.01.02, 01:07 Faktycznie, porównanie do Benny Hilla było nie na miejscu... Eksploatowanie tych samych pomysłów w "Paradzie" ma swój urok (np. wspomniany "Black, black...") SUPER! Mam nadzieję że puszczą jeszcze raz na dwójce, a wtedy zrobię sobie pokaźną videotekę :-) NICE! Zupełnie zresztą jak z Monty Pythonem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: IP: *.toya.net.pl 21.01.02, 22:55 Brilliant !!!!!!! Mogliby kupic wiecej odcinkow ! What did I say Roy ? Ze mogliby kupic wiecej odcinkow :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przybyl Re: IP: 213.25.169.* 22.01.02, 14:29 Faktycznie tytul polski do angielskiego ma sie nijak. Ale trzeba przyznac, ze dialogi sa przetlumaczone nadzwyczaj przyzwoicie. Wiadomo, tlumaczenie jest jak sex z piekna kobieta... Dziwie sie, ze nie ma jeszcze zadnej strony (polskiej) o Fast Show. Chetnie bym sie dowiedzial czegos wiecej o tych artystach. To byloby mile... Mam nadzieje, ze ten watek przejzy ktos kto Parady jeszcze nie ogladal wiec dodam tylko, ze emisja od poniedzialku do piatku na regionalnych TV o godzinie 21. SERDECZNIE, ogorek, POZDRAWIAM, kapusta, WSZYSTKICH, bakłażan, OGLADAJACYCH, marchew. CZESC, pomidor. Odpowiedz Link Zgłoś