IP: *.net / *.net 23.10.03, 23:40
Obserwuj wątek
    • Gość: 3x Re: Lepper u IP: 62.233.183.* 24.10.03, 00:08
      Tylko nie pisz, ze u Wojewodzkiego ...
      • uriel1 wolisz - u Drzyzgi? :o) 24.10.03, 00:09
        • uriel1 Poprawka 24.10.03, 00:10
          a może raczej - u Sołtysika? "O konikach łysych"
          • Gość: 3x Re: Poprawka IP: 62.233.183.* 24.10.03, 00:13
            U Wojewodzkiego mogloby byc ciekawie, a u nich tylko glupio.
            • uriel1 Acha. Cieszę się, trójko... 24.10.03, 00:17
              że tam myślisz. To może wyślemy Leppera do Cejrowskiego?
              • Gość: 3x Re: Acha. Cieszę się, trójko... IP: 62.233.183.* 24.10.03, 00:23
                To bylby strzal w 10. I nie zartuje wcale.
                • uriel1 No nie wiem 24.10.03, 00:30
                  Kilka dni temu telewizor mi brzęczał przed poludniem i akurat szla sobie
                  powtórka z Cejrowskiego. Jego gośmi byli najpierw fascynujący dziennikarz, a
                  potem - wedle zapowiedzi Cejrowskiego - najśmieszniejszy gość programu - czyli
                  Kryszak. Jeśli tego nie widziałaś /-eś/ to trudno to opisać. Cejrowski
                  sztucznie rżący do Kryszaka i powtarzający jaki to Kryszak fajowy, zaś Kryszak
                  opowiadający o sobie - jaki to potrafi być śmieszny grając w teatrze role
                  dramatyczne. Cejrowski sprawił mi zawód. wydawało mi się, że potrafi być lepszy
                  w roli gospodarza.

Co do Leppera - to może powinniśmy żałować, że nie ma już Wieczoru z
                  Alicją? :o)
                  • uriel1 Wiem!!!! 24.10.03, 00:31
                    Ninoczka powinna go zaprosić na Bezludną Wyspę. I oczywiście tam zostawić....
                    • Gość: max Re: Wiem!!!! IP: *.chello.pl 24.10.03, 00:32
                      albo do rozmów kontrolowanych, zamiast alkocholu nina będzie pija mleczko
                      wiejskie
                      • uriel1 Re: Wiem!!!! 24.10.03, 00:39
                        Tu poproszę o skorygowanie. Kiedyś na Polsacie /chyba/ leciał taki program -
                        "promenada gwiazd" - coś o ludizach sukcesu. Może tam by się nasz poseł nadał?
                        Albo - biorąc pod uwagę jego pomysły - do programu Weissa - Polak potrafi?
                  • Gość: 3x Re: No nie wiem IP: 62.233.183.* 24.10.03, 00:42
                    Nie widzialam. A tak w ogole to Kryszak nie jest smieszny.
                    • uriel1 O Kryszaku - 24.10.03, 00:53
                      a kto powiedział, że jest? Oprócz Cejrowskiego, który faktycznie tak
                      powiedział.... ;o))))))
                      • Gość: 3x Re: O Kryszaku - IP: 62.233.183.* 24.10.03, 01:00
                        MOze sie Cejrowski tej indianskiej herbaty opil i mu sie wzrok, dowcip i zart
                        stepily? :-)
                        • uriel1 Hmmmmm... 24.10.03, 01:07
                          herbatka indiańska mówisz, no może. Ale z tego co pamiętam, to oni pili wino,
                          bo żartowali nawet na ten temat.
                          Z resztą Cejrowskiego pamiętam jako kowboja RP. Krzyczał i w ogóle był
                          malowniczy. Jeszcze jedno mnie zastanawia. Klucz - według którego zapraszani są
                          goście do programów. Idą serią. Jak np. u Wojewódzkiego był B. Kaczyński /ten
                          od muzyki operowej/, to kilka dni potem był u Cejrowskiego /widziałem
                          zwiastun/. To takie zaproszenie kompleksowe?
                          • Gość: 3x Re: Hmmmmm... IP: 62.233.183.* 24.10.03, 01:36
                            Rzadko mam okazje zobaczyc Cejrowskiego, czesciej pamietam o Wojewodzkim,
                            dlatego nie zauwazylam, zeby sie ci sami goscie pojawiali. To jakos tak jest,
                            ze np. Natalka byla w serwisach internetowych, teledysku, Vivie i innych
                            gazetach a zaraz po tym u Wojewodzkiego. Media tak maja, ze eksploatuja gosci.
    • Gość: kriss Re: Lepper u IP: *.net / *.net 24.10.03, 00:15
      Lepper w "Łysych konikach to był by czad" albo jako juror w "Idolu" ;)
      • Gość: max Re: Lepper u IP: *.chello.pl 24.10.03, 00:28
        a może w kawalerze do wzięcia 2?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka