Dodaj do ulubionych

" Kawaler do wzięcia " - cała PRAWDA !!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.03, 15:42
moje zdanie na temat panien biorących udział w tym programie, a także
głównego bohatera- Bartosza.

Bartosz-lalusiowaty, słodki i taaaki romantyczny, że nieobrze się robi. Jak
on pięknie jeździ na koniu ( to już przegięcie z tym białym koniem i
sweterkiem niedbale przewiążanym przez ramię), jak pięknie patrzy w oczka i
tak słodko i spokojnie mówi.nie znoszę takich gogusiów.

Andżelika- okropna, brzydka , głupio się śmieje i sili się na inteligentną. a
pamietam jak przy pierwszym spotkaniu Bartosz zapytał czym się zajmujesz? ona
na to : wiesz , kupiłam sobie ostatnio pieska, taki śliczny .
przepraszam bardzo, ale to śmiech na sali. blee.dobrze że już jej nie ma.

Izka Grodecka- testosteron i nic więcej, brzydka, kanciasta, tłusta ,
wykrzywia gębe jak coś mowi i głos ma taki dziwnie męski, w ogóle jest jedną
wielką pomyłką w tym programie, straszna prostaczka, wieśniara, chamka ,
dwulicowa , intrygantka, ślini się na widok Bartosza , a wmawia Majce
zakłamanie.

Joanna Drozdowska- bardzo ładna, ale za bardzo przekonana o swojej wygranej i
popularności, wszędzie się pcha pierwsza i podczas czytania zadań od Bartka ,
ona zawsze stoi z przodu i wyrywa kartki innym pannom, nie podoba mi się jej
głos i wymowa, jakoś tak dziwnie mówi. za bardzo narzuca się kawalerowi , a
tak poza tym jest śliczna i ma najfajnieszą figurę ze wszytskich dziewczyn.

Joanna Wybacz- bardzo fajna, konkretna, jako jedna z nielicznych nie ślini
się na widok tego gogusia i nie narzuca sie mu, ciekawa uroda, ma w sobie coś
intrygującego, ta afrykańska czarownica powiedziała że ona pasuje do Bartka,
może dlatego jest jeszcze w programie ?

Magda- taka mała, czarna, z krzywą twarzą , nie przepadam za nią.

Iza Mika- bardzo wulgarny wyraz twarzy, taki wyzywający (ale faceci chyba
takie lubią , biuściaste z pełnymi ustami - chyba wiecie o co mi chodzi ?),
podobno to ona wygrała program, ale mozliwe że to tylko plotka.nie podoba mi
się jako kobieta, pod toną ostrego makijażu ukywa pewnie nieciekawą twarz.

Inga- moja faworytka, bardzo skromna i spokojna, śliczna, delikatna ,nie
bawią ją plotki, ani też nie robi maślanych oczu do bartosza, bardzo fajna
dziewuszka.

Majka- młodziutka, marzycielka i bardzo wrażliwa, nawet ją lubię , choć
denerwuje mnie czasami jej podejście do bartka, dziwne rozmowy z nim , itd.
ładna i dlatego pewnie nie lubiana przez niektóre brzydkie uczestniczki
programu czytaj Iza Grodecka.

Ramona- ładna, ale straszna plotkara , lubi intrygi i sprzeczki między
dziewczynami, głupawy smiech z byle czego,

Ola- ( chyba tam ma na imię ) ładna blondynka, studiuje anglistykę, jest
fajna.

Kasia- ulubienieca naszego hero, nawet ładna, ale ma takie smutne oczy,
skromna i delikatna , spokojniutka i cichutka.

Ania Mucińska- niestety nie przeszła już w zeszłym odcinku, ale bardzo ładna
i fajna, szkoda że odpadła.

Matea - nie podobała mi się , ale poparłam ją jk stanęła w obronie Majki,
czyżby wyleciała z programu, bo Bartosz dowiedził się że to panna z
dzieckiem ?
Obserwuj wątek
    • Gość: P-77 Re: " Kawaler do wzięcia " - cała PRAWDA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 16:33
      Hm, ciekawa analiza. A co sądzisz o prowadzącym?
      • Gość: Amadea Re: ' Kawaler do wzięcia ' - cała PRAWDA !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.03, 16:37
        prowadzący jest nijaki, ulizany że pożal się Boże . Bartku, zostały Ci tylko
        dwie róże - ale dramaturgia ;-)
    • Gość: poprawka Re: " Kawaler do wzięcia " - cała PRAWDA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 16:54
      Matea NIE wyleciała z programu... Ale jestem pewna, że wyleci przy najbliższej
      okazji, własnie z powodu dziecka.
    • piere_dolinsky_paris Re: " Kawaler do wzięcia " - cała PRAWDA !!!! 24.10.03, 17:19
      3ba bylo dodac - moja prawda...a tak czlowiek otwiera, liczac na jakowas
      sansacyję...brzydko, fe, nieladnie, to sie nazywa swidome i dobrowolne
      wprowadzanie forumowicza w blad. i to jeszcze zagranicznego forumowicza!

Piotr Dolinski, Paryz
      • Gość: dark Re: " Kawaler do wzięcia " - cała PRAWDA !!!! IP: 217.153.131.* 25.10.03, 14:20
        Jak czytam takie analizy to mi się przykro robi. Może analityczka da swoje
        zdjęcie to wtedy ocenimy czy jest wulgarna z wyglądu czy raczej taka dyniowato-
        galaretowata. Żałosne
    • Gość: Kalardara Re: ' Kawaler do wzięcia ' - cała PRAWDA !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.03, 18:24
      Najlepsze babki to sa:

krowa (maya)
      eVa (joanna w.)
      kolczykowata (chyba nie trzeba mowic) i miss poloni :D
    • Gość: Kalardara Re: ' Kawaler do wzięcia ' - cała PRAWDA !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.03, 18:24
      I mam nadzieje ze nie wygra dziVka 1 kat jak to mowi plotka..!!!
    • Gość: Cleo Re: " Kawaler do wzięcia " - cała PRAWDA !!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.10.03, 19:11
      To jest TWOJA prawda, a nie CAŁA! Na drugi raz zapoznaj sie najpierw ze
      znaczeniem slow, a potem ich uzywaj!
      • Gość: adam Re: " Kawaler do wzięcia " - cała PRAWDA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 13:23
        Maja jest ładna??? Cha,cha,cha!!! Brzydka jak noc,usta fatalne,cała twarz do
        dupy. No i ta jej sukienka gdzie prześwitywała jej cała gruba dupa...
    • mamalgosia Re: " Kawaler do wzięcia " - cała PRAWDA !!!! 25.10.03, 13:29
      jaka jest główna nagroda? (opróc oczywiście Bartosza Okowitego)
    • Gość: Dior Re: " Kawaler do wzięcia " - cała PRAWDA !!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.03, 11:36
      hmm, naprawdę ciekawa interpretacja, co do niektórych dziewczyn mam podobne
      wrażenie !
    • the_dzidka Zwykła jadowita zawiść, a nie prawda 27.10.03, 12:21
      Dziewczynko, ile ty masz lat? Trzynaście?
      Powiedz ty mi, na jakiej podstawie uważasz, że masz prawo do takiej
      pseudokrytyki? Pseudo, bo ty nie krytykujesz naprawdę, tylko zawistnie
      obmawiasz.
      Sama zapewne jestes piękna, inteligentna, super i z poczuciem humoru, taka
      inna, taka niewinna, taka odmienna, święta Helenna.
      • Gość: Amadea Re: Zwykła jadowita zawiść, a nie prawda IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.03, 12:46
        nie wiem czy zauważyłaś ,ale nie krytykowałam wszystkich dziewczyn, jakbyś
        dobrze przeczytała zrozumialabyś że to tylko i wyłącznie moje zdanie na temat
        tych dziewczyn, niektorych rzeczywiście nie lubię i wyraziłam swoją opinię na
        ich temat, a te które lubię jak widzisz są dobrze opisane . taka rola forum ,
        żeby wydawać tu własne opinie, jeśli kogoś to boli- dobra rada- niech tu nie
        zagląda !!!!!
        • the_dzidka Re: Zwykła jadowita zawiść, a nie prawda 27.10.03, 13:00
          Gość portalu: Amadea napisał(a):

> nie wiem czy zauważyłaś ,ale nie krytykowałam wszystkich dziewczyn, jakbyś
          > dobrze przeczytała zrozumialabyś że to tylko i wyłącznie moje zdanie na temat
          > tych dziewczyn, niektorych rzeczywiście nie lubię i wyraziłam swoją opinię na
          > ich temat, a te które lubię jak widzisz są dobrze opisane . taka rola forum ,
          > żeby wydawać tu własne opinie, jeśli kogoś to boli- dobra rada- niech tu nie
          > zagląda !!!!!

Tak się składa że mam taki miły zwyczaj: zanim coś skomentuję, najpierw to
          dokładnie czytam.
          "Rolą forum jest wydawać własne opinie" jak to byłaś łaskawa ująć - natomiast
          dobrze byłoby w jakiś sposób te opinie uzasadniać, żeby zostały poważnie
          potraktowane.
          Ja też mam dla Ciebie dobre rady:
          1. Czytaj uważnie wypowiedzi poprzedników - zadałam Ci pytanie, na które nie
          raczyłaś odpowiedzieć
          2. Popracuj trochę nad interpunkcją - to nie jest zlośliwość, bardzo źle się
          czyta wypowiedzi bez kropek, przecinków (i wielkich liter)
          3. Popracuj nad stylistyką - jak wyżej
          4. Zanim nastepnym razem zaczniesz o _kimkolwiek_ pisać że jest głupi, brzydki,
          galaretowaty, głupio się śmieje, ma nos jak klamka, oczka jak prosiak czy co ci
          tam jeszcze do głowy przyjdzie - przyjrzyj się uważnie sobie, o boska. Odrobina
          pokory jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
          • Gość: Amadea dobrze się czujesz ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.03, 15:13
            po co tak się czepiać ? wielka pani profesor się znalazla, piszę jak chcę i o
            czym chcę , wolnośc słowa chyba nie jest Ci znaną sztuką, czep się raczej osób
            które piszą z bykami , skoro jesteś taką uczoną. Dla jakiejś Dzidki na pewno
            nie będę zmieniać stylu ani używać kropek i przecinków, bo guzik cię to
            obchodzi.
            Powiedz mi tylko o kim napisałam że ma nos jak klamka a oczy jak prosiak ?
            wysnułaś takie stwierdzenie patrząc w lustro ?
            żałosnajestś dziewucho, wyluzuj trochę , a tylko i wyłącznie moją wolą jest
            odpowiadanie na zadane pytania, nie mam przyjemności na wymienianie poglądów z
            typem takim jak Ty ! " Bardzo źle się czyta..." o Gee ! jaka delikatna się
            znalazła , może każdmeu zacznieć wytykać jakieś swoje żale ?
            Give your face a rest !
            • the_dzidka Re: dobrze się czujesz ? 27.10.03, 15:18
              > Powiedz mi tylko o kim napisałam że ma nos jak klamka a oczy jak prosiak ?

To był tylko przykład, dziecko. Naprawdę myslisz, że notuję twoje złote myśli,
              żeby je potem cytować?

> żałosnajestś dziewucho, wyluzuj trochę , a tylko i wyłącznie moją wolą jest
              > odpowiadanie na zadane pytania, nie mam przyjemności na wymienianie poglądów
              z typem takim jak Ty ! " Bardzo źle się czyta..." o Gee ! jaka delikatna się
              > znalazła , może każdmeu zacznieć wytykać jakieś swoje żale ?

OK. A teraz zapakuj kredki do plecaczka i idź zmienić kapcioszki na butki.
              Zdaje się, że niania juz przyszła i czeka w szatni, więc pomoże ci je zawiązać.

Nb jak na kogoś, kto "nie ma przyjemności na wymienianie poglądów z typem takim
              jak ja" to strasznie dużo do mnie "mówisz". Ale już nie musisz nadpalać zwojów,
              bo opuszczam mój komputer i nie będę miała przeczytać twojej niewątpliwie
              wysublimowanej odpowiedzi.

I przyCHamuj trochę (literówka zamierzona).
              • Gość: latigid Re: dobrze się czujesz ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.10.03, 17:18
                the dzidko ... chyba niepotrzebnie sie unosisz. Tym bardziej ze oceniac moze
                kazdy, moze to robic w taki sposob jak chce. Siec ma swoje prawa i nie nakazuj
                poprawnosci gramatycznej na forum, ktore sluzy swobodnym wypowiedziom o
                duperelach.
            • Gość: fiona miss polonia IP: *.acn.waw.pl 27.10.03, 15:21
              dobrze jak juz krytykujemy to miss polonia jest okropna, jest obiektywnie
              ładna, ale nie ma w sobie nic takiego , że chcialabym się na nią ciągle
              patrzec... a ja naprawdę uwielbiam piękne i ciekawe kobiety!!!
            • Gość: Lwica Re: dobrze się czujesz ? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 10:56
              nie rozumiem, dlaczego tak wszystkich krytykujesz..... przeciez nie znasz ich
              osobiscie i niewiesz jacy sa tak naprawde?? a chyba wiesz ze telewizja czesto
              klamie!!!
              Mi sie ten program bardzo podoba i jak bedzie druga edycja wysle swoja corke!!
              Pozdrawiam wszystkich uczestnikow, jak oni wogole te glupstwa czytaja!!
              • bigstrand a ja sie zastanawialem... 28.10.03, 11:10
                kto oglada to gowno.... i jakze sie mylilem.... bo tu widze cale stadko.... silly me
              • Gość: Amadea Re: dobrze się czujesz ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.03, 14:33
                jasne, wyślij swoją córkę , tylko może najpierw ją spytaj o zdanie, nie ma
                chyba nic gorszego niż pazerna matka !
              • iwusia Re: dobrze się czujesz ? 29.10.03, 17:38
                Gość portalu: Lwica napisał(a):

> nie rozumiem, dlaczego tak wszystkich krytykujesz..... przeciez nie znasz ich
                > osobiscie i niewiesz jacy sa tak naprawde?? a chyba wiesz ze telewizja czesto
                > klamie!!!
                > Mi sie ten program bardzo podoba i jak bedzie druga edycja wysle swoja corke!!
                > Pozdrawiam wszystkich uczestnikow, jak oni wogole te glupstwa czytaja!!

????? wyslesz swoja córkę?!!!!! az tak nisko ja oceniasz? jak mozna dziecko
                pchac do tak żałosnego programu?!!!
                jasne ze telewizja czesto kłamie, napewno chcą pokazac to co im pasuje, ale
                skąd możemy wiedzxiec czy sa pokazywane w lepszym czy gorszym świetle?
    • Gość: Ja Dziewczyny...! IP: *.icpnet.pl 29.10.03, 17:40
      Amadea ma prawo napisać to co sądzi, i nie musi to przypominać pisma urzędowego.
      Ale tak samo Dzidka ma prawo wyrażać swoją opinię. Więc nie kłóćcie się, niech
      jedna uszanuje zdanie drugiej i tyle.
      • Gość: Riki Re: Dziewczyny...! IP: *.acn.pl 29.10.03, 18:12
        No jak Maja jest ładna, to ja jestem perskim szachem! Iza Mika jest
        najładniejsza i nie wiem co ma niby być w jej urodzie wulgarnego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka