kubissimo 07.11.08, 16:41 i nie chodzi tu o kolejny program z polskimi celebrytami i wannabes (chociaz tytul by sie nadal), tylko o absolutna (i absurdalna) perelke spod reki Ettore Scoli. Dzis, tvp kultura, 20:00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.verte Re: Odrażający, brudni, źli 07.11.08, 16:56 niestety zachodzi na "Braterstwo wilków" a poważniej to chętnie obejrze , czy to coś w stylu "Pink Flammings" - do zobaczenia na cinemaxie Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Odrażający, brudni, źli 07.11.08, 17:05 naprawde sie naklada? oj, to teraz nie wiem co wybrac :D a Pink Flamingos caly czas przede mna, ale musze w koncu zobaczyc chociazby dla bloskiej (nomen omen) Divine :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Odrażający, brudni, źli 07.11.08, 17:32 Kubissimo, żartowniś dr.verte nabrał Cię, te filmy się nie nakładają, na szczęcie możesz / możecie obejrzeć oba filmy jeden po drugim :). A tak serio – może napisałbyś/napisalibyście coś więcej o tym filmie później?! Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Odrażający, brudni, źli 08.11.08, 11:05 Przeca Ci napisał, że to "perełka" i to "absolutna" ... Mało Ci ? :) Przecież ów fylm został zaliczony do klasyki, przez tych i owych, więc cóż trzeba więcej jako rekomendację ? PO to własnie człowiek wymyślił se aŁtorytety - żeby samemu nie musieć się nad niczym zastanawiać i nie mieć własnego zdania. Jak dla zgrywy zaliczą do klasyki dzieło "Pan Ciapciakiewicz stęka na sedesie", które z pewnością kiedyś powstanie, to tez usłyszysz,że musisz obejrzeć, bo to perełka absolutna and der is noł kłeszczyn abałt it. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Odrażający, brudni, źli 08.11.08, 14:26 :) Ale jednak chciałabym dowiedziec się czegoś więcej (jeszcze nie mam TVPKultury), bo mi się w tym filmie podoba to ,że rzecz się dzieje we Włoszech, w Rzymie / pod Rzymem, we włoskiej rodzinie ...! - tyle wiem z krótkiego info. w gazecie TV. Odpowiedz Link Zgłoś