sithe1 16.11.08, 15:09 Czy znacie kogos kto wygrał nagrode, wysyłając smsy na uczestnikow Mam talent? (albo innego podobnego programu TVNu) PS. Gdzie jest regulamin konkursu sms? (jakos nie moge nigdzie znalezc) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amikeo Re: smsy w Mam talent- konkurs 16.11.08, 15:49 Regulamin na 860 telestronie TVN (tam jest spis treści wszystkich regulaminów i pod 893 jest ponad 30 stron Regulaminu konkursu Mam talent). Też bym chciała wiedzieć czy ktoś kiedyś cokolwiek wygrał? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena2lbn Re: smsy w Mam talent- konkurs 16.11.08, 16:28 Przypuszczam,że nie sądzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: smsy w Mam talent- konkurs 16.11.08, 16:46 ja osobiście też żadnego zwycięzcy esemesowego konkursu nie znam :( Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: smsy w Mam talent- konkurs 17.11.08, 22:39 Ani ja :D ale też nie znam nikogo kto by słał na te durne konkursy... Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: smsy w Mam talent- konkurs 17.11.08, 23:28 Wystarczy przejrzeć to forum, są ich dziesiątki i się do tego przyznają. Każdy robi ze swoimi SMSami co sobie życzy. Odpowiedz Link Zgłoś
sithe1 ponawiam pytanie- czy ktos wygrał? 18.11.08, 13:20 Fajnie. Ale pytanie dotyczy uczciwosci TVN-u. :) Oczywiscie mało kto wysyła smsa ze wzgledu na konkurs. Raczej dlatego że np. uczestnik jest jego znajomym etc. Wtedy rodzi sie pytanie: czy konkurs nie jest aby fikcją? Odpowiedz Link Zgłoś
platinum25 Re: smsy w Mam talent- konkurs 26.10.14, 10:21 Mi sie udalo dostac do gry ale wczesniej musialem wyslac chyba Z 10 smsow porazka! Zadzwonili na drugi dzien zadali 5 pytan czas na odpowiedz to 4 sekundy a pytania jak z kosmosu!!! Nie wysylajcie smsow bo to oszusci ostrzegam Odpowiedz Link Zgłoś