Dodaj do ulubionych

smoktunowicz w jokerze

28.10.03, 23:24
Widziałem właśnie H. Smoktunowicz w Jokerze na TV4. Teraz już wiem dlaczego
informacje na czwórce są`takie jaki są (drugie po Faktach oczywiście). Wie
co mówi kobieta. Przydałoby się więcej takich ludzi w programach info - nie
czytaczy, a dziennikarzy z wiedzą, pasją i zaangażowaniem. Super.
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: smoktunowicz w jokerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 23:37
      Trudno się z Tobą zgodzić,pamiętam Smoka z Teleexpresu.Niestety nie mogę
      powiedzieć nic dobrego.
      • faktyrulez1 Re: smoktunowicz w jokerze 28.10.03, 23:48
        Nie wiem czym "Smok" podpadł Ci w Teleekspresie, ale teraz w TV4 jest jednym z
        nielicznych, jedynym w zasadzie poza mistrzem Lisem dziennikarzy z krwi i
        kości. Ma dobre komentarze i ogólnie widać zaangazowanie i dużą wiedzę. I co
        równie ważne - bezkompromisowość.
        • Gość: verte Re: smoktunowicz w jokerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 23:55
          faktyrulez1 napisał:

> Nie wiem czym "Smok" podpadł Ci w Teleekspresie, ale teraz w TV4 jest jednym
          z
          > nielicznych, jedynym w zasadzie poza mistrzem Lisem dziennikarzy z krwi i
          > kości. Ma dobre komentarze i ogólnie widać zaangazowanie i dużą wiedzę. I co
          > równie ważne - bezkompromisowość.

A kto wogóle ogląda tv4,oglądalność chyba taka sama jak Polonia1.A Smok skoro
          już się rozwiódł mógłby wrócić do starego nazwiska wszak mąż osiągnął dużo
          więcej więc może by tak własnym nazwiskiem zacząć pracować....
          • Gość: Rooney Re: smoktunowicz w jokerze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 23:59
            A jakie ona miała wcześniej nazwisko, bo nie kojarzę
            • Gość: verte Re: smoktunowicz w jokerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 00:03
              Gość portalu: Rooney napisał(a):

> A jakie ona miała wcześniej nazwisko, bo nie kojarzę

Ja też nie,ale jakieś musiała mieć zanim wyszła za wziętego adwokata.
              • bozenka55 Re: smoktunowicz w jokerze 29.10.03, 00:10
                No właśnie ja też nie pamiętam jej pod innym nazwiskiem. Jesteś cholernym
                seksistą w takim razie - bo to przecież ona rozsławiła to nazwisko zanim jej
                były cokolwiek osiągnął. Nie korzystała z jego sławy, a raczej odwrotnie - on
                z jej
    • bozenka55 Re: smoktunowicz w jokerze 28.10.03, 23:56
      to ona juz nie jest w teleexpressie?
    • na_imie_mam_nowak_renata Re: smoktunowicz w jokerze 29.10.03, 09:09
      Hejka!Wiecie co?Mówią ze jestem podobna do Chani!!!Kto wie,moze kiedys ja
      zastapie na wizji!Piszcie!!!Nowak Renata
      • Gość: bachoo Re: smoktunowicz w jokerze IP: *.chello.pl 29.10.03, 11:27
        "Na imię mam Nowak Renata." - gdzie ja to słyszałam?
    • Gość: lahliq Re: smoktunowicz w jokerze IP: 81.210.121.* 29.10.03, 09:34
      Jeku, jak ja jej nie oubiłam w Telexpresie! W TV4 Wiadomości nie ogladałam, a
      gdy tylko zobaczyłam HS tym prędzej przełączałam.
      Zatrzymałam się jednak wczoraj na Jokerze, zaciekawiło mnie czy ona to czy nie
      ona. Jakaś taka normalniejsza, mniej "nieskazitelna". I... I chyba zacznę
      ogladac serwisy z HS bo wbudziła moją sympatię. Fajna, inteligentna i normalna
      kobieta. Trochę za dużo wymachiwała rękami podczas mówienia, ale to
      drobiazg. :) Dobrze, ze uciekła z TVP, tam sa same kukły.
      • Gość: grazynka-lubicz Re: smoktunowicz w jokerze IP: *.acn.pl 29.10.03, 11:20
        A mnie się tam Smoktunowicz wcale nie podoba, w telexpressie jeszcze była do
        strawienia, natomiast w Dzienniku TV4 jest tragiczna. Nieudolna kopia Lisa,
        sztuczność i fałsz, wierci się na krześle jakby robaki w dupie miała, a te całe
        informacje to nieudany plagiat " Faktów" i tyle.
        A czy ten kto założył ten wątek to aby nie Hania?
        Buhehe!
        • johnny_tomala Re: smoktunowicz w jokerze 29.10.03, 11:25
          widziałem że była ale nie słuchałem jej bo jakoś nie bardzo mnie ten joker
          przekonuje. ale nic to. czy nik z was nie zauważył w co odziana była hania?
          łokropnie to brzydkie było.
          • Gość: max Re: smoktunowicz w jokerze IP: *.chello.pl 29.10.03, 15:12
            oglądałem jokera wczoraj, gościli niby gwiazdy tv4, ja się pytam co to za
            gwiazdy???? Może Smoktunowicz nią jest ale Gąsowski który z 10 raz tam był albo
            Kaczyński- nie sądze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka