Dodaj do ulubionych

Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu

IP: *.chello.pl 07.06.01, 13:05
Proponuje taka zabawe, aby podac troche pomyslow dla uczestnikow domu BB na
uzyskanie korzysci po zakonczeniu programu i skonsumowaniu zdobytej
popularnosci.
Jako przyklad podam:
Klaudio za udzial w reklamie batonikow Snikers oczywiscie z wykorzystaniem
swojej formy fonetycznej. Ewidentna korzysc dla firmy MARS. Przy wlasciwej
kreacji, dobrym copywriterze moglby wyjsc dobry spot reklamowy /byle nie taki
jak z Malyszem i zupa blyskawiczna/. Klaudio by tez swoje skasowal.
Zachecam do kontynuowania.
ptys
Obserwuj wątek
    • Gość: Miluszka Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 23:28
      Alicja - reklama farby do włosów, samoopalacza, kremu do depilacji i czego chcieć. Do reklam nadaje sie idealnie.
      Manuela: zastąpi Miszczaka w programie "Urzekła mnie twoja historia" - bo ona słucha swoich rozmówców i ich z
      definicji lubi, więc sporo od nich wyciągnie. Moze byc tez w rozmaitych "Wybacz mi", bedzie dobrze płakać ze
      swoimi goscmi.
      Gulczas - prowadzenie programu w "Radiostacji" na temat metalu ( gdyby były jakies alternatywne telewizje, to
      tez mógłby robic jakis program dla blokersów)
      Janusz - niech razem z Anna Przybylska i Wieskiem ze Zlotopolskich przekonuje ludzi do parkowania w
      wyznaczonych miejscach
      Tyle mi na razie przychodzi do głowy
      Miluszka
      • Gość: Fifka Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 23:34
        Alicja z Januszem prowadza program pt. Cwicz razem z nami
        Janusz - program rolniczy na temat przydomowej hodowli kur i pomidorów
        Karolina: poradnik na temat dyskretnego makijazu
        F
    • Gość: lola Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 00:42
      Klaudiusz mógłby prowadzić rożen przy trasie Warszawa-Katowice (także dla
      cudzoziemców - żona)i być jednoczesnie atrakcją turystyczną (opowieści,
      wspomnienia, zdjęcie pamiatkowe, koszulka z portretem lub napisem itp.). Do
      zimy pewnie by odłozył na zakup jakiegos starego autobusu, wstawił tam piecyk-
      kozę i sprzedawał spod lady gorzałkę tirowcom.

Monika kilka lat temu mogłaby byc gwiazdą discopolo. Teraz to juz nie jest tak
      popualrne. Discopolo przeszłod do katodisco, a w tych sfereach Monika prężąca
      pod prysznicem wystrzyżoną cipke nie cieszy się specjalnymi względami. Myślę,
      że Monika razem z Karolcią mogłyby z powodzeniem grac w filmach erotycznych.

Janusz jest wyjatkowym pierdoła i obawiam się, że nie jest w stanuie niczego
      zrobic.

• Gość: wetpussy do Loli IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 00:54
        jestes oblesna!
        • Gość: lola Re: do wetpusy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 00:57
          Co ty?! A jeden kolega powiedział mi, ze jestem fajna. Co prawda było ciemno,
          ale za to on był kompletnie pijany.
          • Gość: ona Re: do wetpusy IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.06.01, 10:52
            brawo lola!!!
          • Gość: Robert Re: do wetpusy IP: *.tpl.on.ca / 205.189.176.* 25.09.02, 00:19
            Gość portalu: lola napisał(a):

> Co ty?! A jeden kolega powiedział mi, ze jestem fajna. Co prawda było ciemno,
            > ale za to on był kompletnie pijany.

Odpowiedz na poziomie.Super.
            • Gość: cuteass Re: do wetpusy IP: 2.3.STABLE* / *.telia.com 25.09.02, 00:42
              A Ty tu z ktorego stulecia, malutki?
      • Gość: ptys Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.chello.pl 08.06.01, 01:51
        Mam taki pomysl, aby Janusz wzial udzial w spocie reklamujacym sprzet
        zabezpieczenia mienia i ochroniarski, np zamki /Gerda/. Napewno kojarzy sie z
        sila, solidnoscia i poczuciem bezpieczenstwa.
        Coca-Cola moglaby wykorzystac Klaudia w reklamie Sprite. A tak w ogole to Coca-
        Cola /nie wiem ile zaplacila za sponsorowanie/, pozostajaca w cieniu, zrobila
        na BB genialny interes. Bardzo duzo widac na wizji emblemat Sprite, oczywiscie
        objazdowy samochod Sprite no i ten Klaudio paplajacy ciagle o Szprajcie.
        A moze to Coca-Cola opracowala spisek i spowodowala, ze Klaudio zostal
        pzrywrocony do programu, aby nie spadlo spozycie napoju Sprite?
        Pozdrowienia
        ptys
    • Gość: the_foe Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 02:10
      Janusz może promować na targowiskach czteropaskowe
      adidasy
    • Gość: Momo Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.cezex.pl 08.06.01, 10:10
      Jakoś mi nic do głowy nie przychodzi, ale może Sebastiana zaangażują np. w
      reklamie mebli, w końcu do kilku lat "robi w drewnie", a Jeśli chodzi o Grześka
      TVN powinno zasponsorować mu stworzenie salonu odnowy biologicznej (przecież
      wszyskie dziewczęta uwielbiały jego masaże - bez ironii), albo alternatywnie -
      niech prowadzi kurs tańca latynoamerykańskiego.
      To tyle, pozdrawiam, Momo
      P.S.Ptysiu, całkiem niezły pomysł na TEMAT forum, tylko kiedy ty śpisz??
      • Gość: Miluszka Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 11:05
        Grzegorz moze zastapic pana Dziewiatkowskiego w Trio Egzotycznym, wzglednie przeksztalci je w
        Kwartet Egzotyczny
        Sebastian - on sam sobie zaplanowal kariere - bedzie lokomotywa SLD w swoim okregu wyborczym
        Dodatkowo jego wizerunki mozna wykorzystac w nowej edycji kalendarza lewicy - bedzie smiesznie,
        bo Sebek jako motyl w tygodniu cyrkowym lub jako Julia w tygodniu wloskim byl pierwsza klasa.
        Gosia - ( czemu nikt z piszacych na forum nie zwrocil uwagi na jej talenty komiczne!) jako postac
        charakterystyczna drugoplanowa w rolach zazdrosnych zon, gospodyn wiejskich. Do wykorzystania w
        rozlicznych polskich serialach, w ktorych obowiazkowo wystepuje jakas postac " do smiechu". Przy
        okazj pomoze w scenografii i kreowaniu scenicznego image.
        Miluszka
    • Gość: ona Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 08.06.01, 11:02
      podoba mi sie Klaudio w reklamach z wykorzystaniem jego cudownego "SZSZSZSZSZ"
      Manueli zaproponowalabym udzial w reklamie Michelen'a (bez obrazy!)
      Ala... hm, specjalnienie mam pomyslu, moze to co do tej pory, albo filmy, ale
      nieme!
      Janusz - pomysl z programem telewizyjnym o hodowli kur jest niezly, i ten o
      duecie Janusz-Manuela na (bidecie sie rymuje, ale nie pasuje...) sprzecie do
      modelowania sylwetki...
      Gosiaczek moglby popracowac w jakiejs niebieskiej linii czy czyms takim, dla
      samobujcow na przyklad, ze swoja wredota moglaby miec dobre pomysly (o boziu,
      ale jestem zlosliwa)
      eeeeeeeee tam, chyba nie mam pomyslow! tylko ten o Manueli w reklamie Michelina.
      to ja juz pojde, przepraszam.
      • Gość: Miluszka Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 11:08
        Proponuje zatrudnic wszystkich autorow tego watku w dobrej agencji reklamowej z miesiecznymi
        gazami , ktore odzwieciedla ich niebywala kreatywnosc.
        M
        • Gość: ptys Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu-do momo IP: *.chello.pl 08.06.01, 11:31
          Czesc momo,
          Dziekuje za uznanie, ale akurat jestem na krotkim urlopie, a tak sie sklada, ze
          musze byc w domu. Dlatego bawie sie w ten sposob nawiazujac kontakt z milymi
          ludzmi. Niestey w poniedzialek idee do pracy, ale z kontaktu z forum nie
          zrezygnuje.
          Pozdrwienia /do zobaczenia na "naszym" watku/
          ptys
        • Gość: ona Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 12.06.01, 18:13
          jestem za.
          mozesz to zalatwic?...
    • Gość: Fifka Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 12:55
      Picia t zrobi prawdziwa kariere - jako muzyk i prowadzacy programy dla mlodziezy typu rower Blazeja. Monika i
      Karolina - program typu rozowa landrynka. Anna program motoryzacyjny ze specjalnym uwzględnieniem
      preparatow do nablyszczania karoserii samochodowych
      F
      • Gość: Miluszka Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 13:07
        Jesli chodzi o pomysl Fifki o udziale Moniki i Karoliny w rozowej landrnce, to mysle, ze jest O.K., a one
        niekoniecznie wystepowaly by jaki okazy ale jako np prowdzace program. Takie tez musza byc sexy. Klaudiusz
        moze tez prowadzic program pt" Gotuj z Klaudiem" ,a Manuela prowadziłaby kursy komputerowe dla ( bardzo)
        poczatkujacych i bojacych sie komputera ludzi po czterdziestce.. Alicja w programie z prof Miodkiem zajmowala
        by sie najczestszymi bledami jezykowymi.
        M
        • Gość: ptys Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.chello.pl 08.06.01, 16:48
          Ale sie ubawilem po postach Fifki i Miluszki. Dla mnie bomba. Na razie zabilo
          mi wene, ale dorzuce jedynie, ze Janusz moglby reklamowac nowy model palki
          policyjnej, a Paulina bylaby gwiazda postu reklamowego w ktorym anonimowe
          gospodynie stwierdzaja, ze ten nowy, tani proszek pierze najlepiej nawet bez
          prania.
          Na razie.
          ptys
    • Gość: Miluszka Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 17:12
      Zapomnielismy o Rafale, ktory byl krotko, ale szumu narobil. Proponuje , by zalozył zespol "Nowi
      Chippendelsi" lub wział udzial w castingu do "Golo i wesoło II"
      Janusz do castingu do kolejnych czesci Godzilli ( Janusz, nie obraź się, strasznie cie lubie) , zas
      Sebastian do remake'u Samych Swoich.
      Dzieki za uznanie dla moich pomysłow. Wyjezdzam na weekend, ale moze się gdzies dołaczę do
      jakiegos telefonu i dopisze cos, jak mi przyjdzie do głowy.
      M
      • Gość: ptys Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.chello.pl 10.06.01, 12:12
        Mysle, ze Klaudio nadal by sie do spotu reklamowego Samoobrony - swietnie
        nasladuje Leppera chodzac w koszulce z Bialy Orlem - podobny sposob zdobywania
        popularnosci.
        ptys
        • Gość: Miluszka Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 16:02
          Mariusz - chłopak Alicji. Występy w Radiu Maryja na temat korzysci z codziennego odmawiania pacierza.
          Miluszka
          • Gość: Gogoc Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: 213.76.38.* 12.06.01, 15:06
            Do programu " Gotuj z Kludiem" nalezy dodac II czesc pt " Jedz z Manuela".
            G
            • Gość: a i a Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.toya.net.pl 12.06.01, 17:23
              Po jedzeniu „Wypij piwko z Gulczasem”
              potem „Zatańcz disco z Karoliną i Grzesiem”
              a wieczorem„Odmów pacierz z Alicją”
              i „Śpij z Januszem”
              • Gość: mysza Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.FMD.WAU.NL 12.06.01, 17:32
                Gość portalu: a i a napisał(a):

> Po jedzeniu „Wypij piwko z Gulczasem”
                > potem „Zatańcz disco z Karoliną i Grzesiem”
                > a wieczorem„Odmów pacierz z Alicją”
                > i „Śpij z Januszem”

Podoba mi sie. Brzmi troche jak program KO na kiepskich wczasach zakladowych z
                epoki PRL-u.
                :)
          • Gość: a i a Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.toya.net.pl 12.06.01, 17:36
            Mariusz i Ala mogliby tez poprowadzic program, w którym nauczyliby widzów jak
            uczciwą pracą zarobić na BMV i wielką chatę. A program może mieć tytuł "Jak
            dojść do sukcesu własnymi rękami" :)

A Gulczas natychmiast powinien zająć się produkcją wina.
            • Gość: Giselle Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.pl 12.06.01, 21:39
              Alicja powinna prowadzić "Zabawy językiem poskim" razem z Karoliną i rubrykę w
              gazecie "jak włazić w dupę kolegom" oraz wziąć udział w konkursie na najszersze
              plecy.

Janusz powinien stać w wesołym miasteczku na podium i robić za metalowy słup,
              na którym wszyscy by rozbijali krzesła i listwy drewniane.

Anna powinna wystąpić w filmie antyreklamującym papierosy z hasłem przewodnim:
              JAK BĘDZIESZ PALIŁ< TEŻ BĘDZIESZ STRASZYŁ LUDZI TAKIMI ZĘBAMI>

Monika w antyreklamie pasty do zębów oraz udzielać porad na forum: "jak go
              spławić?

Grześ powinien zagrać główną rolę w filmie pełnometrażowym Johny Bravo

• Gość: a i a Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.toya.net.pl 13.06.01, 15:16
      Ala moglaby tez reklamowac chińskie zupki.
    • Gość: Miluszka Re: Korzysci dla uczestnikow BB - po zakonczeniu programu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 21:06
      Wyrzucam ten watek na gore, zeby w razie czegos ktos . kto pragnie dac zatrudnienie mieszkancom BB mial
      gotowe pomysly pod reka
      M
    • Gość: maartins ALICJA POLITYKIEM!!!!!!!!!!! IP: 192.168.22.* / *.ipartners.pl 18.06.01, 08:52
      Alicja decydując się na udział w BB, przekreśliła możliwość kariery w zawodzie
      dziennikarza. Ktoś z takimi "zdolnościami" polonistycznymi i całkowitym brakiem
      zdolności konstrukcji sensownego zdania, może dostać pracę co najwyżej w Życiu
      Na Gorąco. Jednakże jej niegramatyczne wypowiedzi nie powinny jej stanąć na
      drodze do kariery w polityce. Osoba, która potrafi mówić przez 10 minut i
      właściwie nic nie powiedzieć i pozostawić słuchacza z szeroko otwarymi ustami
      zastanawiającego się, o co właściwie chodziło, byłaby cennym nabytkiem dla
      każdej formacji politycznej. Wyobraźmy sobie - Pani Walczak, minister finansów.
      Dziennikarz pyta, co pani resort ma zamiar zrobić w celu obniżenia inflacji ?
      Pani Alicja - Minister na to: No, wie Pan, w celu obniżenia inflacji, eee, mamy
      zamiar podjąć kroki w celu obniżenia inflacji... i się nie paragonować w
      związku z powyższym,jakby się zastanowić i podjąć te kroki to co by nie
      powiedzieć i podjąc je i schylić się po te pieniądze, bo leżą na ulicy, to
      każdy będzie wiedział, o co chodzi i będzie szczęśliwy, bo o to w życiu i
      resorcie chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka