IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.11.03, 21:19
Matrix normalnie, Matrix...
Obserwuj wątek
    • kalvenes Re: O kurna! 01.11.03, 21:31
      mnie jedno dziwi - jak to się stało że frykowska i tomala były takie sztywne.
      reszta to mogła byc udawanka, ale to było naprawde dziwne
      • ariwederczi Re: O kurna! 01.11.03, 21:35
        Potrenuj. Też ci się uda.
        • ariwederczi Re: O kurna! 01.11.03, 21:35
          A scenariusz napisało... samo życie! ;)
      • Gość: tośka Re: O kurna! IP: *.chello.pl 01.11.03, 21:38
        daj spokój.. Wczoraj ten hipnotyzer był u nich w domu i robił to samo. W
        pierwszej chwili wszystkim szczęki opadły jak powiesił na krzesłach Tomalę, ale
        kiedy juz poszedł, Leszek i Aldek położyli Magdę w ten sam sposób bez żadnej
        hipnozy. :))) A Frytka przyznała, że wszystko udawała - skoro ma być hipnoza,
        no to jest, w końcu to bar bez granic... :)))
    • ariwederczi Re: O kurna! 01.11.03, 21:52
      Tym, co to tak przeżywają "prawdziwą hipnozę", proponuję obejrzenie powtórki
      BARu i zwrócenie uwagi na kilka wpadek. Np. Tomala siadająca na krzesło
      przesuwa się na nim (poprawia się), a leżąc na krzesłach wygina się co chwilę,
      Modra śmieje się, choć spać powinna, a Leszek traci objawy pohipnotyczne za
      dotknięciem ręki Frytki bodajże...

I skąd dana osoba wiedziała, że "hipnotyzer" mówi właśnie do niej, a do innych
      nie? Raz tylko powiedział do kogoś: "nie słyszysz teraz moich słów"...

Takiego kitu to dawno nie wciskano w tv...
      • issis Re: O kurna! 01.11.03, 21:59
        ariwederczi napisał:

> Tym, co to tak przeżywają "prawdziwą hipnozę", proponuję obejrzenie powtórki
        > BARu i zwrócenie uwagi na kilka wpadek.

Jeszcze Fryta "gotująca się" (tak się mówi w języku aktorów), czyli nie
        umiejąca powstrzymać śmiechu - w scenie "przedszkolnej". Aż musiała zasłonić
        się włosami!

Mam nadzieję, że hipek tyle kasy dostał za ten pokaz, że odczepi się w końcu
        ode mnie i przestanie ścigać za "dług 50 zł."
        A na marginesie - wierzycie w jego zdolności po moich doświadczeniach z nim???
        Po telefonach i po dowodach sknerstwa? Naciągacz pospolity, wierzcie mi!
        Aha, nie wiem, czy wspomniałam w tamtym wątku - w czasie mojego seansu gadał
        przez telefon. Qrde - fachowiec!
        • Gość: Skalar Re: O kurna! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 01.11.03, 22:01
          lipa... rzeczywiście lipa
          • Gość: ika Re: O kurna! IP: *.acn.waw.pl 01.11.03, 22:08
            ale się polsat postarał... wiem,ze sa kompetentni hipnotyzerzy i nawet w
            trakcie ogladania pomyslalam o Twojej hipnozie issis:-)wiedzialam,ze trafilas
            na oszusta i nie przyszlo mi do glowy ,ze to ten... ale faktycznie lipa, musze
            obejrzec powtorke w poniedzialek...
            • issis Re: O kurna! 01.11.03, 22:11
              Gość portalu: ika napisał(a):

> pomyslalam o Twojej hipnozie issis:-)wiedzialam,ze trafilas
              > na oszusta i nie przyszlo mi do glowy ,ze to ten...

Nie wiem czy oszusta - jakieś tam papiery ma.
              www.hipnoza.wroclaw.pl
              Po prostu nie postarał się przy mnie. Picie w trakcie, telefonowanie,
              podniesienie na mnie głosu, czytanie z gotowca...
              • issis Re: O kurna! 01.11.03, 22:14
                issis napisała:

href="http://www.hipnoza.wroclaw.pl"target="_blank">www.hipnoza.wroclaw.pl</a>
                > Po prostu nie postarał się przy mnie. Picie w trakcie, telefonowanie,
                > podniesienie na mnie głosu, czytanie z gotowca...

Najlepsze: "pacjenci o nas", "referencje", wsio puste. Ciekawe czy zamieściliby
                moje "referencje" :)))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka