Gość: Skalar IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.11.03, 21:19 Matrix normalnie, Matrix... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalvenes Re: O kurna! 01.11.03, 21:31 mnie jedno dziwi - jak to się stało że frykowska i tomala były takie sztywne. reszta to mogła byc udawanka, ale to było naprawde dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: O kurna! 01.11.03, 21:35 A scenariusz napisało... samo życie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: O kurna! IP: *.chello.pl 01.11.03, 21:38 daj spokój.. Wczoraj ten hipnotyzer był u nich w domu i robił to samo. W pierwszej chwili wszystkim szczęki opadły jak powiesił na krzesłach Tomalę, ale kiedy juz poszedł, Leszek i Aldek położyli Magdę w ten sam sposób bez żadnej hipnozy. :))) A Frytka przyznała, że wszystko udawała - skoro ma być hipnoza, no to jest, w końcu to bar bez granic... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: O kurna! 01.11.03, 21:52 Tym, co to tak przeżywają "prawdziwą hipnozę", proponuję obejrzenie powtórki BARu i zwrócenie uwagi na kilka wpadek. Np. Tomala siadająca na krzesło przesuwa się na nim (poprawia się), a leżąc na krzesłach wygina się co chwilę, Modra śmieje się, choć spać powinna, a Leszek traci objawy pohipnotyczne za dotknięciem ręki Frytki bodajże... I skąd dana osoba wiedziała, że "hipnotyzer" mówi właśnie do niej, a do innych nie? Raz tylko powiedział do kogoś: "nie słyszysz teraz moich słów"... Takiego kitu to dawno nie wciskano w tv... Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: O kurna! 01.11.03, 21:59 ariwederczi napisał: > Tym, co to tak przeżywają "prawdziwą hipnozę", proponuję obejrzenie powtórki > BARu i zwrócenie uwagi na kilka wpadek. Jeszcze Fryta "gotująca się" (tak się mówi w języku aktorów), czyli nie umiejąca powstrzymać śmiechu - w scenie "przedszkolnej". Aż musiała zasłonić się włosami! Mam nadzieję, że hipek tyle kasy dostał za ten pokaz, że odczepi się w końcu ode mnie i przestanie ścigać za "dług 50 zł." A na marginesie - wierzycie w jego zdolności po moich doświadczeniach z nim??? Po telefonach i po dowodach sknerstwa? Naciągacz pospolity, wierzcie mi! Aha, nie wiem, czy wspomniałam w tamtym wątku - w czasie mojego seansu gadał przez telefon. Qrde - fachowiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skalar Re: O kurna! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 01.11.03, 22:01 lipa... rzeczywiście lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: O kurna! IP: *.acn.waw.pl 01.11.03, 22:08 ale się polsat postarał... wiem,ze sa kompetentni hipnotyzerzy i nawet w trakcie ogladania pomyslalam o Twojej hipnozie issis:-)wiedzialam,ze trafilas na oszusta i nie przyszlo mi do glowy ,ze to ten... ale faktycznie lipa, musze obejrzec powtorke w poniedzialek... Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: O kurna! 01.11.03, 22:11 Gość portalu: ika napisał(a): > pomyslalam o Twojej hipnozie issis:-)wiedzialam,ze trafilas > na oszusta i nie przyszlo mi do glowy ,ze to ten... Nie wiem czy oszusta - jakieś tam papiery ma. www.hipnoza.wroclaw.pl Po prostu nie postarał się przy mnie. Picie w trakcie, telefonowanie, podniesienie na mnie głosu, czytanie z gotowca... Odpowiedz Link Zgłoś
issis Re: O kurna! 01.11.03, 22:14 issis napisała: href="http://www.hipnoza.wroclaw.pl"target="_blank">www.hipnoza.wroclaw.pl</a> > Po prostu nie postarał się przy mnie. Picie w trakcie, telefonowanie, > podniesienie na mnie głosu, czytanie z gotowca... Najlepsze: "pacjenci o nas", "referencje", wsio puste. Ciekawe czy zamieściliby moje "referencje" :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś