Gość: nuna IP: *.bpl.vectranet.pl 03.11.03, 18:28 Czy ktoś wie jaka telewizja emituje serial Robin of Sherwood z Michaelem Praedem lub Jasonem Connerym ? Czy można gdzieś znaleźć w sieci odcinki tego serialu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lady Marion Re: serial Robin Hood IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 19:23 Kilka lat temu "Robin Hooda" emitowala TV3. Jesli znasz angielski to koniecznie zajrzyj na strone: ce.et.tudelft.nl/~tirza/RoS/ To prawdziwa kopalnia wiedzy o serialu. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: serial Robin Hood IP: w3cache.* / *.2-0.pl 03.11.03, 20:50 powyższy link nie chce mi działać.A szkoda bo dla mnie to genialny serial.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Marion Re: serial Robin Hood- do Qbusia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 19:23 to moze spróbuj przekopiować, a nie klikac: ce.et.tudelft.nl/~tirza/RoS/ mi wchodzi. to jest strona oficjalnego fanklubu serialu w Stanach (Spirit Of Sherwood) - jest tam cała masa informacji! dla prawdziwego fana po prostu miód na serce :) pozdrawiam! PS - jeśli Ci ten adres nie wejdzie to moze sprobuj przez wyszukiwarke wstukujac SPIRIT OF SHERWOOD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: serial Robin Hood-Qbuś do Marion IP: w3cache.* / *.2-0.pl 04.11.03, 23:05 Znalazłem przez wyszukuwarke.Dzięki wielkie za info.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś