Dodaj do ulubionych

Modra morda - wstyd dla mojego miasta

05.11.03, 08:38
no nagła krew zalewa mnie jak widzę w telewizorni tą mordkę pseudo mądrej
Modrej (lepek słów idealny na sprawdzenie trzeźwości, coś w stylu Gibraltaru
albo to cóż że ze Szwecji ;). Fakt, Polszmat manipuluje aż pięknie, bo ten
tydzień służy ku temu aby w Modra wyleciała na zbity pysk (podobnie jak ten
tydzień to robienie Matki Teresy z Tomali), ale tak jak na początku darzyłem
ją jeszcze jako taką sympatią, to teraz po prostu wstyd mi, że ta penera jest
z mojego miasta. W ogóle to ta cała ekipa, która została działa na mnie
wyjątkowo denerwująco i Marco - mimo, że na początku przeze mnie olewany itp -
ma raczej szczęście, że wyleciał wczoraj z tego burdelu, bo inaczej byłby
pewnie zaszczuty przez te suki (panowie raczej trzymają jeszcze fason, hehe).
No, ale dzisiaj wchodzą trzy aniolki Ibisza i znowu będzie podkręcanie
atmosfery..
O jedno proszę - niech Modra morda już nie przynosi wstydu Poznaniowi i
wypierdala z tego programu!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: lahliq Musze podać Tobie rekę... IP: 81.210.121.* 05.11.03, 09:15
      ... bo wyraziłes to samo co czuję a o czym już nie chciało mi się pisać...
      Magda na początku robiła dobre wrażenie. Ładna, zgrabna i miła (!). Ale chyba
      teraz zaczęła ostro wlaczyć o wygraną, min. przez wmawianie, że tylko ona jest
      szczera a inni grają pod publiczkę. No i w całej walce zatraciła się,
      rzeczywiście pokazała jaka jest; prosta, wulgarna i cały czar prysł. Sprawdziło
      się przysłopwie, że złość urodzie szkodzi.
      Co biedny Marco mógł zrobić? Faktycznie, ani takiej uderzyć, ani nakrzyczeć, bo
      panny czują się nietykalne tylko dlatego, że brak im jaj między nogami.
      I nikt mnie nie przekona, że wyniki nie były wczesniej ustawione i wszyscy
      doskonale wiedzieli kto zostanie a kto odejdzie. Aldek wciąż wesoły, Marco
      jakby tylko starał się jeszcze robić dobrą mine do całej gry, ale kiepsko mu to
      wychodziło.
      Widziałes jak dziewczyny żegnały Sycylijczyka? Frytce brakowało tylko
      wywieszonego języka za jego plecami.
      Zostałą banda kretynów i palantów.
      A Magda nie dosyć, że z naszego miasta to jeszcze ponoć studiuje!
      • sonny07 Re: Musze podać Tobie rekę... 05.11.03, 09:21
        tja, to 'pożegania' było komentarzem do wszystkiego! poza tym olewka Ibisza,
        który w zasadzie wyprosił Marco po ogłoszonych wynikach i to wyjście
        Sycylijczyka, gdzies w tłum, jak zaszczuty, trędowaty... widać, trzeba
        pokazywać fiuta, rozbijać jajka na głowach, pastą do butów robić sobie plamki
        na ciele żeby być cool i w porzo i żeby być akceptowanym. Kurde, nigdy kobiety
        nie uderzyłem, ale jak tak wczoraj patrzyłem to normalnie nie wiem czy bym się
        zABSował gsyby takie nachlane suki jak F., T. i M. na mnie jechały. I te
        usmieszki Modrej w małym okienku w rogu ekranu podczas pokazywania tych scen...
        fuck!!
        • Gość: max Re: Musze podać Tobie rekę... IP: *.chello.pl 05.11.03, 09:30
          modra morda też mnie wqrwia, ciekawe jakie będą nowe laski?????? A co do Ibisza
          to wczoraj był raczej po stronie Marco.
          • Gość: bi Re: Musze podać Tobie rekę... IP: *.acn.waw.pl 05.11.03, 09:43
            ej ludzie o co chodzi?? opowiedzcie co się dzialo??
            • lahliq Co się działo 05.11.03, 09:50
              Wyleciał Marco, ale zanim wyleciał pokazano jak spite dziewczyny naśmiewały się
              z jego dziewczyny, ze jest prosta, brzydka itp. Tomala wylała na niego sok z
              kartonika, Marco odepchnął ją noga i wtedy zaczęła się dzika awantura, że Marco
              kopie dziewczyny oraz bije je w twarz. Pokazać tego nie mogli, bo najwidoczniej
              nic takiego się nie zdarzyło.
              na koniec było bardzo chłodne pożegananie a miny panien wskazywały na to, że
              bardzo się cieszą, że Marco odchodzi.
              Poza tym było pokazane, dlaczegóż to Aldi zaskarbił sobie wdzięki: otóż
              wymieniła płyny fizjologiczne z Frytą oraz pokazywał swojego fiuta reszcie.
        • lahliq Re: Musze podać Tobie rekę... 05.11.03, 09:46
          Ech, no właśnie, jak się zachowac ma facet w takiej sytuacji? Kobiety nie bije
          się nawet kwiatkiem, jak głosi stare powiedzenie. Ale są chyba pewne granice?
          Czy kobietom zawsze wszystko wolno? Mozemy wymagac od facetów dźentewlmeńskich
          zachowań jeśli jesteśmy przy nich damami. Pannom to pojęcie jest obce, skoro
          chleją, klną, zachowują się agresywnie, to chyba facet może dostosować się do
          ich poziomu?
          Bujna wyobrażnia Tomali próbowała nawet nam wmówić, ze dostała w twarz...
          A co do kopnięcia, to sorry, ale jakby AT dostała porządnego kopa, to inna by
          była jej reakcja, tu bylo lekkie dotknięcie nogą.
          Jezu... Proponuję tylko dostarczać im wiecej alkoholu, może się pozabijają, np.
          skacząc na główke do tej breji obok domu.

"Genialna" była też Fryta, która w plusach dla Aldka powiedziała, że znaleźli
          wspólny język. To już nawet nie śmieszy.

Nie wiem czy też wyłapaliscie, gdy AT mówiła, że nie przejmuje się tym, co
          barowicze o niej mówią, bo wie, że ma wielu wielbicieli wśród ogladających,
          ludzie do niej przychodzą i mówią, że jest ich idolką...

Przed nami długii weekend, moze wybiorę się do Wrocławia... ;)
          • Gość: kicia Re: Musze podać Tobie rekę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 09:56
            :)))
            lahliq - tez sie zastanawiam, czy nie przejezdzajac przez wroclaw w weekend nie
            wstapic do baru i na wlasne oczy zobaczyc te wszystkie cuda:)))
            moze uda mi sie nawet zamowic piwo u damiana:))) za darmo ofkors - moze sie
            jeszcze nie nauczy do tego czasu obslugiwac kompjutera:))
            • sonny07 Re: Musze podać Tobie rekę... 05.11.03, 10:10
              podobno strasznie drogo tam, brow chyba z 10 zeta..
              • lahliq Re: Musze podać Tobie rekę... 05.11.03, 10:13
                Poważnie? Ale ja bym się tam nie szła napić. ;) Nie mam zamiaru ich sponsorować.

Ale jeśli tak drogo, to dlaczego barmani zarobili tam tak mało? Może odciagali
                im za zniszczenia i straty?
                A ciekawe jak z tymi uszkodzonymi mikroportami, na początku Baru. Mieli za nie
                zapłacić, czy był "to ostatni raz"?
      • maniaczytania Re: Musze podać Tobie rekę... 05.11.03, 10:10
        ogladalam tylko koncowke, jak plusa dawal Maciek i Damian, czy ktos moze mi
        napisac od kogo Marco mial az cztery plusy? bo jakos mi liczenie nie wychodzi...
        • lahliq Re: Musze podać Tobie rekę... 05.11.03, 10:11
          Trzy plusy dostał za głosy z smsów. Ale dlaczego tyle i jaki był przelicznik,
          tego nie potrafię wymyślić... ;)
          • sonny07 Re: Musze podać Tobie rekę... 05.11.03, 10:18
            no właśnie - to jakiś nowy system matymatyczny polszmatu.. 44-42% było, więc
            przewaga dwóch plusów jak już powinna być.. naprawdę było pewnie tak, że już
            przed programem Ibisze wiedziały kto zagłosuje na Fiuta, więc żebt było
            dramatycznie to dowalili Sycylijczykowi jeszcze jednego plusa i do końca niby
            nie było wiadomo kto zostanie a kto odejdzie do normalności. Fiut zajebiście
            udawał nerwówkę - ten pot na czole itp. A Marco mi się podobał jak zapodał do
            Tomali, że w teatrze mogła by grać.. :))
            • Gość: lahliq Re: Musze podać Tobie rekę... IP: 81.210.121.* 05.11.03, 10:26
              W sumie Marco by był usprawiedliwony gdyby dał MM w twarz - wszal obrażała jego
              kobiete, więc to "wyższa konieczność" by była. ;)

Ale, ale, z tego co zrozumiałam, co mówiła MM, to po pocałunku Edyty, do Marco
              do baru przyjechała jego dziewczyna i bardzo się pokłócili a MM niby
              przytrzymywała Marco... Czy to niby o to chodziło?
              • sonny07 Re: Musze podać Tobie rekę... 05.11.03, 10:31
                tja, podobno wyzywali sie strasznie i prawie się pobili i gdyby nie MM to
                doszłoby do rozlewu krwi... pokazywali kilka dni temu fragmencik z wizyty
                dziewczyny Marco w BARze i faktycznie trochę tam się szczypali.. a co do tego
                prymitywizmu, o który MM oskarżyła ta dziewczynę, to wywnioskowała to po tym co
                w nerwach ta panienka wykrzyczała Marco.. w nerwach MM też nieźle prymitywizmem
                zalatywała podczas wypluwania jadu na Das Zena..
                • Gość: lahliq Re: Musze podać Tobie rekę... IP: 81.210.121.* 05.11.03, 10:36
                  Inni są prymitywni a ona jest po prostu szczera. ;)
                  Choc gdybym zobaczyła jak mój facet całuje jakąś panne po kilku dniach pobytu z
                  nią, to też by doszło do rozlewu krwi. ;) Fakt, że Marco usilnie z początku
                  chciał się do którejś z panien przykleić.
                  A wczoraj dopiero zobaczyłam fragment z wejścia Marco do Baru i rozmarzoną mine
                  Tomali. ;)

A dziś może być ciekawi, gdy wejdą trzy nowe pannice. Świeża krew dla barmanów.
                  Może to wstrząsnąć blondynami. ;) Konkurencja. Oczywiscie będą teksty: "Jeszcze
                  nic nie mogę o nowej powiedzieć, bo za mało ją znam" co nie przeszkadza nazywać
                  przyjaciółmi ludzi po dwóch dniach. ;)
                  • sonny07 Re: Musze podać Tobie rekę... 05.11.03, 10:42
                    mogliby skołować tą lolitkę, która kiedyś tam z Zenem leciała samolotem do
                    Indii z New York ;) ano, ciekawi mnie bardzo reakcja trzech blondi na to nowe
                    świeże mięsko. no i Maciuś - znowu może mieć rozterki sercowe.. poza tym to
                    Fiut będzie miał nowe trzy pary damskich oczu do oglądania jego przyrodzenia ;)
                    • lahliq Re: Musze podać Tobie rekę... 05.11.03, 11:07
                      Tą o imieniu Szeherezada? ;) Tylko kiedy to było, może ze 30 lat temu? ;)
                      Kurcze, aż szkoda, że dzis chyba nie dam rady obejrzeć... Chyba nagram, bo miny
                      mogą mieć nietęgie...

Wczoraj miałam rozterki z powodu ogladania czegos takiego, ale zostałam
                      pocieszona słowami: "Bar jest dla członków MENSY. Jak zobaczysz Kawalera to
                      dowiesz sie co to płytkość". ;) Chyba się skuszę. ;)
        • sonny07 Re: Musze podać Tobie rekę... 05.11.03, 10:13
          3 plusy Ibbish przynał mu za przewagę w głosowaniu sms-owym, a czwartego plusa,
          czyli jedynego od barowiczów dostał od Leszka, bo Lechu kumpla miał w rajchu
          kiedyś i ten kumpel włochem był i Marco miał na imię też... beznadziejne było
          to sztuczne robienie emocji, Damianek markerem na kartce napisał na kogo
          glosuje, bo jako ostatni dawał plusa.. Ibbish prawie sraczki dostał jak trzymał
          ta kartkę..
          • maniaczytania Re: Musze podać Tobie rekę... 05.11.03, 10:17
            no to wszystko jasne, ze bylo ustawione, bo niby dlaczego akurat 3 plusy za
            smsy, a nie np. 1? no ale wtedy nie byloby tego dramatyzmu (he, he)
    • zbychooo Re: sonny07 - wstyd dla jego miasta.... 05.11.03, 10:24
      sonny07 napisał:

> no nagła krew zalewa mnie jak widzę w telewizorni tą mordkę pseudo mądrej
      > Modrej (lepek słów idealny na sprawdzenie trzeźwości, coś w stylu Gibraltaru
      > albo to cóż że ze Szwecji ;). Fakt, Polszmat manipuluje aż pięknie, bo ten
      > tydzień służy ku temu aby w Modra wyleciała na zbity pysk (podobnie jak ten
      > tydzień to robienie Matki Teresy z Tomali), ale tak jak na początku darzyłem
      > ją jeszcze jako taką sympatią, to teraz po prostu wstyd mi, że ta penera jest
      > z mojego miasta. W ogóle to ta cała ekipa, która została działa na mnie
      > wyjątkowo denerwująco i Marco - mimo, że na początku przeze mnie olewany itp -
      > ma raczej szczęście, że wyleciał wczoraj z tego burdelu, bo inaczej byłby
      > pewnie zaszczuty przez te suki (panowie raczej trzymają jeszcze fason, hehe).
      > No, ale dzisiaj wchodzą trzy aniolki Ibisza i znowu będzie podkręcanie
      > atmosfery..
      > O jedno proszę - niech Modra morda już nie przynosi wstydu Poznaniowi i
      > wypierdala z tego programu!!!
      >

Stary jaki ty głupi jesteś!!! przeczytaj to co napisałeś! z tewgo postu wypływa
      morze jadu, obelg, nienawiści, a przede wszystkiem twego PROSTACTWA! Jaka suka
      cię tak wychowała, że innych nazywasz sukami?
      Idź się leczyć chory człowieku!
      BEZ ODBIORU!!!
      • Gość: gosiik Re: sonny07 - wstyd dla jego miasta.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 11:20
        No, kolego, Ty też nieźe pojechałeś. Gdybym miała zripostować - zapytałabym,
        kto Ciebie wychowywał? Ale nie chce mi się.
        • zbychooo Re: sonny07 - wstyd dla jego miasta.... 05.11.03, 12:37
          Gość portalu: gosiik napisał(a):

> No, kolego, Ty też nieźe pojechałeś. Gdybym miała zripostować - zapytałabym,
          > kto Ciebie wychowywał? Ale nie chce mi się.

Pokonałem go JEGO WŁASNĄ BRONIĄ, niech poczuje jak to jest, gdy ktoś
          bezinteresownie obrzuca go błotem i obraża.
          Agresja i totalna bezmyślność tego człowieka mnie przeraża...
          • Gość: gosiik Re: sonny07 - wstyd dla jego miasta.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 14:01
            sonny to oaza spokoju (z tego, co czytam)
            a że go ziomalka z równowagi wyprowadziła, to zrozumiałe
            toż ona głupia - czyż nie?
    • Gość: s_l Re: Modra morda - wstyd dla mojego miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 14:10
      halo, halo... sonny?... jak tam, zywzes? doszly mnie sluchy, zes polegl w imie
      czystek miejskich?
      ja sie bardzo ciesze, ze marco odszedl, po tym co widzialem cala piatka
      (wszyscy oprocz zena i leszka) jest tak nakrecona, ze poki jada po jednej linii
      to szczytuja, ale jak aldkowi niechcacy sie uda zadraznic z ktoras 'pania' t
      krew sie poleje, bedzie zajebiacho!!!! moze nawet jakies male zabojstewko w
      afekciku?... oczywiscie w stylu krystalicznego zurmentu, aldi z tulipanem...,
      frycia grozi nozem do smarowania masla maciusiowi, a tomala drzacymi lapyma
      piluje sobie zyly... o modrej wychodzi prawda, ze porzucala dzieci na
      poznanskich smietnikach... eh, rozmarzylem sie...
      • Gość: kicia Re: Modra morda - wstyd dla mojego miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 14:19
        a pamietacie jak ktos wczesniej pisal, ze modra magda ma szrame przy oku po
        prawej stronie?
        hmmm...moze to slad po bitwie jakiejs?
        sadzac po wojowniczym charakterze ktory powoli wylania sie z niej w calej
        krasie:))
        • Gość: Margaret Re: Modra morda - wstyd dla mojego miasta IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 05.11.03, 16:41
          Vinni pisal w innym watku, przypomniwszy tym samo mnie "jak to bylo w
          Gladiatorach"..Dziewczyna faktczycznie rzucila pelna puszka napoju (cola czy
          cus) w jednego z uczestników, siarczyscie przy tym klac..
          bbrrr
          poza tym -SOnny, ona nie jest z POZNANIA, tylko z okolic tego miasta (tak
          przynajmniej jest napisane na stronie barowej)
          pzd
      • sonny07 Re: Modra morda - wstyd dla mojego miasta 05.11.03, 14:24
        żyję s_I...
        cały drżę.. zbyhooo-gladiator pokonał mnie moją własną bronią, nie mogę wyjść z
        podziwu.. ;)
        czy 'córka psa' brzmi bardziej dyplomatycznie??? ;)))
        • Gość: s_l Re: Modra morda - wstyd dla mojego miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 14:27
          tak, zdecydowanie 'corka psa' to dyplomatyczne okreslenie z klasa! no, chyba,
          ze zbychooo jest kims w rodzaju psa...
          wowczas sonny bedziesz musial dyplomatycznie zmienic login
    • Gość: nida exoress Re: Modra morda - wstyd dla mojego miasta IP: *.spray.net.pl 05.11.03, 16:59
      Modra wygląda, zachowuje się jakby może nie dosłownie, ale stała jednak na tej
      autostradzie.

Bardzo niska kultura osobista, prymitywizm, puszczalstwo.
      • ada1 Re: Modra morda - wstyd dla mojego miasta 06.11.03, 11:44
        Gość portalu: nida exoress napisał(a):

> Modra wygląda, zachowuje się jakby może nie dosłownie, ale stała jednak na
        tej
        > autostradzie.
        >
        > Bardzo niska kultura osobista, prymitywizm, puszczalstwo.

Puszczalstwo? hi, hi... ty chyba jakiś inny Bar oglądasz... ;-D

P.s. A z kim już ta Magda się puściła? bo przyznam że nie śledzę codziennie
        programu, może coś przegapiłam???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka