Dodaj do ulubionych

soczek w Klanie

05.11.03, 11:09
dlaczego w Klanie nikt nigdy nie naleje soku albo wody z kartonu albo z
butelki? czy u Was w domach też wszystko najpierw przelewa się do dzbanków?
ach, no i nie pamiętam, żeby ktoś tam pił napoje gazowane. pewnie dlatego, ze
by się w dzbankach od razu wygazowaly? może to i dobrze, bo jeszcze by bekać
zaczęli? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Meg Re: soczek w Klanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 11:22
      Ja też tego nie rozumiem...
      U nas wszystko przelewa się do dzbanków, a w amerykańskich filmach zawsze pije
      się sok, mleko czy jeszcze coś tam odrazu z butelki lub z kartonu, odrazu po
      wyciągnięciu z lodówki...
      Jeśli chodzi o mnie to u mnie w domu nalewamy wszystko do szklanek bezpośrednio
      z butelki lub z kartonu.
      • Gość: trampek smrodek Re: soczek w Klanie IP: *.it-net.pl 05.11.03, 11:36
        u nas w domu cocacole nalewa sie z kranu
        • Gość: Meg Re: soczek w Klanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 12:36
          Gość portalu: trampek smrodek napisał(a):

> u nas w domu cocacole nalewa sie z kranu

Ale jak bierzesz prysznic to musisz potem być strasznie lepki... Współczuje.
          Ja mam normalkę... woda mi z kranu leci.

• rysku_w_koszuli_w_krate Re: soczek w Klanie 05.11.03, 11:47
      a u mnie z kranu leci dżony wejker
      • yagnaw Re: soczek w Klanie 05.11.03, 12:32
        ale masz fajnie, dobrze zacząć dz\ien od małej szkockiej z własnego kraniku! :)
    • default Re: soczek w Klanie 05.11.03, 12:39
      A zupa jest przynoszona na stół zawsze w wazie, nikt nie naleje jej na talerz
      wprost z garnka, a to też raczej rzadko w rzeczywistości (zwłaszcza na codzień)
      spotykana praktyka.
      • sonny07 Re: soczek w Klanie 05.11.03, 13:09
        nikt nie wspomniał chyba jak narazie, że klanowcy w ogóle nie ogladają tiwi :)
        raz tylko pamiętam jak cała famuła usadziła swoje zady przed telewizorkiem i
        oglądali wywiad Michaela w programie dla niepełnosprawnych.. ze śp. seniorką
        też chyba jakiś program kiedyś był i to chyba były jednye dwie sceny z tiwi in
        power w tle.. aha, chyba jeszcze jakaś katastrofa gdzieś in africa - siostra
        zakonna tam była. na 780 odcinków to chyba wszystkie motywy z tiwi :)
        • lahliq Re: soczek w Klanie 05.11.03, 13:35
          Chyba jeszcze było coś z wypadkiem samolotu, którym leciała Monika? Ale może
          już mi się mieszać...
        • the_dzidka Re: soczek w Klanie 05.11.03, 13:39
          No i jeszcze oglądali ten program z pijanym "Kurde" na wizji.
          Aha, jeszcze coś: słowo "kurde" to jedyne przeklństwo, jakie tam słychać.
          • sonny07 Re: soczek w Klanie 05.11.03, 13:45
            'kurde' zdaje się klnie tylko Michał, bo nie kojarzę innej osoby, która by tego
            słowa użyła.. no, może Agniecha albo Darek.. ktoś już o tym pisał w jakimś
            wątku, ale dzwonki do każdego telefonu, czy to stacjonara czy komóra, są takie
            same :))
            • johnny_tomala Re: soczek w Klanie 05.11.03, 14:16
              Odpoweim wam wszystkim:
              po pierwsze, primo: nie piją z kartoników bo była by to kryptoreklama a oni są
              do bólu poprawni
              po drugie, primo: nie oglądaja tv bo klan maja u siebie na żywo i na codzień
              więc po co jeszcze mają go oglądać w tv (toz to przecie jedeyny i najlepszy
              godny oglądania program w tv)
              po trzecie, primo: zupkę jedzą z wazy bo tak jest elegancko a oni tam nawet po
              domu w dresie nie chadzają bo są tacy ął i ęł - sądzę nawet że jerzy tegesuje
              się z elą w pełnym garniturze
              a po czwarte, primo: czy i u was moi drodzy też wszystkie posiłki je cała
              rodzina razem, oraz czy dzieci przed wyjściem do szkoły tak się zachowują jak
              te bachory ryśka "ryśku" lubicza? tzn. umyci ubrani uczesani uśmiechnięci
              szczęśliwi z zapasem czasu ok. pół godziny na wspolne śniadanie całej rodziny?
              ech, to najbardziej życiowy serial ostatnich lat. a wy się czepiacie :-)
              • bulszyt Re: soczek w Klanie 06.11.03, 01:48
                bulszyt! można wyprodukować na potrzeby seriali pudełka albo butelki nie
                podobne do tych które są na rynku.
                a zresztą - juz postanowiłem: jutro rano przejdę po domu z taśmą izolacyjną i
                pozalepiam wszystkie napisy Whirlpool, Sony, Philips i jakie tam jeszcze się
                znajdą na sprzętach AGD i RTV. Chcę mieć tak jak w Klanie!
              • Gość: Linn Re: soczek w Klanie IP: *.dialup.tiscali.it 06.11.03, 09:34
                Jedza wszyscy razem, a stolik najwyzej na 2 osoby. Taka rodzina moglaby kupic
                sobie wiekszy. Miejsca nie brak.
              • bulszyt Re: soczek w Klanie 06.11.03, 09:51
                etam, zapas czasowy, przecież Grażynka wiecznie powtarza "pospieszcie sie
                dzieci, bo sie spóźnicie do szkoły!". Ja nie wiem, gdyby nie taksówka Ryśka, to
                oni by nigdy nigdzie nie zdążyli!!

*** reklama ***

METRO TAXI - I PAN ZDANRZA!!

*** po reklamie ***
    • Gość: CałaJa Re: soczek w Klanie IP: *.icpnet.pl 05.11.03, 14:26
      W całym tym klanie to tylko Stacha jest ubrana brzydko. I Władzio, bo oni wciąż
      chodzą w tym samym. A kurde to nie przekleństwo ;) Ale przypomina mi się, że
      Michaś lubi czasem powiedzieć pod nosem "cholera". Wstyd ;)
      • Gość: s_l Re: soczek w Klanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 14:34
        nie zapominajcie o krewkim jerzym, jemu to nawet i psiakrwia sie przydarzy
        • sonny07 Re: soczek w Klanie 05.11.03, 14:37
          błożesz ty mój! jak tak brzydko można mówić???
          • Gość: CałaJa Re: soczek w Klanie IP: *.icpnet.pl 05.11.03, 14:40
            sonny07 napisał:

> błożesz ty mój! jak tak brzydko można mówić???

No wlaśnie! Tożto straszne! Ale ja już czaju naparzyla.
            • Gość: trampek smrodek Re: soczek w Klanie IP: *.it-net.pl 05.11.03, 14:46
              i zupe zagotowała a pan michał nie zje???????
          • Gość: CałaJa Re: soczek w Klanie IP: *.icpnet.pl 05.11.03, 14:41
            I ja jeszcze zapomniala powiedzieć, czaj do dzbanuszka nalala!
    • sonny07 Re: soczek w Klanie 05.11.03, 14:52
      aha, ostatnio rozbawił mnie motyw kiedy to elżunia opowiadała kamilce o KINDER
      BALU jaki urządziła Bożenka :))) Ryśki kasę pozyczają od pawulona, niby na
      jakąś spłatę długu - a tu masz ci - kinder ball Bożenki :)
      • fargo Re: soczek w Klanie 05.11.03, 15:37
        Władek czasami ogląda MTV albo wieczorem Różową landrynkę.
    • Gość: lol bo wtedy by byla reklama IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.03, 02:58
      bo wtedy by byla reklama np. na kartonie , etykiecie
      • bulszyt Re: bo wtedy by byla reklama 06.11.03, 09:56
        Gość portalu: lol napisał(a):

> bo wtedy by byla reklama np. na kartonie , etykiecie

dzieki ze mnie oswieciles, naprawde stary, zajebiscie!!
        --
        bulszyt

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka