kum-nye 05.01.09, 12:53 Ktoś oglądał koncert z Krakowa? Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatak Re: Piosenki Lecha Janerki- tvp2 4.01.2009 05.01.09, 16:23 jak dla mnie jakies bez energii to było balet, chórki, puzony... podobal mi sie homo twist, pogodno i waglewski reszta przekombinowala punka zabraklo :-) Janerke bardzo szanuje, jak sie odezwal to od razu lepiej sie zrobiło... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: widzowie TVP mogą się dowiedzieć, że 05.01.09, 19:32 ...polska muzyka rozrywkowa nie kończy się na Feelu i Dodzie. No, no. Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: widzowie TVP mogą się dowiedzieć, że 05.01.09, 21:59 piotr7777 napisał: > ...polska muzyka rozrywkowa nie kończy się na Feelu i Dodzie. No właśnie, nie zapominajmy, że istnieją jeszcze Ich Troje, Stachursky i Rubik. Odpowiedz Link Zgłoś
zsom Re: Piosenki Lecha Janerki- tvp2 4.01.2009 05.01.09, 21:54 Całkiem miSię podobało. Niektóre wykonania zaskoczyły in plus: Panie Groniec i Przemyk. Najlepsze było jak dla mnie Pogodno. Najsłabsze Homo Twist. No i niestety Waglewski. Jestem wielkim fanem jego twórczości (zwłaszcza tej z Voo Voo) ale nie lubię jak on wykonuje "Konstytucje". Nie podchodzi mi ta jego wersja. Może w końcu ktoś mu powie, że nie za bardzo mu to wychodzi...? Kto się podejmie tego zadania...? Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Piosenki Lecha Janerki- tvp2 4.01.2009 06.01.09, 07:36 Żal zawsze ściskał, ze telewizja zapomina o takim artyście jak Janerka... tak więc wielka była moja radość, że chociaż ten koncert dane nam było zobaczyć. Co to Waglewskiego, to mimo dużego szacunku - zgadzam się niestety:) Ale ja mu tego nie powiem na pewno... Odpowiedz Link Zgłoś
colleena Re: Piosenki Lecha Janerki- tvp2 4.01.2009 07.01.09, 19:04 Miło było zobaczyć Janerkę w tv :) Co do Waglewskiego, to się zgadzam z przedmówcami :) Odpowiedz Link Zgłoś