Gość: max IP: *.chello.pl 10.11.03, 16:16 czemu taka dobra prezenterka marnuje się w nędznej tv polonia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bodo Re: agata konarska IP: *.rtk.net.pl 10.11.03, 16:46 też chciałbym znać odpowiedź na to pytanie - zwłaszcza jak skazany jestem na percepowanie manierycznego wdzięczenia się Mołkowej w jedynce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Re: agata konarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 17:25 Konarska już wiele lat terminuje w Polonii i powoli robi się za stara żeby wzlecieć w prawdziwie gwiazdorskie rejony. Trochę chyba sama skazała się na tę bocznicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kundek Re: agata konarska IP: *.acn.waw.pl 10.11.03, 17:34 bo jest naszym towarem exportowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: agata konarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 18:03 Jest dobra i wcale niestara, chyba że dla niektórych trzydziestka to wiek przedemerytalny. Mam jednak "nieodparte" wrażenie, że przestała się rozwijać. A Mołek jest skromna, naturalna i ciągle z nadziejami na cos jeszcze, nie wiem czy jest się czegoś czepnąć. Po prostu każda w swoim rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: agata konarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 20:06 > Mołek jest skromna, naturalna i ciągle z nadziejami na cos jeszcze, nie wiem > czy jest się czegoś czepnąć Heh ja bym sie chetnie poczepiala, bo z calym szacunkiem dla odmiennosci gustow, to wszytsko co napisalas akurat o Molek powiedziec nie mozna ;) Ale sie czepiac nie bede, bo nie mam nastroju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: agata konarska IP: 81.15.254.* 10.11.03, 19:53 ...może bo jest głupia? Do jednego generała zwracała się Panie Funkcjonariuszu... Odpowiedz Link Zgłoś
spatologizowana_sempiterna Re: agata konarska 10.11.03, 20:05 Może dlatego, ze jest za dobra na marnowanie się w nędznej telewizji TVN, czy Polsat albo w coraz bardziej mydlanej papce dla plebsu TVB1,2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a moze jest zimna? Re: agata konarska IP: *.gpw.com.pl 20.11.03, 20:59 moze nie pasuje do obecnej konwencji TVP ? moze jak bedzi Dubaniowski to sie zmieni ? Generalnie prawie nie ma wad. Odpowiedz Link Zgłoś