Gość: gdus IP: *.stansat.pl 12.11.03, 22:17 Ogladaliscie? Jak Wam sie podobalo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: YANE Re: Inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 16:38 przyczepie sie do Twojej sygnaturki - nie "tyranie" a tyrani :) Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: Inferno 13.11.03, 16:47 No straszne faktycznie. Ty, już naprawdę nie masz się czego czepiać? Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Inferno 13.11.03, 16:49 westpoint napisała: > No straszne faktycznie. > Ty, już naprawdę nie masz się czego czepiać? Straszne, nie straszne, ale Yane wyświadczyła Ci dyskretną przysługę. Za taką się dziękuje, a nie obraża ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 16:52 a czy ja napisalam, ze to jest straszne badz cos w tym stylu? Po prostu chcialam Ci zwrocic na to uwage z ludzkiej zyczliwosci. Jesli Cie urazilam to sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: Inferno 13.11.03, 17:00 Nie uraziłaś. To ja przepraszam. Mam dziś strasznie zły dzień i nie mam siły być miła. Zauważyłam to dzisiaj rano i odrazu poprawiłam. Sygnaturkę mam od wczoraj i jedna litera więcej jedna mniej... chyba nic się nie stało prawda? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 17:03 Nie ma sprawy ;) Zycze szybkiej poprawy humoru :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: Inferno 13.11.03, 17:09 Właśnie próbuję sobie go poprawić czytając różne śmieszne (choć czasem tragiczne) wątki na różnych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tegosław Re: Inferno IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 12.11.03, 22:48 W porządku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Inferno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.03, 18:09 co to - Inferno ? i gdzie to grają ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Inferno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 18:29 Inferno=pieklo ;)) Powaznie to film M.Pieprzycy zrealizowanyw ramach projektu Pokolenie 2000. Graja to w tv dosyc czesto, sa powtorki, wiec zawsze mozna na to trafic na jednym z 4 kanalow publicznej. Film mial byc mocny, a moim zdaniem splycil problem mimo tego, ze chcial wlasnie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdus Re: Inferno IP: *.stansat.pl 13.11.03, 21:13 Moim zdaniem tez splycil, chociaz mocny chyba jednak byl - po filmie przytulilam swoje kocisko i razem ustalilismy, ze za taki swiat to my dziekujemy. Potem obejrzelismy Krecika na video :))) Odpowiedz Link Zgłoś