Dodaj do ulubionych

Manipulacja w barze ,nie?

15.11.03, 21:42
Z ta Weronika .Nie ma szans przy Damianie ,nie ?Specjalnie tak zrobili aby
siedziala ktoras z nowych zeby Damian nie przegral .A ta jego tajemnica ?Czy
jest podstawionym psychologiem jak podejrzewaja dziewczyny ?Wsadzili go tam
aby mial na wszystko oko ?Dlatego nie chca aby odpadl ?Czy chodzi o jego
wiek ,ktory nie ma nic wspolnego z prawda ?Przeciez wiemy ,ze nie ma 37 tylko
57 lat .
Ale ja raczej obstawiam ,ze jego tajemnica to homoseksualizm .
Obserwuj wątek
    • Gość: kubu Re: Manipulacja w barze ,nie? IP: *.chello.pl 15.11.03, 23:14
      nie no
      calosc byla zenujaca
      szkoda, ze Maciek wybral najladniejsza dziewczyne z calej trojki :///

my mielismy nadzieje, ze dziewczyna wybrana przez Macka wskaze osobe na drugie
      gorace krzeslo
      wtedy byloby ciekawiej

interesujaca byla tez ta cala nagonka na Aldka, powtorka z tego co niedawno
      robiono Magdzie
      ciekawe, czy jak Aldek bedzie rownie twardy i sie utrzyma :)
      koles nie jest moze wielkim umyslem, ale podoba mi sie to, ze mowi wprost, ze
      jest tam tylko dla zabawy i nie traktuje udzialu w Barze jako wstepu do
      wielkiej kariery
      • Gość: max do kubu IP: *.chello.pl 15.11.03, 23:32
        szkoda, ze Maciek wybral najladniejsza dziewczyne z calej trojki.
        - Pogieło cię, murzynka z tej trójki była najbrzydsza.

• Gość: kubu Re: do kubu IP: *.chello.pl 15.11.03, 23:41
          hehe
          a podobno de gustibus non autobus est :)

Weronika (Veronica?) byla bardzo ladna i to tak niebanalnie ladna
          • Gość: bb Manipulacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 00:24
            Ten Bar to już jest przegięcie nie do wytrzymania. Producenci mają chyba
            widzów za idiotów, którzy nie widzą tej manipulacji. Natarczywe promowanie
            Damiana jest widoczne jak na dłoni, ale powód tego jest dla mnie zagadką. Mi
            osobiście Zen się "przejadł" ze swoimi filozoficznymi nawijkami, a jego
            zachowania wobec dziewczyn (podglądanie nagiej Fryty pod prysznicem,
            obściskiwania itp)są obrzydliwe. W netowych rankingach widać było, że Damian
            jest tym razem przeznaczony do wypadnięcia, więc sprytnie wymyślno, by
            posadzić obok niego jedną z nowych uczestniczek. A ten warunek, że jak
            Weronika zostanie, to pozostałe dwie odpadną, dodawał Damianowi dodatkowych
            zwolenników w osobach wielbicieli tamtych dziewczyn. To, co pokazano dziś w
            Barze, było tak tendencyjne, że tylko idiota uwierzyłby, że ma jakikolwiek
            wpływ na to, kto wygra. Współczuję tym wszystkim, którzy wysyłają smsy!
            • Gość: gerda Re: Manipulacja IP: *.acn.waw.pl 16.11.03, 01:32
              na jakiej zasadzie "nowe" dostawaly minusy??
    • Gość: imax Re: Manipulacja w barze ,nie? IP: *.ok.wroc.pl 16.11.03, 01:35
      > Ale ja raczej obstawiam ,ze jego tajemnica to homoseksualizm .

jak ktos nie ma kobiety i ma oryginalne poglady to od razu homoseksualista?
      Boze, pozwol ludziom wyjsc z mrokow sredniowiecza....
      • Gość: Ania Re: Manipulacja w barze ,nie? IP: *.acn.waw.pl 16.11.03, 11:37
        Sadzę, że tajemnica Damiana została już dawno odkryta na wrocławskim forum GW.
        Jest to porucznik Zenon Zegarski z Pomarańczowej Alternatywy, barwnie opisany
        przez Majora w Żywotach sławnych mężów pomarańczowych
        • zalogowana Re: Manipulacja w barze ,nie? 16.11.03, 12:33
          I tu się mylisz...ja pierwsza o tym napisałam TUTAJ, a dopiero potem ktoś po
          przeczytaniu TUTAJ napisał tam...ale ja nie sądzę,żeby to była jakaś szczególna
          tajemnica.
          • Gość: Ania Re: Manipulacja w barze ,nie? IP: *.acn.waw.pl 16.11.03, 12:55
            Nie ważne czy ta informacja pojawiła sie TU czy TAM, sądzę jednk, że mało osób
            o tym wie. Poza tym nie słyszałam nigdy aby w Barze Damian o tym mówił- były
            historie amerykańskie, azjatyckie,itp. Nie słyszałam, aby mówił co robił przed
            wyjazdem z Polski, o rodzinie....Dla mnie nie ma to żadnego znaczenia, ten
            człowiek jest dla mnie i tak wzorcowym przykładem przerostu formy nad treścią
            bez względu na jego tajemnice.
            • Gość: bb Re: Manipulacja w barze ,nie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 13:26
              Gość portalu: Ania napisał(a):
              > Dla mnie nie ma to żadnego znaczenia, ten
              > człowiek jest dla mnie i tak wzorcowym przykładem przerostu formy nad
              treścią
              > bez względu na jego tajemnice.
              Doskonale to ujęłaś, Aniu. Zgadzam się z Tobą. Dla mnie tajemnicą jest to,
              dlaczego Polsatowi tak bardzo zależy na zatrzymaniu Damiana w programie.
              Pozdrawiam.
      • kiwas Re: Manipulacja w barze ,nie? 16.11.03, 13:54
        Gość portalu: imax napisał(a):

> jak ktos nie ma kobiety i ma oryginalne poglady to od razu homoseksualista?
        > Boze, pozwol ludziom wyjsc z mrokow sredniowiecza....

nie obrazaj mnie ,ja nie pisalem tego by jakos pognebic Damiana .Lubie
        gejoow ,ale tylko tych ,ktoorzy otwarcie sie do tego przyznaja a nie udaja
        asceze ,celibat i platoniczne uwielbianie kobiet .Gej bez odwagi ,zaklamany i
        niumiejacy sie przyznac to goowno a nie gej .Wciaz mysle ,ze Damian ma cechy
        homo- ,a ja mam oko .
    • Gość: kaela Re: Manipulacja w barze ,nie? IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.03, 13:50
      a mnie zastanawia, czy polsat ustalał limit wieku dla kandydatów do baru? do
      każdej edycji?
      bo w poprzednich edycjach barowicze byli młodzi, a tu mamy Leszka i już na
      pewno niemłodego Damiana, którego lansują i chcą na siłę zatrzymać
      • kiwas Re: Manipulacja w barze ,nie? 16.11.03, 13:59
        Gość portalu: kaela napisał(a):

> a mnie zastanawia, czy polsat ustalał limit wieku dla kandydatów do baru? do
        > każdej edycji?

nie bylo limitu .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka