maureen2 11.04.09, 22:36 niezła jest w śpiewie i nie tylko nawet Edyta coś zaśpiewała z sensem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brum.pl1 Re: B.Dykiel dała czadu 11.04.09, 22:49 Edyta zaśpiewała przepięknie. To czysta wirtuozeria śpiewu. Klasa sama w sobie. Widownia zgotowała jej owację na stojąco. To cieszy, oznacza bowiem, że nie jesteśmy głuchym narodem i potrafimy dostrzec prawdziwe piękno. Dykiel jak Dykiel. Mistrzyni zmywania garów i domowych wypieków. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Edyta Górniak 12.04.09, 01:24 Występ Edyty www.youtube.com/watch?v=fk_CW9W47-k Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: B.Dykiel dała czadu 12.04.09, 11:08 brum.pl1 napisał: > Edyta zaśpiewała przepięknie. To czysta wirtuozeria śpiewu. Klasa sama w sobie. Raz na ruski rok uda jej się coś zaśpiewać. > Widownia zgotowała jej owację na stojąco I pewnie jeszcze wszyscy płakali. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: B.Dykiel dała czadu 12.04.09, 13:46 w takim programie publicznosc robi to, co jej kaze zrobic animator publiki. Nie doszukiwalbym sie w tym spontanicznych reakcji. :) niemniej dobry wystep. Szkoda, ze jej wlasny repertuar to glownie sieczka :/ (a teraz shatmach mnie zabije) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: B.Dykiel dała czadu 12.04.09, 13:53 kubissimo napisał: > Szkoda, ze jej wlasny repertuar to glownie > sieczka :/ (a teraz shatmach mnie zabije) ;) Ze względu na święta przemilczę. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: B.Dykiel dała czadu 13.04.09, 09:57 kubissimo napisał: >Szkoda, ze jej wlasny repertuar to glownie > sieczka :/ (a teraz shatmach mnie zabije) ;) To ona ma jakiś repertuar? Bo oprócz "To nie ja byłam Ewą", "Dumki na 2 serca" i "Mazurka Dąbrowskiego" niczego nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: B.Dykiel dała czadu 13.04.09, 10:11 sojuz1 napisał: > kubissimo napisał: > > To ona ma jakiś repertuar? Bo oprócz "To nie ja byłam Ewą", "Dumki > na 2 serca" i "Mazurka Dąbrowskiego" niczego nie kojarzę. Dobre i to. Sa gwiazdki które mają jedną piosenkę. W tym roku doszła piosenka "To nie tak jak myślisz". Grały ją wszystkie najwieksze rozgłośnie, stacje tv i w wiekszości była na listach przebojów na miejscu 1. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: B.Dykiel dała czadu 13.04.09, 11:22 woooow, graly ja najwieksze rozglosnie! super. to tak jak wszystkie hity Rubika, czy Blue Cafe z nowa wokalistka. Ale czy to znaczy, ze to fajny kawalek? hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: B.Dykiel dała czadu 13.04.09, 11:34 Skup się na moim ostatnim zdaniu. Jesli podobało sie ludziom to znaczy, że tak. Oczywiście nie wszystkim musi się podobac no, ale jednak przebój po latach ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: B.Dykiel dała czadu 13.04.09, 19:57 rozumiem, ze vox populi vox dei, ale w ten sposob mozemy uznac, ze najlepszymi artystami polskiej sceny byly zespoly disco polo. W koncu to ich wydawnictwa szly w nakladach, o jakich sie innym muzykom nie snilo. ja wiem, ze zaryzykujesz kazda argumentacje dla obrony Edyty, ale faktem jest, ze od lat rozmienia swoj talent na drobne. bardzo drobne. Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Starcza pamięć.... 13.04.09, 12:09 sojuz1 napisał: > To ona ma jakiś repertuar? Bo oprócz "To nie ja byłam Ewą", "Dumki > na 2 serca" i "Mazurka Dąbrowskiego" niczego nie kojarzę. Niektórzy za nic w świecie nie są w stanie zapomnieć hymnu w wykonaniu Edyty Górniak. Jak pijany płotu będą po niego sięgać jako koronnego argumentu przeciwko jej talentowi... Jak ten starzec z dowcipu: Stare małżeństwo. On ma 84 lata, ona 81. Jedzą zupę na obiad. W pewnym momencie stary wali łyżką kobietę w twarz. - Coś ty stary oczadział? Za co mnie bijesz? - Bo jak sobie przypomnę, że gdym się z tobą żenił, nie miałaś już cnoty, to mnie jasna cholera bierze! Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: Starcza pamięć.... 13.04.09, 12:26 brum.pl1 napisał: > Niektórzy za nic w świecie nie są w stanie zapomnieć hymnu w wykonaniu Edyty > Górniak. No chyba dobrze, że pamiętamy o jej piosenkach. Jak pijany płotu będą po niego sięgać jako koronnego argumentu > przeciwko jej talentowi... Przecież ten cover to właśnie jej największe osiągnięcie artystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Starcza pamięć.... 13.04.09, 12:37 Mały wróbelku, nie atakuj orła. Nie dasz rady. Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: Starcza pamięć.... 14.04.09, 08:50 brum.pl1 napisał: > Mały wróbelku, nie atakuj orła. Nie dasz rady. A orły to ptaki śpiewające? Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Starcza pamięć.... 14.04.09, 13:08 sojuz1 napisał: > > Mały wróbelku, nie atakuj orła. Nie dasz rady. > A orły to ptaki śpiewające? Ostatnio taki jeden orzeł, piewca Korei Płn., niejaki sojuz1 śpiewał, że zna się na sztuce. Odpowiedz Link Zgłoś
sojuz1 Re: Starcza pamięć.... 14.04.09, 22:13 brum.pl1 napisał: > piewca Korei Płn., niejaki sojuz1 Korei Pn.???????????????? Niby kiedy????? Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: B.Dykiel dała czadu 14.04.09, 10:32 "To ona ma jakiś repertuar? Bo oprócz "To nie ja byłam Ewą", "Dumki na 2 serca" i "Mazurka Dąbrowskiego" niczego nie kojarzę. " Nigdy nie słyszałaś takich piosenek jak "Dotyk" czy "Jestem kobietą"? Nie wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: B.Dykiel dała czadu 14.04.09, 10:57 jezdym kuwetą-niezła śpiewka. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: B.Dykiel dała czadu 14.04.09, 14:27 Albo z trochę nowszych 'Nie proszę o więcej' Odpowiedz Link Zgłoś
kaktuch Edyta 15.04.09, 23:43 No wiecie, nie znacie Litanii z Metra? albo takich przebojow jak Dotyk, Jestem kobieta, Kolorowy wiatr z pocahontas. Wstyd. A dziwny jest ten swiat bardzo dobrze zaspiewala :) podobalo mi sie :D Odpowiedz Link Zgłoś