seseczka 12.05.09, 09:56 czy jest jeszzce ktoś kogo bawi Doda? Kupicha - żenada nie ma nic do powiedzenia Majewski też się skończył w tym rogramie. nuda nuda nuda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezia80 Re: SMS Doda i Kupicha 12.05.09, 10:02 wczorajszy program to naprawde żenada. Sfochowana Doda i ten jej żart, ze sie nie lubi opierać czołem o męski brzuch.... i zero reakcji publiczności :)A Kupicha, mam wrażenie, ze po prostu bał się cokolwiek przy Dodzie powiedzieć. Na szczęście " posłanko Chojarsko" troche podciagnęła ten program:) Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: SMS Doda i Kupicha 12.05.09, 10:02 Doda to dno i pięc metrów wodorostów..i jeszcze ten jej dziwny nawyk krzywienia ust i wywalania języka..najlepsza to była Hojarska w RwT ;] Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: SMS Doda i Kupicha 12.05.09, 10:30 Niestety zgadzam się ;( Po Dodzie się nieczego rewelacyjnego nie spodziewałam, dziewucha się przejadła już chyba wszystkim. Kupicha nawet nie próbował jej przekrzyczeć, czy chociaż coś powiedzieć, nie miał z nią szans, ona go zakryła sobą, że tak to ujmę. Ale jest żenująca, to fakt. Kiedyś to chociaż lubiłam patrzeć na nią, coś mi się w niej podobało, słuchać nie mogłam nigdy. Ale teraz to już nawet patrzenie na nią nie sprawia mi przyjemności. Program słabiutki. Zazwyczaj goście jak podnosili poziom, ale wczoraj nie było szans. Nie ma zwyczajnie kogo zapraszać... Odpowiedz Link Zgłoś
patronka.slonka Re: SMS Doda i Kupicha 12.05.09, 10:46 Wg mnie program nie był najwyższych lotów, ale też nie był aż tak beznadziejny. Doda nie pokazała nic, byłam nastawiona na....śmiech, na to że będzie wypowiadała swoje "mądrości życiowe", bo czasami przyznaję, uda jej się mnie rozśmieszyć. Tutaj Doda nie pokazała nawet tego, być może zażenowana wyznaniem Borysa Szyca, nie miała nastroju do żartów i "brylowania". A Kupicha to wg mnie taki swojski gość, ojciec 2 malutkich dzieci, mąż, nie jest chodzącą bombą energii i pomysłów na show, tylko jest sympatycznym gościem. I uważam, że Doda (w tym programie lekko zblazowana) go nie przyćmiła sobą, wręcz przeciwnie, miał coś do powiedzenia, tyle tylko że konwencja programu SMS zakłada, że goście mają mówić mało a treściwie, bo więcej czasu tam zabierają konkursy, wstawki, gagi, niż sam wywiad z gośćmi. No i od razu dodam, nie mam 15 lat, nie ubieram się na różowo i nie jestem grouppies Kupichy. Odpowiedz Link Zgłoś
tinki1 Re: SMS Doda i Kupicha 12.05.09, 10:55 witam, progam niestety juz sie przejadl.Majewski dawniej mnie smieszyl teraz nie.Doda-brak smiechu, jakies naburmuszenie itp.powodowalo ze byla dziwna...jak nie ona.Dawniej nie wnerwiala mnie az tak.Te usta wydymane i jakies takie znudzenie... Kupicha-zwykly,normalny czlowiek,ktory ma dwoch synkow i jest z nich dumny,spiewa, ma zespol i to jest jego praca.To ze nie mial nic do powiedzenia (no bo co, szczycenie sie ze sie chcialo poderwac Szyca np. to ma byc atrakcja!) Majewski myslal,ze wywola zacytowaniem programu Kuby W.jakas sensacje u Dody a tu nic...nie dala sie sprowokowac, ale widac ze byla zdezorientowana i w szoku.Wogole odnioslam wrazenie jakby sie jej Majewski bal,ze mu z czyms wystrzeli (doda). Kupicha swietnie zaspiewal piosenke a zart z teledysku Dody tez byl dobry. Ale to tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: SMS Doda i Kupicha 12.05.09, 11:14 to nie była DODA.. Jak nie ona...wykrzywiona i tak jakby wpieprzona ze musi tam być.. Odpowiedz Link Zgłoś
ssachell Re: SMS Doda i Kupicha 12.05.09, 14:00 mnie rozwaliła Doda obierająca ziemniaki...kurczę, takie nieszczęście ją spotkało, bidulkę, obrać trzy ziemniaki :( Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: SMS Doda i Kupicha 13.05.09, 09:44 widziałem,program świetny jsk zwykle,idole malowani spowszednieli, ale to normalne,a Kupicha,co to jest,to nie wiem, Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: SMS Doda i Kupicha 13.05.09, 10:12 seseczka napisała: > Kupicha - żenada nie ma nic do powiedzenia Od pewnego czasu portale typu śmieć, jak pudelek, plotek czy inny lansik atakują Kupichę bez pardonu. Zarzucają mu wszystko. Niedługo będą mieć pretensje o to, że żyje. A wg mnie chłopak jest całkiem do rzeczy. Robi to co robi, fajnie śpiewa, jest skromny, nie sprzedaje swojej prywatności, nie robi skandali, nie wylewa brudów ani pomyj na nikogo, nie zachowuje się jak małpa w klatce. Ma swoje własne życie, jest ojcem dwójki szkrabów i odnosi sukcesy. Nie pretenduje do roli dziennikarza, nie jest wyszczekany. Nie musi. Jest sobą. I oby było takich więcej. Mnie się bardzo podoba jego postawa życiowa. I mam do niego ogromny szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś