Dodaj do ulubionych

StarAcademy: Michal

IP: *.rtk.net.pl 07.12.03, 14:18
kto widział? Michał przeszedł di finału (54 do 46), za tydzień drugi półfinał
między dziewczynami, a potem finał.
czy z tych, którzy oglądają (na TF1) ktoś mółby podzielić się wrażeniami?
moim zdaniem koncepcja StarAcademy jest dużo ciekawsza niż idola!
Obserwuj wątek
    • Gość: zdrajczyni Re: StarAcademy: Michal IP: 81.219.* / 81.219.160.* 07.12.03, 14:27
      Założyłam wątek: Zdradziłam bar dla...
      Podzielam Twoją opinię, że Akademia Gwiazd
      przewyższa naszego Idola.
      Pozdrawiam
    • andrzej26 W której "Szansie" występował Michał? 07.12.03, 14:33
      We wczorajszej Wyborczej napisali, że Michał Kwiatkowski, 20-latek z Gorzowa
      Wlkp. znany jest w Polsce z "Szansy na sukces", w której rok temu był drugi.
      Szkoda, że nie napisali czyją piosenkę śpiewał - łatwiej by go można było
      przypomnieć.
      • Gość: zdrajczyni Re: W której "Szansie" występował Michał? IP: 81.219.* / 81.219.160.* 07.12.03, 14:59
        Ja pamiętam Go z finału "Szansy na sukces",
        gdzie śpiewał piosenkę Kasy - "Ja jestem macho"
        (niech kobiety mi wybaczą). Brawurowo!
        • Gość: batuszka Re: W której "Szansie" występował Michał? IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 19.12.03, 21:06
          > Ja pamiętam Go z finału "Szansy na sukces",
          > gdzie śpiewał piosenkę Kasy - "Ja jestem macho"

ja pamietam jednego goscia z szansy spiewajacego Kase, jesli to właśnie ten
          Michał, to mam nadzieje, ze teraz ma lepsze wystepy. Nie chce tu urazić jego
          fanów, ale wtedy był tragiczny - niech kobiety mu wybaczą:)
      • Gość: zdrajczyni Re: W której "Szansie" występował Michał? IP: 81.219.* / 81.219.160.* 07.12.03, 15:03
        Ja pamiętam Go z finału.
        Śpiewał tam piosenkę Kasy -"Ja jestem macho".
        Brawurowo!
        • andrzej26 Re: W której "Szansie" występował Michał? 07.12.03, 16:26
          Gość portalu: zdrajczyni napisał(a):

> Ja pamiętam Go z finału.
          > Śpiewał tam piosenkę Kasy -"Ja jestem macho".
          > Brawurowo!

Dziękuję!

Mogłem oglądać, ale nie pamiętam.
          Może kiedyś powtórzą na Polonii.
          • Gość: Tawi Re: W której "Szansie" występował Michał? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.03, 16:50
            Pamiętam! Był naprawdę dobry! (o ile dobrze kojarzę ;DD)
    • Gość: michele Re: StarAcademy: Michal IP: *.icpnet.pl 07.12.03, 16:28
      Na jakiej platformie ogladacie TF1? W kablowce tego nie mam...Ogladalam 2
      poprzednie edycje, popieram, ze to duzo ciekawsze niz Idol.
    • Gość: star Re: StarAcademy: Michal IP: *.stoginet.csc.pl / 217.153.13.* 07.12.03, 17:18
      www.staracademy.fr
      gość z białą gwiazdką
      sa np. filmy
    • Gość: malgorzatabdx Re: StarAcademy: Michal IP: *.proxy.aol.com 07.12.03, 18:51
      ach co to byl za wieczor!!!!!!!!!!! pelen emocji i lez z dwoch stron ekranu.
      michal byl boski i jak zwykle z duza klasa i spiewal i prezentowal sie,
      w przeciwienstwie do jego rywala, mlodego baska, ktory wygladal jakby zywcem
      wyszedl z ciucholandu. i moze dlatego glowna gwiazda wieczoru, wielki Charles
      Aznavour nie podal mu reki na przywitanie a michalowi uscisnal reke z wielka
      czuloscia i jakby z wielkim uznaniem i jakos tak troche rowniez po ojcowsku.
      michal nie byl faworytem, mimo ze prawie cala francja oszalala na jego punkcie,
      przez caly wieczor mlody bask czul sie bardzo pewnie
      i trzymal bardzo triumfujacy usmieszek na twarzy, byl nawet lekko lekcewazacy
      dla michala, tak jakby czul sie juz zwyciezca.
      cala prasa rozpisywala sie na ten temat dlaczego produkcja stawia na mlodego
      baska bez talentu szczegolnego. michalowi zarzucano jego preferencje seksualne,
      bardzo czesto to wychodzilo na wierzch, tak jakby to bylo wazne i kogos to
      obchodzilo, polski akcent i sposob tanczenia, nazwano go nawet polskim kowbojem.
      wszystko inne bylo wazniejsze nizli jego niebywaly talent.jednak jak widac w
      niczym to nie przeszkodzilo, francja oszalala na jego punkcie i wybrala
      zdecydowanie lepszego. mlody bask czul sie pewnie bo wiedzial ze ma soba prawie
      wszystkie malolaty i siksy, ktore zamiast kupuwac cukierki i lizaki wysylaja
      smsy na niego i dlatego produkcja stawiala na niego jako na bardziej
      popularnego, a co za tym idzie duza sprzedaz plyt.michalowi produkcja wybrala
      do finalu piosenke lionela ritchi, bardzo trudna do zaspiewania zreszta, a
      mlody bask mial bardzo prosta i latwa i co szczegolne, dobrana szczegolnie do
      jego stylu.
      michalowi bardzo pomogla babcia, ktora wszyscy b polubili i jest b popularna,
      kazdy chcialby miec taka babcie super, jego przyjaciolka w zamku, elodie, ktora
      otwarcie powiedziala, ze chcialaby aby to michal zwyciezyl i szczegolnie
      profesor od spiewu w zamku, ktory nie szczedzil mu komlplementow i powiedzial,
      ze tak utalentowanego ucznia jeszcze nie mial. i to wszystko na zywo w trakcie
      programu. jak go zwal tak go zwal, swoja finalowa piosenke michal WYKONAL po
      mistrzowsku i pokazal kto ma klase, wszyscy plakali wlacznie z gronem
      profesorow, pierwsi zerwali sie do owacji jego nauczyciele od spiewu i pani
      dyrektor, ktora nie mogla powstrzymac wzruszenia i lez. a cala sala na stojaco
      bila mu brawo przez dobra chwile!!!!!!!!!!!
      ja tez oczywiscie nie moglam powstrzymac sie od placzu i wzruszenia, bo michal
      ma jeszcze talent w przekazywaniu emocji jak spiewa!!!!!!!!!!
      i nadszedl moment decydujacy, michal, elodie i sofia rozplakali sie i zaczeli
      tulic sie do siebie na scenie a maly konus bask byl tak triumfujacy jakby juz
      mial w kieszeni milion euros a jak walnal z wysoka to az bylo slychac, mial
      taka mine jakby............. i jakby nic z tego nie rozumial co sie stalo, bo
      przeciez byl faworytem. dobrze mu tak i tak go nie lubilam.
      michal bardzo wzruszony i ze lzami nie mogl z siebie zbyt wiele wydusic,
      podziekowal jednak wszystkim aniolom ktorzy nad nim czuwaja i ktorzy na niego
      glosowali. to byl naprawde bardzo emocjonujacy wieczor i niech zyje michal!!!!
      teraz droga do finalu, bez wzgledu na wynik michal i tak juz jest wygrany bo sam
      pascal obispo, wielka gwiazga i wielki kompozytor swietnych i zawsze na topie
      piosenek,powiedzial 2 tygodnie temu kiedy razem spiewali, ze to nie dlatego ze
      ma zone polke, ale skomponuje piosenki dla michala. i tok
      a dla tych, ktorzy mi odpisywali na tym forum o michale, ze jest pedal i nikt
      go nie lubi i ze zaraz wyleci proponuje zeby zjedli swoje g....... homofobiczne
      i niech sie teraz za siebie wstydza.
      pozdrowienia

• Gość: bodo Re: StarAcademy: Michal IP: *.rtk.net.pl 09.12.03, 11:16
        dzięki za to sprawozdanie, bo oglądam ten program z emocjami NIE ROZUMIEJĄC ANI
        SŁOWA (jestem anglo-, nie francuskojęzyczny).
        te preferencje Michała to dla mnie nowość, bo oglądając program odnposi się
        wrażenie, że Michał i Elodie mają się ku sobie.
        czy Sophie jest greczynką?

rozkosz słuchac piosenek francuskich. to jest język tak
        niesamowicie "klimatyczny", że momentami ciary po plecach przechodzą, jak się
        niektóre piosenki słyszy!

każdego zachęcam: obracajcie swoje anteny w sobotni wieczór na Telecoma (8W) -
        niestety tylko analogowy przekaz! (nawet nie sądziłem, że swojego starego
        analoga jeszcze z takim pożytkiem wykorzystam!)

p.s. jesli możesz, napisz coś więcej o dziewczynach! (SiE).
        pozdr.
    • annia30 Re: StarAcademy: Michal 09.12.03, 16:35
      Witam,
      Ja również namiętnie oglądam Star Academy na TF1 :-)No i oczywiście dopinguję
      Michała! Myślę, ze ma duże szanse wygrać, z racji swojego talentu oczywiście,
      ale także dlatego, że poprzednie 2 edycje Star Academy wygrały
      dziewczyny :pierwszą Jennifer drugą Nolween. Obie odniosły duży sukces na
      rynku muzycznym we Francji. No i podobno firma fonograficzna, która ma wydac
      płytę tegorocznego zwycięzcy chciałaby, zeby w końcu wygrał jakiś facet (ale
      to tylko plotki, spekulacje kolorowych pisemek). Co do dziewczym w tej edycji,
      Elodie i Sofii, to są one bardzo różne. Elodie jest dość nieśmiała, bardzo
      wrażliwa, przez co jej wykonania piosenek są bardzo wzruszające i poruszające.
      Ale brakuje jej wiary w siebie, co krytykują jej nauczyciele w Akademii.
      Reczywiscie, ogladając ostatnie odcinki Star Ac można odnieść wrażenie, że
      Elodie i Michał mają się ku sobie, ale oni twierdza, ze to tylko wielka
      przyjaźń. Elodie zresztą znalazła już podczas trwania programu swoja wielka
      miłość - jednego z uczestników - Edouard. Podobno sa w sobie bardzo zakochani,
      Elodie dzwoni do niego często (Edouard wyszedł z programu parę tygodni
      wcześniej).
      Sofia natomiast to całe przeciwieństwo Elodie: jest bardzo pewna siebie, w
      każdym razie takie sprawia wrażenie, fakt, ze jeśli chodzi o technikę
      śpiewania to jest lepsza od Elodie, ale brakuje jej tej głębi i wrazliwości w
      śpiewaniu, co Elodie. Elodie jest dla mnie prawdziwsza, bardziej "ludzka".
      Trudno powiedzieć, która z nich przejdzie do finału w sobotę i zmierzy się w
      finale (20 grudnia) z Michałem. Wydaje mi się, ze Elodie ma większe popracie
      wśród francuskiej publiczności, Sofia jest czest krytykowana za jej chłód. W
      kazdym razie obie mają ogromne szanse na finał.
      Witam :-))

Cieszę się, ze ktos oprócz mnie oglada na tym forum francuską Star Academy.
      Jest bardziej profesjonalna od Idola, a poza tym Ci co ją wygrali, a nawet Ci
      co doszli do półfinału robią we Francji prawdziwę karierę i są bardzo
      popularni. Idol nie daje takich możliwości, ktos bowiem słyszał o poprzednich
      zwycięzcach Idola ?? Słuch o nich zaginął.

Pozdrawiam wielbicieli Star Ac :-))
      • Gość: bodo Re: StarAcademy: Michal IP: *.rtk.net.pl 09.12.03, 23:20
        dzięki aniu za rzeczowoa wypowiedź. bo przy całym szacunku i sympatii
        dla "małgorzatybdx" myśle, że wpada ona w przesadną euforię (może to kobiece?);
        ja w każdym razie nie zauważyłem, żeby po ostatniej piosence Michała w
        sobotę "wszyscy plakali wlacznie z gronem profesorow" - mam to na video,
        specjalnie obejrzałem raz jeszcze - było extra - ale bez płaczu!

kto jeszcze coś wie o "star academy" i naszym Michale w tym programie?
        PISZCIE!
        i oglądajcie - program jest boski!
    • annia30 Re: StarAcademy: Michal 10.12.03, 09:04
      Hej bodo :-))

Myślę, ze Star Ac moze podobać się nawet jak nie rozumie się po francusku, bo
      atmosfera podczas sobotnich "primów" jest niepowtarzalna :-). Bodo, w tym
      tygodniu finał dziewczyn jest w piątek o 20.50 zamiast w sobotę (mówili o tym
      wczoraj podczas codziennego programu - sprawozdania z poprzedniego dnia,
      sprawdzilam w programie telewizyjnym i rzeczywiście jest w ten piątek).

Pozdrawiam:-)
      Ania
      • Gość: zdrajczyni Re: StarAcademy: Michal IP: 81.219.160.* 10.12.03, 09:19
        Dzieki annia za info. Przegapilabym tę zmianę.
        Nie podarowałabym sobie tego.
        Dopiero po obejrzeniu odcinków Akademii
        Gwiazd, zdałam sobie sprawę z tego, jaką
        namiastką jest, na jej tle, nasz Idol.

Pozdrawiam
        • Gość: bodo Re: StarAcademy: Michal IP: *.rtk.net.pl 10.12.03, 10:32
          aniu, dzięki za info!
          chyba bym pojechał do Paryża ich zamordować, gdybym nie został uprzedzony o tej
          zmianie.

ludziska, oglądajcie. idol to po prostu kicha w porównaniu ze StarAcademy!
          • Gość: bodo Re: StarAcademy: Michal IP: *.rtk.net.pl 13.12.03, 00:42
            więc dobiegł końca drugi półfinał.
            poziom - zawrotny, jak na nasze standardy. z żalem myślałem, jakim kompletnie
            wyszlifowanym diamentem byłaby Ewelina Flinta, gdyby trafiła do StarAcademy:
            katorżnicza praca przez miesiące: efekty - fantastyczne u młodych
            interpretatorów!

w finale Michal będzie walczył o 1 mln euro z przecudnej urody zielonooką
            Elodie, która dysponuje subtelnym, przepięknie brzmiącym głosem. (słabsza nieco
            w produkcjach estradowych planowanych z dużym rozmachem, za to doskonała w
            kreowaniu klimatów przy piosence lirycznej).

oglądajcie ludzie!
            Michal ma sznse - a poza tym: program jest niezrównany!
            następna sobota, TF1, godz. 20.50
    • annia30 Re: StarAcademy: Michal 13.12.03, 10:47
      No i mamy Elodie w finale! Przeczuwałam, że to ona przejdzie, gdyż była
      bardziej lubiana przez publiczność niż nieco chłodna, ale świetnie śpiewająca
      Sofia. Elodie rewelacyjnie zaśpiewała Stop Sam Brown. Finał zapowiada się
      ciekawie, gdyż wystapi w nim dwóch przyjaciół - oboje są tak bezpretensjonalni
      i skromni, ze myślę, że nawet rywalizacja w finale tego nie zmieni, a ponadto
      to oboje są uwielbiani przez publiczność, więc mają naprawdę równe szanse.
      Do nastepnej soboty więc!

Pozdrawiam:-))
      • Gość: zdrajczyni Re: StarAcademy: Michal IP: 81.219.160.* 13.12.03, 15:12
        Z jaką przyjemnością obejrzałam
        Wielkich Wykonawców - francuskiej
        literackiej piosenki.Kompozycje-
        perełki po prostu. A dla kogoś kto zna
        francuski - uczta duchowa.
        Ciekawe kogo organizatorzy zaproszą
        do konkursu finałowego.
        Namawiam wszystkich do oglądania
        za tydzień.
        To już ostatnia okazja.
        • Gość: bodo Re: StarAcademy: Michal IP: *.rtk.net.pl 13.12.03, 15:58
          hei, wyjasnijcie tłumokowi nie znającemu francuskiego (tj. mnie) - co znaczą
          gwiazdki na zakładkach "star ideale" na oficjalnej stronie "staracademy"?
          Elodie ma w pięciu kategoriach po 5 gwiazdek, a michal w każdej po jednej
          gwiazdce!

o ile dobrze się domyslam - to ma to związek z głosowaniem internautów; czy tak?
          czy zatem różnica w ocenach między elodie a michalem (u internautów) jest taka
          niesamowita (na korzyść elodie)?
          czy chodzi o coś innego?
          • Gość: bodo Re: StarAcademy: Michal IP: *.rtk.net.pl 14.12.03, 18:33
            jeszcze raz ja.
            czy czasem nie mamy już finału z głowy?
            ponoć we Francji - po "kolosalnych sukcesach" naszej dyplomacji w Brukseli w
            ten weekend - narastają znów nastroje dla Polaków niesympatyczne.
            czy nie grozi, że odbije sie to na percepcji Michala w najbliższa sobotę?

hej, wy którzy siedzicie we Francyji - jak to wygląda?
            • Gość: zdrajczyni Re: StarAcademy: Michal IP: 81.219.160.* 19.12.03, 20:12
              Jutro o 20,50 na TF1 - wielki finał.
              Z ogromną przyjemnością zobaczę
              wspaniałe widowisko.
              Wątpię żeby Francuzi dali wygrać
              Michałowi.
              Teraz już jest walka jeden na jednego.
              Patriotyzm lokalny zwycięży.
              A tak bardzo chciałabym się pomylić.
              pozdr.
              • Gość: bodo Re: StarAcademy: Michal IP: *.rtk.net.pl 20.12.03, 18:44
                UWAGA:

to już za godzinę!
                trzymajmy kciuki za Michala!!!!!!!!!!

anteny przestawiamy na telecoma (8West), pr. TF1
    • annia30 Re: StarAcademy: Michal 20.12.03, 20:22
      Ja też trzymam kciuki za Michała ! Z tego co wyczytałan na francuskim forum
      dotyczacym Star Ac, Michał ma spore poparcie wsród Francuzów. Ponadto,
      publicznośc chyba chciałaby, zeby w końcu wygrał jakiś facet, bo do tej pory
      ciagle wygrywaly dziewczyny. Ale oczywiście, Elodie ma tę przewage, ze jest
      Francuzką, no i też świetnie śpiewa. Nawet jeśli Michał nie wygra, to na pewno
      dostanie propozycję nagrania jakiegos albumu, ma tak duzy talent, że tak czy
      inaczej sobie poradzi. W Polsce na pewno nie miałby takich możliwości, jakie
      oferuje start w Star Ac. O naszych zwycięzcach w Idolu mikt juz nie pamięta w
      Polsce, a finaliści Star Academy są we Francji ciągle popularni, nagrywają
      albumy, mają trasy koncertowe, grają w spektaklach muzycznych, itp.
      Zyczę Michałowi wygranej, bo na nią zasłużył, ale trudno przewidzieć jak
      zaglosuje francuska publiczność. Myślę, jednak, że wyniki beda zbliżone, bo
      obydwoje mają swoich zagorzałych fanów. Spory dyplomatyczne chyba nie mają tu
      wpływu, bo publiczność Star Academy to głównie ludzie młodzi, nie śledzący aż
      tak z bliska spraw politycznych.

No więc, jak mawiają Francuzi : Bonne chance et que le meilleur gagne !!!
      • Gość: Agatka Re: StarAcademy: Michal IP: 80.48.185.* 20.12.03, 21:45
        I jak tam??? Dajcie znać, kiedy poznacie wyniki.
        • Gość: lu Re: StarAcademy: Michal IP: *.adsl.proxad.net 21.12.03, 00:00
          Wygrala Elodie. Miala o 1,8 % glosow wiecej niz Michal (na ponad 2 miliony
          oddanych glosow).
        • annia30 Re: StarAcademy: Michal 21.12.03, 00:07
          No i wygrała Elodie (51 % głosów), małą iloscią głosów. W zasadzie to szli łeb
          w łeb, raz prowadził Michał, raz Elodie. Kurcze, a tak chciałam, żeby Michał
          wygrał, aż się poryczałam przy ogłoszeniu wyników-:(. Ale muszę przyznać, że
          Elodie śpiewała dziś rewelacyjnie, a przy jej wykonaniu "L'aigle noir" (czyli
          czarny orzeł) piosenkarki Barbary, aż miałam dreszcze. Zresztą Elodie była
          moja drugą ulubioną osobą po Michale. Ma dziewczyna talent i świetny głos,
          więc również zasługiwała na wygraną. Trochę szkoda, ze to nie Michał, ale
          jestem pewna, ze jeszcze zrobi we Francji karierę, na pewno cos nagra. Poza
          tym przed nimi 80 koncertów po całej Francji (dla 8 najepszych finalistów Star
          Ac).
          Aha, 3 stycznia (chyba to sobota) jest wydanie specjalne (o 20.50) Star
          Academy. Bedą finalisci pierwszej, drugiej i obecnej edycji Star Academy. Fani
          Star Academy, oglądajcie :-))

To tyle na razie relacji na gorąco..
          Idę teraz otrzec moje łzy:-))

Pa
          • Gość: bodo Re: StarAcademy: Michal IP: *.rtk.net.pl 21.12.03, 00:21
            hej, nie ma co płakać!
            Michał przegrał dwoma procentami - Polak we Francji z Francuzką! - przy tym
            prześliczną i potrafiącą stworzyć klimat podczas interpretacji piosenek
            lirycznych (Michał - moim zdaniem - lepiej wypada w piosenkach musicalowych,
            dynamicznych, świetnie się rusza na scenie, jest cały "w piosence");
            Michał zrobił dla nas kawał znakomitej roboty, zresztą, przyznajmy - był
            niezwykle ciepło przyjmowany, rzeczywiście spory polityczne chyba w ogóle nie
            miały wpływu na percepcję jego postaci.
            po prostu Francuzi - oddajmy im to z całym szacunkiem! - uznali talent, nie
            patrząc z której strony świata przybył nad Sekwanę.

ciekaw jestem, czy my byśmy tak potrafili...

generelnie:
            Gratulacje dla Elodie!
            Podziękowania dla Michała!
            Szacunek dla francuskiej publiczności!
    • annia30 Re: StarAcademy: Michal 21.12.03, 20:47
      Z najświeższych wiadomości: właśnie oglądałam dziennik na TF1 i był wywiad z
      Elodie. Oświadczyła ona, że podzieli się swoją nagrodą z Michałem, gdyż mieli
      praktycznie taka samą ilość głosów i ze Michał zasłużył w równym stopniu co
      ona na tę nagrodę. Mówiła, że myślała o tym podczas całego poprzedniego
      tygodnia, ze jak wygra to podzieli się ze swoik przyjacielem Michałem. Myślę,
      że to piękny gest przyjaźni z jej strony:-))Wygrała milion euro, wiec oboje
      beda mieli po 500 000 euro.

Naprawdę, jestem pod wrażeniem, nie każdego byłoby stac na taki gest.
      • Gość: bodo Re: StarAcademy: Michal IP: *.rtk.net.pl 21.12.03, 22:04
        cholera, jeśli to prawda - to słów po prostu brak z podziwu dla charakteru
        Elodie.
        jest świetnie zapowiadającą się młoda piosenkarką, ale to nic w porównaniu z
        tym , że JEST OSOBA Z NIEZWYKŁĄ KLASĄ!!!!!!

Odrobiła wszystko, co spaprał Chirac!
        • cuddly Re: StarAcademy: Michal 26.12.03, 22:22
          oboje sa rewelacyjni! az nie da sie wybrac z racji plci;)
          • Gość: mar Re: StarAcademy: Michal IP: *.teleton.pl 27.12.03, 15:04
            wiecej o michale w watku forum na gorzow wlkp
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=8274948
          • Gość: kasia Re: StarAcademy: Michal IP: 80.51.83.* 28.12.03, 15:04
            widziałam jak wykonuje piosenkę Kasi Kowalskiej "To co mam". Jest bardzo
            wrażliwy, mam nadzieję, że nie zginie.
            • Gość: bodo Re: StarAcademy: Michal IP: *.rtk.net.pl 28.12.03, 19:22
              gdzie to widziałaś? sa jakies nowe nagrania, programy z Michałem?
              czy to prawda że 3.01.04 ma być na TF! koncert z uczestnikami StarAcademy?
              • Gość: kasia Re: StarAcademy: Michal IP: 80.51.83.* 28.12.03, 20:48
                weszłam na to gorzowskie forum i tam znalazłam linki ( np. od francuza o niku:
                oouups ) m. in.:

perso.wanadoo.fr/les-mots-a-l-aguet/michal_12_10_1.asf
                z utworem Kasi Kowalskiej
                współczuję Francuzom, że tak dużo polskiego tekstu w jednym utworze;)
    • Gość: mila Re: StarAcademy: Michal IP: 195.245.213.* 31.12.03, 12:02
      juz po finale
      michal drugi
      chyba normalne francuzi nas nie cierpia i podejrzewam ze wyniki
      byly "Poprawiane"
      wczoraj dwojka powtarzala szanse kulisy z konceru 10 lecia byl michal wygladal
      sietnie i wystepowal tez genialnie
      moze dwojka cos zrobi na jego temat?
      powtorzcie szansa z Kasą!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka