tele_sfor 15.05.09, 16:08 dziennikarstwa polskiego sprzedaje się w tabloidach. Czego się nie zrobi dla tych paru złotych. www.plotek.pl/plotek/1,78649,6608695,Hanna_Lis___wyrzucenie_moglo_byc_prowokacja.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: Upadła gwiazda 15.05.09, 17:18 mnie wzrusza ta czarno-biala okladka :))) niemalze r.i.p. hanno... Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Upadła gwiazda 15.05.09, 22:28 Eeee, jeszcze się podniesie, zobaczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
1kierka Re: Upadła gwiazda 15.05.09, 22:57 barbasia1 napisała: > Eeee, jeszcze się podniesie, zobaczysz! Napewno. Upadła nie znaczy, że przepadła. Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Upadła gwiazda 16.05.09, 13:25 "Upadła", a "po chamsku przewrócona", to różnica zasadnicza. Jeśli Lis nawet była nielubiana, to po tym jak ją wyrzucono za ortodoksyjny stosunek do prawdy z pewnością znacznie zyskała, więcej nawet - wykreowano ją na pierwszą damę dziennikarstwa uczciwego, niezależnego i gotowego do poświęceń. Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Upadła gwiazda 16.05.09, 22:18 Oni mieli bernenczyka, a teraz Hania popisuje sie dogami niemieckimi i rasowym kociakiem?? Dla mnie to zalosne, taki wywiad, ale z drugiej strony dobre zagranie pr. To co, ze ja wywalili z tvp, teraz moze byc przez chwile normalna kobieta, ale jest oczywiscie dziennikarka (w zaden sposob nie po znajomosci) i musi pracowac, zeby nie zwiariowac. A o tej pracy bez protekcji, to juz dno dna. Znaczy matki unikala, zeby tamta sie nie dowiedziala, ze Hanusia cudem posadke dostala ? A moze sie z mamunia kojarzyc nie chciala? smiech na sali, kto w to uwierzy, czytelniczka vivy? Nazwiska mezow sa jej podpora, to tez przyklad, ze kobieta cos ukrywa, nie chce byc kojarzozna z rodzicami. Czy oprocz tego, ze czytala info w progrmach informacyjnych i odbila meza swojej przyjaciolce, mozna o Haneczce powiedziec cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
kira_koslin Re: Upadła gwiazda 17.05.09, 00:44 Ojej a co Oni na tej okladce zrobili z jej jedna noga? dziwnie wyglada chuda taka, czy Ci ludzie od photoshopa maja kontajkt z rzeczywistocia? Odpowiedz Link Zgłoś