Dodaj do ulubionych

Ostatni Wojewodzki

15.12.03, 16:56
co jest, nie ogladal nikt?!
zadnych komentarzy na temat wynurzen Anji o pracy w sekstelefonie?!
nic o wystepie Zalewskiego?! (zespol Zalef: czy to znaczy ze dawny zespol
jednak sie rozpadl?)
Obserwuj wątek
    • Gość: tokyo Re: Ostatni Wojewodzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 17:02
      No własnie ja nie widziałam Krzyśka.. Opowiadać ale RAZ, jak było! :P
      Nawet tej piosenki nie słyszałam:/
    • ariwederczi Re: Ostatni Wojewodzki 15.12.03, 17:03
      Andżia Orotodksyjna - rewelka!
      A Zalewski wydaje mi się... monotonny. :)
      • tamara23 Re: Ostatni Wojewodzki 15.12.03, 17:13
        > A Zalewski wydaje mi się... monotonny. :)

wokalnie bardzo dobrze (zwlaszcza na tle ostatnich wystepow IdolaIII - ale moze
        to byl playback;)
        ale... tyle miesiecy ciszy a tu znowu cover?!
        • Gość: Mat Re: Ostatni Wojewodzki IP: 5.3.1R* / 212.121.135.* 15.12.03, 17:28
          To chyba nie był playback. Wokalnie to on zawsze był dobry, nikt już nam nie
          został tak dobry w Idolu III... Tylko stylowo mi nigdy Zalef nie podchodził -
          Iron Maiden to ja skończyłęm słuchać w podstawówce. Ale generalnie nie było źle.

Co do Powiatowego to bez uniesień - Egzotyczna była drętwa (no ale w sumie
          czego się spodziewać po pani po 60-tce) a Orthodoxowej nie lubie. Opowieści o
          sex telefonie w jej wydaniu już słyszałem w jakimś innym tok szole więc mnie
          nie powaliły. Poza tym Kuba zbyt nachalnie po niej pojechał i to jak na niego w
          dość prymitywny sposób. Generalnie program z tych słabszych.
        • Gość: bb Re: Ostatni Wojewodzki IP: *.rene.com.pl 15.12.03, 17:30
          Oglądałam program Wojewódzkiego pierwszy raz i wrażenia mam pozytywne, lecz
          obejrzałam to bez emocji.
          Zestawienie pani Izabeli z Tercetu Egzotycznego z Anją Orthodox miało zapewne
          spowodować szok, tymczasem starsza pani okazała się osobą bardzo tolerancyjną,
          była nawet chętna nagrać coś z Anią (to mogłoby być ciekawe). Obie panie
          wybroniły się, nie dały się sprowokować Kubie, lecz on nie atakował ich tak
          mocno.
          Występ Zalewskiego podobał mi się. I tyle. :)
          • Gość: lila Re: Ostatni Wojewodzki IP: *.rtk.net.pl 15.12.03, 18:04
            program kompletnie przecietny, egzotyczna najmniej pretensjonalna - i to jest
            sensacja dla mnie.
            kuba aż nudny przy tym swoim usilnym i wysilonym dowcipkowaniu.
            myslałam, że jest bardziej wyrobiony. a on jest zabójczo monotonny...
            • Gość: liama Re: Ostatni Wojewodzki IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 18:36
              Program był średni. Występ Krzyśka Zalewskiego rewelacyjny - naprawdę świetny
              wokal, no i okazało się, że tam można grać na żywo. Taka np. Reni Jusis w
              jednym z ostatnich programów pojechała z playbacku jak większość wykonawców
              występujących u Kuby. Natomiast Anję Orthodox uwielbiam absolutnie przede
              wszystkim jako wokalistkę Closterkellera, a jako osobę już niekoniecznie.
              Chociaż podobało mi się, że bardzo emocjonalnie zareagowała na zaczepki Kuby,
              że ze sztuki jaką wykonuje nie starcza jej na chleb i musi się chwytać
              zarobkowania w sex telefonie. Szkoda, że właśnie ten temat zdominował
              spotkanie, a nie dokonania muzyczne Anji - a te ma niemałe. No i dla mnie Kuba
              lekko się skompromitował na końcu - zachwalał płytę Tercetu i pyta Anję: a wy
              kiedy coś wydajecie? No, nowa płyta Clostera "Nero" jest w sklepach od jakichś
              dwóch miesięcy i pan Kuba - dziennikarz nie wie tego? Coś się kiepsko do
              programu przygotował. Zresztą cała ta rozmowa przypominała mi sytuację kiedy
              parę lat temu jechałam z moim tatą samochodem i włączyłam mu nową płytę
              Illusion - on się nic nie odzywał, a ja byłam lekko zawstydzona, że musi
              słuchać tekstów Lipy "kurwa, jak ja tu kurwa lubię grać". Kuba też wczoraj tak
              się zachowywał przed panią Izabelą - przepraszam za moją znajomą Anję, że ona
              jest taka dziwna i z trumną przyszła. No, generalnie dziwny program.
              • Gość: trampek smrodek Re: Ostatni Wojewodzki IP: *.it-net.pl 16.12.03, 19:51
                "występ" ortodox i wojewódzkiego był beznadziejny , pełen wysiłku dowcip
                czepianie się słówek przez nadmuchanego patyczaka zaczynają robić się męczące

kiedyś sądziłem , że warto sie pomęczyć przez kilka gorszych programów , żeby
                obejrzeć coś naprawdę extra , ale zaczynam miec poważne wątpliwości
                ten typ nie jest już w stanie niczym zaskoczyć (bo ile można jechac na wysokich
                obrotach) , i jesli nie opracuje sobie wcześniej scenariusza rozmowy, żałośnie
                przebija się przez materię nieklejącej sie gadki

jest nudny i żałosny ,kiedy próbuje nakreślic charakterystyki swoich gości
                uzywając do tego celu chaotycznie wychwytywanych przypadkowych słówek lub
                zwrotów przez nich wypowiadanych ,
                dominujace, grubociosane tępym toporkiem seksualne aluzje powoli upodabniaja
                go do jagielskiego , który jest w tym jednak o niebo bardziej finezyjny

jego spsób prowadzenia rozmowy jest bardzo chaotyczny i przez to strasznie
                meczący , tendencyjny i przez to okrutnie zniesmaczający i tylko baraniemu
                pędowi artstów(już nie wiem czy pisać w cudzysłowiu czy nie :-) ) do pokazania
                sie w tv tacy jak wojewódzki czy cejrowski, ( z którym juz na korytarzu polsatu
                dam se łepek uciąć powiatowy przybija piatki) zawdzieczaja komplet na swoich
                kanapach

co do ortodox, zal mi tej kobiety, że dała sie wpuscic te smutne wynurzenia,
                choc nie trawiłem niegdy jej psiego wycia

szkoda, że nie widziałem zalewskiego kolegi z miasta
    • Gość: m3 Re: Ostatni Wojewodzki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.03, 09:51
      cay ten program jest kiedyś powtarzany?
    • Gość: bad_seed Re: Ostatni Wojewodzki IP: *.lodz.gazeta.pl 17.12.03, 11:59
      a czyja piosenke spiewal zalew, bo niemogo sobie przypomniec jak sie nazywala
      ta kobitka, ktora ja spiewala ?
      • aguszak Re: Ostatni Wojewodzki 17.12.03, 12:06
        Gość portalu: bad_seed napisał(a):

> a czyja piosenke spiewal zalew, bo niemogo sobie przypomniec jak sie nazywala
        > ta kobitka, ktora ja spiewala ?

Służę uprzejmie :)))

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=9706656&a=9716357
        • Gość: bad_seed Re: Ostatni Wojewodzki IP: *.lodz.gazeta.pl 17.12.03, 12:13
          wielkie dzieki
          no niedawalo mi to spokoju a przypomniec sobie niemoglem wiedzialem ze cos na
          B ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka