Dodaj do ulubionych

Fotki Smoktunowicz w VIVIE

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.03, 23:13
Widzieliście?
Obserwuj wątek
    • Gość: kuku Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 16.12.03, 23:15
      Nie...
      • Gość: Tereska Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: 81.210.88.* 17.12.03, 00:07
        Ja widziałam...extra.Zwłaszcza ta z profilu.
    • martinszmit Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE 17.12.03, 14:57
      Widzaiełem. Jest piekna, stylowa, ma ogromną klase.
      • Gość: Spec Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 17.12.03, 15:35
        > Widzaiełem. Jest piekna, stylowa, ma ogromną klase.

Tzn. że nie widziałeś a przede wszystkim mie czytałeś, gdzie mówi, że nie dba o
        siebie i takie różne androny.
        • Gość: Matt Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.03, 00:52
          Szkoda,że w tivi tyle nie pokazują. Widzieliście nooogi? Może by tak w TV4
          trochę szerzej ją pokazywali?
          • kasiulek10 Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE 19.12.03, 10:59
            Ona zawsze mówiła, że o siebie nie dba;)
            • Gość: ona Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 19:03
              powiedzcie mi jeszcze dlaczego tak macha glowa i sie wierci jak prowadzi
              wieczorne wiadomosci-brak dobrych manier pani Haniu!!!POLONIA.
              • czegewara1 Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE 20.12.03, 13:28
                Gość portalu: ona napisał(a):

> powiedzcie mi jeszcze dlaczego tak macha glowa i sie wierci jak prowadzi
                > wieczorne wiadomosci-brak dobrych manier pani Haniu!!!POLONIA.

pewnie robi tak z dwoch powodow:
                1. wychowala sie we wloszech, wiec temperament ma poludniowy, dla nas wyglada
                ze sie rzuca, ale dla nich to normalka, tam nikt nie usiedzo sztywno wiecej niz
                dwie sekundy
                2. generalnie na swiecie prezenetrzy tak sie wierca, tylko u nas jest jakas
                moda jeszcze z komuny, ze prezenter czyta wiadomosci jak ksiadz kazanie. Nawet
                jak mu mucha chodzi po nosie, to udaje ze nic sie nie stalo
                • Gość: pipi Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.proxy.aol.com 20.12.03, 15:57
                  dzieki rozumiem!
    • Gość: grazynka-lubicz Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.acn.pl 20.12.03, 17:23
      Temperament jest kwestią genów a nie tego, gdzie się kto wychowywał. a co do
      wiercenia się pani Hani,( też nie jestem za tym,żeby prezenter siedział sztywno
      z rączkami na stole) - to mam wrażenie,że ma robaki w d.. i zaraz wywierci
      dziurę w krzesle.
      Poza tym jest sztywna, nienaturalna , dziennik w TV4 jest nieudaną
      kopią "Faktów" a pani Hania jakimś koszmarnym klonem Lisa. Te same miny, gesty,
      sposób interpretacji tekstów i rodzaj zapowiedzi. Tylko Lis jest sobą w tym co
      robi, a Smoktunowicz- zero autentyczności.
      Swoją drogą co za upadek z TVP do jakiejs niszowej, podrzędnej stacji. Chyba
      nigdzie indziej jej nie chcieli.
      • oloole Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE 21.12.03, 14:47
        Gość portalu: grazynka-lubicz napisał(a):

> Temperament jest kwestią genów a nie tego, gdzie się kto wychowywał.

Tak, tak. Jak wiadomo mały Szwed wywieziony do Tatarstanu zachowuje dystans, je
        śledzie, nie pije kobylego mleka i z odrazą myśli o jezdzie konnej. Puknij się
        w głowę, pani genetyczko-amatorko! Słyszałaś kiedyś o czynnikach środowiskowych?

a co do
        > wiercenia się pani Hani,( też nie jestem za tym,żeby prezenter siedział
        sztywno
        >
        > z rączkami na stole) - to mam wrażenie,że ma robaki w d.. i zaraz wywierci
        > dziurę w krzesle.
        > Poza tym jest sztywna, nienaturalna

To wierci się, czy jest sztywna? Jedno z drugim się wyklucza.

, dziennik w TV4 jest nieudaną
        > kopią "Faktów" a pani Hania jakimś koszmarnym klonem Lisa. Te same miny,
        gesty,
        >
        > sposób interpretacji tekstów i rodzaj zapowiedzi. Tylko Lis jest sobą w tym
        co
        > robi, a Smoktunowicz- zero autentyczności.

To już jest kwestia gustu. Mnie ten dziennik się podoba.

> Swoją drogą co za upadek z TVP do jakiejs niszowej, podrzędnej stacji. Chyba
        > nigdzie indziej jej nie chcieli.

No jasne, lepiej byloby gadać na żywo z Millerem prezentujacym siniaka na
        ramieniu i nigdy nie móc powiedzieć prawdy o jakiejkolwiek sprawie związanej z
        rządem, a opisanej przez gazety i omówionej przez wszystkie stacje radiowe i
        telewizyjne, oczywiście poza Telewizją Białoruską Oddział w Warszawie, w
        której - jak sądzę - pracujesz, droga "Grażynko Lubicz". (a może raczej
        Grażdanko Homosovieticus???).
        • Gość: grazynka-lubicz Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.acn.pl 21.12.03, 16:34
          tia bardzo ciekawe sa te twoje wywody, ale do rzeczy :
          1. Nadal twierdzę,że temperament jest kwestią genów, a nie wpływów środowiska.
          Ty masz inne zdanie i masz do tego prawo.
          2. Wierci się i jest zarazem sztywna- jedno nie wyklucza drugiego. Pisząc
          sztywna- miałam na myśli nie jej postawę czy proste plecy, ale pewną
          nienaturalność jej osoby. Ale żeby to zrozumieć, trzeba miec nieco wyższy
          iloraz inteligencji niz twój.
          3. Co do TVP S.A- pani Hania przepracowała w tej instytucji 8 lat i jakoś nie
          przeszkadzało jej to miejsce, wręcz przeciwnie tu była największą gwiazdą i
          dostawała Wiktory. W TV4 tej świetności nigdy nie odzyska. Odeszła- nie
          dlatego,że chciała odejść, bo nagle zapragnęła robić "uczciwą telewizję" tylko
          dlatego,ze się jej pozbyli. Tak to siedziałaby w TVP dalej,
          czytała "Telexpress" i gadała z Millerem, hehe!
          A tak bidula opluwa byłą firmę w prasie, bo co jej innego pozostało.
          4. Ja pracuję , gdzie pracuję dobrze mi płacą i jest OK. A Ty co biedaku,
          zazdrościsz ? chciałoby sie przyjść na Woronicza, ale za wysokie progi , co ?
          • oloole Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE 21.12.03, 17:08
            Gość portalu: grazynka-lubicz napisał(a):

> tia bardzo ciekawe sa te twoje wywody, ale do rzeczy :
            > 1. Nadal twierdzę,że temperament jest kwestią genów, a nie wpływów
            środowiska.

A ja twierdzę, że to kwestia koloru włosów i liczby hipermarketów w okolicach
            miejsca zamieszkania. Acha, znaczenie ma też liczba liter w nazwie
            zamieszkiwanej miejscowości.
            >
            > Ty masz inne zdanie i masz do tego prawo.
            > 2. Wierci się i jest zarazem sztywna- jedno nie wyklucza drugiego. Pisząc
            > sztywna- miałam na myśli nie jej postawę czy proste plecy, ale pewną
            > nienaturalność jej osoby. Ale żeby to zrozumieć, trzeba miec nieco wyższy
            > iloraz inteligencji niz twój.

Naprawdę? Jakoś nie przypominam sobie, żebyśmy wymieniali dane na temat naszych
            IQ...

> 3. Co do TVP S.A- pani Hania przepracowała w tej instytucji 8 lat i jakoś
            nie
            > przeszkadzało jej to miejsce, wręcz przeciwnie tu była największą gwiazdą i
            > dostawała Wiktory.

Chylę czoła za odrobinę obiektywizmu.

W TV4 tej świetności nigdy nie odzyska. Odeszła- nie
            > dlatego,że chciała odejść, bo nagle zapragnęła robić "uczciwą telewizję"
            tylko
            >
            > dlatego,ze się jej pozbyli. Tak to siedziałaby w TVP dalej,
            > czytała "Telexpress" i gadała z Millerem, hehe!

Tak, tak. I z Łukaszenką pewnie też.

> A tak bidula opluwa byłą firmę w prasie, bo co jej innego pozostało.
            > 4. Ja pracuję , gdzie pracuję dobrze mi płacą i jest OK. A Ty co biedaku,
            > zazdrościsz ? chciałoby sie przyjść na Woronicza, ale za wysokie progi , co ?

Jakie wysokie progi? Teraz żeby tam pracować wystarczy operacyjnie usunąć sobie
            kręgosłup i zapisać się do PSL-u lub SLD.
      • Gość: piotrek Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.icpnet.pl 21.12.03, 22:26
        Zgadza się, myslę dokładnie tak samo. Jest niesamowicie sztuczna,przypomina mi
        Jacksona, a kiedy robi te dziwne miny, to mam wrażenie, że za chwilę popękają
        jej szwy na twarzy.
        • aniulenka Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE 22.12.03, 09:44
          Ta dyskusja przypomina wylewanie kubłów żółci przez osobistych wrogów Pani
          Hanny. Jak można pisać, że komuś pójdą szwy na twarzy, jak z wywiadów wiadomo,
          że ten ktoś ma 30 lat, a nie trzeba przecież być geniuszem, żeby wiedzieć, że
          nikt, nawet 30-letnie zniszczone kobiety od ciężkiej pracy fizycznej, nie
          wymagają poprawek chirurgów plastycznych, bo po prostu na to za wcześnie. Skąd
          u was ten jad, frustraci? A już Grażynka Lubicz bije zawsze wszelkie rekordy.
          Czy ty Grażynko nie jesteś przypadkiem pięćdziesięciolatką z Woronicza, w
          śmiesznym pasiastym sweterku dzierganym na drutach, śmiesznym berecie z
          daszkiem i z nieudanym życiem osobistym (mąz odszedł do młodszej, a syn wdał
          się w złe towarzystwo?). Strzelam w ciemno, bo wiem, że takich Grażynek tam
          pełno.
          • Gość: grazynka-lubicz Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.acn.pl 22.12.03, 17:25
            Nie laluniu, mam 91 lat, czwartego męża, dzieci wnuki i prawnuki.
            Buziaczki
          • Gość: piotrek Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.icpnet.pl 22.12.03, 20:14
            A widzialas ją kiedys na żywo? Bo ja widziałem wielokrotnie i zapewniam,że nie
            wygląda na 30 lat - wygląda na 40. A "szwy" to była tylko przenosnia...
          • Gość: piotr Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.icpnet.pl 22.12.03, 20:23
            A ja wyznam Aniulenko, że jestem przypadkiem tym smutnym panem w granatowych
            spodniach z lampasami i czapeczce z napisem "straż przemysłowa" na wejsciu od
            Jasnej.. tym smutnym panem, którego Pani Hanna mijała przez 8 lat na bramce i
            ani razu nie odpowiedziała na jego "dzień dobry"? ona niestety nia miała
            zwyczaju odpowiadać na pozdrowienia szarych pracowników...
            • Gość: grazynka-lubicz Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.acn.pl 22.12.03, 21:21
              A no faktycznie wygląda strasznie staro.
              Ale ja panie Piotrusiu zawsze odpowiadam na pana "dzień dobry" :)))
              • Gość: radioKataklism Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.chello.pl 22.12.03, 23:56
                to super, może robisz jeszcze laske panu Robertowi i połowie LSD?
                • Gość: grazynka-lubicz Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.acn.pl 23.12.03, 11:38
                  A Tobie nie ma kto zrobić ? Biedaczek.
                  • Gość: radioKataklism Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.chello.pl 24.12.03, 00:33
                    Grunt że ty masz pełne ręce roboty. jak będę w potrzebie to wyrobie sobie
                    legitke LSD i dam ci znać. wesołych świąt
              • Gość: Piotr Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.icpnet.pl 23.12.03, 00:07
                To znaczy, ze nie jestes Chmurką, bo Chmurka też nie odpowiada ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka