Gość: Funky IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.03, 23:13 Widzieliście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuku Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 16.12.03, 23:15 Nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tereska Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: 81.210.88.* 17.12.03, 00:07 Ja widziałam...extra.Zwłaszcza ta z profilu. Odpowiedz Link Zgłoś
martinszmit Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE 17.12.03, 14:57 Widzaiełem. Jest piekna, stylowa, ma ogromną klase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 17.12.03, 15:35 > Widzaiełem. Jest piekna, stylowa, ma ogromną klase. Tzn. że nie widziałeś a przede wszystkim mie czytałeś, gdzie mówi, że nie dba o siebie i takie różne androny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.03, 00:52 Szkoda,że w tivi tyle nie pokazują. Widzieliście nooogi? Może by tak w TV4 trochę szerzej ją pokazywali? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek10 Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE 19.12.03, 10:59 Ona zawsze mówiła, że o siebie nie dba;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.proxy.aol.com 19.12.03, 19:03 powiedzcie mi jeszcze dlaczego tak macha glowa i sie wierci jak prowadzi wieczorne wiadomosci-brak dobrych manier pani Haniu!!!POLONIA. Odpowiedz Link Zgłoś
czegewara1 Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE 20.12.03, 13:28 Gość portalu: ona napisał(a): > powiedzcie mi jeszcze dlaczego tak macha glowa i sie wierci jak prowadzi > wieczorne wiadomosci-brak dobrych manier pani Haniu!!!POLONIA. pewnie robi tak z dwoch powodow: 1. wychowala sie we wloszech, wiec temperament ma poludniowy, dla nas wyglada ze sie rzuca, ale dla nich to normalka, tam nikt nie usiedzo sztywno wiecej niz dwie sekundy 2. generalnie na swiecie prezenetrzy tak sie wierca, tylko u nas jest jakas moda jeszcze z komuny, ze prezenter czyta wiadomosci jak ksiadz kazanie. Nawet jak mu mucha chodzi po nosie, to udaje ze nic sie nie stalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.proxy.aol.com 20.12.03, 15:57 dzieki rozumiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka-lubicz Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.acn.pl 20.12.03, 17:23 Temperament jest kwestią genów a nie tego, gdzie się kto wychowywał. a co do wiercenia się pani Hani,( też nie jestem za tym,żeby prezenter siedział sztywno z rączkami na stole) - to mam wrażenie,że ma robaki w d.. i zaraz wywierci dziurę w krzesle. Poza tym jest sztywna, nienaturalna , dziennik w TV4 jest nieudaną kopią "Faktów" a pani Hania jakimś koszmarnym klonem Lisa. Te same miny, gesty, sposób interpretacji tekstów i rodzaj zapowiedzi. Tylko Lis jest sobą w tym co robi, a Smoktunowicz- zero autentyczności. Swoją drogą co za upadek z TVP do jakiejs niszowej, podrzędnej stacji. Chyba nigdzie indziej jej nie chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
oloole Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE 21.12.03, 14:47 Gość portalu: grazynka-lubicz napisał(a): > Temperament jest kwestią genów a nie tego, gdzie się kto wychowywał. Tak, tak. Jak wiadomo mały Szwed wywieziony do Tatarstanu zachowuje dystans, je śledzie, nie pije kobylego mleka i z odrazą myśli o jezdzie konnej. Puknij się w głowę, pani genetyczko-amatorko! Słyszałaś kiedyś o czynnikach środowiskowych? a co do > wiercenia się pani Hani,( też nie jestem za tym,żeby prezenter siedział sztywno > > z rączkami na stole) - to mam wrażenie,że ma robaki w d.. i zaraz wywierci > dziurę w krzesle. > Poza tym jest sztywna, nienaturalna To wierci się, czy jest sztywna? Jedno z drugim się wyklucza. , dziennik w TV4 jest nieudaną > kopią "Faktów" a pani Hania jakimś koszmarnym klonem Lisa. Te same miny, gesty, > > sposób interpretacji tekstów i rodzaj zapowiedzi. Tylko Lis jest sobą w tym co > robi, a Smoktunowicz- zero autentyczności. To już jest kwestia gustu. Mnie ten dziennik się podoba. > Swoją drogą co za upadek z TVP do jakiejs niszowej, podrzędnej stacji. Chyba > nigdzie indziej jej nie chcieli. No jasne, lepiej byloby gadać na żywo z Millerem prezentujacym siniaka na ramieniu i nigdy nie móc powiedzieć prawdy o jakiejkolwiek sprawie związanej z rządem, a opisanej przez gazety i omówionej przez wszystkie stacje radiowe i telewizyjne, oczywiście poza Telewizją Białoruską Oddział w Warszawie, w której - jak sądzę - pracujesz, droga "Grażynko Lubicz". (a może raczej Grażdanko Homosovieticus???). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka-lubicz Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.acn.pl 21.12.03, 16:34 tia bardzo ciekawe sa te twoje wywody, ale do rzeczy : 1. Nadal twierdzę,że temperament jest kwestią genów, a nie wpływów środowiska. Ty masz inne zdanie i masz do tego prawo. 2. Wierci się i jest zarazem sztywna- jedno nie wyklucza drugiego. Pisząc sztywna- miałam na myśli nie jej postawę czy proste plecy, ale pewną nienaturalność jej osoby. Ale żeby to zrozumieć, trzeba miec nieco wyższy iloraz inteligencji niz twój. 3. Co do TVP S.A- pani Hania przepracowała w tej instytucji 8 lat i jakoś nie przeszkadzało jej to miejsce, wręcz przeciwnie tu była największą gwiazdą i dostawała Wiktory. W TV4 tej świetności nigdy nie odzyska. Odeszła- nie dlatego,że chciała odejść, bo nagle zapragnęła robić "uczciwą telewizję" tylko dlatego,ze się jej pozbyli. Tak to siedziałaby w TVP dalej, czytała "Telexpress" i gadała z Millerem, hehe! A tak bidula opluwa byłą firmę w prasie, bo co jej innego pozostało. 4. Ja pracuję , gdzie pracuję dobrze mi płacą i jest OK. A Ty co biedaku, zazdrościsz ? chciałoby sie przyjść na Woronicza, ale za wysokie progi , co ? Odpowiedz Link Zgłoś
oloole Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE 21.12.03, 17:08 Gość portalu: grazynka-lubicz napisał(a): > tia bardzo ciekawe sa te twoje wywody, ale do rzeczy : > 1. Nadal twierdzę,że temperament jest kwestią genów, a nie wpływów środowiska. A ja twierdzę, że to kwestia koloru włosów i liczby hipermarketów w okolicach miejsca zamieszkania. Acha, znaczenie ma też liczba liter w nazwie zamieszkiwanej miejscowości. > > Ty masz inne zdanie i masz do tego prawo. > 2. Wierci się i jest zarazem sztywna- jedno nie wyklucza drugiego. Pisząc > sztywna- miałam na myśli nie jej postawę czy proste plecy, ale pewną > nienaturalność jej osoby. Ale żeby to zrozumieć, trzeba miec nieco wyższy > iloraz inteligencji niz twój. Naprawdę? Jakoś nie przypominam sobie, żebyśmy wymieniali dane na temat naszych IQ... > 3. Co do TVP S.A- pani Hania przepracowała w tej instytucji 8 lat i jakoś nie > przeszkadzało jej to miejsce, wręcz przeciwnie tu była największą gwiazdą i > dostawała Wiktory. Chylę czoła za odrobinę obiektywizmu. W TV4 tej świetności nigdy nie odzyska. Odeszła- nie > dlatego,że chciała odejść, bo nagle zapragnęła robić "uczciwą telewizję" tylko > > dlatego,ze się jej pozbyli. Tak to siedziałaby w TVP dalej, > czytała "Telexpress" i gadała z Millerem, hehe! Tak, tak. I z Łukaszenką pewnie też. > A tak bidula opluwa byłą firmę w prasie, bo co jej innego pozostało. > 4. Ja pracuję , gdzie pracuję dobrze mi płacą i jest OK. A Ty co biedaku, > zazdrościsz ? chciałoby sie przyjść na Woronicza, ale za wysokie progi , co ? Jakie wysokie progi? Teraz żeby tam pracować wystarczy operacyjnie usunąć sobie kręgosłup i zapisać się do PSL-u lub SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.icpnet.pl 21.12.03, 22:26 Zgadza się, myslę dokładnie tak samo. Jest niesamowicie sztuczna,przypomina mi Jacksona, a kiedy robi te dziwne miny, to mam wrażenie, że za chwilę popękają jej szwy na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniulenka Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE 22.12.03, 09:44 Ta dyskusja przypomina wylewanie kubłów żółci przez osobistych wrogów Pani Hanny. Jak można pisać, że komuś pójdą szwy na twarzy, jak z wywiadów wiadomo, że ten ktoś ma 30 lat, a nie trzeba przecież być geniuszem, żeby wiedzieć, że nikt, nawet 30-letnie zniszczone kobiety od ciężkiej pracy fizycznej, nie wymagają poprawek chirurgów plastycznych, bo po prostu na to za wcześnie. Skąd u was ten jad, frustraci? A już Grażynka Lubicz bije zawsze wszelkie rekordy. Czy ty Grażynko nie jesteś przypadkiem pięćdziesięciolatką z Woronicza, w śmiesznym pasiastym sweterku dzierganym na drutach, śmiesznym berecie z daszkiem i z nieudanym życiem osobistym (mąz odszedł do młodszej, a syn wdał się w złe towarzystwo?). Strzelam w ciemno, bo wiem, że takich Grażynek tam pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka-lubicz Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.acn.pl 22.12.03, 17:25 Nie laluniu, mam 91 lat, czwartego męża, dzieci wnuki i prawnuki. Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.icpnet.pl 22.12.03, 20:14 A widzialas ją kiedys na żywo? Bo ja widziałem wielokrotnie i zapewniam,że nie wygląda na 30 lat - wygląda na 40. A "szwy" to była tylko przenosnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.icpnet.pl 22.12.03, 20:23 A ja wyznam Aniulenko, że jestem przypadkiem tym smutnym panem w granatowych spodniach z lampasami i czapeczce z napisem "straż przemysłowa" na wejsciu od Jasnej.. tym smutnym panem, którego Pani Hanna mijała przez 8 lat na bramce i ani razu nie odpowiedziała na jego "dzień dobry"? ona niestety nia miała zwyczaju odpowiadać na pozdrowienia szarych pracowników... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka-lubicz Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.acn.pl 22.12.03, 21:21 A no faktycznie wygląda strasznie staro. Ale ja panie Piotrusiu zawsze odpowiadam na pana "dzień dobry" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radioKataklism Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.chello.pl 22.12.03, 23:56 to super, może robisz jeszcze laske panu Robertowi i połowie LSD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazynka-lubicz Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.acn.pl 23.12.03, 11:38 A Tobie nie ma kto zrobić ? Biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radioKataklism Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.chello.pl 24.12.03, 00:33 Grunt że ty masz pełne ręce roboty. jak będę w potrzebie to wyrobie sobie legitke LSD i dam ci znać. wesołych świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Fotki Smoktunowicz w VIVIE IP: *.icpnet.pl 23.12.03, 00:07 To znaczy, ze nie jestes Chmurką, bo Chmurka też nie odpowiada ;) Odpowiedz Link Zgłoś