Dodaj do ulubionych

ale ten KAWALER to CIOLEK

IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.03, 21:33
wybral justyne, a po programie juz ize..skacze z kwiatka na kwiatek-ciolas
Obserwuj wątek
    • Gość: merc Re: ale ten KAWALER to CIOLEK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.03, 21:38
      straszny dupek,powiedzcie jak on mogł sie pobobać???????????
      • Gość: a iza grodecka zo chyba facet IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.03, 21:48
        bo czy tak zachowuje sie kobieta??
        • michto.77 Re: iza grodecka zo chyba facet 17.12.03, 21:53
          Niestety takie kobiety istnieją:( Aż przykro było patrzeć....
          • Gość: ania Re: iza grodecka zo chyba facet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.03, 21:56
            ej sory bylam dzisiaj na zakupach, chciałam kupic mojemu chlopakowi
            majtki...patrze! a na pudełku ten gość z kawalera! serio, ja bylam w
            szoku...moze juz ktos wczesniej o tym mowil...ale ja dopiero dzisiaj
            zobaczylam ze jego twarz ozdabia pudełko gaci hehehehehehe hahahahaha jaki
            ćwiek z niego hihihi ps. majtek nie kupiłam ;)
    • Gość: pn po raz 100tny powtorze, nie ciolek tylko ciotek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 23:19
      • anikl Kawaler do wzięcia - 17.12.03, 23:29
        kalafior do wzdęcia
        • Gość: verte Re: Kawaler do wzięcia - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 23:34
          Do wzdęcia,pierdnęcia,ścięcia,zerżnięcia,wynajęcia,ścięcia itp.....
          A poza tym to Inga Z.(niestety nie jestem w stanie napisać tego nazwiska)
          słusznie została uznana za kobietę z klasą,dawno już to pisałem.
        • Gość: dobrenko Re: Kawaler do wzięcia - IP: *.icpnet.pl 17.12.03, 23:35
          co za kwiatek! z iscie rewelacyjnym poczuciem humoru! gratuluje!!!!!!!!
          • mariusz-m Re: Kawaler do wzięcia - 18.12.03, 00:01
            mój typ damy- Inga i ewentualnie asia Wybacz.
            Totalne dno pokazala ponownie Iza Grodecka.
            Ale to głupie dziewczę! Skąd się biora takie idiotki?

Była wredna w całym programie! Ma ohydny głos, jest brzydka, a najważniejsz-
            usta i głupia.

jakie są wasze typy?
          • anikl Re: Kawaler do wzięcia - 18.12.03, 10:40
            Gość portalu: dobrenko napisał(a):

> co za kwiatek! z iscie rewelacyjnym poczuciem humoru! <

A czego się spodziewałeś, zaglądając w ten wątek?:-) Program jest niestrawny
            i tyle.
            • Gość: anowi Re: Kawaler do wzięcia - IP: *.bwe / 193.201.139.* 18.12.03, 12:04
              zgadzam się, Inga jako jedyna potrafiła sie zachować, najlepsze były jej teksty
              jak kawaler 6 raz powtórzył, że po poragramie dużo jeździł - " to wiemy, a co
              dalej?"
            • Gość: glus filmowiec Re: Kawaler do wzięcia -i w dupe kopniecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 12:21
              Nie ogladalam ani jednego odcinka, jedynie wczorajszy epilog i bylam
              zachwycona! Coz za atmosfera! Jakie przyjaznie i bujne osobowosci czasem nawet
              psychopatyczne. A kawaler, ech chialabym go spotkac i wyjechac w pysk z glana
              zasrancowi. Dziewczetom tez gratujuje zachwytu nad gownem w markowym
              opakowaniu.
              • anikl Re: Kawaler do wzięcia 18.12.03, 14:43
                Cały czas spodziewałam się, że zachowanie Kawalera to gra, że ogranicza
                go kontrakt czy coś w tym rodzaju. Niestety, sądząc po epilogu, to jest
                albo ktoś GŁĘBOKO zablokowany albo pusty i egoistyczny do bólu :-/
                • Gość: gLUŚ Re: Kawaler do wzięcia IP: 80.51.247.* 18.12.03, 14:56
                  Kawaler jest podobno psychologiem z wyksztalcenia,to niemożliwe- chyba dyplom
                  dostał za twarz(starszym siępodoba).Z niego taki psycholog jak z koziej dupy
                  trąbka.
                  • Gość: kolo Re: Kawaler do wzięcia IP: *.acn.waw.pl 18.12.03, 15:51
                    nie ogladalem wczoraj Kaealera, moze ktos strescic co sie dzialo

dzieki
    • Gość: curly Re: ale ten KAWALER to CIOLEK IP: 213.173.205.* 18.12.03, 15:55
      Wywiad z Ingą:

www2.gazeta.pl/obcasy/1,25364,1817446.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka