Dodaj do ulubionych

WSZYSTKIEGO......

IP: *.crowley.pl 19.12.03, 11:01
Mili forumowicze jako, ze dzis ostatni dzień przy komputerze, ta drogą
składam wszystkim forumowiczom jak najlepsze zyczenia swiąteczne.
Zyczmy sobie aby TV dostarczała nam jak największych hiciorów, które bedziemy
mogli tutaj opiywać ku naszej uciesze!!!!
Obserwuj wątek
    • myshen82 Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 11:04
      to i ja się dołączam do życzeń, bo mam nadzieję ze to w tym roku ostatni dzień w
      pracy - jutro jadę do domu, bo w Poznaniu nie ma śniegu - za to u mnie
      (Bialystok) śnieg jak marzenie;)
      Pozdro dla wszystkich forumowiczów (szczególnie dla: Sonny'ego z Posen vel
      Sonny07, Kiry, Yane, Vincenta, Mahoneya i Westpoint)
      Papa
      • lahliq Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 11:40
        Dziewczyny wszystkiego naj, naj i bogatego Gwiazdora. :)
        Mysheen pozdrów ode mnie Białystok i białe niedźwiedzie. ;) Zdarzyło mi się być
        tam kilka razy, miło wspominam, bardzo. :)
        Lahliq z Poznania
        • myshen82 Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 12:24
          i żubry, które występują w puszczy....;))) lubię Poznań ale ponieważ nie bylam
          na Wschodzie ze 2 miesiące to tęsknię okropnie - ale jak kolejarze na torach
          usiądą to leżę i kwiczę...;))))
      • Gość: aasiek Re: WSZYSTKIEGO...... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.03, 14:49
        Hej,Myshen.Ten śnieg to już przedawniony:)Pozdrowienia spod Puszczy(TEJ
        Puszczy;))
        • myshen82 Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 15:13
          no nie żartuj, ja cały czas liczę na to, że wysiądę jutro na białostockim dworcu
          i wpadnę po pas w śnieg (zawsze jeszcze był dodatkowy bonus w postaci śniegu w
          przejściach między wagonami;) istna Syberia;)).... hihi;)
          • Gość: aasiek Re: WSZYSTKIEGO...... IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.03, 15:49
            Przykro mi...Mój braciak też przybył na podlaska ziemię z Poznania i bardzo się
            zdziwił.Ale jeszcze 2 dni temu było biało:)
            • myshen82 Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 20:04
              buhuuu... ale nic to, licze na to ze swieta beda biale;) jutro w pociag, 7
              godzin ze spoconymi ludzmi w zapchanych przedzialach i juz jestem w domu;))
              Pozdro!
      • westpoint Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 20:46
        Dzięki Myshen za życzenia!
        Ja też życzę wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt
        i wszystkiego najlepszego na Nowy Rok!

Pozdrawiam
    • Gość: vincent vera Re: WSZYSTKIEGO...... IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 19.12.03, 11:57
      KIRA ! Podrawiam Cię bardzo, bardzo serdecznie ! Spędź fajne, rodzinne, ciepłe
      święta, a potem wracaj do komputerka. Będziemy sobie masakrować na prawo
      i lewo, dla zabawy oczywiście. Trzymaj się !
      • lahliq Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 12:09
        Podszywasz się pod vinvcenta veGe? ;)
        • Gość: vincent vega Re: WSZYSTKIEGO...... IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 19.12.03, 12:40
          Sorry lahliq ! To ja - prawdziwy Vince, tylko mi się paluch przy szybkim
          pisaniu gdzieś zaplątał i stąd ta literówka . Zreszta rzuć okiem na IP. A za
          czujność rewolucyjną walę Ci potężną "piątkę". Pozdrowienia
          • lahliq Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 13:05
            Na szczęście w Twoim przypadku klon jest niemożliwy. Nie dałby rady podrobić
            stylu. :)
            Wybacz ten niezobowiązujący miód. ;)
            Pzdr.
    • Gość: s_l Re: WSZYSTKIEGO...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 12:27
      tez cie kirus pozdrawiam, spokoju zycze, wesolosci wiela, obzarstwa
      niekontrolowanego bez konsekwencji, zeby cie nie opuszczalo poczucie humoru i
      zebys miala spichlerz pelny w przyszlym roku
      mordy sciskam wszystkim, ktorzy dzis zwijaja zagle
      wszystkim (i sobie) zycze, zeby telewizor nas nie zawiodl i w przyszlym roku
      rowniez stanowil wysokogatunkowa pastwe
      s_l
    • aric Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 13:57
      Niektórzy to mają dobrze, ja do konca roku jeszcze 6 dni w pracy siedzieć będę.

Tym, których juz nie przeczytam życze aby świeta nie były tym czym będa dla
      mnie, czy lataniem od rodziny do rodziny, tylko by te wolne dni stanowiły
      solidny odpoczynek od tego co sie dzieje wokół.:)))

Aaaa, nie jedzcie śniegu, bo to na pewno nie bedzie śnieg. W święta bedzie
      wiosna tym razem, więc jakby coś spadło, to na pewno nie bedzie śnieg.
      Strzeżcie się!!:))
      • lahliq Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 14:04
        Jeśli Cie to pociesz, to nie jesteś sam. :) Ja tez 6 dni, nooo, moze uda mi się
        wybłagać wolne w sylwestra.
        Pozdrawiam
        • aric Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 14:15
          W sylwestra mnie czeka jeszcze inwentura.:( Ale pocieszam się, że o godzinie
          00:01 zasiąde wygodnie w fotelu łodzkiego kina Bałtyk i będę jednym z kilku
          tysięcy osób, które Powrót Króla zobacza jako pierwsi.:)))))
          • lahliq Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 14:28
            Wy też macie Bałtyk? :) W Poznaniu też był, ale zburzyli.
            Zobowiązuję Cię, by 5 stycznia o 8:01 była relacja z filmu! I z całego
            sylwestra - zawsze się zastanawiam jak to jest spędzić tę noc w kinie... :)
            Może kiedyś też spróbuję, ale nie wiem czy wysiedziałabym tyle godzin w kinie
            (bo rozumiem, że więcej filmów będzie? przynajmniej tak chyba robią w P-niu...).
            • aric Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 14:40
              No tutaj jest sprawa trochę inna. Bilet kosztował 20 złoty, a do kina trzeba
              sie stawic przed północa na lampke szampana i poczęstunek, a potem seans. Mamy
              z zoną o tyle dobrze, że mieszkamy 150 m od kina.:)) Więc to bedzie po prostu
              sean w trakcie imprezowania ze znajomymy.:))))

A co do realacji, to oczywiście zdam, ale bedąc miłosnikiem trylogii obawiam
              się, że będę jeszcze bardziej zły na Jacksona niż po obejrzeniu Dwóch Wież, w
              których sprofanował sens i fabułę powieści. Zazdroszczę ludziom, którzy nie
              czytali książki, bo nie ciąży na nich żadne odniesienie i traktują film jako
              film, który mimo tego, że mnie denerwuje, jest bardzo piekny wizualnie...
              • lahliq Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 14:46
                Czyli do północy musicie ostrożnie imprezować. ;)
                Fajny taki sylwester, zupełnie inny od, jakby nie było, zwykłej imprezy
                sylwestrowej, która tylko tym się różni od innych, że o północy wszyscy się
                obściskiwują. :)

Ja Tolkiena czytałam baaardzo dawno temu, w podstawówce i mało co pamiętam,
                więc rzeczywiście film odbieram tylko jako widowisko. I wierzę, że się nie
                zawiodę tak jak np. przy ostatnich "Matrixach".
                • aric Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 14:56
                  lahliq napisała:

> Ja Tolkiena czytałam baaardzo dawno temu, w podstawówce i mało co pamiętam,
                  > więc rzeczywiście film odbieram tylko jako widowisko. I wierzę, że się nie
                  > zawiodę tak jak np. przy ostatnich "Matrixach".

Ja własnie teraz jestem w trakcie kolejnego razu.:) Kończe piatą księgę. Jak
                  znasz trylogie to sie nie zawiedziesz widowiskiem, bo scenariusz przeciez juz
                  napisany jest od dawna.:))
                  Ja ide na ten film, bo pomijając chronologie, fabułę i wtrącenia reżyserske z
                  nikąd(weźmy przybycie eflów do Helmowego Jaru), jest on przpiękny jako
                  zobrazowanie tego co i jak Tolkien opisywał.:)))
                  • lahliq Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 15:00
                    Ja wszystko co powyższe + Frodo... ;)
        • Gość: Moniq Re: WSZYSTKIEGO...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 14:18
          nieśmiało dołączam do grona Nieszczęśliwców Nadal Pracujących.I Nie
          Korzystających Z Uroków Przerwy Świątecznej
          łączę się z Wami w bólu - mnie również te 6 dni w jeszcze większą
          przedświąteczną depresję wpędza ;)
          • lahliq Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 14:30
            A ja lubię te dni. Jest taki spokój, wszyscy są do siebie milej nastawieni,
            lepiej dojeżdża się do pracy... :) Ech, jakoś się trzeba pocieszyć. ;)
            • moniq_c Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 14:41
              Wszyscy są mile nastawieni????????
              przykro mi ale ja również należę do "antyświątecznych" inaczej mówiąc nie
              bierze mnie ta cała "atmosferka" - wszyscy się do siebie szczerzą (szkoda tylko
              że nieszczerze...) gorączka zakupowa jaką widac wokół to dla mnie zbiorowe
              szaleństwo co najmniej a tak poza tym to co to za atrakcja:najpierw trzeba sie
              nabiegać za prezentami, umęczyć wszystkich w domu sprzątaniem, gotowaniem,
              pieczeniem i mordowaniem niewinnego karpia (w tym miejscu stanowczo protestuję
              przeciwko takim działaniom!!!) itp tylko po to, żeby później usiąść i jeść
              przez dwa dni...
              wiem ze jestem zboczona ludzie wokół mi sie dziwią - ale co ja na to poradzę że
              mam takie a nie inne zdanie na ten temat .. ;-)może kiedyś mi przejdzie he he
              ale mimo wszystko bawcie się dobrze !!!
              M.
              • lahliq Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 14:48
                Ale mi właśnie chodzi o ten okres po świętach a przed sylwestrem. Cały szał
                mija i jest już jakoś inaczej. :) A głównie chodziło mi o to, że mniej ludzi na
                ulicach i przede wszystkim w pracy, mniej telefonów, mniej spraw, wszystko
                takie spokojne, powolne... :)
                A ja w tym roku mam dobrze, bo wigilii przygotowywac nie muszę a poza tym
                odpadło mi mnóstwo prezentów do kupowania. :) Rozwody mają swoje plusy. ;)
                • moniq_c Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 15:00
                  ok ok jak tak to zwracam honor ;)))
                  owszem - to mi sie podoba że jest luźniej w mieście, pracy (mam nadzieję) itp.
                  co do przygotowywania wigilii itp. to tak naprawdę nic wielkiego na mnie nie
                  ciąży bo ja jeszcze że tak powiem singiel jestem więc nie muszę ;))) ale
                  nauczona doświadczeniem co roku w wigilię schodzę przezornie mojej Mamie z
                  drogi kiedy z szałem w oczach chce zrobić 500 rzeczy naraz, woła mnie do pomocy
                  a za chwilę wygania pytając grzecznie czego ja tam chciałam ;)))
                  teraz jestem juz duża i bezczelna więc ją zawsze obśmiewam że jak się nie
                  uspokoi to ją w szafie zamknę i wypuszczę dopiero wieczorem bo wieczorem
                  wszystko jej mija hi hi hiiii
                  pzdr

• amadea_22 Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 14:15
      a gdy w Wigilijny wieczór pierwszą gwiazdkę na niebie zobaczycie , niech te
      życzenia z serca płynące będą nadzieją na Nowy 2004 Rok:

"Niech ta gwiazdka, co na niebie świeci,
      Dla nas będzie radosną nowiną.
      Niech nam pokój przyniesie na świecie,
      I każdego połączy z rodziną. "

dla wszystkich wiernych fanów forum Telewizja ;-) , dla naszych kochanych
      Mistrzów : Vincent Vega, Sonny07 vel sonny_posen , oby się nie zmieniali ,
      dziwnymi opiniami nie przejmowali , radość i zabawę - codziennie dostarczali.
      Każdemu z Was życzę miłości i szczęścia , wesołego karpia ;-), dużo śniegu i
      rodzinnego ciepła .
      A także bezpiecznego powrotu do domku .
      Forum - to już prawie jak rodzina , Forum- to brzmi dumnie !!!!
      pozdrawiam serdecznie

Amadea_22
    • sonny_z_posen Re: WSZYSTKIEGO...... 19.12.03, 14:27
      no to mimo że świąt nie lubię i sylwestra także... ale do takiego grona to się
      dołączę i życzę także samych perełek w telewizorze przede wszystkim!!! Na
      Eurowizję 2004 proponuję Endrju Sołtysika i jakąś kolędę chill-out'ową.. A
      propo's - Kochani, czy ktoś z Was nabył może dzisiejszy numer FAKTU (Vince
      błagam, nie skuś się [a propo's FUCK'tu]:) z płytką Wiśniewskiego pt SPOOKO
      PANIE W.?? 5 zeta to cusik kosztuje i chyba się jednak poddam temu, bo imprezy
      buchane jak będą to oprócz Pana Bończyka i Michael W. by pewnie dobry był... ;)
      W akcie desperacji kupię dziś w nocnym :) A w sylwestrową noc będę słuchał
      Eweliny Flirty, Frinty, Flinto...??? I LOVE TOMALA!!! :)
      Pozdro z daaaaaleka!!
      • Gość: s_l Re: WSZYSTKIEGO...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.03, 15:13
        no, sonny, slonce poznania, juz sie niepokoilem!
        pozdrawiam serdecznie i ciesze sie zes w formie
        co znaczy 'z daleeeeeka'?
        • Gość: eroll Re: WSZYSTKIEGO...... IP: *.chello.pl 19.12.03, 21:53
          wszystkiego naj dla wszystkich forumowiczów z okazji świąt no i oczywiście
          udanego sylwestra z dużą ilością %.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka