Dodaj do ulubionych

World Idol - Will Young ?

01.01.04, 21:10
Moja 16-letnia córka powiedział że "to będzie taaaaaki obciach i taaaaka
profanacja jak ten pedziowaty fryzjerczyk zostanie Łorld Ajdolem..." :))))
Obserwuj wątek
    • nikalaj Re: World Idol - Will Young ? 02.01.04, 02:15
      Ano... król pedałów.
    • tropicielka Re: World Idol - Will Young ? 02.01.04, 10:15
      I co w związku z tym? to " world ajdolem" to jest poczucie humoru? bo nie wiem
      o co chodzi? A nawet jak jest gejem to co? A ogólnie to ma cos w sobie , umie
      śpiewać i ma świetny głos... a cóż Twój poziom krytyki jest chyba także na
      poziomie 16-latka ( przypuszczam, że masz minimum ok 30)
      • Gość: rafał Re: World Idol - Will Young ? IP: 212.134.55.* 02.01.04, 15:04
        ...może śpiewać (czysto technicznie) potrafi, ale to co błazen zrobił z
        piosenką the doors, to prawdziwa profanacja!!!wojewódzki miał rację - jaś
        fasola naśladujący morisona!!!!
        • tropicielka Re: World Idol - Will Young ? 02.01.04, 15:25
          Ależ on wcale nie chciał naśladować Morrisona!!!! Traktuj ten utwór tak ,
          jakbyś wcześniejszego wykonania nie słyszał! Fakt ten kawałek jest kojarzony
          tylko z the Doors ,i trudno docenić coć tak odmiennego , ale jeżeli chodzi o
          całokształt, osobowośc i to "coś" byłam zdecydowanie na tak!Facet ma charyzmę
          • psychotic Re: World Idol - Will Young ? 05.01.04, 12:45
            ....taaaaa, ma charyzmę właśnie jasia fasoli....jego płyta to dobry prezent dla
            wroga!!!!....a świetny był ten hobbit z norwegii!!!zaśpiewał naprawdę z
            jajami!!!
        • agata_edziecko Re: World Idol - Will Young ? 02.01.04, 15:43
          Cchciaabzm yaynacyz, e to nie Zoung sprofanowa piosenk Doorsw. To byla
          aranzacja Jose Feliciano, slynnego piesniarza, ktora zreszta tez mi sie nie
          podoba. Ale wszyscy teraz mysla, ze to Young tak oszpecil ten utwor.
          • agata_edziecko Re: World Idol - Will Young ? 02.01.04, 15:45
            Przepraszam najuprzejmiej za te sieczke, klawiatura mi sie przestawila. No wiec
            chcialabym zaznaczyc, ze to nie Young tak sprofanowal....
      • warchol3 Re: World Idol - Will Young ? 02.01.04, 15:27
        tropicielka napisała:

> I co w związku z tym? to " world ajdolem" to jest poczucie humoru? bo nie
        wiem
        > o co chodzi? A nawet jak jest gejem to co? A ogólnie to ma cos w sobie , umie
        > śpiewać i ma świetny głos... a cóż Twój poziom krytyki jest chyba także na
        > poziomie 16-latka ( przypuszczam, że masz minimum ok 30)

WIESZ COON MA W SOBIE?

CZLONKA SWOJEGO PARTNERA W ODBYCIE. I TYLE.
        • tropicielka co za prostak ! 02.01.04, 15:40
          prostactwo jakiego mało - wiesz co mogłabym spokojnie np. grać w lotki z tobą
          jako planszą, może byś się do tego nadawał
          • Gość: ojej Re: co za prostak ! IP: *.one.pl 04.01.04, 19:26
            ale sie zbulwersowala ;P
      • ciocia_mlotek Re: World Idol - Will Young ? 02.01.04, 15:44
        co w związku z tym? to " world ajdolem" to jest poczucie humoru? bo nie wiem
        > o co chodzi? A nawet jak jest gejem to co? A ogólnie to ma cos w sobie , umie
        > śpiewać i ma świetny głos... a cóż Twój poziom krytyki jest chyba także na
        > poziomie 16-latka ( przypuszczam, że masz minimum ok 30)
        nie no chyba dziewczyno smieszna jestes. gdzie on ma glos itd? odwalil
        profanacje wspanialego utworu the doors. przeciez morrison byl poeta a ten
        idiota chyba nie kapowal o czym spiewa i zrobil z tego jakas populistyczna
        sieczke dla polmozgow.
        a co do okreslenia "pedal" to dotyczy raczej zniewiescienia - takiego
        zachowania. no bo co nas interesue jego orientacja
        • tropicielka boszszsz... 02.01.04, 15:50
          Ta wersja nie miała nic wspólnego z popem i populizmem!!!!Była po prostu inną
          wersją starszego utworu i tyle! poza tym chodzi mi o CAŁOKSZTAŁT !!!
          • Gość: sic Re: boszszsz... IP: 212.160.72.* 06.01.04, 14:33
            aaaa znaczy podobał ci się jego tyłeczek :) mów odrazu dziewczyno że poleciałaś
            na niego i cię oczarował a nie że ma ładny głos to jest pewna różnica
      • Gość: klik Re: World Idol - Will Young ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 22:35
        jak ktoś mówi że on jest wporządku to moim zdaniem poprotu musiał zawiązać
        sobie oczy i włożyć stopery w uszy. bo ta wyskubana kura śpiewała light my fire
        jakby śpiewał lulajże jezuniu to mi się to nie podobało i może to jest krytyka
        na poziomie 15-latka bo mam 15 lat ale nie uważam żeby moje zdanie było mniej
        ważne niż twoje dorosła tropicielko bo nawet jak masz 100 lat nie oznacza że
        znasz się lepiej ani że jesteś bsrdziej tolerancyjna dla gejów
    • Gość: aga Re: World Idol - Will Young ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.04, 23:07
      mi on przypomniał mi pewnego aktora ...nazywa się Jim Carrey...
      • boa.dupczyciel Re: World Idol - Will Young ? 05.01.04, 12:02

A mnie Will Young kreci - zarowno jego wyglad jak i sposob spiewania, nie ryczy
        do mikrofony jek inni. Poza tym nagralem sobie na kasete jego performance z
        polskiego idola, Light my fire, nooo miod na uszy.
        • Gość: łachu Re: World Idol - Will Young ? IP: 80.51.241.* 05.01.04, 16:37
          boa.dupczyciel - nie wiem czy jaja se robi czy jest tak samo jebnięty jak
          ta "tropicielka" :D Weź w ogóle nie pisz nic na żadnym forum, bo swoimi
          uwagami denerwujesz ludzi. Nie chciałbym, zeby moje dzieci bawiły się kiedyś z
          twoimi. Moje słuchać będą LMF w orginalnej wersji, a nie jakiegoś klowna z
          Anglii.
          • tropicielka Re: World Idol - Will Young ? 06.01.04, 09:42
            Gość portalu: łachu napisał(a):

> boa.dupczyciel - nie wiem czy jaja se robi czy jest tak samo jebnięty jak
            > ta "tropicielka" :D Weź w ogóle nie pisz nic na żadnym forum, bo swoimi
            > uwagami denerwujesz ludzi. Nie chciałbym, zeby moje dzieci bawiły się kiedyś
            z
            > twoimi. Moje słuchać będą LMF w orginalnej wersji, a nie jakiegoś klowna z
            > Anglii.

QRWA CHŁOPIE ODWAL SIE OK?
            • Gość: sic Re: World Idol - Will Young ? IP: 212.160.72.* 06.01.04, 14:30
              Widzisz tropicielka problem jest taki że na mnie urok Jasia Fasoli jaki
              roztaczał Young nie przypadł do gustu i niestety za wykonanie nalezy mu się
              pała i to wielka ... ktoś wyżej napisał że aranżacji dokonał kto inny no ale
              will young zaśpiewał ... wybacz ale jeżeli on potrafi tylko w ten sposób to dla
              mnie żaden idol.... będe się smażył w piekle że wogóle pisze co pisze ale moja
              narzeczona zwróciła uwagę na garetha coś tam :) i niestety ma racje jest lepszy
              ( ledwo mnie to przez gardło przeszło ) od Younga tak samo jak makowiecki i
              flinta są o niebo lepsi od tej naszej Alicji ( ups przepraszam to jest teraz
              Alex - zwana żałosną :) ) Więc nie ma co się żołądkować Young to pomyłka i nikt
              mnie nie przekona że jest inaczej
              • tropicielka Re: World Idol - Will Young ? 06.01.04, 14:46
                Garret jest klasycznych chłoptasiem z boysbandu ,a will ma w sobie coś
                niegrzecznego
    • Gość: Melasa Re: World Idol - Will Young ? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 05.01.04, 19:11
      Popieram Tropicielkę:)
      Nie cierpię pedałów, ale Will Young nie przypomina mi jednego z nich.
      Przypuszczam, że okrzyknięto go pedałem, bo większości jego wykonanie tej
      piosenki brzmiało pedalsko. Dla mnie absolutnie nie:) Jest to po prostu inne
      wykonanie "Light My Fire".
      Pisałam już o tym wcześniej w innym wątku - kiedyś (parę lat temu) niejaki
      Mike Flowers wykonał ten utwór w bardzo podobnej aranżacji jak Will Young.
      Wręcz identycznej:) Dziwię się, że nikt tego nie słyszał. Co prawda zrobił to
      w konwencji pastiszu, ale i tak mi się podobało. Cóż, Will nie był zatem
      pierwszy. Jest na pewno pierwszym, który wzudził takie kontrowersje. Nie mam
      pojęcia dlaczego.
      Lubię The Doors i całą klasykę rocka. Lubię też poskakać do kawałków Britney:)
      Muzyka to muzyka a nie jakiś ołtarz. Więcej luzu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka