drzejms-buond 26.08.09, 11:43 przysnąłem gdy powiła pacholę i to pacholę już na konia siadało. a czekałem cały tydzień na ten film! co było dalej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbasia1 Re: księga Diny 26.08.09, 12:01 A ja dotrwałam tylko do nocy poślubnej Diny i Jacoba! Też jestem ciekawa co było dalej! Ciekwa jestem, czy ci co ustalają takie pory emisji filmów też ogladają potem te filmy w telwizji? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: księga Diny 26.08.09, 13:08 ale on nieprzystojny był ten film i DEPARDJE DE pokazał i w oooogóle. musiał być późno... też bym nie obejrzał gdybym w gościach nie był. tyle ze specjalnie w te gości z telewizorem sie wprosiłem.. aż tu, pacz pani jedna z drugo- usnąłem. W GOŚCIACH! nie zeby film był nudny...męczący był urlop... Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj Re: księga Diny 26.08.09, 14:17 zamysł był jasny,tylko później już reżyser nie wiedział w którą stronę ma pójść.Duch matki był raczej komiczny niż straszny,strzały z "bańki" które prezentowała Dina również zabawne. przeskok z wieku młodzieńczego w dorosłość też był niezrozumiały w tym filmie.4 gwiazdki to chyba zasługa skandynawskiego parytetu Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: księga Diny 26.08.09, 14:18 ja tez dotrwałamy tylko do chiwli gdy Dina i Depardję ten tego a jego synowie pożadliwie na nią patrzyli potem juz nie dałam rady a film ponoc wart obejrzenia do konca co było dalej ? ps. Maria Bonnevie notaben piękną kobietą jest Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: księga Diny 26.08.09, 16:22 mozambique napisała: > co było dalej ? Grek.grek obiecał napisać (tam albo tu), jak tylko obejrzy! :) / oczywiście, jeśli nikt inny nie napisze wcześniej/ > ps. Maria Bonnevie notaben piękną kobietą jest. Bardzo! Pozdro mozambique ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: księga Diny 27.08.09, 09:31 łelkom barbasia, dżejms i syscy ! nie było mnie ale już jezdem ! Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: księga Diny 26.08.09, 16:16 drzejms-buond napisał: > ale on nieprzystojny był ten film i DEPARDJE DE pokazał i w oooogóle. > musiał być późno... :) Ale DE DEPARDJE była krótko, z daleka, na dodatek jeszcze była mało ekscytująca ( i w kształcie jakoś mało klasyczna!;)). /Innych nieprzystojności już niestety nie zobaczyłam.../ Obawiam się, że po tym jak zasnąłeś w gościach :), nikt Cię już nie zaprosi na oglądnie telewizji, więc lepiej odszukaj, Drzejmsie, ten wyrzucony telewizor, zainstaluj na nowo, tym bardziej, że same atrakacje obiecują w TV w nowym sezonie!? Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: księga Diny 27.08.09, 09:36 Ale DE DEPARDJE była krótko, z daleka, na dodatek jeszcze była mało > ekscytująca ( i w kształcie jakoś mało klasyczna!;)). > /Innych nieprzystojności już niestety nie zobaczyłam.../ i tu wchodzimy w jakze ekscytujący temat pt. czy nieklasyczna w tresci i formie DE starszawego pana z brzuszkiem jest mniej czy bardziej ekscytująca niz nieklasyczna DE starszawej pani z tłuszczykiem to oczywiscie dlatego ze nie mam kompletnie nic ciekawszego do roboty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: księga Diny 31.08.09, 13:30 ja was wszystkich też bardzo serdecznie... pozdrwaiam ALE ja nadal nie wiem co było dalej. co do DE DEPARDIEEE, to jak i cała postać jego mało wydaje mi się apetyczna aleć to przecie nie target dla mnie... się nie znam- nie muszę. ale honory aktorstwu onemu oddać muszę. NO ale taka Dina to już insza inszosć... w gosciach sie pospałem ale i gospodarstwo całe w objęciach Morfeusza legło( taka tam senna sodomka z gomorką...) wiec nikt nie zauważył. ;] na temat zakończenia KSIĘGI googiel milczy! co do TV odbiornika poczekam na detronizacje Farfała i porządek ustawowy w mediach... czyli dłuuuuuuuuuugo poczekam. Myslałem, ze nie dam rady bez TV ale "jakos daję, co mam nie dać...?" Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: księga Diny 31.08.09, 13:51 Jest! Już jest śliczny ciąg dalaszy (by Grek.grek) - od nocy poślubnej przez narodziny dziecięcia do samiutkiego końca: Wałśnie przeczytałam i Wam tu teraz wklejam aż dwie linki: forum.gazeta.pl/forum/w,14,95533676,99650432,Re_Ojej_co_tu_wybrac_cz_2.html forum.gazeta.pl/forum/w,14,95533676,99651255,Re_Ojej_co_tu_wybrac_cz_2.html?s=5 > co do DE DEPARDIEEE, to jak i cała postać jego mało wydaje mi się apetyczna aleć to przecie nie target dla mnie... :) Jako że to mój target to powiem tak - jakby sam właściciel DE DEPARDIE w Paryżu zagadał po fracusku /np. monamur, szapoba, kruasant i szapan/ to niewykluczone, że pogląd na DE i figurę DEPARDIE uległby zmianie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: księga Diny PS do ciągu dalszego 31.08.09, 15:23 Mała korekta do tekstu z ciągiem dalszym KD: Facet, który pracuje w sklepie, zbiera pieniądze na wyjazd do Ameryki, któremu potem Dina każe ożenić się ze zgwałconą służacą itd. nie jest bratem przyrodnim Diny lecz jej pasierbem, jednym z 2 synów Jacoba. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: księga Diny 31.08.09, 13:58 mozambique napisała: > Ale DE DEPARDJE była krótko, z daleka, na dodatek jeszcze była mało > > ekscytująca ( i w kształcie jakoś mało klasyczna!;)). > > /Innych nieprzystojności już niestety nie zobaczyłam.../ > i tu wchodzimy w jakze ekscytujący temat pt. > czy nieklasyczna w tresci i formie DE starszawego pana z brzuszkiem > jest mniej czy bardziej ekscytująca niz nieklasyczna DE starszawej > pani z tłuszczykiem Otóż! :) Przy czym, jak zauważyłam, starszawe panie z tłuszczykiem o wiele częściej spotykają się z krytyką, niż starsi panowie! Ciekawe dlaczego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: księga Diny 31.08.09, 15:40 bo jak sie damę skrytykuje to jakoś "ujdzie płazem" a jak pana , to w mordę dostać można ot i całej folozofiji tajemnica. mnie tam Rubensy i kształty jego nie straszne są... grunt żeby części poszczególne w korelację z całością wchodziły gładko ;] idę czytać...streszczenie Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: księga Diny 31.08.09, 15:50 bożżżżżżż, czytając streszczenie dochodzę do wniosku ze MUSIAŁ TO BYĆ FILM trwajacy minimum 4 godziny? chyba ,że nakręcili go w formie teledysku za streszczenia się uprzejmie dziekuje.. Odpowiedz Link Zgłoś