Gość: bene Re: Jest sens kupować dzis Wyborcza. IP: *.acn.pl 16.02.04, 02:28 kupuję z przyzwyczajenia, ale ponieważ nie mam wyższego(student) znam tylko jeden język bdb.(niemiecki) pracowałem w sklepie meblowym w niemczech co wakacje kiedy chodziłem do technikum, póżniej odbyłem staż w sądzie, rok spędziłem w straży granicznej(służba zastępcza), później w dwóch firmach telemarketingowych, ale kogo to obchodzi:( nawet nadziei sobie nie robię, że dostanę normalną pracę...gdyby nie studia to bym firmę w niemczech otworzył, ale jeszcze zdążę na razie licencjat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca nie ma sensu IP: *.acn.pl 16.02.04, 16:44 Nie ma najmniejszego sensu. Chyba, ze gustujesz w gazetach reklamowych i lubisz ogladac ogloszenia. Ci co oglaszaja sie w tym dodatku reklamowym nie szukaja pracownikow. Oni szukaja najtanszej formy reklamy. A pozniej prosze sie nie dziwic, ze szmatlawiec Fakt sprzedaje sie lepiej niz GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bene Re: nie ma sensu IP: *.acn.pl 17.02.04, 00:27 dzisiaj nie kupiłem tylko przeglądnąłem na aaaby i stwierdziłem, że tragedia po co piszą handlowców min. średnie jak i tak biorą z wyższym? Cała reszta to typu ja ci dam książkę za 10 zł z księgarni ty ją sprzedaj za 20 zł i dostaniesz 25% prowizji! prowizji! prowizji! bądź dyspozycyjny 24 h itd. Nie wspomnę że na aaaby nasze bogate firmy nie wykupują ogłoszeń ale zawsze możesz wysłać sms, chyba zacznę żerować na bezrobotnych bo to jednak najliczniejsza grupa klientów w polsce :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca nie ma sensu ? IP: *.acn.pl 17.02.04, 15:42 Jezeli zaczniesz zyrowac na bezrobotnych to konkurencja Ciebie wykonczy. Nie zapominaj, ze jordoleni oszusci nie dopuszczaja do koryta tych spoza ukladu. Najlepiej poderwij jakas dziennikarke z dodatku Praca w Gazecie Wyborczje. Efekty wizualne kiepskie ale dzieki takim znajomosciom nie bedziesz musial zerowac na bezrobotnych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bene Re: Jest sens kupować dzis Wyborcza. IP: *.acn.pl 17.02.04, 18:38 doradca widzę po ip że jesteś z moich okolic :) może ty mi pracę załatwisz hehe Odpowiedz Link Zgłoś