Dodaj do ulubionych

Chantarelle - Łomianki

20.05.10, 08:40
Witam,
szukam osób, które pracowały w firmie Chantarelle w Łomiankach.
Podstawą zatrudnienia na okres "próbny" jest umowa o dzieło, oczywiście z obietnicą zawarcie umowy o pracę.
Jestem ciekawa czy wcześniej ta firma również zatrudniała na takich samych warunkach, a po upływie "dzieła" drogi z pracownikiem się rozchodziły.
Bardzo proszę o informacje na temat pracy w Chantarelle.
Nie wiem czy szukać dalej czy dać im szansę i liczyć na tą umowę o pracę.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: o Re: Chantarelle - Łomianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.10, 21:08
      amen
    • Gość: Miro Re: Chantarelle - Łomianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.13, 10:12
      otrzymałaś/eś tą umowę o pracę?
    • Gość: OFC Re: Chantarelle - Łomianki IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.15, 11:33
      Masakra, trzymajcie się od tej firmy jak najdalej. Nie wiem czy największemu wrogowi można ja polecić..MASAKRA!!!!!
    • Gość: ASIK Re: Chantarelle - Łomianki IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.15, 11:46
      I ja ostrzegam przed podejmowaniem tam jakiejkolwiek współpracy.
      Oszukują, nie szanują ludzi i nie są uczciwi. Płacę do tego marnie baaardzo i zalegają z płatnościami.
      Byłam tam jakiś czas przez krótki czas i bardzo żałuję tego doświadczenia.
      ASIK
    • Gość: btk1982 Re: Chantarelle - Łomianki IP: *.146.131.137.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.08.15, 19:53
      Witajcie,
      Pracowałam w Chantarelle kilka lat temu - mogę polecić, bardzo dobre miejsce do rozwoju. Wprawdzie dojazd nie jest jakiś super wygodny, ale za to nie ma problemu z dogadaniem się z właścicielami co godzin pracy. Nie wiem skąd takie opinie na tym forum, może jakiś handlowiec z konkurencji chciał się wyżyć :) Pozdrawiam BT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka