Dodaj do ulubionych

uwaga na sklep VANILA!

19.07.10, 11:17
Szczerze Was przestrzegam przed podjęciem pracy w sklepie odzieżowym
VANILA!
dlaczego? Zatrudniają bez umowy na miesiąc,a później nie chcą
płacić,zbywają a wręcz olewają człowieka.Przez miesiąc sprawdzają
monitoring,bezczelnie twierdząc ,że nie było mnie w pracy.To są
kpiny w Warszawie i okolicy mają 10 sklepów a tyle ceregieli aby
wyszarpać swoje pieniądze.W związku z powyższym jeśli chcecie dostać
wynagrodzenie za swoją pracę radzę omijać szerokim łukiem ten sklep.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: heh Re: uwaga na sklep VANILA! IP: *.skynet.net.pl 20.07.10, 11:29
      W sumie sama sobie jesteś winna Pani humanistko , "zatrudniłaś się " bez jakiejkolwiek umowy,gratuluje inteligencji...

• Gość: cv Re: uwaga na sklep VANILA! IP: *.chello.pl 22.07.10, 13:54
      potwierdzam, szkoda czasu i energii.
      • Gość: Zula Re: uwaga na sklep VANILA! IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.13, 09:15
        potwierdzam - oszukuja i pracownikow i klientow!!!
        • Gość: ja Re: praca w Vanila IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.13, 22:45
          byłam na rozmowie w wwie i zaproponowano mi wprost 2 tyg. bez umowy za 6 lub 8 zł na rękę w zależności od tego czy się sprawdzę lub jeśli w ciągu 2 tyg. zrezygnuje to też 6 zł a potem 3 mce na umowę zlecenie. kpina i mimo, że miałam nóż na gardle dałam sobie spokój bo pewnie bym kasy po dwóch tyg. nie zobaczyła. tłumaczono mi, że 2 tyg. tylko dlatego, że same pracownice do tego doprowadziły, bo rezygnują po dniu czy kilku - hmmm o czymś to chyba świadczy.
          • Gość: Gość Re: praca w Vanila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.13, 01:38
            Hejka.
            Ja od połowy czerwca zaczęłam pracę w VANILA. Faktycznie na początku trochę mnie zdziwił ten okres próbny ale postanowiłam zaryzykować , po 2 tyg. próbnych dostałam 8,50 zł za godz. Potem umowę zlecenie na 3 miesiące i 6,70 zł na godz oraz premię od utargu w sumie ok 400 zł wychodzi tego dodatku. Po tym okresie dostałam roczną umowę o pracę i w sumie nie ma tragedii wiadomo że jeśli ktoś nie umie się dogadać z innymi to zawsze będzie myślał że wszyscy są dziwni i będą kazali omijać to miejsce. Ja sama na początku nasłuchałam się różnych rzeczy na temat dziewcząt, szefowej, kierowniczki i zasad obowiązujących w sklepie i się przestraszyłam ale spróbowałam i jest oki.
            Wcześniej , swego czasu pracowałam w 5.10.15. i tam dopiero był wyzysk i tyrania, co godz raporty kazali nam z czasem wysyłać, poza tym raport zbiorczy był o 14 i 19:30 i na koniec dnia jeszcze wysyłało się zamknięcie . Oprócz tego tajemniczy klient, kierowniczka regionalna co pacę przez łoże dostała najprawdopodobniej, gdyż z kasjerki w H&M nagle dostała w 5.10.15. ok 15 sklepów pod siebie. Instrukcje aranżacji sklepu najpierw raz w tygodniu, z czasem co drugi dzień, no i te dostawy po 50 kartonów, ok 2000szt czasem więcej .

Dlatego omijajcie 5.10.15. z daleka bo nawet mole mieliśmy w ciuchach, albo przychodziły mokre i suszyło się je na zapleczu, a jeśli chodzi o VANILE to też oszukuje klientów, ale jaki sklep teraz tego nie robi.

Pozdrawiam.
    • Gość: Sylwia Re: uwaga na sklep VANILA! IP: *.play-internet.pl 13.02.18, 13:10
      Pracowałam i nie miałam takich problemów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka